Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2011 03:26 - get - - До хиперборео-славо-циониста МаркНатан
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5049 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 20.06.2011 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"14. get - - До хиперборео-славо-циониста МаркНатан, последно предупреждение - престани да ме намесваш ... 18.06 23:59
... в шизофренните си фантазии, изразяващи се в Ромски тези и Скитски майки !
- Първо майката е една, ама е в три проявни форми - Това обременената ти глава ... от лоша етническа и религиозна наследственост явно не може да смели !! (справка направи при Ч. Ламброзо и Макс Нордау, твои роднини писали по въпроса за израждането)
- Не ми пробутвай шантавите си теории, както пробутахте на арабите - да ходят да се покланят на клитора, на Ихуя в Мека !
- Като термитите сте да знаеш - Първо изклюпахте Харапската култура. После през Елам - персийската. Накрая през Червено море - египетската. това не ви стигна ми дойдохте в предна Азия и създадохте елените, та накрая се натресохте и нашите глави. После взехте да редактирате в страната гостоприемник, нашата култура (която ние ви дадохме) и да ни обяснявата, колко бога има и че, вашето момче се закачило на кръста за да ни спасява. Накрая изобретихте "византизма" и е...те мамата на България и на балканите.
- Това е в резюме разказана, цялата история - за която "Ви благодарим" !! :((((
- Няма да се разпростирам - как внушихте на финландците-руснаци, че са славяни и че, те са "третият ЕРУСАЛИМ" !!! - не РИМ, както в момента замазвате нещата !

- Възпитан човек, съм но поведението ти отдавна прекрачи всукакви граници на приличието - От тук натам, с теб ... Право куме в очите !! - го казва народа .цитирай "

Горното мнение псиопатът гет,оставено при хуйолога тзар уйчо в компанията на "искам дзверски да бъда плагиатор,като боцко и сара уборитната да ми събира лигите в буркани кат на колегата лизач гет", достигнал след шест дни размисъл време ,от ехти бехти при анонимния до днеска по пладне .

Кви Вие ги говори смахчото ,Вие тва ,Вие онова ,ха ха ха изперкала работа.

Историк анархиста Марк Натан е Основател,Вечен Почетен Председател и Единствен Член на Движението на историк анархизма  ,Той на мене , че  ми каже "Вие",като Я съм Он,ед.ч. хе хе хе ,ма Лизането на отворената ромска за доказ с мн.числа не прощава,)

И се опитах вкратце да отговоря на поставения ти към мен въпрос точно за Скитска майка,поставен при анонимния маймунчо ,дето щел да доказва,как боцко не бил плагиатор,само не бил споменал Керамопулос.

Ето по долу от конкретния му въпрос ще се види ,че гетския лизач пита,но после от множествените му числа ,не знае,кое ут многото му числа е питало и кричае срещу единстфеното ми число ,че било множествцено и му били изьели елените по лимеса ,на служебните ранътъ в продължение на стотици години. Ка па некой дзвер не ги изеде елените по лимеса,не не бил дзвера той имал жалостиво сердце и сега брани маймуняка боцко от плагиатсвото от солидарност . Ето до кво води лизането на маймуняшкия на боцко за Доказ с множествени числа. Забравя се кое мн.ч. е задало въпроса :

 

"

... аз няма да коментирам твоите ментални !


- Интелект опроделено имаш ! -

68. get - - Добре marknatan, но позволи ми да си имам интелектуалните проблеми ...
11.06 09:32
като "по-прост", ще те попитам известни ли са ти местни култове, като този за "Великата богиня"- Майка ? - Змиевиците имат ли отношения, към нейният праобраз(защото там си силен) ? Вътрешно тиметачино, "Херосът"(Героят)- Това е и бика, как го свързваш с "Нея" и ред др. съществени неща !! "

Пита лизача гет в ед.ч. за  

 мнението ми
  
и аз отговорих на подходящо място,в конгреса по хуйология,със съвсем сериозно и обосновано мнение ,точно там ,щото там хуйолозите превърнаха уфологията в хуйология.

След което некое от множетсвените числа на лизача гет неспораведливо ме ругае ,че съм бил множествено число и че съм му изел елените .

Така е като се лиже боцманския маймуняшки задник за доказ със множествени числа.

"8.

marknatan - tzarkaruj, ходи прочети за Енка ...
17.06 23:00

tzarkaruj ,ходи прочети за Енка (инка) (змиевидното същество-кимерата,хе хе хе,прародителката на кимерите,хе хе хе виж где ги има у крима и у кимерията /данията/ ,дето сега баш датчаните копат у крима и тоже кимрите са у спанията .
женските (великата майка) след потапянето на атландиа си е оставила поколенията и се със херкулесовци .те са шест на брой.един си е келто иберийски друг скиткси и т.н.


