Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 08:41 - ПЪРВИЯ Римски ТРИУМФ в Историята , в който РОМИТЕ си ИЗКЛАЛИ Стражарите. С безспорен научен принос на боцман.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5543 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 15.03.2012 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

              image
Всички знаят, че Телец с множество Племена * бил разбит и окованите БЪЛГАРИ били избити в ТРИУМФА от гражданите на Константинопол.

Във форума на гюведжарите психопата боцман и сие благодарение на "тезата" Му откриха Първият ТРИУМФ в който РОМИТЕ си ИЗБИЛИ собствените граничари.

от  Добрия Стар Теофан :



""Той дошъл с множеsтво Племена
* и започнали сражение.Те дълго се избивали помежду си. Телец бил обърнат в бяг. Сражението продължило от 5 часа до късно и голямо множество Българи били погубени, мнозина пък били пленени,а други преминали към /Неприятеля */.

А императорът ,възгордян от тази победа ,отпразнувал я с ТРИУМФ

в града,като излязъл въоръжен с войската,прославян от демите(народа).

Той влачел в дървени окови пленените

Българи които заповядал да бъдат избити от гражданите извън Златната врата.""


Уеле, уеле ! Ромите избили Ромските си граничари в ТРИУМФ. Изгубеният и дълго търсен ПЕРВШИХ ТРИУМФ на РИМЛЯНИ над собствените си Стражари бе открит по случайност.

Ако психопатът Борислав Георгиев-боцман не беше направил умопомарчаващото научно откритие в изречението, дало светлина в еволюционния тунел на маймунячеството с изречението БЪЛГАРИ Стражари на Долини, от Бул долина и Гард - стража, ГЪРЦИ само стражари , Триумфа още щеше да събира прах, като гипедска мачка *** препарирана в тракиска пирамида от втори вид .

* Племена- психопатът боцман е доказал, че тъй като племена, нации,раса, народ нямат същото съвремено разбиране днес , то в античността с тпх не са се озозначавали племена, нации, раса, народ , а с племена се е означавало кво друго тогава освен ромски военни структури или тук в КОНКРЕТНИЯ случай Ромската теза е доказала още на седма страница ,че това СА ромските СТРАЖАРИ индикирани като племена

** неприятеля -

*** Гипедската мачка да не се бърка с тракиската мачка генетично. Изследването на Ъ хромозума е установило, че Тракиските мачки в гипедските пирамиди са мумифицирани, докато у тракиските пирамиди те липсват, доказ, че са некултурно изедени.

Некой да е виждал мачка у Тракиска Пирамида.

Ми нема. Значи елините са ги окрали за да не се докаже тракийската връзка с гипеда.

 

Умоляват се маймуняците, които имат снежинки при приемането на менталния образ препредаван от психопата боцко или други смущения при приемане на Мислата Му му да си прегледат антенките на анализатора за еректални смущения.

Тези от Варна да се обръщат за помощ при приеманаето към съафтура психопат селдовател на месеца гетския лизач, ако не е на дежуртсво при аналния извор на пузнанието . За Бургас отговаря съафтура дзвер. В Тракийската част на Балканите маймуняци не живеят с изключение на сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна дива селището.

Лизача Жигулчо, като баш крадец ромски дисидент отговаря за столицата

Дополучаване на сигналот от психпопата боцко да не се бъркат Стражарите на Долини, Българите с БУРГАРИИ-те.

Сега е Първа Фаза от Цикъла на психопата.

Психопатът боцман не е преписвал за БУРГАРИИТЕ, а за Името БЪЛГАРИ, което не иде от СТРАЖАРИ в ПИРГОСИ, което е ГРЪЦКАТА ТЕЗА НА КЕРАМОПУЛОС ,

и в такъв случай ТРИУМФ нема .

