Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2012 01:28 - Пламен Пасков-ветеринара осеменяващ Историята с дришнята на "мъжкаря" боцман. Избран за Лице на месеца от ист.анарх.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 25037 Коментари: 29 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Обявили психопата боцман за Дънов и му обсъждат "беседите" във ФБ-то. В блока на земята ролята е поверена на невменяемия дзвер и психопата гето. "Лекциите" му се събират от сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна дива във форум "Ти си това".

Докато летописеца е в командировка и е оставил в блога си едни от посветените маймуни, невменяемия дзвер и психопата гет да разпространяват и защитават Мислата на психопата боцман, като разбрали я, за разлика от Щерна на Швестерския небосвод, който не бил панимал Идеята на психопата боцко, защото нямал Пузнанията му, а не защото той самият е психопат по роднинство, ония неговите от Родния му край, сайт ли беше, създали група във ФБ т-то, за разпространението и до далечни земи .

Пламен Пасков, ветеринар и Николай Георгиев , с анорак , използвайки придобитите си умения са заплодили две-три кооперативни крави с Идеята Му и са ги монтирали за модераторки на Групата Им създадена от администратора ветеринар Пламен Пасков, който е заявил за да вземе страха на създадената за целта група,че докато той е там Админ ще направи така,че с Мислата на психопата боцман , като "мъжкар" щел заплоди не само кооперативните плодовите крави наети за админи Марияна Василиевна и Деси Индианката, които да даряват с междувидовото маймуняшко кравешко поколение с мисли и теле патия( от трети вид, теле и патка, двете са от висопланинско екологично чиста порода и генерират екологично чисти мисли достойни за Мъжкаря), и де що мърда от ж.пол ед.ч. но и той самият лично се заел да запложда с Истинската Му Тйеза лицата от мн.ч. м.род. прииждащи привлечени от "мъжкарското" му поведение "резани карабинки" главно гастарбайтери от чужбина - Гърция, Испания,Нова Зеландия,Москва и други губернии, които се привличат за съмишлениците на Тйезата Му носеща им им самочувствие в тежките им гастарбайтерски нощи.

Да дадеш надежда на ближния маймуняк. Какъв Лечител. Не просто Лечител а Лечител с Диплома, Ветеринар. Да им е Честито на Маймуняците, намериха си и Лечител да разпространява Мислата му като Българска Реч ,сред Тях, Безсловесните Скотвое,панимаещи Мисли.

Пасковото Писмо за маймуняци на ветеринара Пламен Пасков и Никой Георгиев с анорак, ще се нареди редом с това на Брайл за човеци.

Нека да не си кривиме душата и си признаеме,че тези изрази за " мъжкар" са от речника на пасивни "резани карабинки", какъвто вероятно е и Пасков и психопата набожен търгаш рицарко, който също , иска ли питане , там, запретнал расото, нагъзен " неутрално" на Записвачката на Лекциите Му , складиралата ги в буркани във форум Ти си това Сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна дива, да го заплоди с Идеята Му, след направения щателен простатен преглед,че е годен за осеменяването.

Историческия анархизъм чека с нетърпение кумандирования да се завърне в бащината къща за да сподели Писмено със скръбни и нечтастни последните го осенили идеи дошли му от ФБ -то.

Последния кумандирован воин на дедо Боже, Катана , след завръщането си от задгробната Казанлъшка Гробница доказа, че не Била елинска , а си остава Тракийска , дори без да е чела Сабля му Божествена моногострадалните писания и напъни на дзверчето одило до Египет , да си облекчи запека, защото из българско надписиите на Муртагон, не били от камък ,а факсимилета , и то не щело да си скрие задника зад Ромската Теза , стръчаща како некоа трънка в полето на Хисторито с трънчетата си, че много се червенеел, а отърчало да търси камъни да си облекчава запека по нуждата историчекса у Гипеда, където всички знаят Тракийците са строили сичку от камък за доказ на пуколенията на Птоломеите , които са Войниците на Александър от Македония, известните и на Фол строителите на Тракийските пирамиди в Гипеда.

