Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2011 05:24 - Ататюрк създаде Турция с думите "Аз не ви заповядвам да се биете,аз ви заповядвам да умрете" . "Швестерчетата" предпочетоха да си пазят меки
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4356 Коментари: 8 Гласове:
-2

Последна промяна: 23.05.2011 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Пред Блока на нестихващата тракийска "спартакиада" и безкрайната "ромска" фиеста, опъна шатрата си избегалото "тигърче" от цирка на Зигфрид и Рой.След ,като изяде дресьора си в прочутия Цирк на Лас Вегас, лиричната му душичка започна да изпитва неописуемите страдания на "германците" предали "фюрера" си във Втората Световна.

  

Грехът, който и днес ги докарва заслужено до лудост.

Защото,ако Ататюрк каза на своите воини "Аз не ви заповядвам да се биете,аз ви заповядвам да умрете" и те го последваха ,защото ако съветските хора умираха "За Сталину за Родину ",то "швестерчетата" си пазеха белите пухкави задници за да могат пролетно-летните вакации да одат на почивка в Тайланд.
 

Защо "фюрерът" издаде абсолютно същата заповед а ла ататюрк ?

В най-точния момент ,в най-подходящото време,на най -подходящото място!

Дали австроунгарския доброволец не бе изучавал Ататюрк в Академията на Великата война (Първата Световна б.а)

Дали османлията Ататюрк,синеокият и русокос арнаутин ,чист "ариец" не бе изучавал Героите на Шипка,където вместе се сражаваха живе и умреле?

 

Дали ""южните славяните", запънали прохода със чутовна сила,не бяха чели във военната Рушяшка Академия на Московците Освободители на Гърците и Сърбите ,за полаците на Косцюшко ,въоръжени със "коси" (скитики б.а) ,и защитени единствено от "бронята" на белите си " сукмани " , отнеха с голи ръце "пушките" (оръдията б.а.) на рушняците Освободители на "славяните",само защото Воеводата Косцюшко бе издал Заповедта " Пушки требат,вземете ги!"

 По същото тва Време на Шипченското Запиняне на "Славяните","германския" генералитет на Мускалите Освободители на"Южните Славяни",да не ги бъркаме с гадните поляци,които не им се освобождаваше , превърна османлиите Запнели се в Плевен,в ГЕРОИ, и Света започна да гледа на тях ,като на мъченици и жертви,храбро сражаващи се срещу руските Окупатори.

Запнаха се Южните Славяни на Прохода и Знамето,подарено им от "рушняците" от Самара на Волга си Запазиха.

Т.нар Знаме Герой е единственото в света удостоено с Орден от Благодарна България. ушито е от жителите на град Самара за Априлското въстание.

Как Самарците са знаели за дълбоко пазеното в тайна Априлско въстание,което само поради "българското" предателство на Оборище не успяло е тайна майна.

(тайна -майна е орфическа мистерия предавана от баща на син  и само у филибето като баш тракийци я помнят уъ време оно. като и орфическата тайн а как се сади пиперо.тя пък се предава само от севекърва на снаха,от свекърва на снаха,и така до сара оборотната. Ма тя я зарязала тайната ,щото станала лаборнантна дама ,с гетски кавалери ,да собира на боцко лигите и ги разнася .
На един професор  един буркан в берлина му занесла да не се мъчи с цитатите на боцко.)   

Но русняшкие архиви как никагогдаж в ето разе ховорят,что когда Самарци научили и за 2-3 часа знамьонах ушили.

Ма то въстанито започнало в субота и в неделя било свършило и немало время да им го посъйлает на "славянските" братушки возле Дуная,братушките от Питер бурга(не ромънещето и сърбещето,возле дуная,и они са там ,ма они си били освободени,като братовчеди,или двуюроднъйе братя впервом. Немска пунктуация имале братушките ,по ред на номерацията ,Нъл се от германци се водели."Гертманския" генерал Дибич,на "германски" цар на москалите , как подписа у одрин договора с гадните турки,а? А можеше да ги превеземе,но не искаше да наскърбява широките славянски души .
 

