Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2011 12:35 - Как се раждат Амазонките? Само от бащи БЪЛГАРИ.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2958 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 05.12.2011 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                       image
Необходимо е първоначално да знаеме,че Земята е заоблена,като кълбо.
Света е разделен на седем части,наречени на гръцки климати,и на персийски коусчор.
Първият климат започва близо до изпепелената земя.Това е района на Индия,частта най-отдалечена от Китай.Най дългият ден е 13 часа.
Вторият климат е в страната на Куш.Това е страната на Абисиния.Най дългият ден е 13 и половина часа.
Третия климат е наричан климата на Александрия.Най дългият ден е 14 часа.
Четвъртият климат е наричан на гръцки Родос,островът който е в морето.Той включва градовете на Сирия и Месопотамия(Междуречието,потамос гр. река б.а.),която е разположена между две реки(Тигър,Ефрат б.а.)
Петият климат се нарича на гръцки Хелеспонтус(Понтус)където Константинопол,Аморион и Рим са. Най-дългият ден е 15 часа там.
Шестият климат се нарича на гръцки Месопотамия,където са страните на Българите и други. Най дългият ден е 15 часа.
Седмият климат се нарича на гръцки Бористенес(р.Днепър б.а.),чиито обитатели са винаги дремещи. Най дългият ден е 16 часа.
Сега ще започнеме с описанието на дължината и ширината на всеки от тези климати.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Шестият климат съответствува на Междуречието(Месопотамос),на един от островите в морето.Обитателите на този климат са Българи(боурджани) и Славни и други племена от жени живеят в района на този климат и мъже не живеят със тях. Те се наричат на гръцки Амазонки.Те винаги отрязват дясната си гърда и я обгарят с огън за да предотвратят израстването и с цел да са готови за война и сражения. Те също са наричани ал-Харониат,защото Самирите воюваха с тях и убиха всичките им мъжки рожби. Те са задължени поради това да не отглеждат мъже,а само жени. Веднъж в годината те отиват до границата на тяхната страна,до страната на Българите,където мъжете на Българите спят със тях и те зачеват и се връщат в техните местожителства. Те са винаги готови за война и сражения.Никой учен не подлага на съмнение този факт или отрича истината за тяхната история,както ние я даваме и никой не я оспорва.Обитателите на този климат харесват войната и кръвопролитията и са безжалостни. Това е защо те са наричани Славни.Те са обрязани. Това е народ без знания за морал,книги,или наука,нито други неща. За дължината и ширината ,тя е както вече указахме.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Анархогеография За домашно :

-Посочете кои са реките в шестия климат.
Колко боцманска дришня и требва на една маймуна за да се удави

-Ако в 16 милионна Швеция по дифолт 30 працента са с т.нар. "мангольский клепач" ,колко працента от три милионна Монголия трябва да са монголци.


Дреме ли им на дремливите от седмия климат,че грухтящото дзверче одило у Гипедда да подава молба доказ за доказателствените оздравителни свойства на лековитата боцманската дришня,събирана в буркани от нечеловекоподобните маймуни и сара уродливи във форум Ти си това,а отскоро ,нечеловекоподобните копат канали и заливат блоковите площадки с дришнята на боцко,че е изринато от тракиската.



