Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2011 07:04 - Компютърна гума от Микрософт за доказ на Отворената и и редакция на Ганчо Ценов -Тъпото-от естествен матриал
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6863 Коментари: 15 Гласове:
2




Към новата си клaвиатура Микрософт вече предлагат и Компютърна гума за маймуняци-в три размера , за близане, за боцкане,и сдавай с началье и Специалное приложение редакция на Ганчо Ценов -Тъпото

Бурното развитие на маймунящината в ньета ,не е останало незабелязано и нарастналите научни потребности на маймунящината най-пълно шъ се убслужват ут ноф новеничкиъ  прадъкт мадо ино варено.

За боцкащите се с боцко за доказ,като набожния търгаш, гумата се предлага и с грайфери.

Ако лизането е единствения Ви научен доказ,поради импотентност,недоклатеност или други физически предимства,като психопатията на гет , дебилността на ил да дебила,гумата се предлага с максимално автентична на боцнатия маймуняшки аромат.

За непорочно заченалия тезата му ил да дебил и говорителката срадива,срамуващиясебулгарикус и от хора на софиските девици панацея се ,дулцинея се ,либросериалните на гюведжа и таквие падобние сгуфтяни ,се предлага и в два служебни цвята -цъфналозелярски в къснапролет и турсказима в сигурнoвечерен оттенък .

Търговия на едро само в склада във форум ти си това при бурканите с боцманска дришня и тези на анонимния булгарикус на сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапана дива .

"Увлажняващите" психопата афтур боцман с предимство. Та не всеки ден се "уважава" маймуняк,който е заявил,че ще си храни кучетата с мароканчета.

Свободнтоо разпространени й на дребно при гюведжарите от маймунячката астер и админа макарена ха ха ха ,защото психопата боцман ,който щек да си храни кучетата с мароканчета бил един от тях и те за това го уважавали дори повече от гетския лизач,ил да дебила и анонимниябуклгарикус .В един от маймунярниците на бг-хисторито отговорник е маймуняка симчо .

Компютърна гума за маймуняци е особено полезна за редакцията на произведенията на Ганчо Тъпото,главо използвани за доказ и от невменяемите спаратоци и от другите психопатаи лизачите на профана боцман.

Там където Ганчо Тъпото не се сетил,че нация не било нация,защото психопата боцман е доказал,че нация не означавало нация в съвременното и звучене,значи със служебното понятие НАЦИЯ се обозначавали ромските военни структори,които всиучки знаят психпоата бил доказал,че са БЪЛГАРИТЕ по теоремата на Керамопулос. Но както доказа анонимниямаймунякус психопата боцман е доказал повече от двадесетр пъти,че българите са стражари по лимеса ,което узначавало според законитер на маймуняшкия историзъм,че психопата боцман бил Откривателя на Ромската теза ,че Българите са стражари.
 
Ил да дебила дазе се е сбадил на некви испанцки прафесори,които са доказали,це плагиатора боцман доказал,це българците са бургариите на Керамопулос,като показал,це бъл гарци ознацавцало охрана на долини или пак стражари.

И так дето Ганчо Тъпото е ПИСАЛ и без да подозиора колко е тъп,е нали за тва му е излезло служебното названи ТЪПОТО,триете и пишете ,вместо нация ,че било народ ,че било стражари от ентос стражарски,Както го доразви гетския лизач,доразвил снова боцманоложките тъпни с доказа,че нация требало да се пише етнос. Е сега се зима гумата ,триенье му е майката и писанье.

Там където Ганчо Тъпото не се сетил,че Вулгарите не са БЪЛГАРИТЕ,защото пак психопата Боцман е доказал,че Вулгарите не са БЪлгарите,пак триенье му е майката.

