Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 00:58 - Едно научно откритие! Главната цел на арабите в 717г е било нападение над БЪЛГАРИЯ,отвъд Дунава,а не удар по Константинопол !
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 10899 Коментари: 13 Гласове:
7

Последна промяна: 15.12.2011 04:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                     image

В т.нар. Сирийска Хроника от 849 г. сирийският източник счита,че Арабската кампания от 717 г главната цел на кампанията са България отвъд Дунава и Българите,а не нападение срещу Константинопол.

Тази кампания е отразена от всички съвременници на разни езици,като ще посоча от другите, само Павел Дякон,който посочва,че арабите са "нападнали българският народ/VULGARORUM GENTEM /,който се намира отвъд Дунав".

Като се остави доказа на психопата боцман,доказал,че VULGARORUM GENTEM ,означва Рота Вулгари,които обаче не са Българите ,защото Вулгарите не били Българите,при все ,че с GENTEM,се обозначавали Ромски военни структури,като имаме указано,че е отвъд ЛИМЕСО,за целите на доказа продължаваме.

Павел Дякон показва нападение на България и Българи отвъд Дунава.

Сирийците пишат,че това е била и главната цел на кампанията им.без да споменават Константинопол.

Досега не бях попадал,на нещо което да потвърди това,което се твърди от сирийците .

Но ето,че каками предостави текст от ал салам бин луканикос в блога си,който като оставиме,че е посочил ,че де що нещо започва със служебната буква Б са българи,с което надмина и психопата Боцман и маймуняците ,за които е важното е психопата боцко да го е доказал,че БЪЛГАРИТЕ са ВОЕННО СЛУЖЕБНО НАЗВАНИЕ.

И от там де що имало "названия" стават ВОЕННИ(или де що има ВОЕННИ "названи "стават БЪЛГАРИ) защото психопата БОЦКО БИЛ ДОКАЗАЛ за ДА СЕ ДОКАЖЕ„ЧЕ психопата БОЦКО БИЛ ДОКАЗАЛ .

При Масуди,де що започва с Б било Българи.Подробностите при каками.

И все пак в едно конкретно съобщение той показва,че главната цел на Арабите е била нападението над България и Българите отвъд Дунав.

Цитата е от източник блога на кагами5 в темата и "Българите, продължение (Ал Масуди 7)

"През 312 (924 -5) един мюсюлмански поход тръгва от Тарсус, на Сирийската граница, под командването на граничния емир, евнуха Темел, наречен Ез Зулфи (ez-Zulfi). Този флот, състоящ се от кораби на Сирия и Басра, след като преминал канала на Константинопол и един друг канал, без изход, на морето на Рум, приближил земята на Fenediyeh (фанагория б.а.) .
Тук група Българи излезли да посрещнат мюсюлманите и предложили услугите си, заявявайки, че царят им е наблизо зад тях , което потвърждава истинността на нашето твърдение, че конницата на Българите нападнала (притиснала) страните чак до морето на Рум. Някои от тях се качили на корабите и придружили жителите на Тарсос по обратния път.
Българите са една велика, мощна и бойна нация, покороила всичките им съседни народи. Един български конник измежду тези, които прегърнаха исляма заедно с царя си се противопоставя на сто, или даже на двеста неверника. "


image
При все ,че е посочил съзнателно грешна година и вероятно е смесил и друго събитие без да споменава за трагичните последтвия за арабите,той е разказал,при това съвсем точно, за това арабско нападение над България отвъд Дунава през 717г.

Посочено е,че похода "тръгва от Тарсус, на Сирийската граница" Това е Киликия,от планината Таурус в Киликия.Там в планината Таурус са Воините Таури с големите мадури,бици воини доказа ромски за 20-ти път,вардят т.нар. сирийски порти в м.род. н.ч. при киликийски порти и се дзвератъ. Днешната Адана в Турция.
        image

мюсюлмански поход тръгва от Тарсус, на Сирийската граница



"Константинополския канал " през който са преминали е морето към  "непревзимаемият" Град,Константинопол ,което се пада отдясно,както си му е редо ,това което тогава се нарича Пропонтус,/днес Мраморно море, след което са навлезли в "задънения канал",Черно море посока и задъненеото Меотидско езеро към Фанагория,която е указана,като посока цел ,където са се стоварили за да атакуват България и Българите отвъд Дунава!

            image
          "след като преминал канала на Константинопол и един друг канал, без изход, на морето на Рум, приближил земята на Fenediyeh (фанагория)" .