случайно гръкотракитее откривателите на автохонизма ,знаш кой грък го е измислил ,и целта му, да не се отклонявам ,дудняте скитския херкулес дошел от гадейра,кадис с кравите хе хе хе у скития дето бил изнасилен от кимерата и тя му родила скитчетата .пък у скитите паднали баш оръдията на цивилизасионето хе хе хе


най-старнното от сичко е ,че3за разлика от педераститте траки и техните ученици атиняните,или трва дето света нарича гръци,като примуква към тях спартанците,т.нар. юдеи,гаче са некои скити водят родата от жената Майката, хе х ех е от де ли са го заели,па и я тачат тази щуротия местода са като педерасчетата тракийчета и гръчета


да не би дедо боже да им я е дал хе хе хе там нейде у/сред/ педерастията на южната полусфера
на маймунячеството .


на юг са маймуняците на север хората .


е има ени достигнале до варна ма нейсе. стадо без мърша не бива.


ако и на теб "извора" ти е полуграмотния боцко дето нареди 15 доказа,че Борис не бил съществувал и разни други тъпни сички до ена калпави идеи на дедо ганчо и най-паче ,че българи=комити ,дето и дедо ганчо не се бил сетил бая облизване по гетски те чека,само внимавай да не забременееш като метресата боцманска мутраиста ил да дебил

 ти се чудиш яо го нема тука. ми боцко го боцкал по навътре и сестра сара установила,че бил бремененцитирай"

Аз,историк анархиста натан,ед.ч. съм ги бил намесвал некои гетски лизачи от тях, множествените числа на гетската психопатия в " шизофренните си фантазии, изразяващи се в Ромски тези и Скитски майки "

Лизача гет не го бил интересувала Ромската теза,и бил изразявал сходно с моето мнение за Етноса на Българите и без да е чел Керамопулос и даже плагиата на Б.Георгиев -боцман, сам самин доказа,че българите били военизирани подразделения, създадени от централната власт ,с което скочи у Читанката,но забрави с кое от множествениет си числа на прави доказа и ся зяе !

от блога на ил да дебил инбиктуса(инж.Кольо Фикуса)

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!
10.03 14:30

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт, като в тях участват основно - ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ !! ... примери за едни такива военизирани формирования имаме и в различни други исторически периоди и при други държави !! ... вземете казашките застави(!) и самостоятелни части, в армиите на Петър и Екатерина !! при османците ... дервенджиите, тоест охранители на проходи, реки и др. места със стопанско и стратегическо значение."

За това не се бил сетил и плагиатора боцман, доказал,че

"В Римската теза също е доказано поне на двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия"

Боцман бил доказал повече от двадесет пъти,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия""

Уеле Уеле Ромски Граничар ,което се различавало от Тезата на Керамопулос ,който предложил :

"Още една нетурска етимология бе предложена от Керамопулос. Той приема Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса ."

Керамопулос предложил само веднъж,че "Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса " ,но плагиатора боцман се ОАКАЛ и повече от двадесет пъти го ДОКАЗАЛ,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия""

За Двадесет и първия Доказ гетскки психопат улезна у Читанката. И той без да бил чел дори психопата неграмотен плагиатор боцман профанизирал дори профанщината на Керамопулсос с аналогии от Гошо Рибето Доказа ,че "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
Последващите гетски доказаи за микенците и спартанците показват само психопатията в която се оказва,че ромската теза била само подтеза на тезата му.
"- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

Шест дни по-рано,12.06.11,в блога на анонимния дума как погледа му относно историческите и етносни процеси в източно средиземноморие, Анатолия и Балканите бил сходен с този на "хиперборео-славо-циониста МаркНатан"


"72. get - - Хм, :((( - взех си беля на главата с това "момче", като му направих забележка, че ...
12.06 13:24

... не е редно да се държи, като разгонено мъжко животно с жена. (женатамъж сарауборотната ,на чиято психопата гет се изживява за кавалер и решава,че требуйе да я защитавуя,ха ха ха гаче и тя го е канила ма нейсе ,психопат си е психопат ,неразличавщ фикция от действителност,художетсвен разказ от Маймуняшки Доказ хе хе хе Ма нали на осраните маймуняци се таклива са им доказите от Он решил да СЕ ДОКАЖЕ хе хе хе б.а.)

Пасквила му срещу Сарадива още стои в блога му - там са и коментарите на моя милост, че за един ИСТИНСКИ мъж не е достойно едно такова поведение !!