това всъщност е грешка. ПОПА Е ПИЯН, превода е грешен, с малки букви е , на гръцки, а требало да бъде на латински, не го е писал ОЧЕВИДЕЦ, Да има некой да докаже, че ТеоЙован се е сражавал там в ед.ч. ,нема, т.е. не е оригиналише и не става за ромската теза, така както и с право прасето дзвер утфърли факсимилетата на Муртагон, като неоригиналише и противоречащи на "тезата" Му. Некой да МУ ги е пуказал на боцмана в ОРИГИНАЛ. Никой не му ги е пуказал , т.е. Потребно да се Читае не НЕПРИЯТЕЛЯ, А Работодателя на СТРАЖИТЕ ГРАНИЧНИТЕ ВОЙСКИ по ЛИМЕСА.







Гласувай:
3



1. letopisec - ох, много се смях
15.03.2012 17:18
честно казано имаш сатиричен талант, а това не се среща често...
цитирай
2. ivansimeonow - Здравейте! Понеже забелязах, че ...
15.03.2012 22:27
Здравейте!
Понеже забелязах, че се интересувате, искам да споделя с Вас мнението си за изчезването на траките по нашите земи.
Благодаря за вниманието!

http://ivansimeonow.blog.bg/history/2012/03/15/.921383

цитирай
3. marknatan - честно казано имаш сатиричен та...
16.03.2012 07:16
letopisec написа:
честно казано имаш сатиричен талант, а това не се среща често...


летописец,

нито психопата боцман плагиатизирал Керамопулос, нито ти, като четеш тук и ти се струва смешно имате вина, че като четете написана чалга го вземате за "история".
Дори в този един единствен автентичен цитат изпъква, колко зле и жалко , а не смешно е състоянието в обществото с подменениот индентитет от Асвабадителите и Възродителите, което дори не познава сведенията касаещи историята на народа им и издига за "авторитети" психопати дебили свели чужди филоложки глупости до нивото на обществото в което живеят. Хуморът е винаги тъжен.

Нещата са доведени от други до абсурдност до там, че сега каквато и пошлост и който и да се напише тя става историческа истина. Защото наръчника на идиотите за писане на История така е научил всеки,че може да си напишеш неща от рода :
всеко маке комита значи граничарин или на наакания архонт шестнадесет годишния син го направили василевс за да не плаче ,което значи еди кво си.. християнският медфалион на Муртагон бил мингяснки щото "учените"вече били доказали,че българите са варвари, нямало матрялни следи от Киро и мето , значи КУЛТА им бил малко разпространен и др.под.
хей летописец i кви са тея твойте из фейсбука тея sa изключително тъпи и арогантни
ма както казвам не са виновни те или ти ми ОБЩЕСТВОТО на новата порода балканци ги е създало таквиз и тва им е новото на психопати да са опоненти с психопатски аргумнети които и те да приемат за История и да питат психопататите даим ги кажат
и из фейсбука се гъзи истуристическия аФтуритет психопата боцман . за тоя линк ти казвам че са тея твойте щото са тея от родния ти сайт, и до него се допитват кво било РИМ и до там се стига в нелепостите,че безмислиците се критикуват от пълни идиоти с убеденост ,че критикуват История, само защото психопата боцко я бил написал. И те не били ТАТАРи мама им деба тъпа И го питат психопата боцман плагиатизирал Керамопулос за история и историески сведения и кво било РИМ, кво било федерат, кво било племе, народ и т.н. . И психопата боцман продължава да дриска и да сбеснява как в следващия си плагиат щел да напише .
психопата боцман написал КОНКРЕТНО че БИЛ филолог и паниамле ПУНЯТИЯТА и за тва написал црно на бело за ПУКОЛЕНИЯТА ИМ маймунчески кво били
”Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като ”комита е ”.

И доказателства от рода :
» Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, стражите на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия”

путьовците дето решили да асвабаждават ЛЪЖИТЕ от бг хисторито ша се ансерат да внедряват дришнята на психоата борислав борисов- боцман за ИСТОРИЯТА защото те самите са същите полуграмотни и полувидиотени дебили с комплекси за малоценност нямащи си представа за история .
егати и родниящ край имаш, дето три самодиви му правят свирки на психопата педал боцко, а никалая георгиевна му бърка в гъза на смени с ил да дебила , но не и преди да дойде сра дива да полдиожи бурканите, с цел напълването им със скъпоценнта абоцманска оаквателна течност, което е и целта на гъзурченето и поредното въртене на задника на психопата из ньета, да му бъркйат в гъза като си м илсят,че негои тва му е неприятни, са смешни, то той не познава случая боцман и маймунящината .