 

 

 

 




Гласувай:
8



1. анонимен - Бухахахаха! От коя група пак са те ...
23.03.2012 01:47
Бухахахаха!
От коя група пак са те баннали ве братче?
Големите пет лъжи?
Там админите не беха ли пет? Един липсвааааа!

Верно е, когато ги смотах заради поведението ми, поканиха Боцко, ама според мен картинката изобщо не ти е ясна в главата :)
Те не са заразени.
Ти им правиш услуга в момента. както и на боцмана по принцип правиш постоянно споменавайки тезата му всъщност.

Но по принцип проблемът е заболяване при тебе и то не се лекува с приказки, а с малко ток.
Докат гръмнат крушките.
цитирай
2. saadi - Пич , всичко хубаво , ама голям зор докато го прочете човек , бе .
23.03.2012 02:06
Мисълта ти скача като евреин през джама на взривена сладкарница .
цитирай
3. marknatan - Из "Закона на Ист. Анарх. &...
23.03.2012 06:56
Из "Закона на Ист. Анарх."

"Маймуняците и техните ятаци се преследват по всяко време на денонощието с цялата строгост на Закона и се екстреминират, независимо от формата, която са приели или мястото, където дрискат."
цитирай
4. d3bep - Макркетинга е на ниво!
23.03.2012 11:47
Гледам ключовите думи.
------------------------------------
дънов психопата боцман пламен пасков гет ДЗВЕР рицар идиоти история истинскта история,
------------------------------------

И мен ма има, бравус, явно знаеш какво ще се чете.
Това с бърсането на г*за с камъни беше запазена марка на Сола, който сега се подвизава из фейсбука като асистент на боцмана под името Георги :)
Все си мислех че ти нещо ново ше измислиш. Но явно си оставаш преписвач.

Странно, поради что блодж беге ми публикува коментарите в твоя блог анонимно. Сигурно системата я е срам че съм паднал толкова ниско и се опитва да ме прикрие...

И значи кво, преследваш маймуняците с цялата строгост на закона.
Е начи ти си закона бате.
Честито, Шериф Маркус.
Да, моля не дърпайте каишите, които Ви свързват за леглото.
Виждате ли чичкото с бялата престилка?
Всичко ще бъде наред...
цитирай
5. becksss - marknatan
23.03.2012 16:37
Я пробвай да смениш дилъра на дрога, брат. Явно ти пробутва нек’ви боклуци напоследък.
цитирай
6. marknatan - . . . и накрая идва неизбежният на...
23.03.2012 21:10
... и накрая идва неизбежният натан-бялата смърт на маймуняците ...

но ние мислехме че Той е само легендата от която психопата боцман е получил уплах и всеки ден му леят куршум крещят ужасени маймунчовците, докато сганта се опитва да избяга но вцепенени от ужас а падат и си чупят вестибуларните апарати повлечени надолу от тежестта тежестта на резаните карабинки, с които са се надявали да се спасят








цитирай
7. marknatan - Я пробвай да смениш дилъра на дрога, ...
23.03.2012 21:25
becksss написа:
Я пробвай да смениш дилъра на дрога, брат. Явно ти пробутва нек’ви боклуци напоследък.


бек кис ха ха ха бек кис хооо хооооох хоооооооооооуу


бек кис смени позата ха ха ха

ще ти настине простатата ха ха ха


резана карабинка
цитирай
8. marknatan - Из "Закона за Ист. Анарх. &...
23.03.2012 21:30
Из "Закона за Ист. Анарх."


"СъаФтурите, Пудсказвачи отделят Завишено "

Е кво завишено Наказание попитал един Кандидат Маймуняк, като сичко се наказва с чупене на вестибуларния апарат и малкото осиране и големото дрискане ?
цитирай
9. marknatan - Маймуняците изпратили една резана ...
23.03.2012 21:34
Маймуняците изпратили една резана карабинка "мъжкар" при натан недоволни от единственото наказание , което имало в "Закона на Ист Анарх" , чупене на вестибуларният апарат


Запитала резаната карабинка : Защо, натан,и за малките насирания и за големите дрискания , наказанието е винаги чупене на врата в Закона.


