Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 10:27 - Българино,написа ли си Ромската Теза?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2486 Коментари: 4 Гласове:
2



Представям Новата убразувателна рубрика за неубразуваните,която се излъчва поради нежелание на зрителите.
Новото предаване вкратце е как да напишеме ромска теза без да си даваме парите за книги на историческа тематика, или дори без да знаеме например Отговорите на папа Николай до Българите,чиито Българи т.е. граничари,четем там си убивали граничарите ,т.е. българите ,ако некой техен роб или свободен им избегал през граничаркската граница на Граничшария .
Как да докажеме,че тия роби,тия свободни дето минавали граница ,бегали не са българи.Защото ,всички знаят това,българите са граничарите по границата и нема как граничарин на граница да самоизбяга и да си самостави служебното нарицателно военно название граничарин. Нъл тъй.Да се възползваме от съвета на слунчо даден към мен да цитирам повече РТ .
"цитат от РТ писания на Боцман........

"По народност може да си бил всякакъв, но на римска служба ставаш граничен страж (bulgar) и толкоз. Както е и сега (т.е. както беше доскоро). Влизаш в казармата и ставаш войник или матрос. Няма турци, няма арменци, няма българи. Само матроси и войници"


Смазан от изящно представеното доказателство ,ще дам само в това первое убразувателно предаване само одно Краткое примерче ,с което можете да си напишете Ромската трътка:
Мачка е существително от шопски служебен произход.Существителните не ловят мишки.Следователно шопските мачки не ловят мишки.
Воала ! То не било трудно.

И поради първо предаване да завършим урока с необходимото, което трябва да научите днес и никогдаш да не го забравяте.
Повече използвайте служебните названия вместо думи. Наблегнете на Рим,Имп,Комити,Военни,Граничарски,Служебни от Първи и Втори вид,и най-паче думи започващи със служебната графема Р,R,р,r показващи на вся и всьо ,че са от изкочили от джобчето на Ромските Трътки . Който използва Рим,Имп и так дальше, директно се скача в джобчето на Ромска Трътка.


Няма да се дават домашни . В края на курса проследилите го ще могат сами да напишат непробиваема ромска ромска теза и ще научат всички оаквателни средства необходими за поддържането,като дискредитиране на сведения ,които не стават за литературни аналогии,баене над епиграфски и други автентични матриали,което завършва с т.е. и следва вашето доказателство, и т.н. и т.н.
Прост пример: Разчиствата матриала в който българите са посочени независимо от кой античен автор като нация,етнос,племе,раса,род и т.н.
Казвате,че според вас съвременнтото рзабиране за нация,етнос,племе,раса,род не съвпада с античните такива. И сте прав. Скити,перси,римлщне и др. неведнъж са указани,като раса. Всички знаят ,че расада е за доматите ,а не за хората . Когато се говори за народи не се говори за домати ,а за бойците народите,които са граничарите,т.е. българите служещи служба като служебни названия в римската военна структура .
Така елиминирате сведенията с указани българи , като нация,етнос,племе,раса,род.
И след давате своето заклюение ,значи са военни,следователно са военни.
Тва ,че нито днес ,нито онагава ,нация,етнос,племе,раса,род са означавали военни названия да не ви пука.От вас не се иска да предтсваите доказателство.
Важното е че вие сте опровергали,че българите не са нация,етнос,племе,раса,род ,значи са военни понятия.
Кво друго да са! И пускате аналогия от Наръчника на Гошо рибето,за което ще има отделно предаване,защото както всички знаят при липсата на елементарна човешка логика тези аналогии са основните доказателства. И практиката на бг-историографията доказва,че само такива аналогии се приемат за доказателства.
После идат случно,боце,щурмен,векил,загрей и започват УУУбря тея се млатят като роми значи са роми,,ееее наизлезли вулгагрите от белград,е защо са наизлезли,еми да си посрещнат командирите,глей,глей имат дукове,а който има дуки е българин,всички знаят колко са надарени българите,ооо рисуват ги като римци ,с дрехи,значи са римци,не са от римопредателите дето носели аварските си дрехи в непревзиамаемия град и т.н.


Налични примерни теории с изтекли авторски права тръпнещи да станат ромски благодарение на Вас :

Керамисопулос " Българите са бургариите,обитатели на бургове, стражари"
Дарвин " За произхода на видовете"

"Менделеевата таблица" и много други.

