Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2011 05:07 - Извънземните от Дечанския манастир
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6624 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 08.02.2011 06:15


Ето един средновековен обект ,в който са налични неоспорими доказателствa,че извънземни са посещавали нашите земи. Доказателствата са навсякъде. От прочутата фреска запечатила отлитането им със своите летателни апарати до оставения от тях отпечатък за присъствието им в по незначителните църковни детайли, като ктиторски надписи,владетелски портрети и някои др.
Позволете ми да Ви разведа из Дечанския за да се убедите с очите си ,че извънземното присъствие по тези географски ширини не е от вчера.
 
image
В летателния апарат от дясно е пилота Бургар от тези на гръка Керамисопулос ,който е доказал ,че бургариите са тези ,които живеели в Пиргоси(бургове),като стражари и пазачи. 
                                  image   


Ето тук от Пиргоса излита Бургарин като Гагарин. 


                             image


Отляву гагаринец ,но веднъж настанен, като охрана на долина станал Бул Гар,което вече го е доказал Борислав Георгиев -Боцман и което е Ромската теза. Ето Охранителя на Долина отлита ,бул гар и стражара от Пироса Бургар отлитат .

В низе маймуняците Слунчо боли го гъза инвиктус сос гетски лизач и неизвестен фен фърлят боб да установят на олигофрена психопат ли е Ромската теза на Керамисопулос или си е на Гръка ,тъй като Гръците  били Ромеи,а не Византийци,които всички знаят са Тракийци.
За къде са тръгнале , греческое ромейските служебни названия ще разберете в концех конца

Започнахме с  фреската в която виждаме извънземните строители на мананстира Роски служебни названия или Греческие според зависи дали сте научили за Рим от Ромската те3за или през гетски облизвач е пречипено инфото ви ,да отлитат с летателните си апарати удовлетворени от добре свършената работа.



image

Но все пак като високо развита цивилизация те не са искали да променят хода на историята и са заличили имената си от ктиторските надписи.
 
Избеления ктиторски надпис си стои снежно бял и боя не го хваща стотици години след построяването на фреските. Най-накрая българския президент Султан Хамид в 1883 г  се сетил да сложи нещо на камик.На сръбския пашалък край стария български град Белград "братушки"м били направили држава през 1829 г когато дошли да освобождават славяните и превзели Одрин с цел освобождаване на Гърция,Влашко и Молдова ,братски съветски народи на славянските освободители,но забравили поттиснатите кирометовци на които президента султан не им давал да се събират на повече от двамца и им бил забранен празника на славянските просветители на европа киро и мето .По късно братушките решили ,че църквата следва да се запише към сръбския пашалък на султана защото той като президент бил поставил надпис тук и сега сите натписи на сръбската едакция на кирилометовци за да се знае,че тва било сръбска църква построена от извънземни послучай женитбата на българска  царкиня със нехния татарски годеник ,в резултат на което новото татарско васално окружие си внушава,че били царство.Царицата ,сестра на цар от могъщите български родове ще стане и царица на новото татарско княжество ,като след това и българските и наследници,нейните синове и внуци ще направят това. 
Българите пък като останали без царица били осинивени от  покорители на Европа Киро и Мето които им създали кирометовицата и станали бащи на вся славяни освободени от братушките  и най-паче новата мякаща българска порода пловдивско-търново-варненска превъзходна.

 Камичето на Султана може да не е цветно и ярко ,като останалата част от църквата,която е изографисана отгоре до долу в ярки и запомнящи се цветове по всичките и възможни повърхности и сводове ,в изчерпателност на която би завидяла всяка знатна тракийка,които са известни с уменията си да не оставят непокрито с татуировка част на прекрасните си тела. Но поне този каменен надпис поне се е успял да се хване за повърхността избелена от извънземните микроорганизми.




Тук вече установяваме ,че те са превърнали облизването в изкуство.С помощтта на високоразвити извънземни микроорганизми посетителите прецизно са изтрили всякаква лична информация,знанието за която би могло да се използва за немирни цели,нещо което тяхната цивилизация се е старала да предотврати. Използването на извънземните микроорганизми позволява селективно изтриване и избелване на нежеланата извънземна информация без да се засягат фреските или други части от надписите в които липсват чуствителните извънземни сведения.
Всяко ъгълче,арка,ниша и т.н. е изписана ,но не и там където извънземните са посадили своите микроорганизми. Като изключително напреднала цивилизация те не са унищожавали безценните фрески ,а само надписи в които има доказателство за тяхното участие в даряването и строежа на църквата с техните извънземни умения.

image

image

Ето следващ ктиторски надпис в който наблюдаваме
забележителните им умения да оставят непокътнати средната част ,но крайната една трета е отрязана и изчистена от информация за тях. В средната една трета може да устновим годината на изписване и всички букви са ясни и контрастни,но вижте как от скромност следващата една трета е изчистена от инфо с голяма прецизност без да се излиза извън надписа и да се засяга портрета .Няма земните микроорганизми ,които да ядат под такава права черта .Нито човешка ръка да действува толкова прецизно. Та погледнете у вулгарите ,карано е наред и камик върху камик не е оставено! Цивилизоваността си казва думата.

image

Към края на работата си ,преди да отлетя с летателните си апарати изглежда са използвали препарат с изтекъл срок на годност,защото под надписите се подават и некакви извънземни,които са били заличени,съдейки от надписите пресичащи лицата им.С какъвто се събереш такъв ставаш.Тука на балканите бързо са усвоени някои вредни навици и резултата е плачевен.

image

В тази църква се намират и ескизите на послужили за прочутия пръв портрет в цял ръст на св. Кирил Философ от Добърско. Ето го философа с азбуката си на славяните заедно с цялото си солунско семeйство.

image

Извънземния зограф отлита за една ромънска църква, която се нуждае от извънземните организми за прецизиранио изтриване на взривоопасна извънземна информация.



Гласувай:
2



1. zelas - По-интересен ми е този знак на по...
11.02.2011 18:00
По-интересен ми е този знак на последната картинка "Зографът отлита"?
цитирай
2. marknatan - Знаците са два. Или ти като ромски ...
11.02.2011 20:32
Знаците са два (или повече.зависи до къде си). Или ти като ромски фен не ги виждаш щото боцко не бил писал за летящите граничари на Керамисопулос ,а само за бул гари ,охранители на долини.

Ромските трътльовци виждат само един знак,посветените гетските лизачи на боцманска трътка по два ,

за три и четири на маймуняците не им стигат боцманските лиги. Немат заряд .

Я го виж Граничарина с ква Тракийска плитка е . От граничарски произход .Нали си падаш по косите ?

А конкретно на въпроса ти на ромски трътльо ще ти отговоря с вече написаното в текста .
Тва е знака на "В" летателния апарат от дясно с пилота Бургар от тези на гръка Керамисопулос ,който е доказал ,че бургариите са тези ,които живеели в Пиргоси(бургове),като стражари и пазачи.
"В" не като "Б" защото Вулгарите идвали от Волга ,а Бургарите от Пиргос. Може ли Волгарин да идва от Болга на греческий.
цитирай
3. zelas - Какъв ромски фен, бре? Тебе наис...
13.02.2011 00:18
Какъв ромски фен, бре? Тебе наистина те гонят демоните. Виртуална лудост, ей тва сега е феномен. Ще минавам да проверявам как се развива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866130
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930