"(не бяха ли полаците "славяни",чий маймуняшки бноцмански гъз тамо бършеха освободителите за доказ на Отворената Славянска Теза (отскоро "Тракийска" в Блога на Спаророк,доколкото се разбира от лизачите и ? Ааааа тренираха за Освобождението на "балканците" и даряването им с Бащите им Апостолите Црхо и Страхота. Страхотно !)

Не беше ли това заповедта на "македонските" КОМИТИ ?

Които всички знаят това живеели в Благоевградски Огръг,хе,мхе, и затова Македония била българска зачтото,Б.Георгиев -боцман е доказал,че БЪЛГАРИ=КОМИТИ ,с което Македонияп скача в "Джоба" (на руский) на Откраднатата Ромска Теза от Керамопулос ,с която съафтурите са осрали сите маймуняшки форуми,като Отворената Ромска и се скъват гетите лизачи да лижат Боцманския зачтото било вазното че боцко бил доказал ,че Българи=Комити.

Немало Македония според едноокия македонски войник на Самуил,лицето Божидар Димитроф,оф министър без портфеил , и вся остальная гръцко рушняшка православна паплач,кукувици окупирали чуждо Гняздо ,създавайки си крякачи "маймуняци","таркийци" " и най-паче БАН яджии,зачтото в БАН ята екото или еХ Ото ("германец" от Свещената Ромска Империя) е най кричаещом на научном язиком,признат от Византийците и Западняците .

От "сите" "германци" един единствен я издаде-"фюрер" родом от Австро-Унгарската Империя ! Чиято Империя имаше в 19 век същия състав ,както и рушняшката,и османската,да не споменавам за несъществуващата тогаз "Германия"

Империи съставляващи се към 1850 г ,от пет -шести "славянско" население. С една единствена разлика-докато в Австроунгария и Московската Империи ,Владетеля и Генералитета бяха "Германци" при "Османците" бяха "Османлии" .

"Защитниците " на "славяните" , бяха възприели една и същан религиозна идеология,това пък е единственото по кпоето може да ги различим едни от други .Московците създадоха и въведоха на въоръжение ВеликотоУчение на Православните Скотове и си подготвциха и Гръцко-Сръбска и плацдарма ,Австрийците виведоха ,същото само че под егидата на Папищяците.

"Германия" тогаз я немаше даже.Даже Прутенеца Бисмарк ,не може да се квалифицира за "германец"

Днес обаче,други "прутенци" се правят ,като катана на по големи католици от папата.

Били го заплашили швестерчето и то напълни гащите и даде на заден-"не съм нацист,не съм фашист,не съм националист, хлип,хлип,хлипп" . Ами не си . Путьо си , та дрънкаш. Разбира  му на него главата швестерска, кво е нацизъм ,национал-социализъм,фашизъм. Да бега с катана да пази дедо Боже от Атеисти и Комунисти,че дедо Боже си създал амебата преди 450 млн. години  24 крайника да Го аплодират повеке и непрекъснато.га едните крайници ръкопляскали ,другите си почивале. Божа му работа. Кой друг ще се сети за такваз итринка?

Но и най-умния си е малко проЗД .Ма забравил,дедо Боже,ще да е от възрастта  да си създаде служебни понятия защитници,като катана,боцматия олигофрен и др.под.  да го бранят от комунисти,атеисти,юдеи  и др. под гадове собрани днес под ръководството на китайската компартия,ем комунисти ем атеисти да строят капитълизъама.

Тука веке колко лета стана един свестен Строител на Капитълизъма не мое се намери-само Громители.

И боди гарда на Тато за баш строител-щото другите сите беха от психиатрия,ма доносници.Едни и тожее,като великденски яйца адинаковие ,само,че у различни цветове.  То и сега са доносници,ма на кой вече му пума след като боцко е доказал ,че тея от нобата мякаща породфа ,сите са служебни понятия повече от двадесет пъти.
За тва даже и тракийците дето помнели като слонове не се сещали. И Ганчо Ценов и той. Ма то неговото от възрастта му ще да е била. Не е остарял достатъчно да прочете тезата на Керамопулос. Или от възрастта знам ли. старост нерадост. Е,го на Дедо Боже и той,не се сетил да си создацде служебни понптия ,па место у бурги,да ги тургне по лимеса,границат демек,да го бранпт ут атеистите.