Мъдрият натан отвърнал:


Малките дрискания си го заслужават, за големите дрискания не намерих по-тежко наказание.
цитирай
10. d3bep - Ох батенце съжалявам да го конст...
24.03.2012 11:09
Ох батенце съжалявам да го констатирам ама при тебе май е чупен приемника на даните от вестибуларния апарат. Не знам дали е наказание. Или съдба.
цитирай
11. marknatan - психопата гет оставило другия п...
25.03.2012 01:33
психопата гет оставило другия престъпник узаконяващ престъпленията олигофрена плагиатор маймунпка бос ман да ръмжи срещу колелото на ист. анрх.
дзвера беше установил,че надписите на муртагон били факсимилета , т.е. без оаквателна стойност срещу изписааната на задника му Ромска Теза и като панимал мислата му,че бурагиите са българите военниформирования Охрана на Долини оака и камика на Пресиян с мингянските титли, които не били мингянски значи пак доказвали Ромската Теза на падружката му.
дзвере с малодушни салобоумници, като теб дето си размахват рибиловните билети за доказ в Хисторито не се дискутират големите ист. анарх. дела
Фащай си подръка психопата престъпник гето зафърлило това билето партийнийо и с риболовните книжки от Ромската Теза излизайте на манежа във ФБ то да обяснявате Мислата на Психопата ,че Бул Гарци са Охрана на Долини воини с мадури по лимеса
цитирай
12. marknatan - Айде по двойки при ветеринара Пл...
25.03.2012 09:43
Айде по двойки при ветеринара Пламен Пасков във ФБ то да ви осеменява
Двойката дзверо и гето фърлилите партиен билет с предимство
щото панимали Мислата на психопата боцман Българи Стражи на ДЖолани, гърци само стражи

Под ръчичка и в строй при ветеринаря Пламен Пасков за осеменяване с "мислата" му че не ви е имплантирана
ха ха ха ха ха ха ха
ма са ви се разширили ногу антенките и ви изтича смрадливата мисъл
ха ха ха ха ха ха ха
одете да ви налеят от дришнята на "мъжкаря" боцман да не се обезводните

За пресъпника психопат гет и невменяемия му таварищ дзвер лично Пламен Пасков Ветеринар ще извърши наливането
ха ха ха маймуни
цитирай
13. letopisec - Да, върнах се...
25.03.2012 18:38
Установявам, че маркнатан има нюх да надушва основните играчи в "историческото казино", каквото е прословутата група "5-те лъжи" във ФБ. Оня с а норака, го лансират за крупие и той пише депеши до министъра на образованието да промени с указ историята. Останалите са се "групирали" на два лагера и имитират дискусия, за да е интересно на непосветения, дочул все пак че това "5-те лъжи" не е никакъв обществун форум, а секта...Тази историческа секта "5-те лъжи", изключва единствено инакомислещите, като мен, но в никакъв случай г-н Оз, както там се подвизава боцмана, независимо колко той ги обижда и как те правят списък на обидите му...Важното е, както казва Натан, че Оз ще се поддаде на "лечение", щото за всички е ясно, че дупе без гащи, не може...И така, автохтонното дупе, след като докаже по спаротоковски, че българите са траки, възниква въпросът, ами как са се появили българите все пак...и хоп, г-н Оз, веднага дава ръка на спаратоковци, начело с Мариянчето и хоп Сара Дива и тя, стават първи приятелки...Да, има нюх, Натан...Както писах някъде, най-слабота място на Спароток си остава фантазията му за тракийски нароз балакри, той ще се откаже от тази "детска болест" на тракедонизма. А, г-н Боцман Оз, щял да се откаже да разчита иберийските руни, и така хипотезите на Спароток и Боцман, ще се сближат и като сиамски близнаци мачки, ще бъдат излекувани от ветеринара...Натан, от честите ти беседи с Гет, си прихванал криминален нюх, май...
цитирай
14. marknatan - мама ти деба тъпа и психопата заф...
25.03.2012 20:45
мама ти деба тъпа и психопата зафърлил партиен билет повредила ти се е антенката
дебила Боцман заяви "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ".
Което било СТРАЖАРИ на ДОЛИНИ, а не СТРАЖАРИ на БУРГОСИ.
Хе,хе ,хе .Боцман "Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са "лингво обяснения на РТ", нито ще бъдат във второто издание".



