Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2011 09:40 - Република или монархия,иманяри или археолози ?Че питаме ли Ботев или не?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4744 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 16.01.2011 10:15


image

Намерен от британски иманяр гръко римско тракийски филибарски шлем бе продаден за два милиона паунда на поредният търг проведен от Кристи през месец октомври . На неизвестен частен купувач с което Британския и други островни музеи съжаляват ,че това невероятно произведение за тяхно голямо съжаление ще остане извън колекцията им. Паричките естествено отиват в джоба на гадния британски иманяр.

Което отново постави на дневен ред въпроса за иманярите в България и форума на бг-наука започнаха да ги громят. Иманярите де. Пардон ,българските иманяри,които дето копнели тракийски предмети излизали из България,която всичи знаят била Тракия.Всичко каквото се намери между Калотино и капитан Андреево мигом става Тракийско. Персийските ритони,дакийските шлемове,скитските грифони,келтските дрънкулки и т.н. Без македонските парета-те били гръцки. И всичкото това тракийско богатство били ограбвано от бг-иманярите и така бе археолозите не можели да си вършат работата на спокойствие.

Което ме накара да ги попитам тия задници от бг-науката,да не би случайно да смятат,че този красив филибарски шлем да не е изкопан на Сахат тепе-тракииско служебно название от правилния книжовен кирилометодиевски ,наложен от новата източна порода българи-пловдивско търновско варненска порода,в резултат на което на десет км. от столицата на новото княжество не говорели бугарски ,а шопски.Шопи, сите нови кирилометодиевци знаят не били бугари и днес си останали с техния си небългарски язик) Изкопан на Сахат тепе и заровен в Британия от гадните бг-иманяри с цел ограбване на бг-аерологията . Такава убавиня може ли да има извън Тракия.

Хеле па у Британия дето тракийците са стоели от ден до пладне ,като римски служебни названия от втори вид .Не като тукашните служебни понятия,като части на речта от първи вид,които били римското название за граничари в продължение на стотици години.

След въвеждането на множественото число в големите исторически работи , бг ентелегенцията се е раздвоила между сите бугари комити,защото било доказано от варненски психар ,че комити е мн.ч. и така звучи и на македонски,които сите орица знаят са бугарите,и девиза на Фол ,дето копнеш се тракийско,значи българско между Али Ботуш и Дуная .Най-вече возле най -гръцкия град на Балканите,Пловдив.

Вижте го сами на снимката шлемчето-и грифонче си има ,и е във формата на фригийска ,оооопс,пардон тракийска шапка,като тези носени от дакийците по времето на траяновото нашествие. Толкова е хубав,че във форума на бг-наука решиха да изтрият постинга с коментара ми към него . Изтриха го само защото този шлем бе по хубав от каченият там тракийски шлем, и други тракийски произведения ,които незаслужено били откраднати от изконните тракийската земя от бг-иманяри и сега се намирали в частни колекции в чужбина. И сега на воля могат да громят гадните бг-иманяри. За разлика от британците които не правят нищо .

Ей,голема криза ги е фанало там на Острова щом са разрешили за поминък да разрешат на ора без аерологическо образувание да копат и да продават историята си.Безродници. Тва у република не може да стане никогаж. Ама ,ако им е на тия ,като са били за последен път трепублика по времето на Кромуел.В продължение на стотици години монархия до тва води-умствено и нравствено затъпяване и безродно продаване на тракийското си наследство.

У Републиката се основават клубове на момчета с металотърсачите и скоро щело да има нов спорт у тотализатора. Намиране на заровени монети по плажовете. Тва им били целите на тия с металотърсачите у българско. Да спортуват и да си играят на тука има ,тука нема по плажовете. Лично го прочетох казано от адвоката на дружетсвото на момчетата с металотръскачи.Или федерацията на новия спорт. Търсене на заровени капачки от буркани по варненския плаж!

Тоя се опитва да надмине по гьонсуратлък и простотия лидера на варненските олигофрени с мозък на лихмус и наглост на питбулт ,олигофрена боцко!
 
Ако си е взел и пловдиската мома да му колекционира лигите и да ги раздава на редовите гети може и книга за новия спорт със колекционерска спортна статистика да издае. Я боцнатия кви ентелегентни фенове и фенки е навързал. Па и кавалери и солидарни -като гет урфилско партийно поръчение приемат да пазят чисти и неопетнени лигите на боцко щото той им бил открил как с частите на изречението се обясняват историческите процеси в продължение на стотици години на европейската част на Рима. Нищо чудно и адавокатинът да е ромски фен .

Купували си били металотърсачи за да търсят заровени капачки по плажовете !? Идиот надминал и съфетски смешко психар с бургаски прякор и апологетите му гет,сарадива,смотчото олиго сол и др. знайни и незнайни спортисти .

Аз като стана известна тази технология за откриване на трупове си викам,сега че намерят тленните останки на Ботева!
 
Защото всички знаят ,че като минеш с металотърсач над заровен труп и той писва. Я от златен зъб,я от месингово копче , я уд забравени турски акчета в рубашката. Хеле па да са го фърлили с бинокела му у урвата. Сигурно че им дава заето сигнала на групата на спортистите по плажовете и че им нарушава ритъма на играта.

Колко ли урви има у Врачански балкан около Oколчица или кKмарата. Краен брой. Препоръчвам да фанат таварищ пропойцев или друг добър туриsт да им покаже врачанските урви-сите до една.(с пропойце да фнимават,по урви не курви да ги води ,че той както се отплесва за Федоската и циците на чалга певиците ,малце  е сомнителен)И после вместо на плажа да земат тея новите спортисти да си организират състезаниято у врачанските ендеци ,по едно на година да правят този  век поне сме се поклонили пред останките на Ботева.
 
Науката за Денка нищо не направи за Дякона ,поне спортистите с маалотърсачи да си извоюват правото и да допринесат нещо роду.Па после нека ги забраняват аеролозите, че немали дипломи .

Ако щат и ромски тези да пропишат,само да им писнат играчките на месингови копчета във врачанкса урва на спортистите от новата федерация.







Гласувай:
2



1. therainss - Монархия...
16.01.2011 09:41
...ама династията... :(:(:(
цитирай
2. marknatan - готска или
16.01.2011 09:54
от служебен произход
цитирай
3. therainss - Да
16.01.2011 09:58
Макар Борис да е бил пич, ама на фона на всичко останало - преди и след него :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851314
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031