Гласувай:
4



1. анонимен - Не нам, щот съм Даун
05.12.2011 19:03
и сто процента от клепачите ми са монголски :)
Аргус
цитирай
2. marknatan - НЕКВА ДЕВЧИНА ОТ УНИВЕРСИТЕТА В ...
05.12.2011 19:24
боцман е профан плагиатор,който преписва филоложката хипотеза на керамопулос ,като подменя каквато ида е фактология със собствени дилетански обяснения,нямащи нищо общо не само с история,но и с човешка логика и тук друг психопта защитава ,кво БОЦМАНИСТИКАТА „КАТО ПОКАЗВА ПИСАНИЯ НА НЕКВА ДЕВЧИНА ОТ УНИВЕРСИТЕТА В САРАГОСА ДА ЦИТИРА ФРАНСЕТО И КВО ОНЯ СИ ШПРЕХАЛ„ЧЕ БИЛИ БУРАГРИИТЕ„КОИТО ПСИХОТО ГИ БИЛ ДОАКЗАЛ„ЧЕ СА БЪЛГАРИТЕ
Е МАЙ Н СТЕ НЕРЕДВНИ ТОЯ ИДИОТ ПОСЛЕДНИЯ БИЛ СЛЕДОВАТЕЛ ХА ХА ХА ПРЕСТЪПНИК КАТО ДРЪЖКА МУ ДЪРТОФЕЛНИК ПЕДЕРУНГЕЛ ДЕТО ПА БИЛ ГЕНЕРАЛ И ОТКРАДЕ И ОЛЯ С ПОМИЯ ЕДИН БЪЛГАРИН ЦАНИ ГИНЧЕВ ИМАЛ ГРЕШКАТА ДА ПУБЛИКУВА ТРАКИЙСКАТА ТЕЗА ПРЕДИ ПСИХОПАТА СПАРАТОК ДА СЕ СЕТИ ПО БОЦМАНСКАТА МЕТОДОЛОГИЯ ДА НАРИЧА ДЕ ЩО СРЕЩНЕ У ХИСТОРИТО ТРАКИИЦИ„А ВСИЧКИ ЗНАЕЛИ„ЧЕ ТОЙ БИЛ ДОКАЗЛ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ТРАКИЙЦИТЕ Е
ПРЕСТЪПНИКА ДЪРТОФЕЛНИК МАМА МУ ДЕБА И ОФИЦЕРИНА ЗА БЪЛГАРИЯ НАРИЧА "ТРАКИСКАТА ТЕЗА" на ЦАНИ ГИНЧЕВ ТРАКИСКАТ ТЗА НА СПАРАТОК И МАЙМУНИТЕ ША СЕ ОСЕРАТДА СЕ ЛЕНЗАТ КАК ПАНИМАЛИ КВИ ТРАКИЙЦИ БИЛИ
ТУКА СЪЩИТЕ ГАНЧИЦЕНОВИЦИ ДОАКЗВАТ С КРАЖБИ ЩОТО БЕЗ БУРГАРИИ НЕМА НАУЧНОСТ АКО НЕ ЗВУЧИ НА БЪЛАГРСКИ КАК ПСИХОПАТА БОЦКО БИЛ ДОКАЗАЛ НА ИСПАНСКИТЕБ ПРАФЕСОРКИ УТБ САРАГОСА КВО БИЛО БУРГАРИИТЕ БЪЛГАРИ ЩОТО ТОЙ ДОКАЗАЛ„ЧЕ БЪЛГАРИ БИЛО СТАРЖАРИ ПО ЛИМЕСА
Лично психопата плагиатор БОЦКО сказал,что аз,натан съм си бил измислял за "граничарите"
боцман отговаря на цезаря
."цезар -30.01 18:37 ... а защо тая област е наречена на някакви си граничари, войници или квито са там.
боцканико --- Това го твърдят всякакви перковци по форумите (начело с ненормалника Натан, и то ненормалник автентичен, не само като обидно име) с цел дискредитиране на РТ. Лично аз, Щурмана и други съавтори на РТ, никога не са твърдяли подобна глупост"
Та на кой треба да се кланят МАЙМУНЯЦИТЕ,на историканархиста НАТАН.

Ако на психопата боцко се дават исторически сведения той отвръща с каламбури и филоложки анализи на несъществуващи понятия ?
Ако му се цитира собствената филоложка глупост,че бъл гарци било от долина бул и гърци охрана ,цялата идиотска дружина започва да доказва и дава "исторически" докази,как не му била разбрана ИДЕЯТА,той бил имал предвид,че българите биле не етнос, а "историческото" служебно понятие "стражари"..

Да ама това е ТЕЗАТА на Керамопулос,а не на имитатора и профанизатор.Той поне правилно филоложки я извежда от бург бургарии ,не тъпоумничи бъл гарци от бул долина и гарди охраб=на ,и пак стражари като на гръка.

Какво повече е добавил освен смешен доказ на "теоремата" на керамопулос.