мама ти деба тъпа и ПРЕСТЪПНОТО НИЩОЖЕСТВО


ВИЖ СЕ БЕ ПРЕСТЪПЕН КРАДЕЦ ,КАК КРАТИЧКО СИ ГО ИЗХОДИЛ ЗА ДОКАЗ ХА АХ ХА

И психопата дзвер с факсимилетата на муртагон не може така лаконично да "докаже" РОМСКАТА ТЕЗА НА ПСИХОПАТА БОЦКО че БУРГАРИИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИТЕ

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"
КЛЕВЕТНИК Ньеден на ПСИХОПАТА БОЦМАН който КРАЛ САМО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ха ха ха БУЛ ГЪРЦИ ОХРАНА на ДОЛИНИ

маймунски ЗАДНИК СЛЕДОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА


бегай у ФБ то тасм ти е местото при Никалая Георгиевна да ПИШЕШ до МИНИСТЕРСТВОТО ха ха ха че ПСИХОПАТА БОЦМАН Е ДОАКЗАЛ, и психопататите са панимали,че - Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

олигофрен Дебила Боцман заяви "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ".


Което било СТРАЖАРИ на ДОЛИНИ, а не СТРАЖАРИ на БУРГОСИ.
Хе,хе ,хе .Боцман "Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са "лингво обяснения на РТ", нито ще бъдат във второто издание".

цитирай
15. marknatan - летописецо благодарая е друго си ...
25.03.2012 20:58
летописецо благодарая
е друго си е да си политик
откри защо не се пише новата история на българия,


ми като психопата никалая георгиевна секи праща писма до м-вото
ша ода да запаля свещ за министръра че проявява характер а не е например като теб да им чисти калта под ноктите на боцманските маймуни и резаните карабинки от спартакиадите
на коя стрърна и да се обърне человек се тея маймунчовци
това значи е нивото в стърната . истурисчески путсказвачи и гетски лизачи обединени от ветеринарни дофтори с цел осеменяването им с боцманската дришня

тея там във фб-то са неколко сбабичкосани подмокрящи бабичи на памперски тип патриотки баба цола и никалая георгиевна да им подменя памперсите докато ветеринаря пасков осеменява другите телета
затова в ист анарх Ората се сражавают сречту Маймуняците за спасението на Человеците
Уничтожавайте във всичките им форми и проявление
Не опитвайте сами и в домашни условия да чистите сами калта под ноктите
като летописец Взривоопасно е





цитирай
16. rizar - Идиот съм , защото съм българин!
25.03.2012 21:53
Всички бългати са идиоматици, за разлика от разни френски педали и западни дупедавци. Не съм гей, Марко лошо магаре. Не ми вменявай такива социопатични функции, имаш си ромските трътльовци , не ме качвай на файтона им. Много добре знаеш, че в БГ Наука съм те подкрепял винаги. За спора ви с Боцмана не знаех, и в момента при който не ти дадох утвърдителен отговор, започна да се заяждаш безобразно с мен. Не съм се правил на неутрален. Казал съм му на Боцмана, слабите моменти в неговата каша. Той не знаеше сума ти неща, като тръгна да пише своите глупости.
Само по китайска логика, мога да разбера, метода ти на нападение срещу мен, който включва стратегия на нападение на съюзниците си , преди офанзива срещу главния враг.
цитирай
17. d3bep - Аз почвам да се съмнявам, че Марк...
25.03.2012 23:09
Аз почвам да се съмнявам ,че Маркнатан е или акаунт на Боцмана ,или на някой от пиратите.

