Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 03:49 - Конкурс Проект на Ист. Анарх. за паметник на ДЕЛОТО на СЛАВНИТЕ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1378 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.11.2011 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В редакцията на в-к "Вечерен Историческоанархически пост" вече се получиха първите проекти по необявения конкурс за изработване на паметник на ДЕЛОТО на СЛАВНИТЕ
1 Проект Предложение да се преработи паметника забучен ма мястото на Войнишкия Паметник загиналите от 1 та Световна война, Войнишкия паметни ПРЕД НДК сега само ДК, ИЗТРЪГНАТ ОТ МЯСТОТО МУ В ЦЕНТЪРА НА БЪЛГАРСКАТА СТОЛИЦА ЗА ДА ЗНЕЛ ВСЕКИ БЪЛГАРИН КЪДЕ БИЛ ГРОБА ИМ и зафърлен от БЛАГОДАРНА БЪЛГАРИЯ В ГРОБИЩЕТО ОРЛАНДОВЦИ,защото БЪЛГАРИТЕ РАЗБРАЛИ,КЪДЕ ВЕЧЕ ИМ БИЛ ГРОБА НА ВОЙНИЧЕТАТА И ВЕДНЪЖ РАБРАЛИ ГО ТУРГНАЛИ ПАМЕТНИКА НА УМРЕЛИТЕ У ГРОБИЩЕТО,КАКТО СИ МУ Е РЕДО СИЧКИ ЗНАЯТ ТОВА„ТЪЙ КАТУ ПОВИЧИ НИЕ ИМ ПУТРЕБУЕЛО ТОВА МЯСТО ЗА ТОВА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, А ДА ГО ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИСТИНСКО ИСТУТРИСТИЧЕСКИ ДЕЛОТО ЗА ДОКАЗ НА ХИСТУРИТО .
Паметника е известен и като петоъгълния многохуйник. Това улеснява авторовата идея за представянето на Делото ,тъй като спества изграждането на новата МНОГОГЛАВА СЛАВЯНСКА ЛАМЯ„ВЪПРЕКИ,ЧЕ ЛАМЯ Е "РОМСКА" у т РИМА , ДУМА РИСКУВАЛИ АВТОРИТЕ АКО ПИШЕЛИ ЗА РИМ ДА СКОЧАТ У ЖОПЧЕТО НА ОТВОРЕНАТА РОМСКА ТЕЗА,като СЪАФТУРИ НА ПСИХИОПАТА БОЦМАН И ГЕТКСИЯ ЛИЗАЧ СОС СЕ КВИЧАЩИТЕ ДЗВЕРОВЕ И ДЕБИЛИ и затова е добавено за ДОКАЗ НА ЧАСТ НА ИЗРЕЧЕНИЕТУ ЕПИТЕТА СЛАВЯНСКА (ЗА ЛАМЯ) КОЙТО ЕПИТЕТ СТАВА ПРИЛАГАТЕЛНО В ИЗРЕЧЕНИЕТО ИЛИ ДОКАЗ И ЗА РОМИТЕ И РОМКИТЕ ТРЪТКИ И НА БОЖНИ ТРЪГАШИ БОЦКАШИ СЕ ЗА ДОАКЗ ОТ ЧОВЕЩИНАКА И РАЗБИРАНЕ НА МИСЛАТА МУ ЗА СЛАВЯНСКАТА ЛАМЯ И ПОЧИТАТЕЛИТЕ И.
Като всяка една от хуйните му ( не петоъгълния,или многоъгълния Петохуйник )бъде издялакна с некой от много КОНСТАНТИН КИРИЛО ФИЛОСОФИ ДЕЛАЛИ ДЕЛО. КОНСТАНТИН ФИЛОСОФ (КИРИЛ УТ КАПАДОКИЯ,УЧИЛ В СИРИЯ) КОНСТАНТИН ФИЛОСОФ (ПРЕСЛАВСКИ) ,КОНСТАНТИН ФИЛОСОФ (КОСТЕНЕЧКИ) ,КОНСТАНТИН ФИЛОСОФ ( ПЕЙЧИНОВ) И КИРЕТО ОТ КУ- КУ със БУЛЯ МУ МАРТИНА„В РОЛЯТА НА ШЕХЕРЕЗАДА или БАБА ИМ ЯГА от ЯГИЧ за СЛАВЯНИТЕ.

2 Проект Альошата се изделква на КИРЕТО ОТ СОЛУН , се връщат ФИЛИБРАТИТЕ КЪМ МИНАЛОТО СИ ЕМ ДОКАЗВАТ СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ ДЕЛОТО като може и да завършат ина панделка,като символ и на водопровода на Дружбата им в съвременния смизъл на думата ,защото психопата боцко е доказал,че симвоилите и значениеята не били символите из наченията в древнсотта на славяните межу Филип от Македония ,което е до Солун и Кирето от Солун,(б.а.) ,който е от Солун,което е до Македония на Филип,или както е изветсна на Божидар Димитров и Филбаро православанта рушняшка школа нашата гръцка родина,което д асимволизира вечната дружба в продължение на стотици години по лимita и ДЕЛОТО ИМ МОЖЕЛО ДА БЪДЕ НЕРАЗБАРНО без панделката . За да се спестят средства ша са тургне по ина паделка на чиляк,а няма да се опъва жица или прокарва кабел между Братята,освен ако скуБщината не иска да подпомага социлано слабите с осигуряване и ма леки лопатки и метало резачки.

