Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2011 07:12 - Спараток по "спортник" се показа на Летописец.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2083 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.09.2011 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        Като в сценарий на Тарантино, Спарто не издържа на мъжките въздишки на Летописец и му се разсъблече.По потник .И мускули. За доказ. Еякулцията бе пълна. Доведен до полуда от настойчивите подкани на партньора си нежното тракийско сърце не издържа и остави онемели русокосите тракийки.

Две-три хилави подвиквания "Ох,на мама красавеца" не могат да скрият огромната бездна пълна с леденото мълчание на досега страстните в подкрепата си тракийки.

      Историята не познава нещо по-тракийско. 

Разочарова изненадващо и джойсито .Не си бил разкрил убразуванието. Хе,хе,хе. Той по потник тя за убразуванието го пита.Тъща .Филибарка. Да не си сменя зетя тая,брей?
За предишния,аеролога,доста по-възстрастен от дочката,тугаз ученичка, тя и думала ,не мой дъще,тоя е голям за тебе. А дочката отвърнала. Аааа,тамън ми е мале,тамън,баш тамън ми го натамани ,баш тамън ми го натаманоса. Тамън за меня е.

     Приписват на поета Пеньо Пенев стиха "Искам да съм потник на гърба на млад работник".
Но комунизъма е мръсна дума. Неговите поети тоже. На мода са църковните хорист чета.

След разсъбличането на спарто,неустоял и месец на порива на мъжката любов на летописец,ще последва ли тигърчето примера на спарто,да се покаже на църковното хористче глишев или вече му го е показал и ще липсва драмата на спараток и летописец?

За позналите безплатно въведение,как да напишат Ромска Теза(о) за Тракийски произход с геоложко-биологични докази.

Не тези от типа "Миш е съществително. Съществителното не яде сиренце. Значи Миш не яде сиренце",които са запазена марка за маймуняците на психиопата плагиатор боцко и съафтурите,гетския лизач,плужека ил да дебил,щур мен,сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна за доказ дива,зеляра и тетките на ил да дебила(панацея,дулцинея,сирмапеон и т.н.),набожния търгаш рицар ,векилстващи естети и бакалаври и др. под., да пращает етие неспаменатие ,но дагадили Мислата МУ само от лизане и без четене .

Само нови докази,като Гондвана е Материка Тракия,защото Маторние Гори било балкана Балкан на Туракски,което е алпината Катанец дел Мундо ,Веригата на света...... значи всички са тракийци.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863062
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930