Да ме прощава Боцмана за грозното обвинение, ама такъв елемент, който от 5 години дори по повод увеличението цените на презервативите ПАК пише постинги САМО ЗА РИМСКАТА ТЕЗА, ако и привидно да ги хули, за мен или е некой тих луд, на който в учреждението вместо инжекции са му задали кАмпютър, или е някакъв странен опит "да се поддържа огъня".

За толкоз години все щеха да са го преместили в другото крило на болницата ако беше вариант А.
Пък огъня отлично го поддържа...
цитирай
18. marknatan - Както е доказал Ист Анархизъмъ с ...
25.03.2012 23:58
Както е доказал Ист Анархизъмъ с неговия почетен предеседател и пълен Член:

ВЕДЪЖ БОЦКАН ЗАВИНАГИ БОЦКАН

КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКЪВ СИ БОЦКАН

ВЕДЪЖ БОЦКАН ЗАВИНАГИ БОЦКАН

БОЦКАНИЯ СИ МИСЛИ , ЧЕ ВСИЧКИ СА БОЦКАНИ

И ПИШАТ ЗА БОЦКАНИ ХА ХА ХА


дзвера одил у гипеда да гледа тракиските пирамиди

защото надписите на муртагон били факсимилета противоречащи на РОМСКАТА ТЕЗА на психопата плагиатор Борилсав Борисоц- боцман ха ха ха ха ха ха ха


мама ви деба тъпа боцкана
цитирай
19. rizar - Пък огъня отлично го поддържа..
26.03.2012 00:00
неговия акаунт е да е боди каунт на ромските трътльовци. Вижда ги навсякъде. Като не му уйдисва си ги и измисля.
цитирай
20. marknatan - всеки боцкан психопат, който се ...
26.03.2012 00:08
всеки боцкан психопат, който се боцка от човещинка като рицаря или се боцка от користни подбуди, като психопата дзвер и престъпника психопата гето или поради други "патритично осеменяващите" причини на ония от ФБ то ,там горе на небето , или поради каквито и да е други Цели за целите на историк анархизъма е боцкан
доказано поради боцкането

не може дзвера да си го завре у гъзо и да не бил боцкан щото било само веднъж дваж


ха ха ха сложи се у тубата как се боцкаш веднаж с боцко па оди доказвай че ВЕДНЪЖ не се броело за БОЦКАНЕ а било от УВАЖЕНИЕ като рицар или човещинка ха ха ха

Всеки панимал че психопата боцман му доказал РОМСКАТ ТЕЗА си остава боцкан психопат независимо от швестерсйата любов
цитирай
21. marknatan - педераско рицарко айде питай ме ...
26.03.2012 00:14
педераско рицарко айде питай ме нечтъо дето си ме питал на лични у форума на двамата съмнително мургави братоци
да речеме как на трона на първа юстиниана били дадени правата а психопата боцко ти го навре у задника че тва било менте в изреченуието защото правата не могли да се дадат на трон

тъп педерунгел

правта не се били дали на трона значи е както е доказал психопата боцко за ебаните гъзове българите са служебно понятие по лимеса защото със нация народ племе се означавало ромски вуенни структори по лимеса които си имали име комити да ви ебъ в тъпунчовците
плагиатори и преписвачи

ромска теза до дупка

тъпанар

дали му на тронба права а псиохопата боцко доказал че трябвало да пише с малки букви
цитирай
22. marknatan - мама ти деба тъпа за тва ли се гъзу...
26.03.2012 00:22
мама ти деба тъпа за тва ли се гъзурчин на сера дива у ФБ то бе педерунгел


що не я пита у наукообразните ветеринарини как Чилингиров щел да цитира психопата доказал че Българите са СТРАЖАРИ по ДОЛИНИ