Сигурно не е чел идиота с баба германка как се създават служебни понятия българи по лимеса ,като препишеш грък и се осереш да повтаряш,че тва било не гръцка ,а ромска отворена теза. Нещастни и объркани създания .

Ей го вна ,тва последното.Тигърчето. И то ще улиза у Читанката ,я на тракийците ,я на трътльовците.
Изяло си дресьора и сега орева орталъка и надмина и хленча и виенето на тракийските дрисльовци,дето щели, па те да сменят името на бацилус булгарикус на бацилус тракиус,защото всички в блога на спароток знаели ,че тракийците са открили киселото зеле,млекота и топлата вода за айран и забравили как се татуирали жените им,като знатни индийки до времето на зрялото ристиенство.

На психопата боцко само му оставили множественото число. Ааааа, доказвал бил изи маймуняшките форуми  на гетските лизачи и дебилите ,как у сведенията дето бил чел, било писало само за българи в мн.число,у сите, и никъде не било писало за БЪЛГАРКИ,значи,т.е.,сиреч,той е доказал ,че българите са стражари по римския лимес,защото щом са мн.ч. са мъже и само мъжете служели граничари по лимеса в продължение на стотици години ,нещо за което и Ганчо Ценов не се бил сетил.

Той не бил изплагиатсвал и не представя за своя идеята и обяснението на Керамопулос ,защото тезата на Керамопулос и били изтекли авторските права и била доказана само веднъж.

А Боцковата теза била Отворена с Ромски етикет,на ония Роми дето не строели Градове,а само Застави,което било поредното доказателство и дори само то да било ,така както си било написано в "Сказанието за Дъщерята на Хана",той бил доказал , и само той доказал,че българите били ромски граничари по лимеса повече от двадесет пъти по негови думи.

Ако се добавят и съафтурите щур мен,който е засрал де що има маймуняшки форум ,че българите били съществително,защото съществували в продължение на стотици години като ДУМА(титулна) на територията на Рим в Европата.

Ма на Балкана ли,на синия Дунав ли е била записана Съществителната, Българи в мн.ч. или е висяла на Цепелин и е чакала Тигърчето да се вреди до доказа и да Улезне и то у Маймуняшката Читанка,тва не било Исторически Въпрос.

За идиота щурман ,важното било,че Българи било нарицателно и служебно названи,ма на що ,не било важно. Важното било,че те съществували в продължение на стотици години,като съществително.Към което когато било прикрепено етносмгенос,раса,племе,народ не означавало етнос,раса,племе,народ,защото пък баш тариката плагиатор бил доказал,че това не било така според съвременните му разбираниуя. И оставало само тези обозначения да са били за обозначения на римските военни структори,Първи Етнос Легион,Трети Расов легион, Пети Национален, и сите тея римски легиони били с началници застава таркан тарканов,което боцко доказал,че не било мингянска титла,както лъжат безнадеждно гадните комунисти и фашисти,а било след като той доказал,че не е мингянска ,титлата хоп, и скачала в джобчето на Ромската теза. В Джоба на Отворената ,ама на руски.
 А всички знаят пък ,че съществителните съществуват,като части на изречението. От тва по-голем Исторически доказ немало,според дебила шурман и сие-гети и други такие демогрфафи смахнатие.
Дали на тея по лимеса ,лимитанеите дето боцко ги доказал че били значели на "ромски" граничари от лимес ,от което следвало,че той е казал ,че българите са граничари,та значи лимитанеите били българите. И всичко това се били "казало" ,кото е равнозначно на доказало и то не от керамопулос,а от плагиаторът Боцман и Съафтурите ,дето улезнали с това у Читанките на Маймуняшките Форуми.

