Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 04:39 - Племето СЪРБИ локализирано до Волга на картата на Птоломей
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3991 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 23.02.2012 01:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Нежният "славист" Шафарик, вуйчото на бъдещия бг министър Иречек, който още 22 годишен написал Историята на Българите, изучаваща се и днес и на особена почит, самият той СРПСКИ министър, намери за доказ "СЛАВЯНИ" на картата на Птоломей, като сарматското племе на суевите разчете, като " Славяни", за което получи държавно и международно признание, или непризнание, в зависимост от "немецкая" или " самоедская" державност се гледаше, но пропусна, да изясни за племето сърби на картата на Птоломей.


image
image

"Славянското" племе Сърби са локализирани на картата на Птоломей до КАСПИЙСКО МОРЕ. Пачему били дупе и гащи със самоедите . Ми то от време ОНО ... се "славяни".

image

Кеф ти по Волга през Нов Город до робския пазар на Прага му границата на т.нар. ФРАНКИ и т.нар. БЪЛГАРИ, където се е извършвала тази ценна търговия, и отдето иде и имьонаха на месторазменението на притежаниеето на "славяните" ПРАГА, кеф ти за по напреко до Константинопол.

И ще завърша, че шафариковия подход доведе до небивал разцвет на историческите писания на Балканите и особено сред маймуняшкaта сган на психопата Боцман, доказал, че Бургариите от Бургосите на латински, като част на изречението,след преминаването да живеят в гръцките изречения, като пиргоси, превръщало автоматично обитателите на пиргосите в българи.

От латинския, в продължение на стотици години, та за по напреко през гръцкия от девети-десети век се обяснява тезата на гръцкия учен Керамопулос,че българите са бургарии, но вече под плагиаторксите умотворения на един дебил преписал нескопосано Керамопулос с цел Улизане у Читанките на Маймуняците за свеждането на маймуншки език исторически человечески писания . Маймуняка психопат плагиатора боцман ПРЪВ сред МАЙМУНЯЦИТЕ издал плагиата и осакатена с цел маймуняшко възприемане гръцка теза за българското име на Керамопулос,че бургариите са българите, под заглавието известно сред ората, Ромска "ТЕЗА", където и на текстуално ниво си личи умстевната затормозеност на предлагащите бетер Иречековите и шафарските безмислици за История.

 




Гласувай:
8



1. rizar - Гласувах за !
22.02.2012 14:27
Още преди няколко години проф. Й. Табов извади извори за "серби" на китайската граница. Сигурен съм , че ако се поразровим , можем да открием и серби на о. Тамбукту!
Не знам откъде ги вадиш тези карти, но аз нямам пари за тях. Преди 3 години ми предложиха един влашки миней написан на старобългарски от 18век. но поискаха умопомрачителна сума за него и трябваше да се откажа.
Респект.
цитирай
2. atil - Става дума за нашите предци- нар...
25.02.2012 19:18
Става дума за нашите предци- наричани често хунобългари.Върналите се в Европа хони през 2-ри век ги наричали с хунската дума - сюрбийци,серби.Което означава - подвластни,покорени.А буквално- "Биещи коляно" т.е. поставени на колене."Сер" - коляно и "бий".Защото излезли от китайско подчинение ,но прякора им останал.Нашите предци на свой ред наричали покореното от тях население със същото име.Оттам и днешното име на сърбите и Сърбия на Балканите.Древната българска държава в Източна Европа получила името - Хунска не от хуните а от хунската царска династия - Дуло.Преди това там управлявали Аланската и Сарматската династии.Хон(хун) е древното първоначално име на източните българи,създали мощна държава за няколко хилядолетия в Южен Сибир и Северен Китай.
цитирай
3. marknatan - Днешното име на сърбите и Сърбия на ...
25.02.2012 21:27
Днешното име на сърбите и Сърбия на Балканите идва от латинското название за заробени, поробени,поставени в положение на робство, серви,което серви идва от латинското серви,и означава запазвам, запазение ( ха ха ха салам сервилат б.а) , защото пли пленяването им те не са били убивани, а запазени с цел продването им в робтсто.

хора от различни народности са ставали серви или роби
вкл и лица с римско гражданств о,или римляни,които тоже при попадането им в плен стават роби или при доброволното им самопопродаване с цел споделяне на цената стават тоже роби.
Робите в Римското общетво не са това, което се представя днес в европско юдео християнската историография, а са по скоро определеният от Маркс ПРОЛЕТАРИАТ. лицата които не притежават средства за производтво. Те са разглеждани от Рим като сечиво, оръдие на труда. И така и са наеричани говорещо сечива.

Марксисто ленинистите до последно споряха дали Изпълнителните директори в западните фирми, които получават милиони долари годишни бонуси и заплати са пролетариат и принанадлежат към работниоческата класа ха ха ха

Римското общество и от българтското е в пъти по развито и в социален и в икономически аспект от тва дето му викат капитализъм

в книгата на епарха т.нар. роби отврят и притежават ФИРМИ, нещо дето чак УКАЗА за СТОПАНСКА дейност половинчато направи наскоро. ха ха ха

севи и славяни са синоними и затова и до 18 век езика е наричан не славянски а сръбски

от там пък съвременните путьовци и психопатраи като маймуняка боцко, сапартоци и други мякащи кадри от новата източна порода бълват "тезиси' за малоумници, които по унфантилност надминават само официалните версии и са техен директен продукт
цитирай
4. atil - За серви и сервитьори е ясно, както и ...
26.02.2012 13:45
За серви и сервитьори е ясно ,както и за сеньорите от които тръгва новата европейска аристокрация.Но като се знае значителния и дори основополагащ принос на етруските в римската държава и култура,няма нищо чудно в сходството на думите.Славянското робство на аварите не е толкова продължително за да получат от това името си завинаги.Иначе и България днес трябваше да се нарича Гяурия.Славян - идва от саклан(саки) името на източните арийци.Самите сърби много добре знаят ,че произхождат от България и българската култура.Слушал съм техни коментари по радио Белград,например..Това си личи и от наречието им и от всичко останало.Римските гарнизони и пътища на Балканския полуостров не са били достатъчни за да романизират или да поримчат каквото и да било.Още повече ,че в самите им легиони служели голям брой тракобългари и скитобългари,че и сарматобългари от по-далечните краища на изток.Това пък си личи от запазените списъци и находките от това време съхранявани в българските музеи.В Разградския музей на Абритус например.През 6-век когато почва масовата колонизация на Балканите от славяните,възможностите на римляни и византийци и са били съвсем нищожни ,за да им налагат имена с които да се самонаричат.Те по скоро са ги броили и записвали според племената им и техните названия.Много ми е голямо името и предполага велика отговорност ,за да си позволя да пиша празни приказки.И колкото повече време минава толкова повече ,ледът на лъжата и заблудите ще се пука и троши,докато изчезне от битието и съзнанието на всеки нормален и просветен човек.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850161
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031