Идеи за реферати на ромски тези :

"Несъвпадението на съвременното разбиране за нация,етнос,племе,раса,род с античните такива елиминира сведенията с указани българи , като нация,етнос,племе,раса,род и ги прави военни названия"
"Служебен род-произход и преобладаване",
"Теорията на относителната названиевидност",
"Територията на преобладаващата в продължение на стотици години служебност на названията",
"Мънделеевата таблица на служебните названия в продължение на стотици години",
"Множественото число и влиянието му върху историческите процеси
и мн.др.
Гарантирано показване на Първа страница на Убразоване на неубразуваните .
И всичко това универсално познание може да бъде ваше без да си закупувате петото издание((нумеро 2,3,4 спукани от катерача при гюведжарите) на Римските трътльовци,финансирано от абв.cом.
Най-добрите ще надминат видните трътлявци слунчо,боцко,сарка,шурман,загрей,векил и др.знайни бакалаври на историческия кич.



Гласувай:
3



1. solinvictus - Браво Натанский много мъдУрСКи ...
22.01.2011 11:13
Браво Натанский много мъдУрСКи слова ,респектиран съм!
Може би скоро ще те видя в "Бг-наука " като глобален модератор и ще се радваш на туркската популярност!хаха
цитирай
2. marknatan - слунчо, низък тип с още по ниско ч...
23.01.2011 05:23
слунчо,
низък тип с още по ниско чело ,
не знам колко парички си вложил лично в новото издание на ромската теза на боцнатия,която за себеподобните ви щом завършва на теза е теза,но ако искаш да си върнеш някой лев възползвай се от обявата ми да покажеш използвано понятие в ромската "теза", което да отговаря на действителното си доказано историческо съдържание. По хилядарака на понятие. Боцнатия вече опита и изгърмя. Български дукс било означавало български дукс в "теза !?" в която се търси и доказва името на българите ,търсещото се българи означавало българи и това доказвало какво са българите !?
Ако имаше мозък вместо слюнки,поне щеше да напише ,че български дукс означавало граничарски дукс ,следвайки откраднатата му идея на Керамисопулос ,че българите са стражари.
Дотолко е задръстен,че като всеки имитатор само преувеличава грешките. И от тъпотия използва същата семантична логика при обяснението за името на българите ,не било страж било гард ,което било пазач на долини . Тъп плагиатор без елементарни исторически познания,като теб и останалите ви олигофренеои.
Написах ви го,ако имахте и най-малката обща култура,щяхте да твърдите,че бургарии идва от бурги,бургион,берги,което брег,планина,високо място и това дава името на бурга . От който идвали бургариите щото живеели с него за стража.
Или тва е оставено за новата версия на вечно Отворената ви трътка и аз пак съм бил доказал Ромската ви трътка без да подозирам !?
Нали така беше аз съм бил доказал ромската трътка без да подозирам!
Щото вие сте били Отворени и "Тезата" Отворена и ако някой използва Р.И.П.М. ,Рим,Имп. той доказавал какво било в Ромската Трътка.
Кво може да се докаже на "теза" която доказвала,че българи=комити защотпо тва така звучало на български основано на "фактология" от рода цитат от РТ на боцко "римляните нямали градове"!?
Ами,че тя цялата "фактология" е такава. Не за История на Рим за факти касаещи българия няма едно правдиво отразено сведения.
Римски Папа изяснявал на Римски граничари как да пазаят Римските граници и да спазват римските закони ,които били ристиенски !?
Покажи един верен факт и ти плащам по хилядарка на факт.
Недомислици от рода на клана зрънчовци отишли да се бият с клана Мечевци. УУУУУбряяяяя,тия се млатят ,като РОМИ,значи са БЪЛГАРИ,защото така е казал боцко в РТ,в коятп е доказал че българите са гардове ,а не пазачи и стражари в бургове като Керамисопиулос.
Ами,че тва недомислие при пълната си липса на нормални логически конструкции,на нормална човешка логика,при която не може да напишел,че българите не се биели с римляните и това означавало,че те им били граничарите,както вече правих тази забележка. Даже Ганчо Ценов не се бил сетил за това.
Ами не ви ли минава през слюнките с които се опитвате да мислите,че Ганчо Ценов поне се е интересувал от история и причини. Това,че е отхвурлена една възможност не доказавч,че има други и то даже исторически доказаните такива. Не се били например ,не защото са им граничари,амни защото синовете на владетеля,лидера,рекса и т.н. са заложници. Дали тва не се сетил бай Ценов. Че дедо Ахил бил заложник на Римсците. Пардон Хуна Ахил.Може и Атил да беше .Че може да има бг- синове на началник бг-застава заложници във Византия ,която не съществувала,защото била измислена във 17 век(И тя като Лъв Дякон). Докато бащата си носел граничарската титла василевс на граничарите,което означава Н-к Многото застави на Многото Граничери .
цитирай
3. solinvictus - http://descargas. cervantesv...
25.01.2011 04:39
http://descargas.cervantesvirtual.com/servlet/SirveObras/p194/34690621092325085454679/017233_4.pdf
цитирай
4. marknatan - Глей го тоя психясал Маймун пак ...
06.02.2011 09:41

