Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2011 02:00 - Dromos лат,Дромос; гр ,друм-бълг.ПАТ,ингилизки PATH-пат Къде е друма на Ахил Ви думам?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5211 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 14.09.2011 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Къде е друма * на Ахил дето се бил за  траянската вагина (вайна,щото  гръците не магли да изговарят  Y  и било Г ? ОТГ.-Тайна майна. 

*Dromos лат,δρόμος гр. пут болгарский Пат,ингилизки Path-пат.тоже,значи може.за ингилизите ясно. они дошли от Онгъла,тоже. За Беда Преподобни си го пише. Пат са патувале по патища потайни.(вж.пост нумеро уно ) намериха си и пурко с голема холова , сос заби по-големи от тез на клинирана фца.И по умайла устанивиха ,че е пасъл возле урала,значи ,хоп скача у жопчето на Утворена "теза" кат боил.
 
"Пат патувам,патища путайни,ден денувам .......   "

Е тва еднаж ги запитах глишавите глисти у форума на двамцата съмнително мургави братоци.Къде е тернирал с колесницата си мингянина Ахил,на кой друм,ха ха ха . Фръц ,пръц не знаеха,не знаят и никагда няма да узнаят.

Преди тва им бех разсказал сказката сторито на пръвия цар Турак и как зел от един блогър книгите писани у блога му.Отишъл един блогър  при цар Турак и му предложил и деветте си книги дето написал у блока на втория етаж . Цар турак отказал.Нъл бил турак от долината на Габрово,скупо му се чинело. Шъ идва утре Сабале-казал блогъра. На утром на следующих ен блогъра се върнал при цар турак,изгорил три книги и му предложил останали на първоначалната цена. Габровеца цар Турак пак отказал. Ша идвам утре сабале казал блогъра. На следующия ден блогъра дошел ,изгорил още три и попитала турака : Да се вратим ли утре Сабале.
Турака кандисал и пакупил останалите от девт три книги ут блога на блогъра на първоначалната искана цена за деветтях. Така на блогъра му излезнало името Сабале.Сибил.Шибил.
С три книги тураките владеели свето за две иляди годин. Ми ако беше зел и деветтях.
Поради класическите отговори на завършили класически гимназии глишавия глист и последния ром ,фръц ,пръц,всички знаят,че това са измислици,кредит индекса "натан" за рейтинга на форума на двамата съмнителни мурави братоци, в класацията на историческиоя анархизъм  , бе намален от историческия анархизъм,от туристическо,на предтуристическо ниво.

Тука ,в блока,дойде до ушите на историческия анархизъм тоже,че антагонистта на протагониста на турския фантаст глишавия глист глишев,туракския наивист спараток, доказал,че Вълчидрум било вълча гора ха ха ха

Вълчи дръм вълча гора ха ха ха немали си влъците вървища,тва са им на них думищата ,вървели се по вървищата ,се едно турак по друмища на бизантийкската емперия ,или болгарци от онгъла пат патували по патища путайни. е некой се обракале и на острова се озовале"

тоя е специализирал и при атил ,дето е въвел вълка за Н.О.К. за доказ.

тва да те учи спараток на хистори е се е дно да зимаш уроци по правоговор при любен дилов син един дол дръмки

гхра гхра гхра

Толкова ли е Tруден  за тураците българския язик ?

Ил коя редакци на болгарский язиком им е труднейшея на пет урунгелите

на  славянския в сервианска(от серви,сърби)редакция с рашки правопис ли ?-което преведено на язика на историческия анархизъм значаеть на дървено дърво дървесината-славянска сръбска редкакция с рашки правопис   

a и съафтурите и резбарите разбиращи си МИСЛАТА боцната се увеличават.

за ингилизите ясно. они дошли от Онгъла,тоже. За Беда Преподобни си го пише. Пат са патувале по патища потайни.(вж.пост нумеро уно ) намериха си и пурко сос голема холова и заби по-големи от тез на клнирана фца.И по умайла устанивиха ,че е пасъл возле урала,значи ,хоп скача у жопчето на Утворена "теза" кат боил.

