Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2011 10:37 - Истурически Случаи на Г-етския Пирадски Съд (съд-градско плавателно служебно название)
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.01.2011 10:58


жалител Пирад -Она ме целуна на първата ни среща,значи е курва. Снощи не ми бутна. Значи е била с друг.Пак е курва.Какво ще реши Съда на Психоегатите и Пиратите.
-Както е казал боцко в РТ,веднъж стражар завинаги стражар. Нема турци,арменци,цигани.
-Ама аз съм Пловдивчанка ...... едва успяло да вмъкне служебното назование

съд-Нема пловдивчанки,нема варненки,както е казал боцко веднъж старжар завинаги старжар,веднъж курва завинаги курва ,всички тапири,пиратки и псиохопати знаят това .

   - ....И ..... -едва издало преди да бъде прекъснато служебното назование този звук на български, доказано издаван от печените чушки от Богориди,които ридаели на български докато ги пекли

(-чушките "ствж счхв пшшш скшз в пук пспспсииууш " на български Не е като Алтайски Добре Печен патладжан на Имам баялдЪ "ха ша доану жа "ха,ха,ха ).

Прекъснато от Съда

-Както е казал боцнатия на чушките от Боторида, -И, означава означава мн.ч. ,следователно К. си е К,защото всички знаем това Мн.ч. какво означава,както доказва употребата на И,която прави мн.-точ, мн. гот.

На Решииме се.Пустанообявяваме:

-И образува Мн.ч. много гот и само К. използват Мн.ч. много гот ,всички знаят това .Веднъж К. завинаги К. защото както е казал Боцко Веднъж стара жар завинаги стара жар.Ръжда не хвати. Следващия.

Друго служебно Назование .Шмърка.

-шмрък,шмрък,шмрък,хлип,хлип,хлип-издавало служебното название звуците на богоридкси чушки, докато ги пекли на финикиииското тенеке
съд-По същество-кви са тия финикиииски звуци-тва е служебно нарицателен съд -говорете назователно езика на служебните нарицателни

-Бях изнасилена-шмрък,шмрък,шмрък,хлип,хлип,хлип...
-Колко Пути
-Веднаж
Веднаж (!?) Веднаж и си дошла !? ВЕДНАЖ не е научен факт според Г-етския суд -Потребно е да е от дваж нагоре .Все пак съд е това. Проявете некакво уважение.
За да ви земеме насериозно според зависи ,ако не сте си го самонаправили "печатчето".Записвайте си ги доказателства и пак заповядайте. Но не веднаж,помолете за втори път. Все пак съд е това. Следващия.

Случая с Клана Зрънчови- Кланът Зрънчови се сбили с клана Мечеви. Млатели се като РОМИ пред катедралата в Бургос ,Франция и сега искат да ги връщат.Къде да ги пращат?

Пирадски Съд- Щом се млатят като РОМИ,значи са БЪЛГАРИ ,както е доказал боцко с Отворената си Трътка.
Насеедееме се .Изнизваме се в почивка.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865203
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930