Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2012 03:10 - Античните Българи на Симеон,Петър и Самуил, не са тези на Калоян,Петър и Асен
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 7317 Коментари: 16 Гласове:
4

Последна промяна: 03.03.2012 07:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В навечерието на празнуването от новата балканска, създадена от рушняшкоправославната сган порода, подменила окончателно българите по тези ширини с убийството на Апостола Им от внедрените им шпиони, с цел лесното и безпрепятствено създаване на "балканците на славяните" чрез въвеждането измислените по-рано със същата задна мисъл от ВАТИКАНА несъществуваща "Славянска" Апостолска митологема, която не само напълно изигра предвидената и роля от кукловодите и, и днес балканците напълно са подменили и изтрили и последния българин от тези ширини, е време да се каже и истината за античните българи на Симеон, на тези новите дресирани  да използват същите противоестестени античеловечески маймуняшки напъни, да си сбясняват миналото несъществувало .

Династията на великите Асеневци успя не случайно да премъкне де що има Муртагонови колони и др. под. реликви в Търново с цел легитимирането им, като приемници на античните българи на царете на българи и власи Симеон,Петър и Самуил.

Днес трябва да кажем,че Асеневци продължиха делота и спасиха името на България,защото името носи зестрата . ТЕ станаха Българи по причина на същия исторически механизъм довел до появяването на българите, описан и изяснен от историческия анархизъм.

За съжаление резето щракна с "освобождението" на балканците и подмненянето на т.нар. българи с новата източна порода и техните научни институти и рушняшко православна гръцка църква с помощта, на които бе извършено окончателно затриване на историческата истина.

Стига се и дотам, че българската държава от създаването и "екипирана" със "собствена" наука и "научни" институции вървят, като зомбита след митологеми, за които няма нито едно веществено доказателство, които обаче били създали аспарухова държава и чужда азбука и затова били много ценни за българската новосъздадена запланувана балканска задунайкса губерния -държава и наука в частност, пренебрегвайки собствени български сведения, написани на български, от българи, за българи, касаещи историята на българите, само защото не е по версията на ватиканско московските защитници на "славяните" и техния слугинаж.

И ето днес новата порода ще празнуват празника си, този на Освободителите им, утре ще дойде ред на Апостолите на Славяните.

Новата източна порода се срамуват да се нарекат българи, а били тракийци, ромски стражари, и други славни воини, в изречения и на маса, със задници облизвани от психопати, защото да си бил българин било срамно. Трябвало да си славен ТРАКИЕЦ, или РОМСКИ СТРАЖАР, или Славянски Брат, но не и Българин.

Днес само, като "тракийци" новата сволочь могли да станат българи, само като ромски "стражари", защото били славни военни понятия в изречението на гръка Керамопулос и други едни от новата порода психопати се възприемат за бургарии без да разбират и смисъла на бургариите, а пък им звучало по европски престижно, но не и казан от грък , а по "Ромска" " теза" за по-"Научно" минало през гръцкия за да станат славни БУРГАРИИ и да не се срамуват,че са били Вулгари, така както бабите им германки учеха новата източна порода балканци и майничките им,как дошли доведени от Аспаруха славните азиатски воини разбили ромите и се настанили на ЮГ От Дуная подписали ДОГОВОРА за БЪЛГАРИТЕ в ИСТОРИЯТА и започнали да градят МЪДУРСКИ КОННИЦИ ЗА ТРАКИЙСКИЯ ПРА
ИЗХИОД.

Некъф психясал дзвер оди до ГИПЕДА да гледа тракисйките пирамиди, ма и там КОННИК не видел, само мумии на каляски.

Големият приятел на новата порода балканци ИРЕЧЕК им написа историята едва 22 годишен. ОЩЕ тогава бъдещият славянски приятел на балканците славяни от балканите показал завидни умения по историята на тези земи отбелязва правилно истинското име на града на "майничките" Понерополис, Града на престъпниците, известен и като града с най-много гръкомани на Балканите на кв.м. от време ОНО.

ОТ кого е писна тази "история" и ДАЛИ е писано от преди,около или след намирането от РУСКИТЕ "търговци" плъзнали из свещената осакатена българска земя и извлекли де що са анмерили от техните мекерете по манастири и черкви надали някога ще се узнае . 

НО КАК тоз вещ 22 годишен познавач на античната история, цитирал ПОнаучному и дал библиографска справка за прочетените и използвани от него сведения закоито и на летописец без секретарка са нужни десетилетие и след това свежо скочи момъка и установи ,че новата порода балканци дошли с Аспарух през Дунава от далечния изток, а пропусна да види десетките съобщения за българите от античността, като това на Преподобния Беда, монах неизлизал от манастира си, който посочва българите, като едни от владетелите на Европа и библейски народ, съобщение странно непубликувано от прочутите сборници на ГИБИ ЛИБИ на БАН - ята в които фигурирало служебното название българи преди дебилния психопат боцман да адаптира чалгата  за възприемане от маймуняците на тезата на гръка Керамопулос,че Българите = Комити, които били ромски стражари по лимеса, занчи ромски военни понятия БУРГАРИИ в изречението, както бил Казал гръка . Но само веднъж.

Пък и да беше публикувано щеха да го осерат, както разпраните боцкански задници, осраха задружно съобщението на Козмас Индикоплевтос от времето на Юстиниан Велики, за наличието на български църкви в пети век, които не съящствували, защото набожното търгашче рицар благословило служебните названия по лимес в полза на "Тракийската"  Църква, което било значело Българска Църква. Та психоиата боцко им бил вече доказал, че българите са стражари, а християнска стражарска църква нема по дифолт на християнско учение, значи упоменатата българска цурква е ТРАКИЙСКА.  След преди това въведената от БАЯ Няджиите и Осободителите СЛАвянска Църква и нейните Апостоли, доказите на психопата боцко плагиатизирал за маймуните тезата на Керамопулсо родиха и помачетата в СПАРТАКИАДИТЕ и техното ТРАКИЙСКО вероучение взе да се конкурира из ньета с боцманската дришня. 

