Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2010 11:08 - Борислав Георгиев -боцман доказа ,че едва внука на комит Никола станал българин,т.е. Никола си е македонец
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4925 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.12.2010 11:13


Борислав Георгиев -боцман, разчитайки надписа на Иван Владислав направи ново научно откритие ,че едва внука на Никола е станал Българин.Тъкмо навреме в подкрепа да доказаното до сега от него,че македонците не са българи ,извод следващ от факта,че той доказа,че българите са стражарите по лимеса на Дунав,където живеели в бургоси.
Е ,всяко правило си има изключение и Фредегарий пише,че едни българи в 635 г от царството на Аварите , 9 000 българина ,плюс домочадието забравили,че живеят в бургосите и отишли при баварците да презимуват. Е да при баварците са отишли,а не у Македония при македонците,както правилно посочва боцман,българите=стражари и охранители по лимеса и нямат нищо с Македония и македонците.
Своето поредно доказателство и блестящо научно откритие направи в
"Надпис на Иван Владислав"
http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=99160


Борислав Георгиев -боцман ""Ето това фактологично пояснение липсва в изказа на горе – бѣ или бѣше „по род”, поради което това не може да бъде индикация за родова принадлежност, а индикация за семеен произход – кой от кого произлиза, чий син е. И това не е пояснение, че самодръжеца е българин по род, а че внука е от родата на Никола и Рипсимия, съответно син на Арон. И самодръжеца не е ПО род (за което както казах, липсва гл. бѣше), а ОТ родът на тази фамилия (указано с гл. быти – „бъдейки”, „Е”, ОТ тази фамилия)."

Какъв е превода дотук:

„Деятелността” произтичаща от самодръжеца който стана (безлично накл.) блъгарин, роден внук на Никола и Рипсимия . . . „ "


Едва родния внук на Никола е станал Българин ,а преди това той не бил такъв.
Еми какъв е бил Никола щом чак внука му станал българин. Македонец , но не и българин.Къде живее комит Никола. В Македония. В древността имената на провинциите са давани на имената на населението което живее в тях. Чак внука на Никола станал българин,и то защото гадната гръцка администарция, на това място създала провинция(тема) България. И тогава , както и сега Гърция е потискала свободния македонски дух,и се е опитвала да заличи Македония. Чак тогава,кво ще прави на Никола внука му,станал българин,като се родил в изкуствено създадената област България,която всички български учени са доказали,че няма нищо общо с България и българите и че живеещите там са всякакви ,но не и българи. Е,като не са българи кви са-турците са дошли в 14 век. Еми македонци са кви са ,ако беха гърци немаше самите гърци да наименоват за заблуда провинцията България, а щеха да си щ пишат Гърция. Нема случай в историята грък да се мине .
Но както отлично доказа Б.Георгиев- боцман, Никола не е бил българин,и още повече и синовете му,след като чак внука станал българин,по гадните гръцки причини изяснени по-горе.

Е какви са тогава синовете на комит Никола -македонци .

Ние не считаме,че въпреки гръцката му физиономия Борислав Георгиев -боцман сляпо плагиатсвува от гръка Керамисопулос,защото гръка е извел българи =охранители,стражари от бург,бургод,крепост,докато Борислав Георгиев -боцман,извежда етимологията на българи като охранители на долини: бул гари-охрана на долина. Отгоре на всичко баба му е и германка ,което по научна линия го свързва с Ценов и Чилингиров.Последния се опита да нарочи друг българин за първия българин автор на римска теза за българите,световно неизвестния Крънджалов вместо да поддържа установената германска връзка в науката-та човека има баба германка и е цитирал всичко от Ценов,който също е германски възпитаник .Време е Чилингиров да запчоне да цитира повече Б.Георгиев -боцман.
С поредната си работа Борислав Георгиев -боцман разби доста папагалски глави на бугарите татари с промити мозъци.





Тагове:   Никола,   македонец,


Гласувай:
3



1. solinvictus - Боцмана им счупи тиквите на папа...
29.10.2011 00:03
Боцмана им счупи тиквите на папагалите,докара ги до психически разтройства и тотално ошашававяне ... особенно чифутите!
натанският ти кат баш разбирач как си обясняваш този малака дето извел българите от бургосите дали ги е поразходил до хиспания ,а? ... или до гптитет ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850238
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031