Тея громиковци громели лъжите да ги падменят с боцманката дришня ха ха ха

оня глупак никалая е най смеше кво бил искал да каже психопата боцко и кво щел да напише в бъдеяьото си плагиатсване на керамопулос

ми разсъждавай кво е написал психопата досега нужноли е некое трето невменяемо като гтеския лизач да ти се сбеснява че то панимало че боцко бил писла за бургариите
ми никалая георгиевна кат си купува кухненски нож от магазина психопата следовател престъпника гет ша го осъди на смърт щото панимал че никалая с тоя нож ша убие някой така му бил прачел мислата

може ли ако си купуваш нож некой да рерче кво си си бил щел да си помилсиш и да извyршиш и за това да съди и преценява

за психопататите може

плагиатора дебил боцко написла че българи са стражари на долини теяидиоти дуднят квоп щел да напише и кво си бил мислел да напише ма не го написал мияпреписал керамопулос

и сега ше се осерат че оня бил грък
ми и грък да е ако е доказал нещо доказал го е
цитирай
4. anonymousbulgaricus - Ех, първият такъв триумф е по вре...
16.03.2012 10:11
Ех, първият такъв триумф е по времето на Цезар, постигнат след победа над римляни, ама истински - родени в Рим, с римско гражданство в римски военни формирования, а не въображаеми и съществуващи в некакви бълнувания, отнесени до българите през 8 век, както е в случая.

Тия глупости, за комитите, хун гарците, бъл гарите и това, че до 10 век българите не били българи, а римско служебно название и че племе и народ не били всъшност племе и народ, както ги разбираме, а поповете не разбирали квот пишат щот били пияни, тъпи и неграмотни или просто попове, още ли вълнуват някого?

Друго е по-притеснително ако питаш мен, щот това са нелепици, дето и осмокласник може да обори и опровергае без особени усилия. Халтурата дето бълва летописеца напоследък, с претенция че това било история е доста по-притеснителна и като се комбинира с халтурата бълвана от уж опонента му спараток... Скоро ше си имаме света троица на съвременния български исторически кич и антибългарска пропаганда - пирати-спаратоци-летописоци...., ако ме разбираш какво искам да кажа и всичките тия влизат в джобчето на всяка "отворена теза"... Щот кво са кимерите, ако не траки, кво са траките ако не кимери, кво са хуните, ако не загубени трако-кимери, намерили пътя към родината, а както знаем хунгарци са си ромски стражи отвсякъде... А българите са всичко друго, но не и българи щот са траки, хуни, кимери, татари и т.н. и тва всичкото са все ромски стражи по лимеса от Индия до Киренайка, Каталуния и чак до остров Бали (щот бал -бол, бул... да не обяснявам)

Най-смешното е, че и тримата дето искат да са гурута на съвременната историческа чукундурщина нямат грам познания върху историята като наука, не познават и не работят с нито един от езиците, на които са писани изворите, преписват невярно некви глупости от английски, испански и руски основно, корумпират изворови текстове, съсзават "необорими логически конструкции" от типа, "не може да не е така" и разбира се говорят от последна инстанция и се изказват компетентно като лингвисти, етнолози, историци, културолози, познавачи на религията и какво ли още не....

Грозна гледка и все по зле става поне тука в блока!
цитирай
5. rizar - съгласен
16.03.2012 22:36
Най-смешното е, че и тримата дето искат да са гурута на съвременната историческа чукундурщина нямат грам познания върху историята като наука, не познават и не работят с нито един от езиците, на които са писани изворите, преписват невярно некви глупости от английски, испански и руски основно, корумпират изворови текстове, съсзават "необорими логически конструкции" от типа, "не може да не е така" и разбира се говорят от последна инстанция и се изказват компетентно като лингвисти, етнолози, историци, културолози, познавачи на религията и какво ли още не....