- Второ - аз имам сходен на неговият поглед относно, развитието на историческите и етносни процеси в източно средиземноморие, Анатолия и Балканите. Но той е решил явно, че аз самият съм Керамопулус - една болезнена фиксация, която не е резултат от мои действия а от други проблеми, които не изхождат от мен а ...
?!

- Това накратко, уважаеми merlin68 ! :))

- Бъдете здрав ! ... в още по-голяма степен и искрено го желая същото, и Марк-Натан !!

цитирай "

Разбира се за един историк анархист основател,почетен председател и единствен член на движението на историк анрхизма е ясно,какъв е погледа на гетския лизач и маймуняците(хе хе хе ,Той на менемене, че  ми каже "Вие",като Я съм Он,ед.ч. хе хе хе ,ма Лизането на отворената ромска за доказ с мн.числа не прощава,)та за тва тутакси му бе напомнено на лизача забуварил от кое мн.ч. говори за  психопатията си при която Всичко имало служебен произход и скачало в жобчето (на руски) на Отворената Ромска ,не е Доказ освен в главите на маймуняците разбрали Идеята МУУУ ,а и некои лижещи директно от маймуняшкия извор гети и я доразвиха без и те да я били чели ,хе,хе,хе

"73. marknatan - Какъв е твоят поглед(. . . . . . . . . . . ... 13.06 01:19
Какъв е твоят поглед( ........... ),че да бил сходен с моят(според теб e ..... )бе духач,освен ,че си изразил ,изразяваш доразвиваш Отворената Ромска Дришня и осмърдял ньета с "доказите" и

Нещастника. Били сме имали сходен поглед !? Естествено,че за маймуняка е така. Та има ли нещо да не попада и да не е доказано от ИДЕЯТА МУ доразвита от гетския лизач,че Българите=Комити, и като служебни понятия микенците и спартанците скачали в джобчето и .
Нещастен глупак

И всичко било подхипотеза на плагиатора боцко ,който доказал на гетския лизач,че българите били служебни понятия и той улезна у Читанката на маймуняците като съафтур.

Остава и нещо да не е сходно с мнението му .

Пиши за себе си бе путьо,не да събираш и категоризираш лигите на боцко, като сара оборотната и да слагаш профанските си квалификаци,тав било както го "Доказал" боцко и ние маймуняците Го твърдим твърдо,щот смье от морьето и говорим мьеко.
Е,сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна дива събира на боцко и съафтури лигите ДПОКАЗИ в буркани
Къф сходен поглед имам с теб,нещастен маймуняк според който всичко било подхиппотеза на Отворената ромска "Теза"

Според гетския боцнат лизач ,всичко попадало в "Тезата МУ",Отворената Ромска на плагиатора боцман и ИДЕЯТА МУ била доказвала вся и всьо.Да има нещо да не попада под ИДЕЯТА МУ И ТВОЯТА като ПОДХИПОТЕЗИ,да има нещо според тебе да не е ,както е "доказал" психопата боцко със служебен произход ,и за тва сра оборотната ви събира лигите в буркан под зоркото кавалерстване на дебили ,като тебе.
Има ли нещо ми да не се явява, доказ по ТЕХНАТА дришня представяна за ИСТОРИЧЕСКА ТЕЗА" 

След последните изяви на дзверчето,показващо милозливо сердце към сродните маймуняци и на тетките стана ясно,че от критикар Отворената Ромска  на боцко дзверчето се превърна в негов върл защитник от страх да не буде обвинен в плагиатсво,хе хе хе ,като идола му маймуняшки  хе хе хе ,

Споко дзверче,имаш един несполучлив опит . Не се зачита. Опитай пак. 
  

 

 П.П. Важно Извънредно съобщение от Конгреса по хуйология:
Едно от множествените числа на психопата лизач гет обяснява на сeбеподобните "доказвачи" тзар уй и дзвер, шизофрениите които му били приписвани по ромската теза,която те не познавали :

"от Гет "ктист" от рода на Биците, дето били стражи на кастелите. Тези последни кастели носят и многозначителни имена, като Турун и Турно ... също, като името на "втората" ни стлица ТУРново, създадена от пришълци, от Никополис ад Иструм. Пък там има достатъчно символи на биците-воини, които поради тези им качества са били наемани с предимство, като римски войници - Царю, последната част бе опит да ти изясня същността на Римската теза ... така, както аз съм я приел - авторът и я обяснява от малко странни негови си позиции ?!"