Отлично приложение и от наглеците на Тракийската теза,не тая на Цани Гинчев,,ами на новия истинския Пророк урунгел по потник. Там дето пише ,че Вулгарите завзели Илирия,се трие и се пише вместо Вулгари,Тракийци ,вместо пакарили ,асвабадили,и вметсо Илирия Тракия.
Тва може и да се остави, за ИЛИРИЯ-тъ,защото всички знаят,че Александър Македонецот превзел ИЛИРИУЯми,а той бил ТРАКИЕЦ,значи ИЛИРИЯ било Тракия. За доказ,га акийците на Алкександър завзели Свето,ина част се настанила на топло у Гипеда и нарекла градо си Скитополис. От скити. А сички знаят,че скитите са роднини на траките. Т.е. значи,требва,панятна е ,че Илирия е Тракия. Даже ено грухтящо дзвер е одило у Гипеда да гледа тракийските пирамиди за доказ на "тезата" на психоапата боцман,защото те двамцата установиле,че на факсимилетата на Муртагон,вера никаквца,не е ли на камик,като на тракийсите пирамиди не е никакъв доказ.

Както казват римляните,ма не ромите на психопата боцман дето не строили градиовце,ами само застави,ми ония дето строили и градове, "Думите Отлитат ,Написаното Остава."
да ама с новата гума на микрософт за маймуняци и написаното не остава
само миризмата на боцманска дришня ухае издайнически,но за доказ
как иначе ще се нанюхквът из ньета
ей говна ако не верите "куминикирайте" с анонимния маймунякус ,ил да дебилния,гетския лизач ил некоя друга от боцнатите матрьшким из ньета пълни с оаквателен матриал

но за микрософъ и за това е помислил !

разработрва се новия кумпютърен ароматизатор !



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. solinvictus - Забравил си да споменеш кръгът от ...
19.09.2011 00:22
Забравил си да споменеш кръгът от манафи наеречен "глишеф" откакто стана "член" там си станал мого активен ,хахахахаха
цитирай
2. marknatan - хе хе хе ил да дебиле слаба ти е и ...
19.09.2011 02:51
ей го вна един от маймуняците психопатите ,на който една маймуна от тях им била доказала "ТЕЗАТА" дето била побъркала човеците и те разбрали ИДЕЯТА МУ„ЧЕ БЪЛГАРИТЕ БИЛИ СЛУЖЕБНИТЕ ПОНЯПТИЯ СТРАЖАРИ В ИЗРЕЧЕНИЯТА
Психопата плагиатор боцко ИМ го доказал тва с ПРАВОПИСА нач изреченията,докато глишавците правят ДОКАЗ с правописните грешки
От къде имитаторъ психопат се бил досетил,че нация не било нация
от глишавия глист глишев докато "творел" тези в бойнатъ слава на бг наукатъ
психопата боцко уважава глишавия глист даже малце повече от спаратока и пергишите демократи
тоя дебил за кръга глишев пита

дебила не мупанятно откъде психопата разбрал,че нация не било нацияп,начи стражарско понятие
те там таквиз неща се обсъждат за нацията в античността,за патриотизма в средновековието и психиопата плагиатор ги използва за доказ на таквиз като него
маймуняците се лензят от клетката си на човеците ,как не им били разбирали ИДЕЯТА МУ на един от тях,който им бил доказал,повече пъти от гетско облизване на боцнат на клечка за стотици години кво било "ТЕЗА"
хе хехе и изпратили и секретарката на боцко загрей,като анонимния маймуняк под прикритие да ги легитимира


маймуняците ,като минат ут другата страна на равенството,етва е равенство БЪЛГАРИ=КОМИТИ.
или по метода на дригия невменяем ТРАКИ роднини ИЛИРИ /)траки рави илири)/

си променят само Дипломата ,ха ха ха и ставцат с маймуняци с дипломи,глишефци

полуобразованите на бай тоши ,ха ха ха
нема по -страшно нещо от полуграмотни,полу образовани,полу нечто си.

дебила разбрал как испанските прафесори доказли,че българите били бургариите без да чета "ТЕЗАТА" МУ на психопата боцма

ти да не си ги лизал и тях,че тая "ТЕЗА" се предава само по полов път или

си със сменена индентичост
май у варна сте се такива дебили

тва другото с бабагерманка нежна боцманска душа заключена в грешно мъжко тяло със широк гръб показа ли ти го или само го дръжиш и се пазиш за боцко
деба бременната ти матрьошка
цитирай
3. solinvictus - ти гей ли си или марикон де миерда, а?
19.09.2011 22:28
ти гей ли си или марикон де миерда ,а?
цитирай
4. marknatan - деба и ДЕБИЛА АНТИГ(ЛОБА)ЛИСТ, ...
20.09.2011 01:41
деба и ДЕБИЛА АНТИГ(ЛОБА)ЛИСТ,който разбрал ИДЯТА НА ПСИХОПАТА БОЦКО ОТ БОЦКАНЕ,че