 

П.П. Разбира се,Всички знаят,че къфто и утговур да се предложи,се скача у жопчето на Ромската " ТЕЗА " ,зачтото тя е Утворена

 

Примерно,думаш,че Друма на Ахил бил возле северното причерноморие. Ми веднага се изтупваш,като кьорав ут брег о хипотенизата на Утворената Ромска. Та плагиатора профан боцко и съафтура щур мен даказали,что боилите возле у северното черноморие били Воини,защото ядели с ножове,значи военни понятия,както доказал плагиатора боцко ,който е военен,е ромско военно понятие.

Ако се отговори,че тва е спартанско служебно название,друма,то лизача гет -съафтур е схватил МИСЛАТА на плагиатора боцко,и кво бил ИСКАЛ да каже ,и е доказал,че спаратанците били Българите,защото били Военни с което се нареди у съафтурите. Да не забравиме и штапара с неговата разработка,неповлияна от гетския лизач. Той сам самин доаказа Утворената със служебното понятие боили.

Предтстав себе ако бях написал ,че друмища се нарича пътната система на римляните и на тураките,возприели супстфевенуръчно името бизантийци,на името на славния град византион,че друма вървящ покрай границата се нарича лимес.

Плагиатора боцко бил доказал,че стражарите по лимеса са българите.Повече от двадесет пати. Пати ли сказал,ма всички зная че било пъти. А път както е доакзал утркривателя нумеро унао на маймуняците има две значения. Път и Път ,което е нов доказ за Утворената.Както винаги историческия нархизъм бе з да подозира направи нов доказ на тезата на плагиатора боцман. Защото той писал за Бул . И който после пише за Бул склачал у жопчето на хипотенузата. Не на тая дето си плувала Пат Дарски,а оная оригиналише преписвачеше с тапигьазише доказише,за клонирани фце ,дето имат повече заби в устата отколкото целото английско кралско войнства на цар Артурян в седемнатдцето век.

 Отново куха безмозъчна фонетика  на с която си сбесняват историческите процеси ,като зависещи от мякгия знак

Селището е ВълчиДръм ,а не Вълче ДРЪМКА.

има доста местности наречни с дръмка, Свинарска Дръмка ,Чулова Дръмка,Лилова Дръмка и др.под. -друма, на индиски друмас - дрома

на български дръмки,трънки храсти ,бурени

от наличието на местности с дръмка се доказва кво си е дръмка и кво вълчидръм

да беше свъразно с магаре да се приеме,че е дръмка ,драка,трънка ,магарешки трън,но с вълци тревопасни и българите да асоциират вълци с тръни,и да го дават за доказ само болни мозъци без капка логика могат да го направят и то такива без елементарни познания по български
куци лингвистични недомислици без нормална човешка логика в стил ромска "теза"

 



на гр. е δρυμά

булгърци от бул долина и гард охрана

aйде друм,хит да роуд,хващайте путина "уважаеми"


та българите верно ги изкарахте Бавно Тракащи

 келстоскитски наименования пък се обявяват за  туракски и се доказва туракси праизход 

 и тва не били шарлатани
 

Има ено софиско село дръмша.

та и за него мож сказат,същия доказ.

да ,ама ,не там са вълчите друмища, за тва е дръмша.друмища.патища.вървищата на влъците.

а друмища се нарича пътната система на ромите и тураките.