мама ти деба тъпа щото немате топки а акъл по малце

Гъз сплескан щел съм да търся съчзници
ха ха ха




такива педераси като тебе и плагиатора дзвер психопата боцко престъпника гет си търсят союзници
ха ха ах вече и у нафталиненеите слабоумниси из ФБ то


ПСИХОПАТИТЕ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ


глупак свършиха ли псиохоипататите с физиономията на психопата боцман на малдини който ти заяви че яе си хртани овчарките с мароканчета и ти му се огъзи от чпвещинка като оня шуменския урод убил пресиян скота убил друго дете той какъв е доказ че психопата боцко е доакзал ромската тез и винаги ще има психопатаи да и втеринари и ебалници като невменяемия двзер да я подкрепят
да ти еба и доакзите смотаняк и педерунгле си ти
цитирай
23. marknatan - питай го психопата дзвер за любимия ...
26.03.2012 00:25
питай го психопата дзвер за любимия му цитат от дебилния боцман доакзал РОМСКАТА РТЕЗА

или маймуняка гето зафърлило партиен билет

съюзници щел съм да тъурся ха ха ха



ора търся бе маймун
цитирай
24. marknatan - питай го психопата дзвер за любимия ...
30.03.2012 06:47
get написа:
marknatan написа:
питай го психопата дзвер за любимия му цитат от дебилния боцман доакзал РОМСКАТА РТЕЗА

или маймуняка гето зафърлило партиен билет

съюзници щел съм да тъурся ха ха ха



ора търся бе маймун




И психопата дзвер с факсимилетата на муртагон не може така лаконично да "докаже" РОМСКАТА ТЕЗА НА ПСИХОПАТА БОЦКО че БУРГАРИИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИТЕ

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"
КЛЕВЕТНИК Ньеден на ПСИХОПАТА БОЦМАН който КРАЛ САМО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ха ха ха БУЛ ГЪРЦИ ОХРАНА на ДОЛИНИ

маймунски ЗАДНИК СЛЕДОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА


бегай у ФБ то тасм ти е местото при Никалая Георгиевна да ПИШЕШ до МИНИСТЕРСТВОТО ха ха ха че ПСИХОПАТА БОЦМАН Е ДОАКЗАЛ, и психопататите са панимали,че - Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

олигофрен Дебила Боцман заяви "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ".


Което било СТРАЖАРИ на ДОЛИНИ, а не СТРАЖАРИ на БУРГОСИ.
Хе,хе ,хе .Боцман "Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са "лингво обяснения на РТ", нито ще бъдат във второто издание".
цитирай
25. marknatan - дебан маймуняк "118. get ...
30.03.2012 06:49
дебан маймуняк

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"
мамати дъба маймунюмашка
цитирай
26. marknatan - Цикълът на Психопатите е ДОКАЗАН. ...
30.03.2012 08:13
Цикълът на Психопатите е ДОКАЗАН .

цикъла на психопатите съафтури е като този на БАШ АФТУРА двумесечен:

От : " Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ".

И :
"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.

До :
боцман"--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "

И сдавай сначале. С доказите, както е казал психопата боцко в РОМСКАТА "ТЕЗА"



Същата пасмина на психопата боцко ще си изживява ФАЗИТЕ докато има летописци и набожни педерасчета боцкащи се от човещинка да превръщат блоговете си в стена на ПСИХОПАТЩИНАТА

При психопата гет и падружката дзвер е от :

от

гето зафърлило билето "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

патамучта панимало МИСЛАТА МУ

" Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !! ",
защото Конкретно Римската теза е доказала ,че COMITAE = BULGARI.

Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е " и бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи "


До току що изсраното този месец при другия сбъркан маймун Спараточката :


"... полагам грижи(за нещо, някого, тоест (о)пазя-съхраня) ... от там идва и остарелите вече, глагол и съществително: вардя, вардянин ?! - от там идват в групата на немските езици думата за "война"-war, но и за защита-guard а от там и определен вид (елитен)военен-гвардеец.