"нема Турци,нема,Арменци нема Сигани,иднаж ,.като станеш Стражар и ЗАВИНАГИ СТРАЖАР"
Веднъж матрьошка завинаги матрьошка.
АНТОГЛОБАЛИСТА ПАНИМАЛ„ ЧЕ НЕМА ТУРЦИ НЕМА СИГАНИ ЕДНАЖ СТРАЖАР ЗАВИНАИ СТРАЖАР
РОМСКАТА ТЕЗА НЕ БИЛА ЕТНОСНА ТЕЗА ПСИХОТО РАЗКРИЛ ПРАВОПИСА НА СТРАЖАРИ В ИЗРЕЧЕНИЕТО
Ти май и книжка нямаш( имаш ена за правоуправление на МПС издадено съидейно ут варненската мелиция на страшния следоивател,гетския лизач,понял ИДЕЯТА МУ С ВКУСОВИТЕ СИ РЕЦЕПТОРИ) жена ти те разнася до мутраистките храмове на муришите у спаина да те опъват и те за доказ,че боцкането с боцко ти е малце
разширило ти се отвора на познанието
ха ха ха
Веднъж матрьошка завинаги матрьошка.

Психопата боцман даказал на себеподобните хипотезата на Керамопулос,която те вузприели защото той бил маймуняк като ТЯХ
хахото боцман "доказал":
"В Римската теза също е доказано поне на двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия"

" Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, стражите на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия”"

маматидеба тъпа наакания Симеон бил магистър,а боцко доказал,че бил цезар ,коронясан в палатка

"нема Турци,нема,Арменци нема Сигани,иднаж ,.като станеш Стражар и ЗАВИНАГИ СТРАЖАР"


ех дебилен психопата,бегай да се боцкаш с боцко за доказ на ИДЕЯТА МУ
цитирай
5. solinvictus - ясно, ти си един марикон де миерда!
21.09.2011 20:58
ясно ,ти си един марикон де миерда!
цитирай
6. rizar - Natane
22.09.2011 08:46
Здравей,

какво ще кажеш за този материал - http://www.numizma.com/magazine/2011/09/19/roersrr-rsrrrrr-rrrrrusru-srurrrsrs-rsrser-rr-sssser-r-rsz-rrser-rrrsrr-rrrrusr-rr-srr-rsrrsesfs/ -

Митко Станков поднесе сензация - откри на търг в Ню Йорк златна монета на хан Аспарух
цитирай
7. marknatan - Здравей, какво ще кажеш за този м...
22.09.2011 23:54
rizar написа:
Здравей,

какво ще кажеш за този материал - http://www.numizma.com/magazine/2011/09/19/roersrr-rsrrrrr-rrrrrusru-srurrrsrs-rsrser-rr-sssser-r-rsz-rrser-rrrsrr-rrrrusr-rr-srr-rsrrsesfs/ -

Митко Станков поднесе сензация - откри на търг в Ню Йорк златна монета на хан Аспарух


Психопатът @боцман заяви на набожния търгаш рицар в абв-то "Ще отида да дам на кавказките да хапнат някое сочно мароканче ще йм кажа че е подарък от тебе".
Набожния търгаш отвърна,отивам да донеса сатърчето за подкрепа и от уважение.
Заедно с другите психопати разбрали,че нема турци,арменци,сигани. Веднаж стражар завинаги стражар.
Бил кольо сиганина от варна стражар,ма като излязъл станал апаш.
Ма то сиганин,бе, неразбрал ИДЕЯТА НА ПСИХОПАТА уважавани от набожния търгаш ризар,който се боцка за доказ,га не носи сатърчето.
деба и ненормалниците ви.
нема турци,арменци,сигани,веднаж у БАН ята и излизат сичките къпани

без мелиционера лизач гет,той пак си останал толкова прост,но вече и чист
нещо за трудоваците да имаш набожен търгашо дошъл да подкрепщл психопатията си по научному с оливане на баоцманска дришня изи нета падобно на тоя дебил отгоре
или веднъж трудовак,за цел живот трудовак
цитирай
8. rizar - Помислих , че си турил кръст
26.09.2011 21:59
Жалко, шизофренията ти се развива в геометрична прогресия.