Ама даже психопата боцко не си срешил  "мислите " до тук и за шурманско-гетска  мъка и решил да им намери носител на Съществителното ,Понятието,Названието(служебно) Думата(титулна) Българи ,мн,.ч. м.ро.,като изброил де що е чел от Ценов и му се чини за военни. Шел конкретно да докаже,че Българи=комита. И директо го е доказал ! Комита така било звучало на български ,като К О М И Т А . Значи Българи=КОМИТа .

Ама кво е Комита ,римско название ли е не е ли,войска ли е.чин ли ,психопата не го вълнива. Важното е да е служебно названи. Щото Българи издялакани на Балкана или на цепелин над Варна нема.

За да се застрахова включил и Палатини,други Войнуци. И те Били Българите . Защото палатини било от палат,българска дума.

Следват лимитанеите. И те били Българите. Защото лимитанеи на "ромски" означавал" Граничари. А той вече е казал,че Българите са Граничари.

Значи ако Лимитанеи на "римски" значи граничари,то те са БЪЛГАРИ.

Защото боцко доказал ,преписвайки  Керамопулос  залепен за  Ганчо Ценов,като източник и сведение ,че думата Бъл Гари,означавала Охранители на Долини,от Бул Долина и Гари, вардя ,!? Стражари.

Вместо керамопулосовато българи от бур,пирг охрана на бург .

Ако питаш гетския лизач Бул, било скопен Бик,но той пък като съафтур ,доказа Идеята на психото,че Микенците и Спартанците били бългфарите защото били Военни и имали Военна структура. А боцков вече Доказал,че Българи било Граничари и принадлежали към Римската Военна Структура.

Тука се включи един от последните съафтури ,штапаров,който сподели съафтурство с полуидиотите от форума на гчведжарите шурман,боцман и сие ,които на принципа ,нашето си е наше,чуждото е общо,важното е боцко да го е доказал,доказаха ,че БОИЛИ било военно понятие от Северното Черноморие и били служебното название Българи.

Важното било психопата боцко и сие да доказат ,кво било българи. Га им уйдисва е римско служебно название в продължжение на стотици години по лимеса. га не им отърва било "Гръцко" -от сев,черноморие,от Спарта,Микена.а гетския лизач и штапаров включиха и Буда от Индия.

А там веке са арийците или улизаме у зоната на "Швестерчето" .

Задръстеното прутенче не знае кво е Прутения и как в 17 век я наименоваха Бранденбурска Прусия,не му е ясно,че никога на изток от Ряката(Рейна) не е имало "германци",хе ле па за техното "народностно" име в мн.ч.. Га Ромите преминаха ряката на восток, скита Ерми от Панонията долетя и им затри легионите, ма той ,Ерми,бил Арминиус у "Ромските" тефтери, и значи "Германец" ,щото Ряката ,Рейн била днес в Германия .

Гарантирам и че "швестерчето" не знаеи  га изтичат правата на "Майн кампф" за Германия. Ма да ,почака,до 2015 г. и може и да разберем  как лицето Б.Георгиев -боцман ще докаже  и напише  "Моята Борба" на немецкий,щото той има германска баба и маймуняшкия фен клиуб ще залее и немецкая страна широкая.Кво толкова,изтичат и правата за Германия след три години само. В един от маймуняшките форуми открих маймуняка симчо,баш маймуняк,който ще му помага с немецкия на боцко .
Тигърчето не бива да изпуска шанса си да улезе у Читанките. Чилингиров дотогава,сара оборотната ще го е уредила боцман да го цитира у труда си "Моята Борба" на немецкий.

ТоГърчето,"швестерко", поне е станало пък много оборотно и то ,както на гетския лизач и другите майм уняци сарка ще му задели некой и друг буркан във форум ти си това.

Нали си е "швестерче".

Ами то днес прозвището на "германците " си е "швестерчета",ко да си кривим душата.

Щото швестерлъка им не е от вчера. Тея у Тайланд най-знаят.

