Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2011 12:28 - Какво ми разказа Хитлер
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2370 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човек не лъже на смъртното си ложе. Дори да е Хитлер. А и нямаше смисъл да ме лъже. Аз бях дошъл да взема душата му,така че и историята му я знаех. Но той държеше да ми я разкаже, такава каквато той я бе видял. Малцина щяха да повярват. Хората вярват в това в което искат да вярат. Той също повярва в т.нар. германци. Нищо човешко не ни е чуждо.

И ето,преди да схруска капсулата с цианид,докато навън ,сред свистенето на бомбите и грохота на победната съветска армия обкръжаваща бункера му,двама от верните на Райха войници ,копаеха гроба му,в който по негова заръка,след като бъде изгорен щяха бъдат зарити останките му за да не попаднат в ръцете на Иван.

Така той наричаше своя немезис,единствения срещу ,когото водеше войната .Без Иван да може да извърши Триумфа и да притежава тялото му ,Победата му се изплъзгаше. Фюрерът знаеше това . И си оставаше вратичката един ден да се завърне .Но Големите бяха обърнали погледа си към Иван и той не само щеше да спечели Войната,но и да намери трупа му за да се предотврато повторното му завръщане.

Това Хитлер още незнаеше.Очакваше,че ще надхитри Големите. Дори се опита да скрие това от мен. Като ми разказва историята на живота си ,която и двамата знаехме,че аз знам дори по-добре от него. Защото дори той не знае ,какво се случи с него,когато лежеше мъртъв,или поне обявен за мъртъв в швейцарската болница,където ослепял го завари завършването на войната.

Според законите на Швейцария всеки който не диша и няма сърдечна дейност за повече от 30 мин. е мъртъв. Педантичните швейцарски лекари го бяха обявили за мъртъв.И пак много му дадоха. Днес знаят,че след третата минута започват да умират мозъчните клетки. Но тогава медицината не беше толкова напреднала.
Затова въпреки нея и диагнозата и той оживя. Защото така искаха Големите. Тогава ,за пръв път , в тази своя клинична смърт,когато животът премина пред него,като през кинолента,само,че назад във времето,той разбра че нищо не е случйно. Че той има своя шанс,че е единия Избранник на Големите. Кой ще бъде другият той не знаеше.

Защото нямаше как да види,още повече ,че беше сляп и в безсъзнание,как на другия край на света, вълните на носещата разчупени ледени блокове река Лена,изхвърлиха на брега един заледн къс. Събраните на брега рибари не му обърнаха внимание,докато не забелязаха ,че мърда. Престоялият часове в ледената вода човек бе превърнат в парче леден блок,но беше жив. Което беше необяснимо дори за тях ,свикналите да живеят сред суровата природа хора. Как да знаят,че това бе другият избранник на Големите. Простите рибари го нарекоха сталь. Стомана. Това бе Иван Немезиса на Хитлер.

Кариерата му започна една минута и петнадесет секунди след ,като напусна немския бункер в който отнесе военната поща.
Една минута и петнадесет секунди след ,като напусна бункера,върху него се изсипа бомбена атака . Нито един не оцеля от директно бомбено попадение .

Беше се записал,като доброволец във Великата война, редом с редица други светли умове към които изпитваше неистове желание да принадлежи. Но войната раздели пътя им. Него,неуспелият да се влее в редовете на художниците,които щяха да основат единствено автентично, чисто немско артистично движение, за което си заслужава да се пише и коментира .Движение на което винаги ще се наслаждаваме и ще продължаваме да анализираме и да се възхищаваме на таланта на творците му.
И днес е трудно да определим какво е това,което наричаме Немски Експресионизъм,с неговите варианти,да определиме и дефинираме неговите слоеве и течения,кой принадлежи към него и кой не,кое е него вариант и кое преминава в нещо друго.