Както изглежда психото е зарязало лизането и е започнало боцкането и е приел "ТЕЗАТА" му навътре .

Естествено,че за един лизач Биците Воини ,като по- големи топки за лоизане ,били наемани с предимство, като римски войници-бургари по кастелите на кастелия .

Объркали са бургосите с кастели ,но за пришълците бици от Турну Мъгуреле са категорични сичките му мн.числа.

Като написах Турну Мъгуреле се сетих,че на тоя идиот,даже дебила ил да дебил скоро беше,му обясняваше и му чалдисваше гайките за Ромъния и ромънещите и историята им,че то психопат патриотa  симптоматично показа историческото си ниво ,ма ептен  бе зацапал свещите от патриотизъм да докаже тезата на Керамопулос ,като Своя та ча дебила се оказа гений до него.

Тва ил да дебил инбиктуса да ти налива акъл и да е по в час, е се едно профсъюзния лидер глишев на тинейджърския форум на съмнително мургавите братоци да те бие на тест по история.

 

 



Тагове:   get - - -- dzver,


Гласувай:
1



1. d3bep - Опитвам
19.06.2011 11:40
Обаче Маркнатан, запазвайки единственото число на председател на анархист историк, почетен и единствен член на лигата на анрхоисториците бързо успя да закучи отговора на хуйоложката лига, биейки по скорост даже тая на Никифора, който представил нов световен рекорд по пресичане на България от юг на север и после настрани.
Тва сичкото е щото маймуняците не знаят, че във Константинопол немало ни една монета, щото всичките му ги били заграбили негрите - прабългари, както доказа Маркнатан, и той бързал на север към Ромънеще за да си върне некоя стинка, обаче там срещнал големия пранегър Крума! Който запазил нулевото число на никифоровите стинки, намалил множественото число на никифоровите войници и умножил единственото число на българската държава. Основал също така първата нубийска манифактура за бронзови чаши от чиста мед, мязаща на злато като я погледнеш....
Авриканска му работа, анархо - историческа.

След туй ,както е написано в ГИБИ, крума поръчал на славяните дса му напраат флот, защото крум страшни бил негър, а на негрите им омръзнало да идват пеша от Африка. Или със плуване до Босфора, кешки судански бежанец у Париж.
Обаче корабите нанесли непоправими щети на негрите, защото конете им се омързеляваили лежайки по цял ден на койките и рупайки ечемик, а и негрите се объркали от европейското часово време и зимната продължителност на деня, която пречела на скитите да дойдат от Имеон!
Затва и после византийците временно ги разбили, докато си досипвали черноморски пясък у пясъчните часовници - западнонубийски модел кварц!

Освен тва корабите развалили и българите, защото тенът им избелял на слънцето ,а да се гребе легнал е със сигурност по - лесно, отколкото да се гребе прав!

Тая грешка с мързела и часовото време им е натъманена още от полунегъра Птоломей, който ходел на хидрографска експедиция, без да описва Волга. Така бил сложен темелът на АНАРХОГЕОГРАФИЯТА, която почетно си пратнира с организацията на анархоисторическият председател.

И така ,негрите, след адаптация към климатичните особености на страната занесли монголския клепач в швеция, за да не се набива на око на ромеите! А как го нослеи, на очите си ил ив джеба, историята мълчи. Обаче повечето швеци имат монголски клепач, повече и от монголите, които вероятно са го придобили като са превзели негрите, окопали се у Плиска.

Обаче.
По принцип ималои траки, обаче те били гейове, затова и не се размножавали. Много е спорно дали това гети и мизи са траки и дали скитите обичат скитането. Днес потомците на траките са в анадола и още се опитват да се размножават, както доказва отворената ромска киеза, без да го е доказала всъщност, поне докато траките не й скочат в малкото джобче.
Та.
Траките се размножавали мъжки.
Обаче проблемът е че при тях наследството се предавало по женска линия.
Следите ли ми мисълта?

Значи траките се женят само за мъже ама трак се става само по женска линия, както доказва популярната народна мъдрост "Мамата си Трака".
Маматаситрака всъщност е етноним, а не е служебно название и то доказва как са изчезнали траките. Обачи разни лизачи - фен-тезьори и други казват, не , служебно название е.