Ако "германското" етносно име означаваше в античноста спарените,запарените ,изпадналите варвари (виж тема етимология на германците от историк анархист натан) и после не случайно като зестра си го носеха "прякора" даден им уместно от римляните ,който им лепеше ,като дупе и гащи и "германец" стана и синоним на "Изпаднал" както си бе му редо у античността .Като "Изпаднали германци" света ги запомни и отново името изпаднали си намери носител,то днес името им означава за мнозина "швестери" (хеле па в Югоизточна Азия,хе,хе,хе) и то заслужено и обективно.

С "германска" находчивост айне клайне тигърче изяде снова дресьра си (фюрера,дучето,вожда и так дальше) и за да не оревава орталъка на пусто из пустинята на Невада,пресметливо и точно ,с "германска" презизност,като по конец на засадени у Шварцвалда борчета ,и то "миличкото"  правилно се насочи в Блока да изложи страданията си сред сродните лирични души от нежната "тракийска" част и тази на "ромските трътльовци",които са с малко по големи задници дори и от тракийците,хеле па след баданосването от обучените за това гети,дебилчовци,сара колко е грозен да го гледам по бързо да го лапна дива,векилстващи естети,загрейци,щурмени,бакалаври,и астерки ,комари и др. москита(тва са се адмуни на маймуняшки форуми) ,които кихат , настиват и яко осират секи се дет слага "трънчета" в боцкания маймуняшки на плагиатора Б.Георгиев -боцман,зачтото некой от гетските лизачи или тетчовците и тетките на ил да дебилчо от развъдника може да си убодат познавателния орган.

На тракийците ,като член на т.нар.  Атинския союз, тва си им е културата- "мъжката" секта на Орфей. Орфей пръв научил гърците на много добрини,как да хвалят дедо Боже,как да му пеят мантри,и на други добринки ги научил , на "педерастията" ,на "хомосексуализма" и други характерни и улезнали у културата на Атинския съюз,или тези които света нарича "гърци". В съюза от двадесет и една държави под егидата на Атина почетен и достоен член естествено са Тракийците-чиято етносна х-ка е че си продават децата в робство(момченцата0,че имат поне по 17 жени(съпостави със келтоскитите ,които имат по една оправяна от 17 сетина,абе матриархат,не като у ""гръците" те да командват женорята. Спартанска им работа. На жени  се подчиняват.
Кой не е чел за Аристотел срещу спартанците и не знае защо скита македонеца син на Филип му би шута на учителя си Аристотел-ами щото учителя му родом македонец от Халкидики беше обърнал резбата докато учеше в Атина и не ги разбираше големиоте държавни рабноти ).

Нещо средното между "тракиец" и "ромски трътльо отдавана се чакаше да обогати Културелките в Блока със хлипанията си.

И тука веке се яви и швестерчео и опъна шаптарата,штапарат,абе шатрата,тоя анализ на штапара отсекъде изскача пред блога, и сега вместе със тракийците,ромските трътловци ще се опитат да надминат и цирк дьо соле.(тва не е маймунярника теткарник на ил да дебил инбиктуса)

 






Гласувай:
3



1. анонимен - браво пич напълни ми душата/жалко, ...
28.05.2011 12:37
браво пич напълни ми душата/жалко, че администраторите на сайта не се занимават с такива като "главните" ти герои и не ги пращат на 4-ти километър да се лекуват/
цитирай
2. germantiger - ...
13.06.2011 02:36
Забелязвам, че с болка на сърцето си ми посветил (на мен и на други) цяла тема!

Първо поласкан съм , остана и един с един кавал да ми зацвърцучиш ;)

Все пак да ти спиомена, че във вибокса ме знаят десетки потребители, а вън от сайта и както е лафа на живо почти 20 чиовека. Името ми първото е Димитър, половината ми германска идва от Льотцен днес Гижицко на полските шлюхи!

Този Б. Георгиев сефте го чувам (да ме извиниш за турцизма), но и теб гълъбче не съм те чувал кой си що си, освен, че си Марко не магаренцето, а чифутчето - лошо няма! Никой не си избира родителите и родината - съчувствам ти.