Ето света през очите на античните,по който ни дават своите "фантастични" презупени през съвременните разбирания ,описания.

Арабите запазват и използват античната география на база птоломей за основа на техните карти . ето откъде взима и описва "каналите" масуди. Певтингеровата карта. Картата на ал идриси е също великолепен пример за "каналите" описани от масуди.

image
Певтингеровата карта с ясно очертаните канали за моретата ,вдясно е откъдето са тръгнали Сирия,по средата е канстантинопол ,отсреща е меотида
 

 

На доста антични карти морето е нарисувано, като канал само. Описанията му съответсвуват на времето през понятийният апарат на времето му.

Така Масуди е описал за моста между Африкиа и Европа,което би ни се струвало фантастика,дължащо се на простата причина,че за тези хора света се описва не под днешните възприятия и термионология . В


по тази линия, сушата се дели или на три части или само на две както е в случая на африка и европа, и съответно моста тук м/у африка и европа е при дараданелите или босфора

Разбира се псиохопата боцко е доакзал,че канал няма значение на канал в съвременното му разбиране,а с канал в античността е военно служебно название,ОКОП, и снова се скача у РОМСКАТА "ТЕЗА" на психопатите ,защото ВАЖНОТО Е ЧЕ боцко го е ДОАКЗАЛ,че всичко са ВОЕННИ.

КАКВО ПРАВЯТ ТУК БЪЛГАРИТЕ ВОЗЛЕ ОКОПИТЕ, КАНАЛИТЕ „БИЯТ СЕ„А КОЙ СЕ БИЕ .Както доказа ПСИХОПАТА БОЦКО,не се биели НАРОДИТЕ „А БОЙЦИТЕ НА НАРОДИТЕ„КОИТО БИЛИ БЪЛГАРИ ДОАКЗ НУМЕРО ЗАГУБИХ ИМ РЕДО ЧЕ БЪЛГАРИН ЗНАЧЕЛО СТАРЖАР БОЕЦ,ВОИН С ГОЛЕМИ МАДУРИВАЖНОТО ДА ГО Е ДОКАЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО

ДЕБА И ДОКАЗИТЕ САМО НАПЪЛНО МАЛОУМНИ ША ПРОЧЕТА НЕЧЕЛОВЕЧЕКИТЕ БРЪТВЕЖИ И ША СИ ДИАКЗВАТ САМО ОЩЕ ПО МАЛОУМНИ ША ДИСКУТИРАТ С ПАНИМАЛИ РОМСКАТА "ТЕЗА" От Отворената ромска по добър тест за опсихопатия НЯМА,независмо дали некоя маймуна е  с докюмент за управление на МПС и ли се е навлекла в ТИТЛА продава вино на сергиите за КОЛЕДА или бере компири

древността сушата е разделяна по линията на това,което са наричали маре неструм,наше море,или римски канал,което започва от меотида и свършва от кадис отвъд гибралтар ( исидор севилски е този к/о го нарича средиземно,между терата ) .,моиретата са канали и т.н.

image

доста по късния ал идриси  XII  век,но арабски учен е запазил погледа ,отново каналообразно при което сушата е с пъти по голяма от моретата и те са схематично предадени като канали и описвани така в очерците им
image

image
Тук идриси е показал германия в северна България,както си му е редо.Кои са  т.нар. германци виж том II на Ист.Анарх. за Германците Може ли Масуду да пише за вендите,германците ,като Идриси може . самио,че те не са около Хам Бурга при съвпадение на служебното название Гер4манци ми са ситуирани возле Хемаimage

Ето,че разбираме за двойният византийски стандарт,когато са докарали и пуснали безпрепятствено арабите за да се разправят с VULGARORUM GENTEM отвъд Дунава,щото не са чели ОТКРИТИЕТО НА ПСИХОПАТА БОЦМАН„че
с GENTEM се обозначват РОМСКИТЕ ВОЕННИ СТРУКТУРИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СТОТИЦИ ГОДИНИ.
ДА Е ЧЕСТИТО ПОРЕДНОТО НАУЧНО ОТКРИТИЕ НА ИСТОРИК АНАРХИЗЪМЪ