За какво те питам , какво ми се заяждаш !? От една година не си пуснал нормален пост.
набожен търгаш , а ти си даже безбожен садукей !
цитирай
9. marknatan - нискочелия полуинтелегентен н...
27.09.2011 02:45
нискочелия полуинтелегентен набожен търгаш дето се боцкаш с неграмотния профан психопата боцман за доказ и от човещинка
задаваш въпроса си и на теб е потребно да се атгавори подобаващо на боцкан от боцко!?

и преценяваш кой бил безбожник и кой не ?



ако не се атгавори виждаме реакцията ти
хе хе хе нещастно набожно търгашче
какво общо има любовта ти към боцкането с боцко за доказ или от "човещинка" със задължението да ти отговарям на маймунящината
та ти си една маймуна
психопата боцман му рече в абв-то "Ще отида да дам на кавказките да хапнат някое сочно мароканче ще йм кажа че е подарък от тебе". bozman 07/12/2010, 18:34 № 47
http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t99934.html

и кво отвърна набожния търгаш?
каква е реакцията на маймуната докопала се до амвона ?
ами
дошъл си тук да ми разправяш,как си се боцкал с психопата за доказ и от човещинка
та ти си нещастно набожно търгашче ,което се боцка със психопата за доказ бе маймуно
маймунските си определения си ги занеси там дето ще ти ги приемат за ДОКАЗ

психоапта боцман му рече на ОТЧЕТО хехе хе педерунгел,"Ще отида да дам на кавказките да хапнат някое сочно мароканче ще йм кажа че е подарък от тебе".
и тоя се насра от кеф ,че като разбрал ИДЕЯТА МУ требва да плюе в сурата и на Вярата си,щото психопата боцко е пратив мингяните и за тураките

ех ебалник нискочел бил
нахранихте ли кавказките на психопата ,а?

ебалника ще определя кой е безбожник и кой не

я си виж реакцията бе търгаш,
да ти каже един психопат,че ще си храни кучетата с мароканчета и той да оди да се боцка и до го прославя ненормалника

единствената нормална реакция е на катерача който си го прати нередовника за лечение
разбра ли бе търгаш

проститутките при гюведжарите даже един месец дори не му редактират на урода гнусотията щото са такива нещастници,като тебе и си защитавате ненормалността

нещастник.по=какво се различваш от останалата ненормална пасмина издигнала психопата за "икона"

по това,че си се докопал до амвона
урод
цитирай
10. rizar - изтрещяло чифутче
27.09.2011 08:14
Ето какво му пиша на извратения и недоклатен океански боцман -

"Или през 81-ва много ти се е разлюляла главата или сега трябва много да си увеличиш пенджарите, като седяш да четеш. "

Но ти с геометричната ти характеропатия си изкукал тотално и искаш само да се правиш на ощипана мома, не мога да си обесня, как за една година си станал съвсем друг човек.
Докопал съм се до амвона, не съм пратил боцмана на лечение, търгаш съм -давай по нататък , досега нищо конкретно !
Кажи ми какво искаш от мен ???
Ако не престанеш с неандерталските обиди, повече няма да разговарям с теб. Ще ти трия и постовете на моя блог.
цитирай
11. marknatan - абе гъз разпран от боцкане с неор...
29.09.2011 01:39
абе гъз разпран от боцкане с неормален за доказ на ИДЕЯТА МУ,че българите са ромски стражари
е кво доказахте ГО у Катуница

ти като психопата боцко ти каза,че ще оди да си нахрани кучетата с мароканчета,какво рече,я оди си виж реакцията при гюведжарите,бе гювендия боцкана

отиде ли у амвона да благодариш на дедо боже да му изпрати по крехки мароканчета на уважваната ти падруга падругата психопата чиято ИДЕЯ си разбрал като дебилния и лизача мелиционера

как па на вса "верващите" я у милиционерщината я у скотщината веднага ви улиза новата ИДЕЯ у гъзо

