Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 08:40 - Стъпки на модерен човек оставени преди 1.5 млн. години на африканския континент
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.02.2011 08:44



Пейзажа на Африка бе поставил още загадки за разрешаване от човечеството.Вкаменен отпечатък от ляво човешко стъпало след внимателно изследване постави в недоумение учените.Измерванията на отпечатъка установиха ,че то представлява най-старото доказателство оставено от на практика модерно човешко стъпало.

              image

                         намереният отпечатък

Но как е възможно ,питаха се учените .Намерените преди това в Танзания стъпки бяха на 3.5 млн. години ,но си бяха на маймуняк. А тези само след некакви си 2 млн. год. бяха на модерен человек. Някой който преди да се превърне в модерен человек в продължение на милиони години се разхождал на територията на Африка ,като маймуняк.

                    image


     Учен го изследва и се пита как е възможно

И какво го е накарало да се изправи. И помощ от никъде не идваше. Но не съвсем.


Защото маймуняка боцко бе доказал,тезата на гръка Керамисопулос ,че българите в продължение на стотици години щъкали като военни названия.

Служебните названия в продължение на стотици години ходели на четири крака и прегърбени ,но когато били натоварени със служби по охрана и отбрана на баобабите(може и да са ваовави,баоваби и т.н.) ургоси те се въоръжавали до зъби и за да могат да носят пълното си бойно снаряжение било необходими да се изправят и да стъпят здраво на нозете си.

Ето едно такова военно название се разхождало изправено из калта на Кения,която му напомняла на тази край меотидското блато.

И оставило и тези забележителни отпечатъци .На модерен человек. Калта се е втвърдила и отпечатъците са останали завинаги ,като доказателство за на практика модерно човешко стъпало.

Учените изследвали ги отблизко са единодушни ,че на практика имат човешко същество от служебен модерен тип отпреди 1.5 млн. години.За разлика от названията намерени в Танзания датиращи на 3.5 млн. години които са очевидно на непревърнало се в човек служебно понятие .Отпечатъците от Кения са на модерно служебно название человек,който дълги години се разхождал,като маймуняк на територията на Африка.

До революционната отворена теза на боцко на учените все убягваше как человека от маймуняк се изправил и станал человек.Което е поредното доказателство защо Ромската теза е отворена.С нея като с отвърачка се отвъртат и най-научните загадки. Дори без да изполваме мн.ч. или служебен род.


И не е случайно,че тайната бе разгадана от маймуняк,който доказа, че в продължение на стотици години българите били военно название. Маймуняците служебни названия в опитите си да носят правилно охраната и утбраната на баобабите ургоси се изправили.(може и да са ваовави) Което обясни и наличието на модерното стъпало в Африка.

В тази чест другите маймуняци
сарадива,инбиктуса,гета,щур ман,загрей,естет,векил,бакалаври,зеляри и форумите на гюведжарите започнаха да събират лигите на боцко в буркан и да ги разнасят .

До вчера само в блога на гюведжарите,но отскоро и в блоКа на бг и във форум ти си това отвориха складове за съхраняване на боцмановите безценни лиги.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867512
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930