НЕМало психопата дебил от Варна с баба германка да им докаже на новата порода, че били ромски стражари, ма в изречението. Па на тех им доказаха ,че били варвари и езичници и га БАлканците намериха златния християнски медалион на КАгана си МУртагон , сите им "УЧЕНИ" РИПНАХА,че тва не било ХРИСТИЯНСКИ МЕДАЛИОН, а само така изглеждало, защото било вече доказано от Иречековци, че Българите били  Варвари и езичници.

От НАСА още се занимават с парадокса представен от Иречек, който знае за историята на античните български земи повече и от майничките филибари за родният има град, но не ги срещнал нигде из античността ,а установил с гордост ,че българите дошли с Аспарух в Задунайската губерния на Нутрудинова България и им подарил ИСТОРИЯТА си едва двадесет и две годишен, История, която се изучава и до днес и псолужила за основа за боцкани невменяеми , помачета с небългарско съзнание и вся асталщная екстрасенскасволочь да тръбят за ИСТИНСКТА ИСТОРИЯ на помнещите си топонима БАЛКАН по добре и от Иречек от време ОНО.

За варварския медалион на Муртагон изобразил се с пълни християнски регалии , които не били християнски регалии, защото било доказано,че МУРтагон и българите били варвари още от ИРечек, от НАСА Не смеят и да дискутират, защото като всички учени са много набожни. АМИ ако се окаже,че медалиона е християнски с тея кръстове и кандилници, кво яе правят с техните совалки у КОСМОСА В ТЕРИТорията на дедо БОЖЕ.

Това за Задунайската част на НУТРУДИНОВА БЪЛГАРИЯ вече е новият хит в историчарската мода на дресираните балкснци  подет от новата вълна болгарски летописци, фоменковци и табовци, новите талибани на балканците с мартениците , заели се да въведат и други националише празничише.


Направените констатации от исторически анархизъм,че Античните Българи на Симеон,Петър и Самуил, не са тези на Калоян,Петър и Асен и че новата порода боцкани психопати и невменяеми помнещи топонима си Балкан, нямат нищо общо пък с тези на Асеневци и Шишмановци е историческата истина потвържв изобилието от автентюини факти и историографското им осиране не подлежи на отричане по метода на БАН-ята и православнопедерунгелите , няма следи от Славянски Апостоли в българската късно антична и средновековна история, значи култа им е малко разпространен.






Гласувай:
5



1. rizar - Натане, ако махнеш лигавщините грешка нямаш.
03.03.2012 13:58
Това съм ти го казвал отдавна.Това от една страна.
Но , от друга -
кога съм казвал, че няма български църкви през 5-ти век. Нещо не си ме разбрал.
Напротив , аз това съм го лансирал и при защита на магистърска степен , на научни форуми и в публикации.
Просто не си търси под вола теле.

http://rizar.blog.bg/history/2012/03/03/iznenadite-na-cyrkovnite-izvori-za-hristiianstvoto-u-bylgari.914156
цитирай
2. rustam - Донякъде
03.03.2012 20:25
ще се съглася с rizar. Разбирам стремежа ти да изглеждаш саркастичен, но не мислиш ли, че ако ограничиш тези лексикални изкривявания ще станеш по-разбран за повече хора?
цитирай
3. marknatan - рустам, за фен на църковното хор...
04.03.2012 04:02
рустам,
за фен на църковното хорисче глисчо ти направи един интересен и неочаквано человечески пост, в който изкара швестерчетата от блока на светло-григор симов липсваше, но самвоин запълни дупката. та швестерчето самвоин след десетина поста, в които обясни научния подбор на нацистите за чистите арийки, най-накрая се сети да запита "Ами ако това не е истина" . Това беше и въпроса , който трябваше да се запита в началото, само,че поставен обратно "Ами ако това е Истина"
та ти за ора ми думаш . май се пише у ората, а
та тва е вторият пост който четох от тебя първия е за коня на дядяи много ми хареса снимката и щех даже да те питам да ми разрешиш да я запиша ма нали съм конекрадец от долното течение на дуная не питах ма не я и окрадох после панимах че си фен на архиваторчето глишко църковно хорисче и панимах че съм направил едно богоугодно дело
та аз ако в блога ти коментирах не тебя а написаното от тебя, което беше написано от человек
но беше случайно не знам дали разбираш това
това беше налучкване
а такива в хисторито не се броят
в хисторито е като с дедо боже или си от грешната страна на обувките или си стъпил в обувките и
а в обувките има място само за един
ха ха ха
бегай да лижеш църковното хорисче глишко за доказ
а ако имаш нещо конкретно по темат да коментираш коментирай
кво не ти е ясно или кво не е отразено верно
запази си субективните ти лични оценки за светлата личност на единствения член на историческия анархизъм хе хе хе един член ми стига требват ли ми два члена един в гъза като у маймуняците за доказ колко били харесвани ха ха ха
ти като го извадиш глишевия от задника си преди да го налапаш пак опитай да панимаеш кво пише тук

( рустаме, ха ха ха , ето така ако иска достигам до повече хора, но това не е целта на блога, така че извинявай , това беше само пример .целта ми не е да достигна до повече ора ,а до ора)