благадари ли БОГУ за психопата или го заклейми
мама ти деба нередовна търгашка

кво врещиш,щел си да триеш,започна да триеш вместо да се боцкаш с ненормалния психопата боцман за ДОКАЗ на Ромската "ТЕЗА"-(доказана еще один раз и в Катуница,след доказите на испнските парфесори ,които се сбадили на ил да дебилния,че българите са бурагриите,че те били доказани от псиохопата боцман ,че били ромските стражари по лимеса )
точно за тебе ще ми дреме дали триеш или не или изобьо до къде си сбоцкането
ти си сбърканяк педерунгел облизващ маймуняци
точно толкова задръстен,колкото и тея с фкоито се боцкаш за доказ

е изтрил си ми комента в тъпнята ти наречена ДОКАЗ за Максимин Трак,как бил ТРАКИЕЦ
мама ти деба тъпа ,кво етракиец,бе гъзурчо

а тракиец бил дакиец'
тракиец бил гет
тракиец бил мизиец

или мизиец било тракиец
мизиец било гет
мизиец било дак

значи Максимин бил мизиец
от кои мзиийци бе маолоуме.от тея в мала азия отвъд ТРАКИЙЦИТЕ или от тея до ДУНАСЯ пак отвъд тракийците
ногу мизийци ногу нещо
и те били индентични с ТРАКИЙЦИТЕ
деба ти недоклатеника

я се врати при боцнатия да те доклати за доказ,че ти са се разместили индентичностите

защото за педерунгела боцкан от боцко за доказ и гет било индентично с тракиец
глупак
не станаха ли ти множко индентичностите бе тръргаш
и за ена религия с маножко,ма не и за ТРАКИЙЦИТЕ
де що могло да им го завират по Орфейски било ТРАКИЙЦИ
и гърците за беля не хотят да си го извадят гръцкия
щото ще ви се падмени индентичността

безмозъчни тъпанари
ще подмените ТРАК с ГРЪК и ще се докаже ,че вместо ГРЪЦИ требва да се ПИШЕ ТРАКИ

ми некий да го отрича това ,че ТРАКИТЕ са ГЪРЦИ
ми никой не го отрича овсен православно скотскат ви фанариотска пасмина,която го прави с цел отвличането от реалнио научни дискусии и в ньета и университета

точно ти бре педеругел колкото пути те питах кви са тези църкви на българи в пети век,що не са тракийски,ти за доказ че си ебалник, ти като рабрал ИДЕЯТА на психопата ,че българи=комити ги изкара служебно стражарски по лимеса
тъпанар
кви са тея църкви бе урунгле
тракийски,щото за тебе тракийци е ин дентично с гети .а там били живвеели гетите
олизвач и глупак си

01:30 - 00:24 - добре набожен търгаш, да ...
00:24 - добре набожен търгаш, да включиме и ... триеньето,което ти замества лизането на боцманския за доказ,човещинка

набожен търгаш ,
да включиме и евреите,хе хе хе ,които точно ти жалко осъзнато гърче (или по точно напълно осъзната гърче) нарече (към мня де) ЖИД,без дори да подозираш,че точно на БЪЛГАРСИ тази дума или службно понятие винаги е означавала и означава само едно ИСПОЛИН.

Руско православната скотщина на чиято идеология и светска и теософска си привърженик и озъзнат педерунгел гръкоман ,е тази която единствено нарича с тази българска дума ЖИД,евреите.

Българи нокога не са я използвали за обозначаването на евреите.
докато новта порода маймуняци Блаканци дето си знаели топонимите и етнонимите не облизаха маймуняшкия рушняшки червеногъзест праволсавно скотски и станаха ПРАВОСЛАВНИ СКОТОВЕ ,които били РОМСКИ СТРАЖАРИ по лимеса след облизване на боцнатия маймун.

Хе хе хе педал.
и кво ся евреи муслини и праволсвани скотове вярвали в един бог,който бил индентичен.за тва православния скот е мюсулманин и се бозка с боцко за доказ.
педал бегй у форум ти си това или при гюведжарите .
там са намерили копчето на кибела.
сега и шият палтото.
и воала имат си тракийското палто на кибела.