Гледам темата ти за 9 май днес имаше 188 четения, моята за 9 май дни след твоята има вече мисля над 4000 четения, не си ги мерим разбира се, ако си "джу" ще ти е рязан, пак лошо няма ;)

Да ти спомена отново, щото трудно се учиш, но аз съм се заел с невежеството ти, та да припомня брате Нейтъне:

СЛАВЯНИТЕ И ТЕХНИЯ ПРЕОБЛАДАВАЩ РАСОВ ТИП – ИЗТОЧНО-БАЛТИЙСКИЯ ВСЪЩНОСТ Е „ПРОИЗВОДЕН” ОТ ХАРАКТЕРНИТЕ ТИПОВЕ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ФИНО И ДАЛО НОРДИЧЕСКИ В МИКС С КРОМАНЙОНСКИ...славяните са „произлезли” от германци и като расов тип са по-млади или „нови”, това казва АНТРОПОЛОГИЯТА...искрено съжалявам, че не мога тук да копирам антропоатласите не само с рисунки, но и с фотоси на световните расови типове. Трябва да се чете антропология, но не социална.

За Прусия ще ти повтарям често точно това:
След идването на тевтонския орден автентичните пруси са буквално избити от ордена и населението е фиксирано на 400 000 германски колонисти(с малко холандски такива, по-късно и с много малко фр. хугеноти в по-късно време) и само 100 000 автентични пруси и поляци.
За да правят разлика между германски пройссен ордена въвежда две "понятия"
PREUSSEN за германците колонисти и PRUZZEN за "старите балтийски пруси, които и те не са слИвяни ако ще балто-сливяни да ги назовеш, че и за това ще поспорим с усмивка и удоволствие от мен ;)
цитирай
3. germantiger - И още нещо по същество кукло ;)
13.06.2011 02:43
След поредното възстание тяхно, слИвяните са почти напълно изтребени, без лужицките сорби които съществуват и до днес. За пример в Потсдам са останали няколко къщи без нито един човек в тях, а асканските графове после почват колонизирането и "реконкистата". Хубаво е да знаеш, че всичко до Буг е германско от римско време, после знаеш герплемената хукват на запад и идат сливите!

ЗАГУБИ В НАЧАЛОТО
През 30-годишната война провинциите на Прусия:

Мекленбург губи почти цялото си население

Померания губи 70% от населението си

Бранденбург в частта му Пригниц губи 90% от населението

В частта му Алтмарк губи 50% от населението си

Град Берлин губи 40% от хората в него

ДЪРЖАВНО СЪГРАЖДАНЕ
- 13-и век маркграфовете създават над 30 града в Прусия

- 1668г. великия електор Фридрих-Вилхелм открива канал дълъг 27 км и с 13 шлюза между реките Одер и Шпрее, също той създава берлинската библиотека, която към момента на смъртта му има над 80 000 тома!

- Между 1746 и 1752г. Фридрих Велики създава 122 нови селища, а държавата финансира училища за най-бедните деца!

- Прусия става страна на училищата-такла е наречена от Виктор Кузен, който при обиколката си през 1831г. пише, че фигурата на пруския учител вече е застанала редом до тази на офицера и юнкера.

- След 1850г. шефа на берлинската полиция Хинкелдай администрира и града като:
създава корпус от обучени огнеборци
пречиствателна мрежа
газово осветление и инсталация
обществени бани
места за хранене на бедните

- От 1851 до 1857г. в Рур са построени 57 доменни пещи работещи с кокс
За 10г. производството в Рур се увеличава от 1,9 милиона на 4,2 милиона тона
Пруското желязо се увеличава от 500 000 тона на 1, 3 милиона тона
Борзиг произвежда през 1854г. 500-ия си локомотив, през 1858г. вече 1000-ия
1850г. има 1500 парни машини в Прусия, а в 1861г. вече 7000
Заводите на „Круп” през 1848 имат само 70 работници, през 1860г. вече много над 6000
ОКОЛО 1860г. НЕГРАМОТНОСТТА В ПРУСИЯ ПОЧТИ ИЗЧЕЗВА!
цитирай
4. germantiger - ...
13.06.2011 03:51
germantiger - ...
03:48
Разликата между мен и чифута магаренцето Марко е в това, че аз никога няма да отрека, че в Германия славянско има - това е така без съмнение.