ние с рицар сме другари,
кво да го праиш. както казват самоедите "на вкус и цвет таваришчь ньет, зависи от барбекю соса" или тва беше от янките , се в гъз или одно и тожее .
отгоре на сичко е и божи човек тука случайности нема
така че задника си е негов да се боцка с психопата боцко от човещинка и да си възхвалява "Ромски" тези от онез колкото си ще
рицар единединстевн път съм го питал за мнението му дали българските църкви упоменати от козмас са на росмките служебни понщятия на психоапта боцко той ми отвърна къде били разположени териториално
веднъж ебан боцкан задник завинаги ебан боцкан задник
на боцкан скапан задник кво повече да му задавам въпроси за българските църкви
дадох му и втори шанс защото това е правилото на историческия анархизъм
е той бил неутрален и предпочитал да рани на психопатан боцман овчарките с мароканчета но да не си разваля добрите отношения със сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапам дива,
чисто научен въпрос , ойто аз като безпристрастен изследовател на хисторито и поставих и при гюведжарите, а именно след като маймунчовците на секъде се зиживпват като "Ромски" фенове, тя запиатла ли е ЧИлингиров за меннието му за РОМСката теза и дали Чилингиров ще цитира наскоро научните открития на психопта боцко
е по делата им ще ги познаете
ма кво да го праиш другар да се боцка за доказ негов си е дирника
как мислиш да го питам ли пак набожния психоапта за ромската теза, като от извора и психоапта боцко завчера напълно звърши отдавана установения цикъл на психопатите и и заяви при гюведжарите

боцман"--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "
психопата имал ТЕЗА ЗА ИМЕТО
ми да го води набижния търгаш в раздел КУХУЛИН и ТАРИНСКИ Да му сбясняват при съмнително мургавите братоци в раздел язикоблизание за доказ га името е подлог га е в мн,. ч . от женски род къв истуристически доказ е
да ги бъ в психопатите и точно педерухнгелчето рицарко ги разнася такива биуло за името ми що си завираш дирника у хисторито бе крдалива маймуно

щото май пак го бил сказал психопата боцко а не КЕРАМОПУЛОС за ИМЕТО БЪЛГАРИ

кво беше ОНЯ е ГРЪК И не се брои
защото престъпниците невменяемите гети дзверове дебили панимали че психопат би,л казал ,че българите са бургариите

бре дебила палгиатор боцко бил невинен други го набедили

мама ви деба за ората да се пише хе хе хе
ми аз закой пишаьь
аааа, почиаттелите на църковните хорисчета се иамт за ора ха ха ха

Рицарко гушкай ги тия и беж у киезта да празнувате че не сте фанали атеиста направил светената вода на вино

ма нали е другар и сега е освободен от сантименти по езиковедкста Ромска теза, па ша ода да го питам за ИСТОРИЧЕСКОТО МНЕНИЕ

интересное да се чуе кво милси един заклет ГАНчо ЦЕНОВИСТ като него , след като психопата боцко не бил писал историчекса ТЕЗА като ГАНЧО а само изяснил, ИМЕТО ,което не било от стражари по БУРГОВЕ А било от СТРАЖАРИ по ДОЛИНИ

СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА

разликата между меня и рицар е,
че той Верва,че дедо Боже съществува
аз Знам,че дедо Боже съществува

ВЕРВАЙТЕ МИ
цитирай
4. rizar - Натане, брате во Христе
04.03.2012 23:03
Не съм боц за да се боцкам с еди кой си боцко за доказването на темата на боцнатите.
Приятелю, няма да говоря туракски хвалби , но ще ти дам три прости примера , защо не съм апашин на анархическата/патрио школа .

1.Не съм социалист-утопист. Боцканите бяха най-големите марксисти, диалектическия материализъм , който лъха от формалната им логика на обяснение на "особеното българско битие" се вижда и без оптически прибори от космоса. Затова боцнатите щурмани отидоха да си достроят утопията , демек кизезата - социалиъзЪмЪ в Испания .
Аз останах тук . Това обаче не означава , че съм мазохист.

2.Верата и знанието доближават Августин и Паскал. Credo ut intellegam.

3.Имам си лозе и си правя истинско вино. Не купувам грчки, малдавские и шпаньолски оцети.

Всеки грешник има право на 70 по 7 пъти покаяние, а историческия патриографизъм трябва да даде трети последен шанс, дори и ненабожен трътлест търгаш.
Forgive me.
цитирай
5. marknatan - рицар, марксизма като икономич...
04.03.2012 23:33
рицар,
марксизма като икономическа теория е най-доброто кошето човечеството е създало тук требва да знаеш и че дедо Боже е съгласен с Маркс
ти четеш неща не само на боцкания психопат и сие безмислици без да панимаеш,че това са несвързани антилигически невъзможности, че те дори и за чалга не стават поради менталната увреденост в изказа, и не можеш да разлчиш ненорманлност от нормалност, но си ги обличаш в некви твои тъпни за марксизъм или къвто изъм теосифски си учил и почваш да градиш "размисли" и да трупаш точки
ти си по вреден с невежеството си не за науката а и за Църквата отколкото тия сичките плюнки
ти оправдаваш и рекламираш явни недъгави и уродливи неща, подминаваш гнусотии за да си шпрехаш за бабините деветини каква ВЯРА имаш ти като не можеш да различиш Уродливостта в собтсвените си разсъжденеия, да не приказваме,че пропгандираш и поояряваш психопати из ньета

на кво се опира Вярата знаеш ли на Знание
дедо Боже се дефилира ежедневно ма ти как ще го разбереш като си уродче рекламеращо недъгави и приемащи простотиите и безмислиците за еталон
ти кво си мислиш че дедо Боже ша ти ГО покаже като психопата БОЦКО да му го пипнеш
и разнасяш лигите за точки из нета

веднъж боцкаан завинаги боцкан

бегай да му раниш кучета с мароканчета скапан психопат
цитирай
6. momchil - Безсмислени брътвежи на болен м...
05.03.2012 00:53
Безсмислени брътвежи на болен мозък.
цитирай
7. marknatan - бегай да палнеш две свещи на БРАТЯТА ...
05.03.2012 02:32