ТОчно това доказва и ЛИБИ. Траките се либили само като истински мъже. Жените само ги биели и татуирали. Предаваки тракането по женска линия, а правейки само мъжка любов, както е описал един късен римскианархоисторик в издържаното си клюкарскоисторическо произведение за възпитание на малките хулигани, траките съвсем изчезнали. Останали само малко в анадола, които продължават да гонят Орфей, обаче никога няма да си признаят че са траки, макар че живеят в тракийски Херсонес, щоту в родата им до 212 коляно, мн.ч. няма кьорава жена, т.е. мамата си трака.
Където, мамата си трака, е етноним, а не служебно название, както вече доказвахме.
цитирай
2. marknatan - на висок маймуняшки стил дзверче с ...
20.06.2011 01:52
на висок маймуняшки стил дзверче с милозливо сердце повтаря известни факти без да разбира смисъла им,но след маймуняшка адаптация,те са готово за Доказа на Отворената Ромска на Изречението
след като известни исторически факти се представят по маймуняшки и изброят в същия порядък ,с надеждата,че маймуняшката ирония ще ги обезмисли,така както прафанизатора боцко доказа,че нация,племе,етнос,народ нямали същото съвременно значение днес,значи не били нация ,племе,етнос,народ в сведенията,което означавало, кво,че гато пишело български племена,или българската нация тва било -римските граничарски легиони по охрана и отбрана на лимеса с началник застава кагана,щото кагана бешевлиев се объркал,че била мингиянска титла,ма тя не била,значи била ромска от времето ехти бехти на птоломей до сигор че вечеряме ромска салата,защото всички знаят,че ехти бехти се прави за сигор вечеря,а не е Пагода па масковский защото пагода е га валят пеперуди на север от Дуная,дето траките не смеели да ходят защото имало много пчели .хе хе хе хе ,и некакви типове с малки кончета ,толкова маленки че не ставали за боцкане от траките неучастници в оргическата веселба да не би некой с големия балкански остен да не ги повредии и те не им обръщали фнимание и ги оставили на косматите същесва с големи глави ,които тураките никагдаш не били виждали ,които пък му намерили колая ,като ги използвали само за врягане в каруците си,уред който измислили но не обадили на , психопата боцко и последния доказал,че не съществували,като каруца, защото каруца било римско служебно поняти измислено да обслужва тракийсите по лимеса от ехти бехти до пладне и да носи докази за
подготовка за разширяване на Идеята Му,за която всички знаят и дедо Ганчо,в ролята на дедо Боже .




Ето время "ехти бехти" го написали на камика българско било,ама дзвера знаел само за един такъв камик,а според гетските лизачи едно изнасилване не било изнасилване.
И щом дзвера вече шест години като, боцко дето немил недраг не бил прочел вече шест години за сведения за българин в ед.ч. щото никой не му представил за българи в ед.ч. бил доказал Отворената Ромска Теза,като съавиатор..
Клана Зрънчеви се биели с клана Бръмчеви,като некои роми. Значи са Българи. И така били облечени,като Българи,в мн.ч. с по неколко ката дрехи,мн.ч.



цитирай
3. d3bep - Именно бакя. И. Траките, които се ...
20.06.2011 11:18
Именно бакя.
И.
Траките, които се бодвали обаче ги било страх да не ги боднат пчелите изобщо не преминавали отвъд дунява за да не ги отнесат злите ромънещки пчели във гнездата с ии да ги разкъсат и да си ги поделят с малките пчелчета, мн.ч.
Обаче тогава дошли българите. Пак.
Които, макар че били негри от нубия, били също така монголи от азия и донекъде тюрки от мала азия.
Безспорно го доказва фактът, че тия са написали най древния си календар в европа във именника си, за да докарат най древния хороскоп в европа, тоя на царете си.
И, понеже тюрко - монголо - пранегъра иска да е модерен, а не некъв си трак, последователите на тоа календар го записали целия сюжет на Русский, издания след 1947 г. С това негърът монгол от тюркски произход искал да напрай една бърза евалла на братята руси и да покаже, че нема да ги мрази изобщо, даже завбъдеще!

Принципно първият доказ, че е тюркът българсски е монгол , освен прословутата монголска вежда, носена чак у Швеция, за да са модерни швеците, които май също са траки, които ги е страх да минават на юг заради пчелите(изобщо пчелите са нещо като град държава в тракийската империя) и поради факта, че у тракийската медовина виното било бъркано с вода като на стар кръчмар водката.
Та освен него доказателствата са самопризнанията на черепа на чъргубоила мостича, както и кръглите дупки на очите на главата му, които изглежда, са дръпнати. ТОва се разбра, след като стана ясно, че рунтавата брада, избила по лицето му, е опънала кожата надоле и е скосила отвърстието на очичките му.
Рунтавата вежда на прабългарските негри също може да се използва за доказатеслтво, и пряка роднинска връзка с народа на ескимосите, северно от сибир. А кожите, в които се обличали, мое да се ползват за пряка връзка с народа на тюлените.
Обаче най важното е езика, отделни думички от които свързват българите с народа на тюркоиранците, който е един народ, от Индия(тракоподобни маймуняци), до манголия(Цисти Българи), и оттам до северна африка, а както се установи напоследък, и до Германия, а може би и малко в Австралия.