- Среща ли се тук на балканите това "вар" още и "г"вар" ?

- Да и то в старите ни градове централната и по принцип укрепена част, се е наричала "варош" ... такава част в стара Варна я имаме документирана !

... А в по-старо време ? - да от разчетена в микенските плочици "линеар В" дума, протообраз на василевс(пазител), който се е изписвал ОТБЕЛЕЖЕТЕ ... "г"ва - си - реу" ... отново частицата Г"ВА, която се среща пък в още по-старата владетелска титла "гва-нах(к)".

от Гет - ВАРненски, още и вОДЕСоски "


Среща се среща и тук на Балканите у съафтурите това ВАР


У аВарите бре престъпен психопат .
Уеле ,уеле, пак направих Доказ на РОМСКАТА "ТЕЗА" без дфа съм разбрал
ха ха ха , ха ха ха

Това даже и психопата боцко не се досетил, АВАРИТЕ са ВАР дяните от ВАР оша крепост

Важното е да е казал дебилния ПСИХОПАТ Борислав Борисов- БОЦМАН
""- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
И сдавай сначале "--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "


Психопатската пасмината ще си изживява ФАЗИТЕ докато има летописци и набожни педерасчета боцкащи се от "човещинка" за маймнска слава да превръщат блоговете си в стена на ПСИХОПАТЩИНАТА с писания на маймуни
мама ви деба маймунска поне да бехте религиозни
цитирай
27. alexanderherzdorf - Гордият борец "против фаш...
06.04.2012 03:15
Гордият борец "против фашизма и капитализма" Пацо Пасков пак ли се е подвизавал някъде?
цитирай
28. solinvictus - Гледам ключовите думи. -------...
06.04.2012 03:59
d3bep написа:
Гледам ключовите думи.
------------------------------------
дънов психопата боцман пламен пасков гет ДЗВЕР рицар идиоти история истинскта история,
------------------------------------

И мен ма има, бравус, явно знаеш какво ще се чете.
Това с бърсането на г*за с камъни беше запазена марка на Сола, който сега се подвизава из фейсбука като асистент на боцмана под името Георги :)
Все си мислех че ти нещо ново ше измислиш. Но явно си оставаш преписвач.

Странно, поради что блодж беге ми публикува коментарите в твоя блог анонимно. Сигурно системата я е срам че съм паднал толкова ниско и се опитва да ме прикрие...

И значи кво, преследваш маймуняците с цялата строгост на закона.
Е начи ти си закона бате.
Честито, Шериф Маркус.
Да, моля не дърпайте каишите, които Ви свързват за леглото.
Виждате ли чичкото с бялата престилка?
Всичко ще бъде наред...


Не ,ве Д3вероф, натанския чифут е пример за нормален хискос правещ се на европеец ,а иначе си е най обикновенна маймуна ,патамучта още не евоюлирала до египетска подобна.Единствената разлика е в пирамидите хахахаххаа
цитирай
29. marknatan - ВАЖНОТО Е ДА ГО Е КАЗАЛ, ПСИХОПАТА ...
12.04.2012 23:30
ил да дебилния се обръща към дзверилния d3bep " ха ха ха
d3bep " е невменяемия доказал,че надписите на Муртагон са факсимилета, т.е. нямат доказ за Ромската "ТЕЗА" В добавка на наблюдението пак в заяита на "ТЕЗьАТА " ... Ехти,бехти...
Един паметник... пролет не прави."

"105.d3bep -Тези "мизийци",...
10.03.2011 11:37
... Ехти,бехти...
Един паметник... пролет не прави."