много от местностите носят името на вълка

пак там у софиското влашко поле и планина един връх е па вълчи. там па се качвал вълка да гледа на кой турак да му сгепца клонираната фца

въдели се вълците у нискостеблените расти.педерасти могат да го вземат тва за доказ
чудомир има един разказ за баба дрямка
спела като преял вълк дренки,затова и казвали баба дрямка за доказ






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vbu - Добре си го рекъл, в едно обаче грешиш.
08.09.2011 12:41
Артурян не се е казвал Артурян защото името му не излиза от Запрян, както се знаеше досега. По - новите проучвания показват връзката му с боил Страхил който пък бил туран, така че правилното според анализа е Артурил.
цитирай
2. anonymousbulgaricus - Съвсем не си прав вбу - Ар-човек Тур - ...
08.09.2011 18:52
Съвсем не си прав вбу - Ар-човек Тур - от тракийски - слагам, вкарвам. Има обяснение само на тракобългарски - Човека, който го тураше, а той не е като да не го е турал, може и на некой Ян, но това би било гръцка клевета щот траките са тоооолкоооова хетеросексуални, че един само Ор фей си имат с лева ориентация, а гърците.... те са ясни.

Иначе нелепостта с ВълчиДръм, което било "Храсталака на вълците" в превод буквален от тракийски е поредното велико достижение на тракедона, накарало всички почитателки да пърхат благовейно с мигли, а феновете да точат по вълчи калъчки, за да изтребят низшите и непризнателни народи, а сред тях най-вече тия дето от 2000 години се самонаричат българи и да им вземат последната останала държавица, вероятно за да я поднесат я на "чистите славяни", които всъшност са роднини "траки" от север или на чистите "тракийци" и "троянци" от юг!
цитирай
3. vbu - 2. anonymousbulgaricus - Съвсем не си прав вбу - Ар-човек Тур - ...
08.09.2011 21:06
И аз туй исках да кажа, ама ме досрамя... :)
Абе напоследък много известни взеха да стават траките в Холивуд. В сериала Game of Thrones на HBO има един персонаж Khal Drogo който е вожд на племето Dothraki - войнствени ездачи. Дали е случайно?
цитирай
4. atil - Ха-ха-ха, голям майтап. . . !22часа ...
08.09.2011 21:55
Ха-ха-ха, голям майтап...!22часа е обаче ще пия кафе и ще пиша постинг...! Няма да гледам новини по БТВ!
За филма им писах в Ю-тубето, много са тъпи американците,почти колкото руснаците. Ама ще ги контраатакувам и на Запад на английски и ще им светне.те тия работи най-ефективно стават неофициално и неформално! Приятна вечер!
цитирай
5. marknatan - Ха-ха-ха, голям майтап. . . !22часа ...
21.09.2011 22:21
atil написа:
Ха-ха-ха, голям майтап...!22часа е обаче ще пия кафе и ще пиша постинг...! Няма да гледам новини по БТВ!
За филма им писах в Ю-тубето, много са тъпи американците,почти колкото руснаците. Ама ще ги контраатакувам и на Запад на английски и ще им светне.те тия работи най-ефективно стават неофициално и неформално! Приятна вечер!


в родния карай на летописеца встретих там един Атил, на джвгар тариха барабанчика / разправяше,че го набарали на края на бг-хисторито некви маймуняци симчовци,комари,боцнати и др.ил да дебилчовци в некъф бг-хистори форум. И кво стана го питам.

А мани мани на чист български отвърна Атил, Биха ме баха ме , Биха ме баха ме, Биха ме бахаме ,бахаме ли бахтаха мели нечто такова било на неговия язиком

ма аз толко панимал били ли са гу бали ли са гу
ма схванах ИДЕЯТА ,но не от лизане а оти имам добар слух

и ти сега кво шъ прайш питах аз по телеболгарский правилний язъйком

Аааа,ке одим,ке апнем и па се вращам ,вика ми оня Атил,само да си тургна мадурарацията у блока да не ми обезчестят алфатара