резаното кочанче зелярско се домъкнала маскирала се резаната карабинка като високопланински джентълмен ма простотията същата ха хахахахаха
аресали му мислите на ист. анархизъмъ и ги преписва за доказ, че и втория боцнат чифт мартенички дето висят на маймунския му задник са му малко
то така ако ставаше с преписване на чужди мисли психопата боцко да е улезнал у читанките на ората и чилингиров да го е цитирал у дебелите къниги за тураките а не само маймунчовците и набожния психопат да го разнасят маймуняшките мъдрости за доказ че те вервали
вервала маймуняшкораволсваната рушняшка скотска дружинка в дедо боже май и в българия май а
щото били православни
и за тва са изтипосали православниуят им светец как убил царя на БЪЛГАРИТЕ КАЛОЯН И са го изтипосали за прослава на православноскотската си ПРОБЪЛГАРСКА НАЦИОАНАЛНО ОТГОВОРНА Ввяра си у сека правславна национално ноотговорна Българска църклва
И У ВИДИН ЧА СА МУ ТУРГНАЛИ ИКОНАТА МАМА ВИ ДЕБА СКОТКСА

щото ако не е православноскотско рушншки не било БЪЛГАРСКО
мама ви деба Калояна затрихте
ЦАРА НА ЗАГОРА„
ПАРДОН ТВА ТРЕВБАЛО ДА БЪДЕ ЦАРА НА БАЛКАНА ПО ТУРАШКИ
ЩОТОТ ТУРАЦИТЕ СИ ПОМНЕНЛИ ТОПОНИМА ОТ ВРЕМЕ ОНО
УНИАТ БИЛ ДЕМЕК НЕ БЪЛГАРИН САМО ПРАВОСЛАВНИТЕ СКОТОВЕ БИЛИ БЪЛГАРИ
Бжаже Крайненнеца бил ЧУЖД
ТЕЯ ПИШЕЛИ ИСТОРИЯТА НАЦИОНАЛНО БЪЛГАРСКАТА МАМА ВИ ДЕБА
Що не играе по НАЦИОНАЛНОБЕЗОТГОВОРНАТА РУШНЯШКА ПЕДЕРУНГЕЛСКА ПРАВОСЛАВНО СКОТКСА ПРОФАНЩИНА не БИЛО БЪЛГАРСКО
тав било НАЦИНАЛНО БЪЛХГАРСКАТА МАЙ А
МАМА ВИ ДЕБА СКОТСКА
ВЕРВАЛИ ТЕ В ДЕДО БОЖЕ И ЗА ДОАКЗ НА БЪЛГАРИЯ ГО ДАТА ВЕЧЕ И РЕЗАНИТЕ КАРАБИНКИ С ПОМАКОтуракско ПОДСЪЗНАНИЕ дето ако не си турак не ставаш за БУРГАРОЙ

ей резана карабинко и оня другия набожни педераст дето се кланя на изродите създадени за да унищожат БЪЛГАРЩИНАТА И им се кланя като на КУМИРИ МА Знае да се Плюнчи че бил ВЕРВАЩ ДОБИТЪКА Му отивате на туркоманския фен руслан на коня на дядо му да ви го мотпере па дано ви се разшири опознавателния орган и другият път не само на психопата боцко мартеничките да си закичите отзаде ми и ил да дебила дотогава ша е родил да ви чифтоса ха ха ха от човещинка

ма не бил тоз КОНь От м.род.

МЪЪъъъка, МЪЪЪъъъъка,

ша си умрете Верващи не ПОЗНАЛИ ПУЗНАНИЕТО МУ

бегай да палнеte две дебелъйх свечи на БРАТЯТА КИРО И МЕТО ДЕТО ТИ СЪЗДАЛИ АЗБУКАТА щото набожните психопати ВЕРВАТ

мама ви деба нередовна ТЕ ВЕРВАЛИ В АПОСТОЛИТЕ НА СЛОАВЯНИТЕ

ПРАВОСЛАВНИТЕ СКОТОВЕ ДЕТО НЕ СИ ЗНАЯТ КОЙ Е РИСУВАН ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЦУРКВИ И ЧЕ ИМАЛИ СВЕТЕЦ МОНАХ И БИВШ ЦАР БЪЛГАРСКИ

мама ви деба балканскопаравославарушняшка скотщина гръцко српски тертип

кой ви създаде АЗБУКАТА -БРАТЯТА КИРО И МЕТО

ДЕ ГИ БРЕ

ПА ВЪЗКРЪСНАХА КАТО СПАСИТЕЛЯ И ЗА ТВА НЕМА ДОКАЗИ ДА СА БИЛИ ОДЕЛИ ПО ЗЕМЯТА МА НИЕ ВЕРВАМЕ


на педеругелите им импонират тъпните на маймуняците щото са маймуняци не щото са ВЕРВАЩИ

виж теп помачетата резаните манлихерки кви НАУЧНИ ДОКАЗИ ВАДЯТ иъ спартакиадите под ртзководната роля на спараточката ( Тва е радиточката на тураките)че билио ТУРАКИ ха ха ха

а оставили баш тураките да докаъват че били етрурки

бре ква случайностт

как не се сетили че после мизийците които били северни тураки етрурките били източните
цитирай
8. submarine - Май и Вас почна да Ви избива на политика. Явно е неизбежно.
05.03.2012 21:15
"а оставили баш тураките да докаъват че били етрурки ".
Въпросэт ми е простичък - каква теза защитавате/отричате:
1.Българите не са траки(северни), защото турците искат да се изкарват етруски(източни траки) и така ще си станем рода.
2.Българите не са/ са: траки/хуни/маймуни/тригуни независимо от геополитическите последици на тезата, а само по силата на доказателствата.
Иначе сте прав за напъните на съседите да имат нещо общо с етруските.
http://ancient-anatolia.blogspot.com/2007/02/etruscans-anatolian-italians.html
цитирай
9. marknatan - submarine, щом си панимал, че ис...
05.03.2012 21:33
submarine ,