Той обаче не знае, колко германо-скандинавско има в Русия и Украйна, от конунгите им, от варягите, от ханзата, по Волга, че и в Крим и пред кавказието. Той не прави разлика между расови типове, народи, езикови групи, които са "неща" различни!

Също така на брат Нейтънски ;) чудно му се получава - Кьонигсберг за него бил Кралевац и 100 години след това преименуван в германски... още векове "по после" се ражда Кант и за това той е славянин, щото града бил прди векове за него Кралевац!

Убеден съм днес ние варненци по тази логика смед гръчки изтърсаци в Одесос-Варната, ония рунтавите турци в Истанбул са гръчки Бизантийци-Бизантион-Константинопол, а Москва щото казват ислямско и било първото название, там ще да са резани руските чиляци ;) :) :О

Сега като се сетя, че Рига е започната въобще като град от германец от Ханзата и... :)
цитирай
5. germantiger - ;)
13.06.2011 03:56
АПРОПО РОДА ЛЕРМОНТОВИ СА С НАЧАЛО ОТ ШОТЛАНДЦИ, ОНИЯ СКОТОВЕТЕ ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ МАРКО :)

Да ви спомена, че Россия е скандинавска дума нали знаете, дори тя не е руска.
Иначе знаете за руските императрици всъщност германки по произход като Екатерина Велика, особено знаете, че на германска принцеса Пушкин е посветил бол (да ме прощавате за турцизма) от своите стихотворения, а пък самия Пукин какъв беше - сещате се нали - 1/4 негър, 1/4 германец и 2/4 руснак и това е факт :)

Ех тя Екатерина велика е германка, още 5 като нея, че и една светица сестрата на последната руска императрица са германки и за нея цяла книга има, а и долихокефален тип череп, какви скули ако я видите брате Натане, магарето във вас ще зареве на поразия.

Колко малко знаете, а колко много има да учите - завиждам Ви, защото учители за вас ще има много и вие за тях уши ще имате - големите, магарешки.
цитирай
6. germantiger - ...
14.06.2011 02:49
Впрочем Елбинг е създаден от тевтонците 1237г., Балга е основан 1239г., Мемелбург 1252г. и Кьонигсберг 1255г.

Апропо до 1939г. в Латвия преди СССР да я погълне и ликвидира, та до 1939г. там в замъци са живеели германски потомци, чиито предци са дошли в Ливония през 14 век. Те така Марко Натане, не само широта трябва (то я има - цяла Прибалтика е била германска), трябва и акъл - иначе казано детайл също ;)
цитирай
7. marknatan - Забелязвам, че с болка на сърцето си ...
14.06.2011 08:19
germantiger написа:
Забелязвам, че с болка на сърцето си ми посветил (на мен и на други) цяла тема!

Първо поласкан съм , остана и един с един кавал да ми зацвърцучиш ;)

Все пак да ти спиомена, че във вибокса ме знаят десетки потребители, а вън от сайта и както е лафа на живо почти 20 чиовека. Името ми първото е Димитър, половината ми германска идва от Льотцен днес Гижицко на полските шлюхи!

Този Б. Георгиев сефте го чувам (да ме извиниш за турцизма), но и теб гълъбче не съм те чувал кой си що си, освен, че си Марко не магаренцето, а чифутчето - лошо няма! Никой не си избира родителите и родината - съчувствам ти.

