Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2010 06:11 - Търсиме Будилник-Петелот ни кукурига на тракийски и не го рабираме,оти сме блондинки ,а не славянки
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.11.2010 06:18


Оставих за накрая къде да ги намерите Будителите.А иначе
в ерата на електрониката Българите търсят Будилник в Ньета .За да се събудели. Будилник ,които който да им покаже Тракийската керамика и как да я различават и Солунските Братя и как да ги различават щото това оказва се са неща ,които никой не е виждал,но всички знаят за тях.Цела пиеса може да се напише само от това дето е из Ньета. В очакване на Тракийската керамика изработена от Солунските Братя Грънчарови.Другата пиеса е вече издадена. Римска Тръпка. Ккатерача в абв-то сега я драмарургизира .Човек може да го заболи корем от смях от бисерите на главните герои.А те за последните дни нов материал събрали за още една постановка.Прочели Енодий и Доказали,че не се биели не народ с народ ,ами бойците от съответния народ.Които били граничарите. С това и Персийския народ бил скочил в джобчето на Римска Тръпка,защото когато се биели Римски с Персийския народ се биели бойците ,които били Граничари,което означавало Българи. Ето как едни Будилници допринесоха и доказаха персийкския произход на Българите .

Те ,Българите ,без Будилник ,както е известно дори и не мое да пият. Защото имали норма свързана все с време -копане на пиратска канализация от тука до пладне и после пиенье и яденье до сабале.Без Будилник не става. Така било с българите. Те Царе нямали , а само Будилници,без които не знаели сам сами кво що треба да се чини ,не само за събуждане им требали и пак им требат на българето,та затух сега така търсят нови Будилници в таз електронна алиенация . Българите търсят поредния Будилник да им кажел какво да правят,както някога великите Солунски Будилници от 19 век им казали.Ама то на Българите не държи много дикиш .Като им покажел Будилника тези невидими засега неща Българинът щел да се Оправи. Защото бил разколебан от мотото на дедо поп " Ела моме да те оправя",дискредитирано от поредния български управник пожелал си само 800 дни време за Оправяне на момата.

А момата сладка и дащна. Не ще да е била Славянка. Славянинът имал по една славянка съпруга.Славянките били известни като верни на съпрузите си и ги следвали в гроба. Не били като татуираните индийки,пардон тракийки. Обърках се . Само защото Тракийките се татуираили повече от индийките и колкото по татуирана била една тракийка толкова по знатана била.И между пръстите се татуирали. Това знатността ще да е идвала не от татуировките ам че от продажбата на собствените им деца в робство. Кво да ги правиш,етнос. Срещу етнос се не рита.То че децата са били само момчета е ясно на по необразованите блъгари,които знаят от четвертое отделение ,че всеки тракиец имал поне по 15-16 жени. Тея момченца които не били продадени в робство били известни да живеят в някакви особени комунистически комуни ,дето живеели Чист и Хрисим живот без жени.За това ги наричали Чистите.Ктистите. Е как ще живеят със жени като един тракиец имал по 15-16 ,а най-бедните по 10 (десет,) не 5-6 пет шест ги пишат.Това го знаят само по кирилизираните блъгъри,от бакалавър нагоре.

А магистрите се питат: Де ще му излезе тъй хронологията . Аритметиката де.Цифрите съставляващи числата ,да уточня да не вземе некое балалавърче да прави римски тези щото съм объркал понятията.Сега има едни будилници от частите на речта правят история.

Е сега Българите не търсят управници да ги Оправя,ами Будилник да ги Оправи. Колкото по древен е Будилникът,толкова по добре. Ако може некой Слънчев или Песъчен Будилник да се намери най-пълноценно ще задоволи целокупните български нужди .Колко по древен,толкова по тракийски значи. Да не мислите ,че българите чекат некой Солунски Будилник .Не. Това е в Македония ,която всички знаят не била България. Официална теза на всички Български правителства и повечето некои блогъри.Македония не била България.Защо бе джанъм? Защото името не било българско и Александър Македонски бил грък !? ОФициално становище на Правителството на България е това.

Отскоро съм в блога. Кратка разходка из ньего очертава основните Будилници. Будилникът дисидент Ладо громи комунизъма,ама нема кой да му каже че комунизъма бил паднал. Е така ,като бутнато от Сорос поредно правителство,за да дойдат неговите демократи да изкара некоя кинта и той ,па и те. Стига мръсните комунисти са правили пачки.

Спароток е превърнал популизма в поредното тракическо мистично изкуство.

Ама тея са в политика.Политика служба не тика.Да си пишат квот си щат,политика да правят.Там Будилници няма. Нито в историята. Най-много некоя почитателка на ромска Тръпка да се изока ,че не била славянка защото славяни било служебно понятие.

Та не ги търсете там будителите. За издържалите до края ще посоча къде да ги намерите. Сред Поетите. Те са нашето убежище и насока .Както и винаги са били.



Тагове:   Оти,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867688
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930