вие да не сте нечто фртатерс с оняь дето дуамаше че лабас който е възцарен кът симеон велики заповядал на некви братя от солун и сестра им шехерезада да разнасят славянската писменост на булгарите !?
цитирай
6. анонимен - Nod32 последните клю&#1095
24.11.2011 23:28
&#1047;&#1076;&#1088;&#1072;&#1074;&#1077;&#1081;&#1090;&#1077; , &#1072;&#1079; &#1074;&#1080; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1089;&#1090;&#1072;&#1074;&#1080; &#1089;&#1072;&#1081;&#1090;, &#1082;&#1098;&#1076;&#1077;&#1090;&#1086; &#1074;&#1089;&#1080;&#1095;&#1082;&#1080; &#1073;&#1077;&#1079;&#1087;&#1083;&#1072;&#1090;&#1085;&#1086; - &#1089;&#1086;&#1092;&#1090;&#1091;&#1077;&#1088;, &#1080;&#1075;&#1088;&#1080; , &#1089;&#1086;&#1092;&#1090;&#1091;&#1077;&#1088; , &#1092;&#1080;&#1083;&#1084;&#1080; , &#1090;&#1072;&#1087;&#1077;&#1090;&#1080;, Photoshop &#1080; &#1084;&#1085;&#1086;&#1075;&#1086; &#1044;&#1091;&#1088;&#1075;&#1072; , &#1085;&#1086; &#1085;&#1077; &#1084;&#1086;&#1078;&#1077;&#1090;&#1077; &#1076;&#1072; &#1085;&#1072;&#1084;&#1077;&#1088;&#1080;&#1090;&#1077; &#1090;&#1091;&#1082; &#1077; &#1074;&#1089;&#1080;&#1095;&#1082;&#1086; &#1085;&#1077;&#1086;&#1073;&#1093;&#1086;&#1076;&#1080;&#1084;&#1086; , &#1087;&#1088;&#1086;&#1075;&#1088;&#1072;&#1084;&#1080;, &#1080;&#1075;&#1088;&#1080;, &#1089;&#1086;&#1092;&#1090;&#1091;&#1077;&#1088; , &#1082;&#1085;&#1080;&#1075;&#1080;, &#1089;&#1087;&#1080;&#1089;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; , &#1092;&#1080;&#1083;&#1084;&#1080; , &#1086;&#1090;&#1080;&#1076;&#1077;&#1090;&#1077; &#1083;&#1102;&#1083;&#1082;&#1072;, &#1073;&#1077;&#1079;&#1087;&#1083;&#1072;&#1090;&#1085;&#1086; <a href=http://www.alfa-z.info/> + &#1082;&#1083;&#1102;&#1095;&#1086;&#1074;&#1077; &#1079;&#1072; &#1072;&#1085;&#1090;&#1080;&#1074;&#1080;&#1088;&#1091;&#1089;&#1085;&#1072; NOD 32 </a>

&#1042;&#1080;&#1085;&#1072;&#1075;&#1080; &#1087;&#1088;&#1077;&#1089;&#1085;&#1080; &#1053;&#1086;&#1076; 32 &#1082;&#1083;&#1102;&#1095;&#1086;&#1074;&#1077;&#1090;&#1077; &#1090;&#1091;&#1082; <a href=http://www.alfa-z.info/26730-klyuchi-dlya-nod32-na-25092011.html> &#1053;&#1086;&#1076; 32 Keys </a>
&#1058;&#1091;&#1082; &#1084;&#1086;&#1078;&#1077;&#1090;&#1077; &#1076;&#1072; &#1080;&#1079;&#1090;&#1077;&#1075;&#1083;&#1080;&#1090;&#1077; &#1074;&#1089;&#1080;&#1095;&#1082;&#1080; &#1085;&#1072;&#1081;-&#1085;&#1086;&#1074;&#1080;&#1090;&#1077; &#1092;&#1080;&#1083;&#1084;&#1080; &#1073;&#1077;&#1079;&#1087;&#1083;&#1072;&#1090;&#1085;&#1086; <a href=http://www.alfa-z.info/film/> &#1092;&#1080;&#1083;&#1084;&#1080; &#1079;&#1072; &#1073;&#1077;&#1079;&#1087;&#1083;&#1072;&#1090;&#1085;&#1086; </a>
цитирай
7. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 01:16
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
8. анонимен - google pagerank backlink service
09.02.2012 05:51
hi dee hi marknatan.blog.bg blogger discovered your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843543
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031