Гласувай:
8



1. kagami5 - Да е честито!
14.12.2011 07:44
Да, ама не - кака ти нема да вика ''ура'', щот ората са казали, че Фенеди било Венеди, та не е баш Фанагорци. Тва беше пръвото. Второто ша е годината, Масуди бил сбъркал, айде де! Мож ли го доказа?
Глей сега, били сме толку страховити (100 за един) та преводачите, га превеждали арабина, писали сека бука ''Б'' - Бугарин. Ма кака ти на преводачи ногу не верва, та седи и учи арабски, оти човека ги е писал различно другите буки след ''Б''-то'' . Айде весели празници от мене и живи и здрави пак да си ортуваме!
цитирай
2. marknatan - Имаме ясно описание на двиежението ...
14.12.2011 17:48
Имаме ясно описание на двиежението на арабите ,откъде са тръгнали и които са преминали през "константинополският канал" и са влезли в задънения канал към посоченото.
Изрично недвусмилсено и ясно описание и каква е фонетиката и коио са тези точно не е водещото но те са едни от намиращите се в това описания в задънения канал в който се вблиза след константинопол и който е отвъд дунава . Има други десетки съобщения също за това акостиране отвъд дубнава. И тук само по себе си е ясно и недвуснлислено.
И ако се търсо неизвестното ,Това (нещо изписано нан арабски предадено ето така Fenediyeh( може да се търси само там където е описано че се намира,а това е северното черноморие,
То е второстепенното в случая защото историята не зависи от нечия фонетика.
Та налин за това "посочих" че принего всичко започващо с Б е преведено че са БЪЛ:ГАРИ,при различно изписнаи обозначения и раяположения. какво общьо имарт те по изпиосано с тези тук Българи.ми нищо дори като изпиосване.
Незизветъснотоо може да бъде ки ВАНДАЛИ/ Те са .Или венди. Алани.Вуногундур и /т.н.
На доста антични карти морето е нарисувано като канал само. Описанията му съответсвуват на времето през понятийният апарат на времето му.
така както беше описал за моста между Африкиа и европа,което ти се струваше невероятно,дължащо се на простата причина,че за тези хора света се описва не под днешните възприятия и термионология . в древността сушата е разделяна по линията на това,което са наричали маре неструм,наше море,или римски канал,което започва от меотида и свършва от кадис отвъд гибралтар ( исидор севилски е този к/о го нарича средиземно ) .
по тази линия, сушата се дели или на три части или само на две както е в случая на африка и европа, и съответно моста тук м/у африка и европа е при дараданелите или босфора
наред си е и с другите неща
рум е взето само днешно сред. море,а меотис си е ясно показано от него че е и езеро и че са едно с черно море което си е описано също точно
Яе сложа и точно таква карто на която моретата са само едиони канали,схематично дадени като канали за илюстрачция.

за годината ,не че я е сбъркал ,а е манипулирал тук за да се избегне нелицеприятния спомен пт най-ужасното нещо случило се на арабите,разгронма и от българите.
да го виждаш описан не нали. Записла за двеста вида българи а не запомнил га са изклани като пилци и се плашели само от сянката на българите

предал го е с ефвемизъм
един българин струва колкото дветса арабина нали така

е как е разбрал това

като ги е гледал от кораба да си играят на прескочи вол на меотида ли ами не за основа му служи разбиването на арабите от българите и това точно е предал това е предадено от целия свят включително и от арабски съобщения ,коитом нотново не споменават за константинопол и представят България отвъд дунава и българите като главан цел на камнпанията ,като обясненеията на ученитъе са,че арабите не са били споменали Константинопол,защото ги било срам



е от кво ги срам че са описани че са изклани от българите ли не ги било срам ами оиписали са ин са подчертали навсякъде з тези българи т.е. и арабите и сирийците нищо не крият а показват че целта на кампаниятас е била България намираща се отвъд дунав и българите там

това се засича и дадени тук павел дякон и др,под.