Пита се защо болгарите са се носели каот таркани? Да не би нещо да са се търкали? Отговорът е, не. Те са се носели така защото били тюрки.

За шръв път това го доказа езиковата наука. Нашример ако на тюркси е ицигару, на българск истанало ичиргу, ако е било бехти, на български е станало напрао бахти.
По тоя начин се откри пряката родствена връзка между пръч и пръчка, а също между коч и кочина. Оказа се, че има пряко лингвистично съответствие между идея и идиот, а също между наука и начука.

Обаче най важният принос на бешевлиевата хипотеза остава необорим и той надминава по върха си даже тва дето боцко го е измислил. Защото Бешевливев слага отдалече в малкият си джоб сички боцковски напъни с едно доказателство само.
Доказателството е, че ако тюркският език има некоя обща дума с друг език, значи тюркският език я е измислил таа дума.
Точка.
Тва е сигурна аксиома, не е хипотеза нито е хипотенуза на натановото умотворчество, то просто си е тъй, и който смята да спори, да види в горния абзац какво произточа от идеите му. Идиот!
Сега пак с иотворете речника и вижте за нови думи, каот не забравяте горното сигурн о иединствено доказателство. Залегнало е дълбоко в древнотюркската литература, древнотюркското езиковедство, и разбира се древнотюркската уседнала култура, която позволявала безспорно на знаменитите древнотюркски философи и литератори да сядат нощем под звездното небе по двойки и да спорят върху етимологията на отделни думички, включвайки ги във всеобщ световен речник!

Освен тва много важно доказателство е китайският язъйк. Понеже никой не му разбира, некои специфични названия на имена северно от Тяншан със сигурност седят белгарски, понеже китайските философи не били виждали негър, преди да видят български монгол. В качеството му на таркан.

Друг много важен момент за дето били тюрки, тва били датите, които се паднали на АЛЕМ БЕЛЕМ по негърския календар. ТОя доказ не търпши отлагане, щото доказателството му е запазено даже и днес в популярната магическа формула:
Ала Бала Ница
Турска(тюркска) паница.

... Което безспорно доказва че сме тюрки оттука, чак до Ница!
ДОказва го тюркската керамика от стихотворението....
цитирай
4. marknatan - Керамопулос предложил само в...
22.06.2011 23:35
Керамопулос предложил само веднъж,че "Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса " ,но плагиатора боцман се ОАКАЛ и повече от двадесет пъти го ДОКАЗАЛ,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия""

За Двадесет и първия Доказ гетсккия психопат улезна у Читанката.
Дзверче,видях,че и ти си се кандидатирал за Читанката на Маймуняците с Резбоването на Идеята МУУУУУ
Не си плагиатор,защото не беше,Е, псхихопат и разбра,че не можеш да биеш Б.Георгиев Боцко с Доказа му по Керамопулос от 1940 г,наречен Ромска "ТЕЗА" за Българското име ,в коятто всички знаят какво е ромското име,а от там лесно с доказа- тва е рисмко,защото сички знаят квое римско,на брата на рем името хе хе хе , с твоя опит по Уоуд от 1938 г .

Осем години не ти стигат и не пледираш за Авторство ,май заради тези осем години хе хе хе ,коетъо независимо от подбудата ти те изключва от плагиаторство,тъй като независимо поради что не тръбиш из ньета ,че ти си Авторът на Идеята и Теразата ха ха ха за коя поред Троянска Война беше оооо Дзверчето не знаело колко Траянски Войни имало ама Доказало хе хе хе

Дължимото дължимо дзверче

Керамопулос предложил само веднъж,че "Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса " ,но плагиатора боцман се ОАКАЛ и повече от двадесет пъти го ДОКАЗАЛ,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия""

За разлика от теб,когат лично му написах на Автора боцко,преди две лета при гюведазжрите ,че той е е плагиатор и е знаел,за Керамопулос,което се доказава от профанизирането му дори на профанизираната Теаза на гръка,след което се започна с Докзаите,че Боилите возле Урала от преди ромското били Българите,защото боцко пак бил казал и доказал това ,важното е плагиаторът боцко да го е доказал,хе хе хе