щом си панимал,че историческия анархизъм е въвел за исторически доказ и "политиката" в историческите си писания, то следва да си панимал,че то е въведено само като исторически допказ на доказаното от историческия анархизъм, че политиката нема място в историята преди да се превърне самата тя в история. така е и с дедо боже .
Доказите не само на бг-елита задължително минават или през привикване на дедо Боже за Свидетел или на основание принципа на цеклесъобразността( политикатта)
истори ческият анархизъм, като единствената българска историческа школа е доказала исторически генезиса на българите .
разбирането му е дело на дзверещите се
историческия анархизъм има пълното съзнание,че некой има по-голем шанс да обясни на петгодишния си син менделеевата таблица и да бъде разбран, отколкото да насилва некой или да му обяснява кво бил искал да каже ма той как го възприемал

гаратнтирамй, ти че във всеки пост където съм писал, тук или при гюведжарите или при съмнително мургавите братоци е показано, а и в много от постовете директно съм дал и определения, е така с по едно изречение, както си му е редо, какво са т.нар. Българи и генезиса им и съм показал този алгоритъм и всеки може сам да си го провери във всяако едно сведение или отрязък от време
цитирай
10. rizar - Натке
05.03.2012 23:33
''марксизма като икономическа теория е най-доброто кошето човечеството е създало тук требва да знаеш и че дедо Боже е съгласен с Маркс ''=

ти май нещо си попрекалил с гроздовата снощи.
Лентяя паразит крал-недокрал морганист Мордохай Маркс нещо те е заразил с развалено русенско варено докато си замезвал.
Айде, прощава ти се, на 3 големи не се брои.
цитирай
11. marknatan - рицар, дедо адам казва, че хлебаря ...
06.03.2012 04:34
рицар ,

дедо адам казва,че хлебаря не прави хляб за да нахрани бедните, дедо маркс обяснява това на единстевния научен език в икономиката
и дедо Боже му изръкопляска тогава

ма ти си думай че плющенето на задника ти под боцманските ласки е Божието ръкопляскане

психопатът боцман му доказал на набожния тръгаш че българите били бургарой по лимеса и не могли да имат черкви

важното е психопата боцко да го езал, защото той бил един от тях
ха ха ха

маймуняшка сган
цитирай
12. rizar - Разликата от утопия и предание правиш ли ???
06.03.2012 16:40
Разлика между гетите ктисти , исихастите верни техни последователи в преданието и разните месалиани и марксистки утописти правиш ли ???

Скитите държат на преданието. А елините на литературата.
От скитите идва традицията и преданието, исихазма и монархизма, а от елинистите утопизма, безбожието и марксизма.
цитирай
13. marknatan - праволсано скотки психопато ри...
06.03.2012 21:37
праволсано скотки психопато рицар,

ПОЧЕтния председател на историческия анархизъм може да пише по-бърже отколкото сички маймуняци взети заедно могата да читаят и да си менкат мисли. така че ша ти напиша вкратце и за теябя маймуно нечеловекоподобна и за стадото ти

рицар,
С имитация на человек человек не се става .Не си ли человек.
За разлика от маймуняците психопатичните случаи из ньета, поименно съафтурите на дебила плагиатор боцман, ил да дебила, психопат престръпник гет, льохмана, ша треба да се включи и штапаров, прасето дзвер задължително, има и сега нова звезда която се въздиога в съафтур при гюведжарите обяснила на психопата боцко , че ПОСТУЛАТА НА ПСИХОПАТА за ИМЕТО БЪЛГАРИ , че идело от БУЛ долина и ГАР стражари, СТРАжари на ДОЛИНИ„ било правилно да БЪДЕ СТАРЖАРИ НА БААЛ, ха ха ха ,


които и на человеци не могат да се преструват за един час ,дори тва не могат да направят, да изимитират человек, за един час да речем и да дадат человечески съждения, ти понеже си навлекъл расото си въобразяваш,че си ЧЕЛОВЕК „ Человеческо существо.

Рицар, ти си същия психопат, като горе изброените, само че си по опасен щото си в РАСО„ демек ОБЩЕСТЕВНА ФИГУРА СИ И ВЛАЧИШ АВТОРИТЕТА НА ИНСТИТУЦИЯТА. си.

ЗА тази ИНСТИТУЦИЯ, която пък поради факат, че человеческото общество има нужда от услугите които предлага , да се опитваш да натрапваш нейните праволсавнорушняшко скотски докрини, като националаната ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ е уродливост. ЗАщото праволсавно скотската доктрина представяна от нейната новосъздадена с тази цел БПЦ, чиято напълно измислена ЦЪРКОВАН ИСТОРИЯ„ няма НИЩО ОБщо не само с ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ„ но и С ИСТОРИЯТА НА ХРИСТИЯНСТВОТО ИМ ЦЪРКВАТА“

КАЗАХ„ че ЦЪРКВА „ която не знае кои са и УЧИТЕЛИТЕ ИЗОбразени в ЦЪРКОВНОТО ЗИКУСТВО ПО ТЕЗИ ЗЕМИ и то само преди 250- 300 години, и предтсвя тези УЧИТЕЛИ НА ЦЪРквата , като чужди ВАТИКАНСКО СКОТКСИ МИТОЛОГЕМИ„ ОГИН ДА Я ГОРИ. И тук знаеш кои ВИЗИРАМ/ СИТЕ УЧИТЕЛИ„ които са подменени от ДЕМОСНКО ИЗЧАДИТЕ ДВУГАЛВАТА ЕБЗМИСЦЛИЦА СЛАВЯНСКИ УЧИТЕЛИ“

БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА „ КОЯТО ЕН ЗНАЕ., ЧЕ ИМАЛА светец МОНАХ„ БИВШ ЦАР БЪЛГАРСКИ до 1901 година и е ЗАЛИЧИЛА „ НЕ ЗАПАЗИЛА„ А СЪЗНАТЕЛНО ЗАЛИЧИЛА „ ЗАЩОТО ПОДОБНО НЕЯО КАКТО ИД РУГИТЕ НЕ ЗИЧЕЗВАТ ОТ ЕДИН НАРОД„ А СЕ ЗАЛИЧАВА И ПОДМЕНЯТ С МИТОВЕ. тази ИНСТИТУЦИЯ макар и християнска , не отричам ,че е християнска и спазва и дава и ритуалите и сактраментума и следва едни християнски правила, не е българкса , по дифолт на създаването и назад отпреди 150 г в полза на една чуждарушняшко праволсван доктрина. ДА оттам на сам тя е църква и е представител, но опитите и да си измился и собствена ИСТРОРИЯ „ Както виждаш са УРОДЛИВОСТ“ ТЯ НЯМА ИСТОРИЯ„ ДОРИ ЦЪРКОВНА.
ОТделни нейни членове от Висшия клир и най-вече патриарха като духовен ГЛАВА„ благодарение на бългхарсклото си самосъзнание са я запазили що годе да има нещо БЪЛГАРСКО най-вече изразено в поведението му за правилния отказ да лиже подметки на понтифекса. НО до тук. и като светскаи участник и като църкловен ря е вредна за българия , когато се опитва да ПИШЕ ИСТОРИЯ“ ТЯ Е ПРОВИОДНИК НА ЧУЖДИ АНТИБЪЛГАРСКИ( ИНТЕРЕСИ„

ПРавославните скотове са УБИЛИ КАЛОЯН И ТОВА ИМ Е ВЕРУЮТО“ КАКВА БГ ИСТОРИЯ СЪХРАНЯВТА„ ТЕ СИ ГЛЕДАТ ПРАВОЛСАВНО СКОТСКЛАТА ДОКРИНА“
ДОРИ ТИ ЕДНО ЛЕКЕНЦЕ ОТ НАЙ НОСКАТ ИМ ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА С ПЩНА НА УСТА ПРАВИШ ТОВА“
БЛАЖЕ КРАЙНЕНЕЦА БИУЛ КАТОЛИК „ А ИСТОРИЯТА МУ КОЯТО Е ПРЕДИ ПАИСИЙ БИЛ ААНТИБЪЛГАРСКА
ЗАпомни говориме за ИСТОРИЯТА И БЪЛГАРСКАТА И НА ТЕЗИ ДСЕТО СЕ ИИМАТ ЗА ЦЪРКВАТА И
НО ЗА КОИТО ЗИВЪН ПРАВОСЛАВНАРУШНШКОС КОТКСТА ИМ ГРЪЦКА ПАРОДИЯ АН ЦЪРКВА НЯМА НИЩО ПРО БЪЛГАРСКО“ ЕДИБНСТВЕНО ДОПУСТИМО БЪЛГАРСКО ОТ НЕЯ Е ОТРЕДЕНАТАИ ПОМИЯРСКА ЕТРИТОРИЯ ЗА КУЧЕ ПАЗАЧ НА ЮГ ОТ ДИНАВА ЗА РУШНЯШКИТЕ САМОЕДИ

БЛАЖЕ КРАЙНЕНЕЦА НЕ БИЛ ПИСАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕ БИЛ БИЛ БЪЛГАРИН ЗАЩОТ НЕ ЗИПОЗВА НИТО ЕВНЪЖ ДУМАТА СЛАВЯНИ А НАВСЯКЪДЕ ИЕ ДИНСТВЕНО ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИѝѝЗА ПРАВИЛСАВНИТЕ СКОТОВЕ АКО НЕ СИ ПРАВОЛСАВЕН СКОТ НЕ СИ БЪЛГАРИН
ЗАЩО МИСЛИШ БЪЛГАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ ЦЪРКВАТА СИ И СЕ ВОДЯТ З НЕРЕЛИГИОЗНИ

НА ТЕН ПСИХИОПАТЧЕ ТИ АКЗАХ ДА СИ ПРИЧЕТЕШ КИПРОВЧАНИНА И АКО ЕН СЕ ОЛИЦЕТВОРШИ С ОНЕЗИ СХИЗНМАТИТЦОТЪЕ ДЕТО ЕНМАЛИ ВЕРА НЕ СИ БЪЛГАРИН ПО ДИСФОЛТ ЗАЩОТО ТОВА СА ТОН О АВТЕНЧТИОЧНИОТЕ БЪЛГАРИ ПРЕДИ ДА ПЛЪЧАНАТ ПАПИЩПЦИЕТ И ТУШНЯЦИТЕ ДА И СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ЗАЩИТНИЦИ АН ЕТХ СЛАВЯНИТЕ

ПРавоиславното скотче ПАИСИЙ то па като споменава БЪЛГАРСКИТЕ книги дето видело, как па не преписа една такава а/ Как па не е чело чевтероевангелието на цар Александър или друга книжнина. Одило педерунгелчето у НЕМАЧКОА а.

Как па не е чел за ЦРА ПЕТРА дето писла книги и книгите му се чели и у 17 век

мама ви деба маймунпшла

на тебе ти импонира опсихопата плагиатор боцман щото си със от същото естество бе майм,муно

Разнасяте си дришняат из нета. Е И“
ЧЕТЕТЪЕ СИ Я    ДОАКЗВАТЕ ха ха ха по маймуняпшкио

И ако психопата боцко е блестящ пример за скотщината у новата порода БАЛКАНЦИ „ то той е само продукт на ЕЛИТА НА ТАЗИ НОВА РУШНЯШКО ПРАВОЛСВАНА ПОРОДА . От стздаването на ГУБЕРНИЯТА преминало чрерз ЛИКВИДИРАНЕТО НА ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ и запчналаото изгражданае от рушкия шпионин търновския татарин СТАМБОЛОВ и довлечената педераска прорушяшка династия на КОбургите изпълнила пъкления замисъл на работодателите си, унищожаваенто на БЪлгария през ппоследващиет ГОЛЕМИ СТРОИТЕЛИ ХЕ ех ех ЕЛИТА НА БАЛКАНЦИТЕ . до тея днешните осакатени полуора на власт с научни титли за доказ че маймуна с титла го била казала, значи е доакзано бълващи историография за маймуни , в резулта вече и за маймунчовците е важно една от тях да го е казала, ха ха ха според нейните им предтсваи за хисторио.