и дори и тях да ги няма ал масуди е ясен къде са минали и къде са отшили нарекъл е и тези които са там българи и българия

коис са тези венеди ми там са вандалите казах
цитирай
3. kagami5 - Логиката ти е неразбиваема наис...
14.12.2011 19:15
Логиката ти е неразбиваема наистина , а аз те чаках да ми разкажеш за Симеон. Остава да докажеш, че по това време там е имало български цар и армия, щото според учьоните те са били забегнали много отдавна нагоре по Волга и отсам Дунава. Приех допълнението ти за мостовете без възражения, въпреки, че аз още не съм писала за тях :)
А този ти коментар как да го примиря с откритието ти : ''я виж ти много интересно е предадена но съвсем точно срещата на пратеници на симеон с арабите и пак в стила на времето, където адриатическо море е задъненият канал на рум/така се и изобразява в онова време има среща на симеон /на негови пратеници/ с арабите през тази година 924 г на бреговете на адриатическо море /това пък е задъненият канал на морето рум/, в хрватия . това Fenediyeh сигурно стои за хрватия ''
Певтингеровата карта не би могла да бъде помагалото на арабина, защото е рисувана в 13 - и век, а географа Масуди, изследвайки лично бреговите линии и моретата е съставил атлас, където е показал и Америката като ''тера инкогнита''. (10 - век) Ще взема да му напиша биографията, та да не се обяснявам всеки път. До скоро, поздрави!
цитирай
4. get - - Хахаха ! - при толкова мастити ориенталисти-арабисти ... не мога да се стърпя ... !
14.12.2011 20:31
... ДА НЕ ПОПИТАМ що ли означава, Ал Бурж - на араПски ?? :))))))
"I was wondering what is the Etymology of the Arabic word for "tower" (burj)
Originally I thought it was from Semitic but now studying some Indo-European I am starting to think it might actually be of Indo-European Etymology." - как ще отговорите на този англо-саксон-масон ... Вероятно, че това е вратата на Бавел, или пък според Йоско(Йосиф) Славев(Флавий) :))) ... Немрудовата кула ?!! :)))

- Хаха ! ... засега няма да ви затормозвам, кой град арабите наричат "Божидар" ... и почти си го наричат ... звучение(то) е така ??! :))))

- Привет на кака"ми, "kagami5" ! :)) - чета ви с интерес !!

Това е мое творчество Марко"Асиус" !! - "БЪЛГАРИН ЗНАЧЕЛО СТАРЖАР БОЕЦ,ВОИН С ГОЛЕМИ МАДУРИВАЖНОТО ДА ГО Е ДОКАЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО" ... не стражара, а конкретно за достойнството на Б/воУин(а) :)))

от боу"ил Гет - ке/ан ТаурусСкитский
цитирай
5. kagami5 - Интереса е взаимен, Гет, ценя ко...
14.12.2011 21:02
Интереса е взаимен, Гет, ценя коментарите ти. А стихът за ''силните'' е едно от малкото разтърсващо-силни неща, които напоследък съм срещала и факта, че е на стената ти не остана незабелязан. Обръщението на ''ти'', което предлагам за в бъдеще не е липса на уважение, а от позиция на ''кака'', ха-ха. Весело е около вас. Поздрави!
цитирай
6. marknatan - тъй като помияра помияра шибан п...
14.12.2011 22:46
тъй като помияра помияр шибан престъпник се пак се изоди за ДОКАЗ ЧЕ Е ПОМИЯР ПРЕСТЪПНИК ПАНИМАЛ ТЕЗАТА НА ПСИХИПАТА БОЦКО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГРИИТЕ
И КВО БИЛА ПАНИМАЛА МАЙМУНАТА НЯМА ЗНЧЕНИЕ МНЕНИЯТА НА ПОДОБЕН престъпниук КРАДец и ЖАЛКО РАСИСТЧЕ ОТ ГРУПАТА НА ПСИХОПАТАТИТЕ СЕ ТРИЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
И МАЙ СИ СЕ НАМЕРИХА СЪС САРА КОЛКО Е ГРОЗЕН НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ПО БЪРЗО ДА ГО ЛАПАНА ДИВА В РОЛЯТА НА КАКАМИ ДА СИ ХОВОРЯТ НА ЕЗИКА НА ПУЗНАНИЕТО И СИ ПУТСКАЗВАТ ЕНА ДРУГА
Помията и осиранетто написано от престъпници панимали след дългогодишни занимания тази година ,че БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ И КВО СИ МИСЛЕЛИ ЗА БУРГИ ПО АЗБУЧЕН РЕД КАТО ОБЛИЗВАТ БОЦМАНСКИЯТ ЗАДНИК ЗА ДОКАЗ СЕ ТОЛЕРИРА САМО ОТ МАЛОУМНИ НАБОЖНИ ТЪРГАШИ ЛЕТОПИСЦИ И АНОНИМУСИ КОИТО ТРУПАТ ТОЧКИ СРЕД ПСИХОПАТИ В ПОЛЗУ РОДУ
написаната поредна помия плюване от един престъпник и кво си мислела една маймуна за главните букви няма място тук