Глей го тоя психясал Маймун пак дошъл да се чепи в блога , като маймуна!?
Казах ти,че си низък ненормален мерзавец и олигофрен и можете да си ближете с маймуняка гет колкото си искате червеногъзестия боцмански задник,да си защитавате маймунячки от злобни памфлети и да си доказвате как не бил Керамисопулос написал Ромската теза,ами съградското психо боцко с аналогии от наръчника на Гошо Рибето бил доказал,че българи=комити ,и бул гари е охранители на долини,за разлика от тва на гръка,че булгари е стражари в бург. егатимусеидиота.
И как психопата сега с такива умни гетски задниколизачи сега щел да я реформира ценната ромска теза която не била ,че българин =комита ами боцко бил доказал,че булгарите били бургариите в бурговете ,което маймуняците го били разбрали от него,а не от гръка Керамисопулос и за тва психопата боцко го бил доказал в Ромската си теза ,която е теза колкото срадива е Дива.

Написал си в блога си,че Ромската теза на психопата боцко последно била ,че булгарите били бургариите в бурговете !? Тва било тезата на градското му психо другарче !
Маймуняците го били разбрали от него тва ,а не от гръка Керамисопулос. Психопата боцко го бил доказал в Ромската си теза, в която римляните твърди той , нямали градове ! Ама теза иначе и то Ромска защото завършва на теза и пише ,че била ромска .Едно кило простотии ,в което няма едно правдиво понятие или правилно логическо заключение .Тъпи и задръстени аналогии, квито и най-ограничените хора не използват, били доказали как българи=комити защото тва звучело така на болгарский от варненско .
И сега маймуняците вряскат из мрежата и като маймуни си показват червения маймуняшки задник на кой иска и кой не иска за доказателство.Па и ви обиждат маймунячките. "Спорите" по "научному" ,със себеподобни недоклатени гети ,досущ Роми с мобифони-играчки ,които се правят на бизнесмени от зората на строителството на капитализъма и си разнасят Представите за тва кво си представял психопата боцман за Ромската империя и дъщерята на хана и как ненормалника им бил доказал служебното название на българите ,което било ,че българи=комити. От втори вид части на изречението.
Е кви по-големи доказателства от тая маймунска имитация за това защо няма Нобелови лауерати от мякащата част от българите. Тъпа профанска имитация, която илюстрира състоянието на мяукащите за последните стотина години. Профанщина и имитация на всякакво ниво с претенции за величие ! Маймунска работа.
Тезата на Керамисопулос ,че българите били стражарите в бург,станала тезата на психопата боцман,понеже изведнъж маймуняшкото стадо реши,че там поне има логически заключения ,и история,а не смешни псевдо литературни аналогии с претенции за логичност ,каквито са несвързаните бълвочи на варненския психопат боцко,където от разбор на частите на изречението се разбира,че в продължение на стотици години "българи" било служебно название опънато на два балона над Варненеския залив, в очакване на психопата да ги опише ,че били от втори вид ,служебен род. Ненормалници.

А пък точно ти си хем Маймун хем ненормален и тъп ,като боцман написал ромска теза с гъза си.Отгоре на всичко, по наглост равен само с другите пенсионирани профани маймуняци открили историята и историческите съчинения в олигофренските бълвочи на психопата боцко и решили по маймунски да се доказват,с вряскане и разнасяне на червените си задници из мрежата .
Марш на клона при боцкания сайко,щур мен,гетския,сарадива,естет,загрей,векил и целия екип на гюведжарите и други маймуняци,които може и да съм пропуснал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864336
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930