Но тогава ,с избухването на войната,най-видните представители зарязаха изкуството и се записаха доброволци. Всички бяха заразени с ентусиазъма на младостта и надеждата да променят древния несправедлив ред. Те вярваха,че ще да изградят основите на новото общество от руините на старото.
Като войници доброволци в окопите се намериха различни личности,но с една и съща идея,разрушването на стартото буржоазно общество.
Франс Марк,Ерснт Кирхнер,Оскар Кокошка,Аугуст Маке,Макс Бекман,Георг Грос,Макс Пештаийн,Лудвиг Меиднер,Конрад Феликсмюлер и мн. други.

Но ето,че Големите не избраха нито един от тях . А посочиха него,Непризнатия,неприетия в Академията. Който можеше да бъде също един от тях.
С което всъщност бяха предопределили съдбата на губещия избранник. С което предотвратиха предоставения му шанс да спечели. Защото ,както съвсем не случайно видя един американец,в своите видения,тази война можеше да свърши и по двата начина.

С неприемането му в Академията Големите попречиха на бъдещия водач на националсоциалистическата партия да получи предварително подготвения за него партиен билет.

За да се предотврати със сигурност невлизането му в Академията,дори не бе допуснат до явяване на изпит при второто му кандидатсвуване във Виенската академия за изящни икуство,при все ,че имаше одобрена молба.

Немската пропагандна машина представяше Хитлер ,като един от основателите на Партията. На всякъде се показваше неговият партиен билет номер 5 (пет).

Днес всички знаят и никой не отрича факта,че възхода и популярността си,изграждането и напълването с членска маса на движението е единственно принос на Хитлер.На необяснимата му каризма,станала повод за редица научни изследвания,описана от очевидци,обясняващи ги с хипноза,ораторско умение,театралност и т.н. и т.н.,но и до днес останала неразгадана.Личността на Хитлер по необясним начин успя да превърне една малка организация в могъщо движение с хиляди последователи,на които симпатизираше цяла Германия.

Но Хитлер не започна от номер 5 (пет)
Когато Хитлер се вля в редиците на Партията,той получи партиен билет номер 555(петстотин,петдест и пет)
Да,до времето,в което дойде неговия ред ,партийни членове станаха само 554 души. Което е странно ,защото след неговото приемане и вземането на нещата под свой конторл,подчиняването на движението на волята му членовете нарастнаха с хиляди в аритметична прогресия.
Което само доказва,колко мъдри бяха Големите.
Ако бяха оставили Хитлер да влезе в Академията,това щеше да забави записването му в Партията,но при темповете с които се набираха членовете и,той щеше да получи номер 666(шест,шест,шест) ,което му бе отредено. С което щеше да бъде Непобедим.
Но все пак те изпълниха честно и почтено останалата част от договора.

Едва сега,на предсмъртното си ложе ,той разбра,защо Гоелемите не можеха да вземат и най-малкият риск и дори предотвратиха явяването му на изпит.Защо не стана Художник. Не можеше да се допусне и най-малкият шанс той да получи партиен билет номер 666.

Когато служещия ,като свързочник Хитлер ,скочи по погрешка в окопа на един англичан,слисаният англичанин дори не си и помисли да го застреля .
За което по-късно в интервюта след войната,казваше,че ако е знаел,че това е Хитлер щял да натисне спусъка.
Днес ,на смъртното си легло Хитлер знаеше,че това бе подарък от Големите.
Каквото бе и останалата част от избранника на Големите.

От Войната той получи дори най-голямото немско военно звание -Железния кръст,Първа степен.
По настояването и предложението на един офицер,евреин,който направи всичко по-силите си за да може Хитлер заради проявената от него безстаршност да получи през август 1918 г най-високата му Първа степен. Хитлер бе вече носител на Железен кръст-декември 1914 г, той получи Втора степен.
През 1916 г оживя след раняване от граната.

Ослепял,обявен за мъртъв края на войната го завари в болницата. Но той знаеше,че неговата кариера е вече започнала.