РОМСКАТА "ТЕЗА" Е НАЙ–ДОБРИЯ КРИТЕРИЙ ЗА ПСИХОПАТИЯ И СНОВА СЕ ДОКАЗА„ЧЕ ПСИХОАПТАИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УДЪРЖАТ ДА СИ НЕ ПУТСКАЖАТЪ

Психопата престъпник гет,който "Поради естеството на работата ми до момента, съм минавал поне десет пъти през тестове за психическа пригодност и то пред институти с традиции в областта и акредитации ... така че, не разбирам твърдението Ви :) ?"
пак се е изодил за ДОКАЗ
ша му потретя казаното и на други места да си занесе ПИСАНИЯТА си за ДОКАЗ от и от този си пост при ДВАМА РАЗЛИЧНИ ПСИХАТРИ ДА МУ НАПРАВЯТ ТЕСТА " за психическа пригодност ", и да ми изпрати резултата,по факс,е меил,как ще.
ЗА НАУЧЕН ДОКАЗ ОТ "НЕГОВИТЕ" АКО ТЕ ИЗКАРАТ НОРМАЛЕН ЩЕ ТИ ПЛАЩАМ В ДВОЕН РАЗМЕР СЕГАШНАТА ТИ МЕСЕЧНА ПЕНСИЯТА ДОКАТО СИ ЖИВА МАЙМУНО.

каками,
написаното мнение в блога ти няма значение към материята върху която разсъждаваме. Мотивите и причините за изразеното могат да бъдат най-различни .От загриженост за Образованието ти,предлагащ ти една алтернатива и запознаване с др. гл.т.,да се запознаеме м/у другото и че Симеон е преговаря с араби на адриатика ,през заяждане и подигравка ,до явна тъпота на изказалия го .
Е и ?

И все пак ,както се вижда без задълбоченото минимално познаване на матряла ,се отива ,както доакзваш в писанията си в блога и тук с гетския престъпник и лизач в групата на мймуняците и ВАЖНОТО Е ДА ГО Е ДОАКЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО
Критикуваме и подлагаме на критика изразеното мнение и стоящата зад него обоснованост и логика, не човека който я е изразил или поради какав причина ,за да не стане както се вижда от появилия се психопата престъпник ВАЖНОТО Е ДА ГО Е ДОАКЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ И ДА СИ ГОВОРИТЕ ЗА БУРАГРИИТЕ

Само психопатите като долния престъпник ще съберат различни мениния на различни писали в блога и водени пот престъпната си същост и обслужващи същите нагони у себеподобни психопатаи ще плюят и доказват с един друг невменяем спараток на база расистки втяквания ще си ДОКАЗВАТ ПОДСТАВЕНИ ТЕЗИ по ОПИСАНИЯ ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ,защото доказали,че изразилите мнения или едната личност изразила различни мнения били гърци евреи негри неристияни,будисти, мюсулмани ,т.е. нещо ГАДНО И ВРЕДНО В ИСТОРИЯТА и по дифолт неправилно ,което им разваляло ПАТРИОТИЧНАТА теза.
цитирай
7. marknatan - . . . ДА НЕ ПОПИТАМ що ли означава, Ал ...
14.12.2011 22:55
get написа:
... ДА НЕ ПОПИТАМ що ли означава, Ал Бурж - на араПски ?? :))))))
"I was wondering what is the Etymology of the Arabic word for "tower" (burj)
Originally I thought it was from Semitic but now studying some Indo-European I am starting to think it might actually be of Indo-European Etymology." - как ще отговорите на този англо-саксон-масон ... Вероятно, че това е вратата на Бавел, или пък според Йоско(Йосиф) Славев(Флавий) :))) ... Немрудовата кула ?!! :)))