Плагиаторът маймуняк от сектата на Маймуняците ще продължава с маймунячеството защото е ясно ,че е психопат,в добавка на неграмотността си,и в това си не е сам,но пък маймуняшкото имножетсво е доказаа само за такива боцнати парчета, кат твоя милост,набожното тръргашче рицар и други полуграмотници,които не познават дори близката история на тези земи и народа си,като гетския лизач (виж му мнението за Ромъунеяето,но и ти май го носиш съчтото хе хе хе ),анонимния маймуняк,решил да доказва,че боцко не бил плагиат и сега установява "научен" кредит (довери) из блока хе хе хе .
Б Георгиев е плагиатор,за разлика от теб ,където от една реплика по повод твоите докази , ти разбра от впершийх раз и не съм те видял да твърдиш как ти си авторът на доказа за некоя от Траянските войни.

В човешките си и най-паче маймуняшеските си взаимоотношения,и Ора и Маймунпци ,някои без да го осъзнаватъ ,а други съзнателно го правят,се подчиняват на Принципа на реципрочност в Отноченията.

Един маймуняк щел да го скложи дзверчето сред Маймунпците ,за плагиаторксото му произведение и сега дзверчето отвръща с реципроч ност ,като брани плагиатора.
при ората обикновено тва се използва от КгБ шебеци ,ченгете, ФБР та ,при което се установява доверие ,като на жертвата се казва някаква лична тайна и др. под.'четки"(хе хе хе колко си велик ,слагам те в Читанката ) и на принципа на реципрочност, после "жертвата","дзвера" и др. под. се усират и подсъзнателнио се стремят да държат на своя край на "договаора" и разкриват ,това което майминяка иска да научи или с поведениетио си защитават маймуняка ,с който са се "кънектвали"
хе хе хе

Иначе за историята ,липсва ти човешката нормална логика,и всичките ти "кънектвания" естествено са с разни "спартакиади" "ромски фиести" "бани" и др.под. и си важат само за изкуствено създадената им култово "влажна"(съзлпиклива) среда.
цитирай
5. d3bep - Бре, фана ме. Аз съм преписал некъв ...
23.06.2011 12:43
Бре, фана ме. Аз съм преписал некъв чук, който когато е писал произведението си, преводът на египетските йероглифи, за които говоря още не е бил готов, а хетските договор за нас ИЗОБЩО ОЩЕ НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛКИ, и след това съм подкупен от боцмана, който фанал мойто произведение от моя сайт с по 10-15 000 посещения на статия, и го качил на своя със 100.

Умен си , не мое ти се отрече. Акао ти се отрече, ме чака нов постинг...

Поздрави!

ПП. Я кажи пак за Йоан Геометър....
цитирай
6. marknatan - дзверче, ако беше само, както ...
24.06.2011 03:37
дзверче,
ако беше само,както мислех досега не много умно парче с едно пръстче челце,щях да ти отговоря,че за целта има Библиотеки и никой не ти е длъжен да ти показва сведения.
Но ти наистина си бил психопат и това е безмислено. Още Алеко е писал за такива смахнати,дето познават Швейцарията,а не познават Красотата(Историята) на Българията и пишат Ромски Тези.
Аз наистина го отдавах на тва че си си тъпичък( а че си такъв ме убеди с "бронза" ,аргумента за "товарния" сандък терачина,как му били оставили ената страна нерезбована,щото бил товарен сандък и за да не убива магаретата,хе хе хе ,отделил некой тъп "българи"мн.ч. иляда часа резба да не ги убиват магарета,произхода на Бургас и др. под и за тва и не чета кво пишеш).

За това ,като написа за Доказ при ил да дебил в спор с мен,че стелата(камика) на Пресиан с "мингянските" титли била само една и тва не било Доказ,защото гетските лизачи са доказали,че ено изнасилване ,не се брои за изнасилване ,не спорих с теб ,а ти представих надписите на Омуртаг .

И тогава наистина отговорът ти ме усъмни и в психиката ти. "Аргументирано" ги отФърли по боцмански,че тва са само факсимилета и никой не ти бил представил Оригиналите с "мингянските" титли.
На психопата боцко никой не му бил представил сведения за българи в ед.ч. и женски род. за тва той бил доказал,че Българите били не гейове ,а войници по лимеса.
Вече шест години никой не му бил показал други сведения на Плагиатора боцман и той се ОАКАЛ и повече от ДВАДЕСЕТ (20 , XX ) пъти ДОКАЗАЛ,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия"" и !?