ПСихопата боцман не го е измислил този "научен "подход. АКО си мислиш както си мислиш че набедения психопат бил несправедливо и грозно очернят от историческия анархизъм и добре че е психопатчето набожно търгашче да покаже ХРИСТИЯНСКО МИЛОСЪРДИЕ И ЧОВЕЩИОНКА ХА ХА ХА ЗА доказ
ПСИХОПАТ СИ ТИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ И ПЕТБ РАСА ДА НАВЛЕЧЕШ и не за ХИСТОРИ АН КТИСТИТЕ МИ И ЗА ХИСТОРИ НА АТЕИСТИТЕ АКО ЩЕШ ДА ПИШЕШ ТИ СИ МАЙМУНА ИМИТИРАЩА ЧЕЛОВЕК НО КАТО СИЧКИ МАЙМУНИ СИ ЧЕТЕТ МИСЛИТЕ ХА ХА АХ И ЗНАЕТ КВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ

МА НИЩО НЕ ИЗЛИЗА НА ЕКРАНА ЧЕЛОВЕЧЕСКИ НАПСИАНО
ПСихопата БОЦМАН в добвка на това че е психопат и дебил е само маймуна пошъл и неуспеше имитатор на человек , която го използва и този ПОДХОД си дава резултат сред балканците от новата маймуняшка порода ако не им ясно на другите маймуни, които си общувате.

Е импомнирала му на маймуната другата маймуна че си ГОВОРЕЛИ ЗА ХИСТРИ ХА ха ха ''
кво общо имат маймуняшките опити да си представят маймуняшката нечленортазделна мисъл, щото и теб имат мисли де . не падат постоянно от клоните , вестибуларният им апатрат е еволюирал, та кво общо има нечленоразделните би милси по тема история с ИСторията . САмо тва че пише за ИСТОРИЯ В ОЧИТЕ АН МАЙМУНИЕТ МОЖЕ ДАС МИНЕ ЗА ИСТОРИЕЕСКО МА НЕ НЕ Е.
цитирай
14. rizar - Натане, брате во Христе
09.03.2012 01:12
Спокойно. Няма да те разубеждавам, че не съм безмозъчна маймуна и пет раса да облека няма да промени моето амплоа на , говньо разнасящ еди каква си др.... на еди кои си морски пирати.

Не представлявам никаква институция, повярвай , ако исках да представлявам някого , щях да ползвам други опции. Много мои позиции са в разрез с официоза. Ти сам много добре знаеш ,колко кагебически е обсебена БПЦ.
Въпреки това нямаме задунайски архиепископ или гръцки екзарх, а Български патриарх, представител на българската нация и се радвам , че отбелязваш този позитивен факт.
И тъй като, в момента определени среди от БПЦ защитават идеята , че ни се полага правото да бъдем исторически отбелязани, като пета по първенство църква, може в скоро време да бъдем обезглавени и лишени от патриаршеския институт.
Това също много добре го знаеш.
Българите са добри хора, но понеже не са се вписвали в схемите на дадени политически елити са мачкани. Вече 70 години българския народ е ограбван жестоко.
Това, че някой е преекспонирал Паисий, а е забравил за Блаже и йер. Спиридон е проблем не на православноскотяците , а на либералните маймуни обсебили българското у-ние.

ПРАВОСЛАВЕН СКОТ Е БИЛ И СВЕТЕЦЪТ ЙЕРОДЯКОН ВАСИЛИЙ ЛЪВСКИЯ, КОЕТО СЪОТВЕТНО НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ГАРГАРИШ С НЕГОВАТА СВЯТА ПАМЕТ.
Левски е икона, отображение, върховно постижение, бисерът на бисерите именно на онази най-елитна част от българската християнска цивилизация, която се бореше за запазването на народноста за инатестото мизийско племе на Дунава.
Затова такива мормончета, като тебе се опитаха да го присвоят набързо, защото създавал организации по карбонарски почин. Създавал , но организациите са били създавани именно в българските манастири семинарии на българска святост и род.
Стамболов е бил толкова ''обичан'' от българския народ, че ако не беше един хитър котелски циганин щеше да бъде сарандисан още през 1875г. от сливналийските хайдути на които се опита да запали чергата.



цитирай
15. rizar - Жалко
09.03.2012 01:28
Жалко е, че преиначаваш мои изрази и отказваш да приемеш правилното им тълкуване. Опита на Бакшич, Блаже и другите българи-католици, не е правилния опит, който те са опитали да следват от времето на Киприан, Григорий Цамблак и Григорий българин. Не съм отричал , че те са патриоти, но на фона на действията на православните българи от Търново, Влашко и Молдова, те бледнеят и са неизмеримо по-малък процент в общия български политически живот.
Двама архиепископа с релативизирани диоцези, един калугер в Банат, и няколко подобни.
На фона на българския владетел Василий Лупу разбивал на три пъти османлиите, на воеводата проекто цар Михаил владеещ територии , колкото Крумова България, на йеросхимонах Спиридон, Пимен зографски и злополучния според теб Паисий , те си бледнеят.
Желанието ти да се бориш с вятърни мелници, антропоморфиращи разни боцмани, търгаши и психопати, не върви на добре.
Не е съвет. Констатация и то на доста непримати.
Аз няма и не мога да стъпя и на кутрето на светия йеродякон Левски, но и на маймуна няма да се оставя да бъда превърнат, колкото и да им се иска на някои ложи , като твоята иманярско-брокерска.
цитирай
16. marknatan - ти си си маймуна боцкана немало да се ...
09.03.2012 03:33
ти си си маймуна боцкана немало да се остави маймуняка да бъде превърната на маймуна "колкото и да им се иска на някои ложи , като твоята иманярско-брокерска"