- Хаха ! ... засега няма да ви затормозвам, кой град арабите наричат "Божидар" ... и почти си го наричат ... звучение(то) е така ??! :))))

- Привет на кака"ми, "kagami5" ! :)) - чета ви с интерес !!

Това е мое творчество Марко"Асиус" !! - "БЪЛГАРИН ЗНАЧЕЛО СТАРЖАР БОЕЦ,ВОИН С ГОЛЕМИ МАДУРИВАЖНОТО ДА ГО Е ДОКАЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО" ... не стражара, а конкретно за достойнството на Б/воУин(а) :)))

от боу"ил Гет - ке/ан ТаурусСкитский



това е поредният помиярски спам на престъпен психопат

ША ГО ЧАКАЛИ ОРАТА ДА СИ ПРИЗНАЕ ШИБАНИЯ ПРЕСТЪПНИК ЧЕ БИЛ ПРСТЪПНИК ХА ХА ХА


само че тук не е бнлога на летописци анонимуси престъпни гюведжари надожни психопатаи сапартоци или каките им

цитирай
8. marknatan - Интереса е взаимен, Гет, ценя ко...
14.12.2011 22:57
kagami5 написа:
Интереса е взаимен, Гет, ценя коментарите ти. А стихът за ''силните'' е едно от малкото разтърсващо-силни неща, които напоследък съм срещала и факта, че е на стената ти не остана незабелязан. Обръщението на ''ти'', което предлагам за в бъдеще не е липса на уважение, а от позиция на ''кака'', ха-ха. Весело е около вас. Поздрави!



ТОВА Е СПАМА НА ДРУГА ПОМИЯ ТИП САРА КОЛКО Е ГРОЗЕН НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ПО БЪРЗО ДА ГО ЛАПАНА ДИВА В РОЛЯТА НА КАКАМИ

ПАНИМАЛА МИСЛАТА НА ГЕТСКИЯ ЛИЗАЧ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ ЗАЩОТО ВАЖНОТО ДА ГО Е ДОАКЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО
цитирай
9. marknatan - СПАМ ОТ УРОДЛИВИ МЕНТАЛНИ СЛУЧАИ ...
15.12.2011 04:06

СПАМ ОТ УРОДЛИВИ МЕНТАЛНИ СЛУЧАИ НЯМА МЯСТО В ЧЕЛОВЕЧЕСКИ БЛОГЪ
Психопата боцман рече и отсече "А Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са лингво обяснения на РТ, нито ще бъдат във второто издание."

ХЕ ХЕ ХЕ МАЙ НЕ СТЕ ПСИХОПАТИ , А?

ЩОТО СТЕ КАБАЛЕРОСИ ,И НОГУ СЕ НАМИРАТЕ

БОЦКАНИЯ ЩЕЛ ДА ДОКАЖЕ "Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ”.

И доказателства СА :

» Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, СТРАЖИТЕ на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия”

престъпен путьовец

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!
10.03 14:30

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

бегай да путсказваш на летописци,набожни рицари психопати,анонимуси и невменяеми сапартоци и штапаровци кой бил евреин,кой бил грък,кой негър,кой кавалер,кой ристиянин, защото психопата боцко доказал ,че -" Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!
10.03 14:30

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
ПАНИМАЛА МИСЛАТА КАКАТА НА ГЕТСКИЯ ЛИЗАЧ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ ЗАЩОТО ВАЖНОТО ДА ГО Е ДОАКЗАЛ ПСИХОПАТА БОЦКО
цитирай
10. marknatan - ИЗХОДИЛА СЕ Е МАЙМЙУНАТА НА КАКАТА ...
15.12.2011 04:25
ИЗХОДИЛА СЕ Е МАЙМЙУНАТА НА КАКАТА АБАЛ ЕРОСА
"- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

"- Да си воин е било престижно, както в древността така и в по-късни времена ... вземете само в предвид топонимите, които се срещат все още у нас - Войну/яговци, Боевци, Стрелчани и т.н.
- Та накрая, като обобщение - Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

"Хайде да дръпнем още по-назад времевият исторически хоризонт ?! ... Там пак ще видим Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !!
- Спирам дотук - за да ви дам възможност да осмислите, какво съм написал !!