3. Проект Хепънинг ПРЕДСТАВЕН УТ БАНЯТА. Група Слависти покриват с брезент или със тираджийско покривало пматника на ДЕЛОТО пред Народната БИБЛИОТЕКА ,като за пред откриване на ПАМЕТНИК . Само че го опасват и завърват с въжета добре да не станат и да не побегнат Така подготвения обект се снима от всички ъгли и след това,което предтсвалява заготовката тази снимка "Покрития Обекта" по която с еправят скиците и вече се излива от бронз и се издялква от гранит щото у некои краища на држава ни новия поминък на славистите е разрушаване на корените на минало чрез рарзрязване с флекса и предаване в КЦМ тав е институт по изследванне на цветните метали за подпомагане на депутатите.
Снимките оригиналише и скиците,придружени с проектно сметната докюментация и одобрените необходимо присъщи предтсавителни разходи на спасителите се раздават с молба за помощ и събиране на средства за спасяването на Делото.
Този покрит Обект бил най -пълно отразявал предтставата на научната упщественост щото те били установиле,че ДЕЛОТО БИЛО ЗА ЧЕШКИТЕ СЛАВЯНИ А ЗА БЪЛАГАРЕТО ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КОЙ ИМ БИЛ НАПИСАЛ „ТАКА ЧЕ КАТО СА ПОКРИТИ НАЙ–ПЪЛНО И ВЯРНО ОТРАЗЯВАТ ИСТУРИСТИЧЕКСТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И ПРИВЛИЧАТ ТУРИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ „КЕФ ТИ ОТДОЛЕ Е КИРО „КЕФ ТИ МЕТО или Даже ШЕХЕРЕЗАДА ИЛИ НЕЗИЗВЕСТНИЯТ ТРАКИЕЦ СЪЗДАТЕЛ ИЛИ ИЗВЕСТНИЯ ТРАКИЕЦ УРФЕЙ§КО ,КОЙТО СТАВА И ЗА УР ФИЛА. скоето ТУРИСТИЧЕСКИЯ ЦИКЪЛ БИЛ ЗАВЪРШЕН и одобрените необходимо присъщи предтсавителни разходи на спасителите могат да бъдат увеличени заслужаващо.

(Идеята за Покритата СКУЛПТУРА,която да представлява само по себе си СКУЛПТУРА ,покрита статуя/и/,като за пред откриване,без да се вижда каква е отдолу покритото скулптора,статуята,а тази композиция е СКУЛПУРНАТА ГРУПА е на едно малко дете ь,което поради възрастта си сега не може да я реализира,но което я зае на историческия Анарсхизъм,защото най-точно препредава и отразява в подробности ДЕЛОТО НА СЛАВЯНИТЕ,като историческа и художестевно творческа концепция,вклюително и концепцията здарво залегнала в Историографията и изкуството т,нар. "Всички знаят" това,зарази което е необходимо да се изработи по описания начин от Модела на Братята пред Народната Библиотека . разбира е всичко може да бъде направено само като снимки и хепънинг или подвижба скулптура на платформа по улиците на Града послучай Празника за ДЕЛОТО на Славяните 24 май ,тази година у нас ,а догодина и пред Ватикана и по останалия нецивилизован свят б.а.)



Конкурса на в-к "Вечерен Историческоанархически пост" е ОТВОРЕН и наградите ще бъдат обявени приключващо .

П.П. ( сега е в процес търсене на Гроба на Левски,След ,като го намерят за да могат най-пълно некои лица да изразят чувствата си по озъзнатата от тях историческата дейтвителност,с цел по правдивото и най-пълно вярно и обективно отразяване, ша го залеят с бендзин и подпалят ,като преди това са го накълцали с брадви,и изоставили места му на птиците,ша изпотетпат роднините му за да отразят най-пълно стрсаданието и величието им,с което най-вярно ще отрази исторически справедливата картина бушуваща в душите им за прослава на историята и почитане на Паметта на Почитаните Починали,само веднъж ,на неразбиращите Историческия ФАКТ,по начин ,който не е достатъчен при отразяване на Историята ИМ ,което води до неразбирането И. Метода е известен вече и сред Юго ДСлавяните ,като метода на психопата боцко ,важното да го е казал психопата боцко за Българите,нема значение дали Българите не спасили Парижките Евреи,нема значение дали Г Димитров не спасил Българите,важно е да се докаже ,че каквото казва ПСИХОПАТА БОЦКО ,че са Българите са Българите, и те го твърдят доказателно чрез изразяване на чувтсвата си с;лед като са панимали МИСЛАТА МУ ,за която например едно обесване не е достатъчно да подчертае значимостта на ДЕЛОТО по изразяване И )



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863120
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930