И със всички сили тъпи рецета сега се опитват да "докажат",че трябва да е доказано от психопата боцман,не зависимо какво е то,дали бургарии стражари,дали боили,дали бъл гърци,клисурци,бугараценци,комити,палатинци,важното било да ко е доакзал психопата боцко,щото той бил доказал ,че българите са военни пунятия от втори вид,ГРАНИЧАРИ хахахахахаххахаха
защото психото доказал ,че "българите"' са военни служебни названия
и де що после психопатите ,като го нарочат за военно ПУНЯТИЕ и става БЪЛГАРЦИ,микенци,БААЛ КАН ци,спартанци,които по дифиолт на "доакзаното" че военните , се изважда от социалният организъм и неговите присъщи разнообразни функции,и с еПУСТАВЯТ НА ВРЪО ЗА ГОРДОСТ ХА ХАХА ЧЕ БИЛИ СТАРЖАРИ А НЕ ПРСТИ ОРА , абсолютизира се с познатите Ромски похвати,при което съответоно названието е "първоопределящо" и "основополагащо" в един безкраен ромски диалектически онанаизъм кое е първо названието или служебното название.

,вече отделната военната функция или възпроизвеждащата функция се свежда до първоопределща и се заключава как всичко имало 'служебен" произход.


Каквото и да доказват си е доказ на глупостта на керамопулос със стеснено фунийно виждане в което са влезлли в незъщетвуващи фонетични каламбури и чалгаджийсване доказват докази.
ЕТО ТУК ПСИХОПАТИ ДЕТО БИЛИ СЛЕДОВАТЕЛИ МАЙ А ПАНИУМАЛИ „ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ „КОЕТО БИУЛО РОМСКАТА ТЕА НА ПСИХИОПАТИТЕ ДОКАЗАЛА КВО БИЛИ БЪЛГАРИТЕ

Какво ще си доказваме,какво е казал керамопулос,или ще си приписваме,че това било на боцко неразбраната ИДЕЯ изразена половин век след гръка и защитавана със каламбури нямащи връзка с историята.

та на колко места боцко е написал за да си повтаря глупостите по керамопулос,че с нация,ген.етнос,генос не се било обозначавало нация ген етнос ,както е и тук със съобщението на Ценов,само за да може да си твърди и повтаря на нов глас ,казаното вече от керамопулос,че българите са не етнос ,а стражари.

ами десетки са тези съобщения,в които българите са наречени етнос,нация.

кога плагиатора боцман ги е чел,като той дори използва ценов за доказите с които е продънил,нета за двата епира тесалия и т.н. от ценов,а същевременно твърди как вулгарите не били българите.
Пълен идиот,използва ценов,който пише за вулгаротум нацията,кояпто е заела тази Илирия,той безмозъчен тип отрича това,акто обаче го използва и за доказ,как българите били заели Илирия.
тези Вулгари,които не били Българите според него. болен мозък.
цитирай
3. анонимен - Най-вероятно не само Керамопулос и Ценов са били окрадени оттук-оттам.
05.12.2011 20:33
Прави ми впечатление, че се ползват всякакви "докази", извадени от първоначалния си контекст, съшити и скалъпени по начин, който да обслужи предварително зададената теза.
цитирай
4. анонимен - Проф.Сиктиридис-marknatan-Как се раждат Амазонките?
06.12.2011 11:20
Проф.Сиктиридис:
Само от бащи БИЦИ ВОИНИ С ГОЛЕМИ МАДУРИ !
цитирай
5. letopisec - много точно наблюдение, Борис бил Борис, а християнското му име Михаил, бил друч чиляк...
07.12.2011 12:50
анонимен написа:
Прави ми впечатление, че се ползват всякакви "докази", извадени от първоначалния си контекст, съшити и скалъпени по начин, който да обслужи предварително зададената теза.


Българите не нападнали Византия през 680 г., а епископ Константин Апамейски на събора от 680 г. като казвал, че империята имала проблем с България, казвал всъщност, че имала проблем с монотелитите, щото българите приели християнството като официална религия, не при Борис, дето не се казвал Михаил, а явно още от Вулфила, и понеже били ариани, решили да станат и монотелити..Тъй, тъй...А пък Спароток ще ви даде доказ, че българи и гети са едно, и че готи е едно и също с гети..Мляс
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867064
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930