Сега на малкото психопатче дзверчо некой требва да му доказва Факсимилетата на Омуртаг хе хе хе и Хипотенузата на Геометър да му доказва. Че Тракийците Били Българите,значи кой се бие,само бойците по лимеса,и хоп в жобчето на Ромската. Хипотенузата на Геометъра бил Доказ и на Ромската Фиетса и на Спартакиадада по Тракология и на БАН ята. Хех ехе

Психопати които не познават собствената си История одат да носят вода от ГипеДа за Доказ на Ромската Теза
Що не се разодиш да ги разгледаш Оригиналите на Муртагона ?
И да ги разгледаш тва на психопати не помага.

Е виж го тоя отгоре гетския лизач,дето бил Разбрал Идеята Му ,ма тя не била както я представя "авТарторат".

Били назначавали бици войници с големи топки у ромската армия.

Бегай да лижеш маймуняшки задник на смени за Доказ с другите психопати
цитирай
7. d3bep - За т. нар. сандък просто изказах ...
24.06.2011 11:25
За т.нар. сандък просто изказах предположение. Що се отнася до титлите, върпосът ми беше резонен и по принцип имам далеч по напредничава идея за какв остава въпрос с тея титли от маймуни като тебе :) ПОгледн ив блога ми, хвърлил съм малко стръв, друг е въпроса дали тапирите ще искате да се учите или мислите, че историята свършва с ЦЕНОВ И зЛАТАРСКИ, С ПОМОЩТА НА ЧИлингиров, Боцмана и Божидар Димитров.

За едното пръстче челце си прав че си сбъркал, ама за другото още повече сбъркваш и си сбъркан.

Бъди спокоен майна, аз не съм некъв нещастник, дето седи по цял ден пред компютъра и се чуди къв малоумен и злобен постинг да напише и животът му свършва там - няма ни гадже, ни нищо, а някой щом поспори с него по някаква тема веднага става враг номер еНо и основн озанимание.

Обиколил съм достатъчно, за да има много да ме гониш. И из родната България.
Спокич.
Не седим у интернета и да цъкам картинки, абсолютно спокойно спи.
За мене, не за себе си.
За тебе си сън трябва да не те фаща :)

Не нам братче. Аз личн оте съжалявам. П оедн овреме аз пък мислех че все пак си чел омомче .Сега виждам ,че повтаряш като папагал 1500 пъти едни и същи реплики на катерача...

Мисля, че си губя времето.
цитирай
8. marknatan - точно така дзверче за т. нар. сандък ...
25.06.2011 03:57
точно така дзверче за т.нар. сандък от терачина изказа предположение,което илюстрира,че си доста тъпичък и отлично демонстрира,че ти липсва аналитичност и логика ,издава липса на обща култура.

Последващата психопатия с осирането по боцмански на камика на Пресиан за Доказ ,с мингянските титли и ехти бехти и граничарските му времена ,който бил в един екземпляр,значи не съществувал и не се броел за доказ по ИДЕЯТА МУ на Читaтеля МУ на Дедо Ганчо,за разлика от Уникалните Тракийски Гробници по лимеса ,които щото били Уникални били Доказ,тези на Муртагона,пък били факсимилета или късна фанариотска измама е психопатията демонстрирана от боцко,гет,сарауборотната,ил да дебил и сие и не се влияе от това кво сте видели или кво сте прочели,сичко скача у жобчето на Тезата МУ.
Когато един психопат изброи всички видове войски от които според него се състои римската военна структура,то не беха комити =българи,палатини=българи,.лимитанеи =българи ,тези стационираните восйи,не в градовете,защото римляните нямали градове,а по кастелите,на вулгарски ,калетата,били българите,то кво остана да са римлянето от време ехтио бехти по лимеса ,ни чего .Да са им яки дупетата на маймуняците . Кво лизане ги чака за слава на Читателя Му на Дедо Ганчо и досетилите се психопати за Идеята му.

Та гореизброените от мен психопати,към които не трябва да забравя тзар уй,сте изброили и изброявате,и ще продължавате да изброявате де що сте прочели из енциклопедии и речници,и няма народ ,култура,факт и фатка неспоменати и упоменати за доказ,след което каквото и някой да реши да пише се оказва ,че психопатите вече са го доказали ,че е както го е казал боцко-а некой напише понятие с р ,а скача у доказа на Ромската по лимеса ,защото всичко имало служебен произход
цитирай
9. анонимен - awe, markeban, ti smardi6 na kom...
12.08.2011 04:30
awe,markeban,ti smardi6 na kompleksi ot 100 uia razstoianie we .izmislen.odi sa 6trakai nekade po traseto i ne umarsiavai tva prostranstvo .kolkoto se prai6 na uboroten,tolkova pove4e smardi6 na kompleksi i laina.are begai u levo.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850837
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031