ВАЖНОТО Е ДА ГО Е КАЗАЛ, ПСИХОПАТА ДЕБИЛЕН ПЛАГИАТОР БОРИСЛАВ БОРИСОВ–БОЦМАН
КЪДЕ СЕ Е ИЗОДИЛ RECIENTEMENTE НА МЕТЕНОТО ПСИХОTO
Тая РТ ви е побъркала ,кой кво напише повече от 20 пъти било РТ ха ха ха
Копирала бременната матрьошка оттук оттам глупости забравил да даде собствено си мнение от завчера . Ти да не роди RECIENTEMENTE , че си свободен из ньета и си ги навъртел смахнатите с иконата на богородица за аватар
мама ти деба тъпа
до завчера осра ньета как боцман доказал, че Вулгари не било Българи. Българи са Охрана на Долини от Бул долина и Комита, стражари и комита си имали служебно име,название ,римска гранична армия .

"натанский хюдей,
някъде бях цитирал ена кака как извежда името "бургарии" от Тракия и обяснява как е станало "кастил"или "кастел" в испания и как те се наричат кастилци и езика им е катилиянски(сегашния хиспански-недъгав дериват на латин)

Та този пример е показателен за психясали папагали ,но ..."
"Нали си разбирач вземи патрологията на Константинопол и там ще видиш разликата между BVLGARORVM/VULGARORVM ,ако беше така както се напъват ...
ще изкарат ,че светият Ви ийероним е преписал библията на българите VULGATA/VULGARIA
хахаха даже така е записана в забранените книги на "Светата Инквизиция"

Ама това са твърде сложни теми за тебе и такива като тебе ..."


"Говорим за военни структури в РИ ,даже те са базирани на стратегически места и не могат да бъдат незабелязани .(описано е в учебниците за пети клас по история на РИ -само че не нашите а на чуждите,нашите изучават тюркските фъшкии )

Тези прости игрички с думичките са за балъци като тебе,които се опитват да изкривят меко казано темата, да манипулират,да излъжат

" РТ -обяснява защо българите са полирелигиозни и търпеливи към всички религии ,защото в началото на образуване на етноса НИ религите на другите са нямали значение .
Защото те (бургариите)са били само в една ,която е приоритетна.

Той (Митра)е бил пазител на договорите ,на думата,на клетвата и който е нарушавал е бил наказван."

"Този грк карамболус папагалос говори съвсем други неща и няма нищо вярно с това което психото @натан е разбрал.

Този професор който е описал много добре бургариите в Ягипед и аз имам такава статия за испания ,които не знаят какви спорове водим ние и си ги описват нещата така"


"8.solinvictus -08.03.2011 12:26
Д3вероф ти ме изумяваш ...почти си написал цяла книга,браво.
1.Нашите историци били "СБЪРКАЛИ" -ОК ,щом са сбъркали да ги поправят а не да ги изучават.
2.vulgares и bulgari ,са различни понятия и беше преди време когато се тупаше по гърдите пред сички ,че разбираш мого на Константинопол(града история) те там можеш да видиш разликата -vulgaris patria и bulgarorum patria ,това са генеалогични(може да сбърках думичката сложна ми е) линии.
3.Измислените технически термини и построяването върху тях на измислени истории са вредни ,и сега продължават да се измислят '"нон стоп"
4.Както виждаш ти предоставих книга,а не транслатора ,но ти си с някаква инерция и нито виждаш ,нито четеш другите камо ли да мислиш.
След като си такъв ерудит:
5.Как така онунгури,кутригури,кучигури,чукундури СТАВАТ българи ,и как папагали като тоя грк носят вода от моравчици и тям подобни псевдоисторици и откровенни антибългари ....ти (или вие ...не знам кои сте?)на тяхна страна ли СТЕ?

Не може едни измислици да се заменят с други!
И защо VULGARES да ни е на нас етнонима?
От какъв зор?-(нечия объркана генетика в изговора на думи и звуци ,ли?)"

ВАЖНОТО Е ДА ГО Е КАЗАЛ, ПСИХОПАТА ДЕБИЛЕН ПЛАГИАТОР БОРИСЛАВ БОРИСОВ–БОЦМАН
КЪДЕ СЕ Е ИЗОДИЛ RECIENTEMENTE НА МЕТЕНОТО ПСИХОTO
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849989
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031