Гледам темата ти за 9 май днес имаше 188 четения, моята за 9 май дни след твоята има вече мисля над 4000 четения, не си ги мерим разбира се, ако си "джу" ще ти е рязан, пак лошо няма ;)

Да ти спомена отново, щото трудно се учиш, но аз съм се заел с невежеството ти, та да припомня брате Нейтъне:

СЛАВЯНИТЕ И ТЕХНИЯ ПРЕОБЛАДАВАЩ РАСОВ ТИП – ИЗТОЧНО-БАЛТИЙСКИЯ ВСЪЩНОСТ Е „ПРОИЗВОДЕН” ОТ ХАРАКТЕРНИТЕ ТИПОВЕ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ФИНО И ДАЛО НОРДИЧЕСКИ В МИКС С КРОМАНЙОНСКИ...славяните са „произлезли” от германци и като расов тип са по-млади или „нови”, това казва АНТРОПОЛОГИЯТА...искрено съжалявам, че не мога тук да копирам антропоатласите не само с рисунки, но и с фотоси на световните расови типове. Трябва да се чете антропология, но не социална.

За Прусия ще ти повтарям често точно това:
След идването на тевтонския орден автентичните пруси са буквално избити от ордена и населението е фиксирано на 400 000 германски колонисти(с малко холандски такива, по-късно и с много малко фр. хугеноти в по-късно време) и само 100 000 автентични пруси и поляци.
За да правят разлика между германски пройссен ордена въвежда две "понятия"
PREUSSEN за германците колонисти и PRUZZEN за "старите балтийски пруси, които и те не са слИвяни ако ще балто-сливяни да ги назовеш, че и за това ще поспорим с усмивка и удоволствие от мен ;)


тигърче,
логореята ,като исторически доказ отдавна е на въоръжение от маймуняците на боцнатия от варна с баба германка .и ти май си от кръвната група на сара оборотната ,гетския лизач,ил да дебил инвиктуса,некъф щур мен,векилстващи естети и бакалаври по история,дзверове и зеляри и т.н.
само да не ми кажеш ,че си от варна и имаш баба германка за доказ
цитирай
8. marknatan - . . . . . . . . . ДЪРЖАВНО СЪГРАЖДАНЕ - ...
14.06.2011 08:31
germantiger написа:

.........

ДЪРЖАВНО СЪГРАЖДАНЕ
- 13-и век маркграфовете създават над 30 града в Прусия

- 1668г. великия електор Фридрих-Вилхелм открива канал дълъг 27 км и с 13 шлюза между реките Одер и Шпрее, също той създава берлинската библиотека, която към момента на смъртта му има над 80 000 тома!

- Между 1746 и 1752г. Фридрих Велики създава 122 нови селища, а държавата финансира училища за най-бедните деца!

- Прусия става страна на училищата-такла е наречена от Виктор Кузен, който при обиколката си през 1831г. пише, че фигурата на пруския учител вече е застанала редом до тази на офицера и юнкера.

- След 1850г. шефа на берлинската полиция Хинкелдай администрира и града като:
създава корпус от обучени огнеборци
пречиствателна мрежа
газово осветление и инсталация
обществени бани
места за хранене на бедните

- От 1851 до 1857г. в Рур са построени 57 доменни пещи работещи с кокс
За 10г. производството в Рур се увеличава от 1,9 милиона на 4,2 милиона тона
Пруското желязо се увеличава от 500 000 тона на 1, 3 милиона тона
Борзиг произвежда през 1854г. 500-ия си локомотив, през 1858г. вече 1000-ия
1850г. има 1500 парни машини в Прусия, а в 1861г. вече 7000
Заводите на „Круп” през 1848 имат само 70 работници, през 1860г. вече много над 6000
ОКОЛО 1860г. НЕГРАМОТНОСТТА В ПРУСИЯ ПОЧТИ ИЗЧЕЗВА!


Oт 1668 г в Продължение на стотици години до ехти бехти четвъртък в Калининград служебното название германци съществувало,като служебно название,на служебни названия в продължение на стотици години за служебните названия....

откъде ли ми звучи познато ....

Мога да се закълна ,че си от варна и имаш баба германка,и я с некой гот,я с некой църковен хорист си обменяте лигите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864019
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930