от ГетКан Евпатор ТауроСкитский "

ПСИХОАПТЪТР ПАНИМАЛ ЧЕ " Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !! "

и за тва маймуната престъпник дейно съучаствува в каражба и легитимиране на чужди наща щото и тя ИМАЛА "ТЕЗА".

"Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си"

МАМА ВИ ДЕБА НЕРЕДОВНА
ИЗХОДИЛА СЕ Е МАЙМЙУНАТА ДЕ ЩО ИМА ЗА ПИСАНЕ ,ЩОТО МАЙМУНИТЕ ШТАПАРОВЦИ И НАБОЖНИ ПСИХОПАТИ ИМ РЪКОПЛЯСКАТ КВИ БИЛИ ВЕЛИКИ МАЙМУНИТЕ С ДОКАЗИТЕ,ВАЖНОТО САПАРТОЦИТЕ И БОЦКАНИТЕ МАТОЦИ ДА СА ВЕЛИКИ

МЕГХЛЮЗА ПСИХОАПАТ БИЛ С ГРЪБНАК И ХАРАКТЕР„АКО НЕ ВЕРВАТЕ ПИТАЙТЕ БРАТО ПСИХО
цитирай
11. kagami5 - Дотук беше, мойто момче, само глей ...
15.12.2011 08:57
Дотук беше, мойто момче, само глей да не се задавиш некой ден от тоя бливоч що тече от устата ти.
цитирай
12. marknatan - ПСИХОПАТЪТ И НАКАНАТА НАМЕРИЛИ ...
15.12.2011 09:35
ПСИХОПАТЪТ И НАКАНАТА НАМЕРИЛИ БЛОГ ЗА РЕКЛАМА НА УРОДЛИВОСТТА СИ

ДА ВИ БЪТ В ПРОПОВЕДИТЕ ЗА ДОКЪЗ МАЛОУМНИ

МА НЕ СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ МИ НАБОЖНИТЕ ПСИХОПАТАИ В РАСО И ЛЕТОПСИЦИТЕ ДЕТО ВИ СЕ ГЪЗЯТ И СИ ДАВАТ ЗАДНИЦИТЕ ПОД НАЕМ ЩОТО ИМ СЕ ПРИКАЗВАЛО ЗА ХИСТОРИ



ПАНИМАЛИ КАКАТА И НАНАКАНИЯ ЧЕ " Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !! "

и за тва маймуната престъпник дейно съучаствува в каражба и легитимиране на чужди наща щото и тя ИМАЛА "ТЕЗА".

"Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си"

МАМА ВИ ДЕБА НЕРЕДОВНА
ИЗХОДИЛА СЕ Е МАЙМЙУНАТА ДЕ ЩО ИМА ЗА ПИСАНЕ ,ЩОТО МАЙМУНИТЕ ШТАПАРОВЦИ И НАБОЖНИ ПСИХОПАТИ ИМ РЪКОПЛЯСКАТ КВИ БИЛИ ВЕЛИКИ МАЙМУНИТЕ С ДОКАЗИТЕ,ВАЖНОТО САПАРТОЦИТЕ И БОЦКАНИТЕ МАТОЦИ ДА СА ВЕЛИКИ

Я КАЖИ КОЙ Е ЕВРЕИН КОЙ ГРЪК КОЙ НА САПАРТОК СОЛ ТАШЪК ЗА ДОГЪЗ

цитирай
13. анонимен - ПСЕВДОЛОГИЯ ФАНТАСТИКА. Това е терминът, с който ПСИХИЯТРИЯТА ОПРЕДЕЛЯ ГЕТСКОТО БЪЛНУВАНЕ.
18.12.2011 23:16
Тва е, Натане. Кой е този Щурман, който е по тъп от Боцмана, но също такъв блюдолизец, като Гетът? Да не е един и същ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850323
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031