маймуняк психопта си и винаги яе си останеш такъв

боцкала се тая маймуна с боцманот човещинка и най-паче щото псиохопата доказал,че Бългатската църква упомената от Козмас на БЪлгарите била ТРАКИЙСКА щото БЪЛГАРИТЕ БИЛИ СЛУЖЕБНИ ПОНЯТИЯ ПО ЛИМЕСА хе хе хе хе педерунгел

Коя е тази ЦЪРКВА„ която Празнува Рождество ХРистово с РИМОКАТОЛИЦИТЕ , а Възкресение Христово с РУШНЯШКО ПРАВОСЛАВНИТЕ скотове ?

И да върви след Апостоли на СЛАВЯНИТЕ !?

МОЖе ли да съществува такава УНИКАЛНА ЦЪРКВА

РАЗБИРА СЕ

ПО ДИФОЛТ ВСИЧКО УНИКАЛНО Е ТРАКИЙСКО

нещастник , ти имаш ли си предтсва какво е римокатолизизъм и как били направили АПОСТОЛИ НА СЛАВЯНИТЕ В 9 век

и УНИУКАЛНАТА ПРАвославнорушняшка педераска институция сочи Апостол ПЕтър и св. КЛИМент ПАпа "РИМСКИ за КИРО МЕТО И БРАТО ИМ за доказ как поменли КРО И МЕТО ОТ ВРЕМЕ ОНО„ КАТО БАЛКАНСКИЯ СИ ЕТНОНИМ ТОПОНИМ
педерунгел

а не знаят кой е изрисуван у българските църкви преди 250 години хеле па да знаят че имало светец монах бивш цара БЪЛГАРСКИ

тъп психар

ти мислиош че случайно психопатската гфрупа на дебила боцман е по аресвана от маймунчивците и разни чикиджии чалгаджии и педерасчета дето обичат да си ховорят за хистори


мама ти деба глупава

боцкла се с боцко от човещинка


маймуна

боцкан набожен педераст психопата боцко му доказал че БЪЛГАРИТЕ Били СЛУЖЕБНИ ВОЕННИ РОМСКИ НАЗВАНИЯ

Я КАЖИ КАК ПСИХОПАТА БОЦКО ТИ ДОКАЗА ЧЕ НА ТРОНА НА АРХИЕПИСКОПА НА НА ПЪРВА ЮСТИНИАНА не МОЖЕЛО ДА СЕ ДСАДАТ ПРАВА ЗНАЧИ ПОПА БИЛ ПИЯН И ТОВА БИЛО ФАНАРИОТСКА ИЗМИСЛИЦА


хе хе хе педераст набожен

ОПЛЮ БОТЕВА, ФАЛИ ДЯКОНА ЛЕВСКИ

Пачему бе рушняекоправославноскотски педал боцкан

ПЕДЕРАСТ ОТ БОЦКАНАТА ВАРНЕНСКА ХОМОДРУЖИНКА

ОНАЯ БРЕМЕННАТА МАТРОШКА НАЛИ ВИУДЯ КВА ДРИШНЯ БЕШЕ АНДРОБИЛА ЗА ДЯКОНА ЛЪВСКИ ПРИ ГЮВЕДЖАРИТЕ ТАМ ДЕТО С ПСИХОПАТА БОЦКО МУ ХРАНИТЕ ОВЧАРКИТЕ С МАРОКАНЧЕТА

НИСКОЧЕЛО СЛАБОУМНО ПРАВОСЛАВНОСКОИТСКО МАНАФЧЕ

БОЦКАЛО СЕ С БОЦКО ОТ ЧОВЕЩИНКА

АБЕ ПЕДЕРУНГЕЛИ ЗА ВАС НЕМА ЛИ ЦЪРКОВНИ ХОРОВЕ ТА СЕ У ХИСТОРИЪТО СЕ БУТАТЕ ДА ПИШЕТЕ КВО БИЛО СПОРЕД ВАС И КВО ИМ СЕ ИСКАЛО НА ЛОЖИТЕ
ДЕБА И МЪЖЕЛОЖЦИТЕ СМРАДЛИВИ

КАЖИ БЕ ПСИХОПАТА РИЦАР ФЕН НА РОМСКАТА ТЕЗА

КИОЛКО ПЪТИ ПСИХОПАТА БОЦКОМ ТИ ГО ОТПРА ОТ ЧОВЕЩИНКА
ИЛИ ТИ БЕШЕ "НЕУТРАЛЕН" КАТО ПРЕСТЪПНИКА ПСИХОПАТА ГЕТ

БЕГАЙ ЛИЖИ БОЦМАНСКАТА ДРИШНЯ ЗА ДОКАЗ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ

С ТАБЛАДЖИЙСКИТЕ ПСИХОПАТСКИ ЛАКЪРДИИ ОТ НАРЪНИКА НА ГОШО РИБЕТО ША СИ ДУДНЯШ САМО СЪС САРА КОЛКО Е ГРОЗЕН ПО–БЪРЗО ДА ГО ЛАПНА ДИВА


ПСИХОПАТА БИЛ НЕУТРАЛЕН


мама ти деба ЕБАЛНИК И МАНАФ ПРАВОЛСАВНОСКОТСКИ

неутрален бил ха ха ха щото БОЦКО МУ ГО ПОКАЗАЛ ХА ХА ХА ХА ХА

Набожникът рицар търгува и с мощи, а в свободното си време и задника Му пощи
и затова е избран да обслужва Киезата ,хем на Знанието му хем на Вярата
във "ТЕЗАТА" МУ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863087
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930