За разлика от ромските трътльовци той нямаше баба германка. Нито маймуняците му разбираха МИСЛАТА от лизане. Обичаше кучетата,но не чак токова,че да си ги храни с мароканчета,като "уважавания" от маймуняците психопата боцман.

Но все пак,както и при други психопати причината за неговото състояние се криеше в детството. Той бе малтретиранжестоко от баща си.Алоис.Славянски селянин,като всички други в Австрия. В техния район всичките славяни ги бяха преименовали на Хитлер,Хиедлер,Хутлер, и др, под. хитри имена,идващи от славянската дума Хидлар и Хидларчек .

Това е третия брак на Алоис и Хитлер бе роден в Браунау на Ин когато той е 51 годишен. Докато е жив Хитлер се моли по-добре да не се беше раждал. Ади,както е наричан малчугана ежедневно е жестоко пребиван от баща си.Една от причините,които американските психолози изтъкват,защо детето не бива да се бие. В малтретирането на Хитлер като дете,те виждат причината за по нататъчното у развитие. Без или само смътно да подозират намесата на Големите.
Единствената връзка на детето бе с майка му,Клара. И баба му,която не беше германка.След смъртта на майка му от рак,загубил единстевната си опора в живота той се премества във Виена ,където живя четири години издържайки се от своя талант на художник.
следва някога

П.П. Въпреки нежеланието на дзрителите в следващия епидзод ще ви бъде разказана личната му изповед за сексуалния му живот.

Дотогава не требва да се оставят маймуняците да се развилнявата и да разпространяват ,колко много "уважават" психопата боцман,защото той щел да си храни кучетата със джоланчета ,които всички знаели било от ......... и четящите и лижещите гетски лизачи най-паче,щото тва за разлика от МИСЛАТА дето я разбрали маймуняците психопата си го написал и от "уважение",че е един от тях психппатака астер и админите на гюведжарите си го развяват в продължение на десетки дни,за чест и слава как един от тях кво бил доказал,на себеподобните маймуняци,че Българи=Комити ,които си имали име Стражари,ромската гранична армия.
Даже Ган чо Тъпото не се бил сетил за това.
хе хе хе Тъпунгер за тва му излщзло името Ганчо Тъпото.
да не се сетиш, че Вулгарите не били Българите и че нация не означваало начция,както е доказал плагиатора психопата боцман ,а означавало ромска военна структура, Българци,Охрана на долини,като гърци-само охрана,Хунгарци,за тва вече може да питате Ганчо Тъпото.



Гласувай:
4



1. brig - Яко
19.09.2011 23:23
Хитлер е геният на 20 век. Създател на Реалност. В неговата реалност живеем и днес. Ако трябва да се изразя със съвременни термини, то той е стартирал играта(host), а другите просто са се включили. ;)
Поздрави.
цитирай
2. анонимен - Компания «Газовоз» — автономная газификация. Профессионально
02.02.2012 07:41
<img>http://www.gazovoz.com/images/logo1.jpg</img>

Несмотря на то, что наша страна является одним из крупнейших производителей и экспортеров природного газа, далеко не везде есть возможность подключения к централизованной сети газоснабжения. Даже в Ленинградской и Московской областях есть еще немало мест, куда не проведены газопроводы. Именно там часто строятся загородные дома, коттеджные поселки и промышленные объекты. Однако это не означает, что новые дома и коттеджи придется топить по старинке углем или дровами. Для того, чтобы обеспечить их «голубым топливом», достаточно обратиться в нашу компанию и заказать монтаж системы автономного газоснабжения.

<a href=http://www.gazovoz.com/faq.php>mega one butane gas</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/faq.php>1 литр сжиженого газа равен</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/useinfo.php?id=2139>нагнетатель природного газа для дома</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/index.php?id=9>доставка сжиженного газа на заправки</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843574
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031