мизите били траките даките били траките гетите били траките масагетите били траките скитрите били траките бригите били траките ненормален

защото за него гетите били индентични с траките
а даките били и те индентични с траките

глупак бог бил един индентичен и затва набожния търгаш бил мчсулманин

на психопата боцма вече 6 годин никой не му дил показал българи в ед. ч. и за тва българите били росмки стражари
вече и доказано в катуница

гети било индентично с траки
значи били траки като бог се бил мюсулмански

ей педал задръстен с теософски докази наука ще правиш
кой в кво вервал
педерунгеле тва че на теб като ти го завират и ти е драго къф доказ е освен че си педерунгел
ама много сте били "верващите" хе хе хе егати доказа
гет било трак което билио дак
кога и къде
в увредените мозъци и на тея без мозъци
оня па твоя съгражданин дето одил у гпеда да гледа тракийските пирамиди заяви след като доказа че на факсимилетата на муртагон не може да се верва защото не били оригиналише,че траките били келтско племе май е най близ

слабоинтелигентен надъхан правилсавно скотски фанариот с промит мозък обслужващ и провеждащ единствено гръцко рушняшките простотии за напълно измислените ТТРАКИЙЦИ хе хе хе
кой ви натика в тоя задънен гъз на историяте бе
кой освен безмозъчен правен в задник може доти и да си помисли да копае в задъненеа улица
само педерунгели балканци с безмозъзи и невменяеми ще секат клона си,невменяемия спараток,набожния търгаш маймуняците на боцнатиуя,психясали мелициоонери и дебили,за радост на подивели тетки


слушай бе педерунгле не може една изкуствена концепция създадена през двадесети век за което способстват антокатилическите педерунгелси беззъби островни псевдо учени т.н. наследници на туркоманите хуни,наричаните днес германци,от края на 19 началото на двайсети век ,които възраждат педерунгела орфей в борбата си срещу католиците .
и вола роди се и трчкийската нация и от скитско келстките съкровияа на балканите сглобиха знатините тракийци от първи вид тея до магистарла тракия от втоси вид тея в долината на тракисйите царе и трети вид уникалните .де що било уникално биуло тракийско.
педерунглеите си заплкюха келтите и одказаха как запада бил на клестаката култура на кяото те запад бил наследник
педерунгелите тука се завреха в гъза на измилсенуия тракизъм част от абсурдната гръко римско юдео християнска концепция да доказват как те дали Апостолите на Славяните които възтсановили линеар а и б и се
педерунгели тъпи
кви тракийци кава тракийска кутура те гонят
за маймуняк,който се боцка с психопата боцман за доказ,че е разбрал че българи=стражари е в реда на нещата
бегай да оближеш маймуняка боцко и земи с тебе и дебила
ей го вна и тоя маймуняк дебила при тебя се е довлекъл еще один понял ИДЕЯТА На психопата боцман
кажи бе маймунчо ти тук друга маймуняшка клетка ли си изпратен да сделаш за прослава на маймунящината

щ со бегай у киезата да благодариш на дедо боже да изпраща по сочни мароканчета на психопата боцман от уважение ,да си рани кавказките

глупак недоклатен


цитирай
12. rizar - батка Натан- успокой се
29.09.2011 21:44
Ей, това тук съм го коментирал още през 2009г. -

Потребителят е активен RIZAR

Група: Потребители
Мнения: 3349
Регистриран: 05-февруари 08
Пол:Мъж

Публикувано: 28 февруари 2009 - 11:19
Ами ето , че и испанците най-после си признават ,че българите не са паднали от Марса ,а от 5-ти век . са били християни и населници на тази земя която днес се намират двете съвременни държави Македония и България .
Само ,че Аспандиат трбяваше да конкретизираш ,че този документ е намерен чааааак в Испания и до скоро се криеше от широката общественост , а Снегаров и дрги разни назначени църковни историци пишеха трафаретни глупости ,че било ездествено '' късна интерполация '' ..... Ами хименно....Трябва да почнат да разкарват и Захарий Ритор и Прокопи , и Касиодор и Сенатор и ще им цъфнат налъмите разгеле .

Но съд за крадците и лъжците в историята няма .
Досега старите българи да бяха пратили Шльоцер ,Иречек и компания при слънцето и луната ... :crazy_pilot:
Ето и още нещо за българите - Proc. , Bg . IV ,3,3

''...Oт север подножията на Кавказката планина едни са обърнати към север и запад и се простират през земята на Илирийците и Тракийците ,други са обърнати към юг и стигат до проходите в които живеят Хуните и водят към земята на Персите и Ромеите от които единия се казва Тцур ....