Грозна гледка и все по зле става поне тука в блока!

На мен, поне ми е правило, неща , които не разбирам да не коментирам. В последния пост на маймунчото летописец му отбелязах нещо преписано на ангро, а той ми се скара , че не съм чел маймуняка Нурудтинов.
цитирай
6. marknatan - ехееее, вездесъщият анонимус, ...
17.03.2012 06:22
ехееее, вездесъщият анонимус,
добре,че ги има анонимусите .
забелязали ли сте ,че най-добрите постижения на цивилизацията на человеците е дело на анонимуси?

при маймуняците аФтура и съаФтурите са известни. Важното да го е казал психопата плагиатор маймуняка дрислив Борислав Борисов- боцман

изкара ти един тежък бацилус бакаликус но виждам че си възвърнал человека у тебя
много правилно си започнал да панимаеш историческият анархизъм

а аз дори не съм публикувал Декрета на Историческия Анархизъм

Проблемът Не е исторически
Проблемът Е Исторически

маймуняците или Ората

по добро класифициране от тебя за главните маймуняшки групи не е правено
с тая разлика, че за сега летописец е нормал, доколкото един политик може да е нормален , за разлика от невменяемия идиот спараток и психопата дебил борислав борисов-боцман
има време
цитирай
7. marknatan - рицарко, летописец е политик от ...
17.03.2012 06:42
рицарко,
летописец е политик от история разбира точно колкото и тъпото дзверче тва не са от най-острите клечки в купчината но са напорсити и с коридорни фатки се бутат у хисторито

от некой с два пруста чело и без топки нема кво да излезе за ГЕНЕЗИС ти думам

ти панима ли кво е генезис

у некоя черква влиза ли некоя икона ГЕНЕЗИС да видиш

или отиде да му излизеш на психопата боцко задника за доакз на служебното понятие ГЕНЕЗИС

щото психопата дагадал и тва другото ЛОГОС кво било


мамам ви деба маймунска


Христос родил ли се е или тва е ГЕНЕЗИС


дедо БОЖЕ земята за седем дня ли е родил или тва е ГЕНЕЗИС


бегай у черепиш


ма политика хистори не тика
може лим безгръбначни и без топки да правят хистори ми не може


е пиатй го анонимуса още от времето дето той си беше на клона с маймуняците( той еволюира) питай го как се появи и кви свирки правеше летописеца на невменяемия спараток

е набих му канчето. после и анонимуса се появи и го доутепа
и кво
летописко с големите мадури на бици воини по лимеса ги изтри тези неща и поста го скри


ха ха ха
щото обича да си ховори с невменяемия психопат гетсклищя лизач и да лиже боцмански червени задници

политически заигравки прави с хисторито и то точно с мошеничествата на нутруднинов под некви смешни предлози за хистори

тва същото го прави и с хелфеновите тъпни
не е учен , нито това което пише се различава от спараточко боцманскиъе тъпни за употреба в кръчма или на разходка в планината под ръка с известни планинари

ного има да катерят тея докато еволюират
цитирай
8. rizar - съгласен
17.03.2012 12:35
Най-смешното е, че и тримата дето искат да са гурута на съвременната историческа чукундурщина нямат грам познания върху историята като наука, не познават и не работят с нито един от езиците, на които са писани изворите, преписват невярно некви глупости от английски, испански и руски основно, корумпират изворови текстове, съсзават "необорими логически конструкции" от типа, "не може да не е така" и разбира се говорят от последна инстанция и се изказват компетентно като лингвисти, етнолози, историци, културолози, познавачи на религията и какво ли още не....

Грозна гледка и все по зле става поне тука в блока!

На мен, поне ми е правило, неща , които не разбирам да не коментирам. В последния пост на маймунчото летописец му отбелязах нещо преписано на ангро, а той ми се скара , че не съм чел маймуняка Нурудтинов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862740
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930