Ами време е вече слепите да прогледат !??

Не съм педал, казах ти , че реагирах на боцман, а последното каквото е писал съм го оставил без коментар.
Сега ми казва, че апостолите били мутри , що всички се пощръкляли, бре ?!??
Хай, мирясайте малко.
цитирай
13. marknatan - Ей, това тук съм го коментирал още ...
01.10.2011 08:46
rizar написа:
Ей, това тук съм го коментирал още през 2009г. -

Потребителят е активен RIZAR

Група: Потребители
Мнения: 3349
Регистриран: 05-февруари 08
Пол:Мъж

Публикувано: 28 февруари 2009 - 11:19
Ами ето , че и испанците най-после си признават ,че българите не са паднали от Марса ,а от 5-ти век . са били християни и населници на тази земя която днес се намират двете съвременни държави Македония и България .
Само ,че Аспандиат трбяваше да конкретизираш ,че този документ е намерен чааааак в Испания и до скоро се криеше от широката общественост , а Снегаров и дрги разни назначени църковни историци пишеха трафаретни глупости ,че било ездествено '' късна интерполация '' ..... Ами хименно....Трябва да почнат да разкарват и Захарий Ритор и Прокопи , и Касиодор и Сенатор и ще им цъфнат налъмите разгеле .

Но съд за крадците и лъжците в историята няма .
Досега старите българи да бяха пратили Шльоцер ,Иречек и компания при слънцето и луната ... :crazy_pilot:
Ето и още нещо за българите - Proc. , Bg . IV ,3,3

''...Oт север подножията на Кавказката планина едни са обърнати към север и запад и се простират през земята на Илирийците и Тракийците ,други са обърнати към юг и стигат до проходите в които живеят Хуните и водят към земята на Персите и Ромеите от които единия се казва Тцур ....

Ами време е вече слепите да прогледат !??

Не съм педал, казах ти , че реагирах на боцман, а последното каквото е писал съм го оставил без коментар.
Сега ми казва, че апостолите били мутри , що всички се пощръкляли, бре ?!??
Хай, мирясайте малко.

Мнението на Психопат макар и Набожен, и личните му душевни или причинени от по здраво боцкане с психопата боцман, страдания ,независимо от изразяването и определението му към меня не е обект на изследване от историческия анархизъм .

Дали се боцкаш със боцко за доказ или от уважение,че оня си храни кучетата с марокачета си си е твой морален проблем.

Мой проблем е едва ,когато ти дойде в блога ми да легитимираш един психопат и да доказваш как си се боцкал за доказ и тва било човещинка.

Затова изразявам мението си ,па ти ако щеш го трий.


Бегай да олижеш психопата за доказ,като разбрал и разнасящ "ИДЕЯТА МУ" и да отслужиш в ромската киеза ена "неутрална" служба за кучетата на психопата .

Ти помогна ли му да си ги нахрани от уважение и за доказ къв добър духовник си

деба и духовника ти неутрален

намерил си църква да се молиш

цитирай
14. rizar - Натане
03.10.2011 16:42
Стига с тия боцкания, лигавищини и трафаретни фрази !

Произхода на българите с тебе сме го уточнили- като неслужебен , а именно като - федеративен и аз съм приел безпристрастно твоята визия и съм те подкрепял винаги и във всички форуми.
Не знам как може един пропуснат отговор на първосигнално изречение на който и да е да те доведе до такава ярост срещу мен.

Последно те питам , честно - какъв искаш да бъда за тебе - безпристрастен поддръжник и приятел или гетнатоблизачевскоизбоцантъргаш ???
цитирай
15. letopisec - текста заслужено е поднесен в такава стилистика,
15.10.2011 08:16
понеже отговаря на болното съзнание на някои псевдо-историци постоянно да дешифрират сведения, все едно имат патент за това от горе...Веднъж се сблъсках по форумите с тази персона боцман. бях ужасен, имах чувството, че говоря с извънземен. По-късно разбрах, че тоъ просто повтарял Ганчо Тъпото, който и потника все го повтаря...Натан, разбирам твоя изказ, как е възможно да се говори глупотевини с нормален доказ...ромската и тракедониската тези са като цирей, наред с македонизма...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843599
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031