Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2012 02:46 - Защо не се намират Малоготски надписи в Българско и бившо българско ромунешкото ?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6866 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 20.07.2012 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От посочения от Йорданес многоброен народ на малоготите към 551 -580 г , ситуиран в Дунавската равнина притежаващ Азбука създадена му от епископ Улфила за триста години не е останал един надпис. Този многоброен дори в тези тежки следчумни времена и описан от Йорданес до появяването на праболгарций туркий народ нема кой да ги измести или да ги е изместил, нито па некой ги е изместил и това да е докюментирано . Те са имали поне своите триста години да си бачката надписите на АЗБУКАТА създадена им от Улфила. Ма надпсиите им ги нема !?

 


Йорданес ,стр 359 пише "267 Има и други готи,които се наричат "малоготи".Те са МНОГОБРОЕН народ.
Техен епископ и първосвещеник бил Вулфила(Улфила б.а.),който както се казва им бил създал
АЗБУКА. И днес (към 551 г. б.а.) те се намират в Мизия и обитават Никополската област в полите на Хемимонт."


Произведенията на Йорданес са завършени към 551 г,т.е. тези готи,Малоготи, които " са многоброен народ", не са основали Германия или Швеция ,не са се изнесли за Италия или Испания и др. под., събития се от четвърти век ,а са си там в Мизия , описани от Йорданес !Правят си черна излъскана керамика и се молят археолози да не намерят и черна излъскана коприна в Никопол,че ще ги обявят за китайци новите швестерчета пренесли се от Крим в Никопол да си доказват тъпните, че вече виж не били ХУНИ , ами готи, побегналите от хуните, доведени от византия за да се разправят с готската опасност .

Но не всички готи са побегнале. Не всички са се изнели и със Тодор Рик.

Седи си возле Хема многобройният малоготски народ, пие си млекцето и не ебава, че Константинопол е на брънката на изчезване. Прокопий ни уведомява, че в последният месец на епидемията са измирали по 10 000 души на ден. Което при една нормална Чума с нормално развитие, а не некой вундеркинд, да речеме айде тая била краткотрайна и малолетна чумичка от само 3-5- месеца , означава, че градът е изчезнал и населението му е падмененео от други биологични единици. За това свидетелстват и показанията за развяващите се хуни и авари из града , за последващите битки с гърците и измитането на последните от Града по заповед на Теодора, с помощта на верните и Велизарий и Мундо, с което вече си заслужава ненавистта на Прокопий, който в последващата си сатирична книга памфлет се опитва да очерни Юстиниан и семейството му изместили чича му от императорският трон.

От посочения маногоброен народ на малоготите , многоброен дори в тези тежки времена и описан от Йорданес до появяването на праболгарций туркий нема кой да ги измести, нито па некой ги е изместил. Те са имали поне своите триста години да си бачката надпсиите на АЗБУКАТА създадена им от Улфила. Славяните за къде по малко время кво осиране са напраиле, то не са сръбски кирокакометофски ридакции,то не са босненско бостански преддихания у влашко,молдовлашко и рушняшко.

Е де са тези надписи? Немало ги. Имало надписи на неизвестна писменост, ма те били на турски. При положение,че първата и единстевна възможност е, че са малоготски и това е естествения извод на всеки непредубен человечески индивид.

Но не и за лайномет от новата балканска порода. Малоготите били заплюти за швестерите. На балканците остаиле тураките. Гъза си с рози закичи. Намерените надписи били на непознат език ма турски. Имало надписи "Отивам в града", "Ходи ми се по малка нужда", на двуметров двутонен каменен тотем отгоре със статуята на Урфила пишело, че в чртата зад него се съхранявали 200 лъка с пет стрели и шлема на хана. Идиоти.

гъза си с рози закичи черковкославянкса писменост търси

оказва, се и че в земята българска немало и черковнославянски докюменти ! ( за български по дефиниция изклюено, Има докюменти на  са турски, славянски, сръбски, влашки редакции на черкославянски и так далее) Оплаква се некъф прафеоср и изрежда юнославянските редаксии на сохраненеи в инститита имени  Пушкина Ленина и останалата пасмина

 

"Джанъм, ние искаме да имаме история, минало, свои герои, наше "ура”. Как не могат да разберат това московските славянофили? Ревне ни са, ей така, щото между безбройните чужди паметници по всичките краища на Отечеството ни да има запазено и едно кьошенце наше, българско."

 

Захари Стоянов

 

Московските славянофили и днеска се кланят и издигат Банери на несъществуващи Братя,които създали азбука за чехи.
Които биле и Тураки.
Некой да е видел да се бият Т(у)раки и Славяни?
Значи Тураките са Славяни, както ще докаже психопата боцко.

ГИБИ 4 стр 177 ,С писмо от 13 авг 880 г папа Йоан

VIII "До императорите ....... върнахте на наше преосвещенство основания във вашия престолен град манастир "Свети Сергий",който някога светата римска църква е имала под своя власт; трето изказваме ви много благодарности понеже от любов към нас с радост позволихте на Св. Петър да притежава Българския диоцез,както беше справедливо."

 Българския диоцез. Неизвестния Диоцез. България.

 От Законът за съдене на людете (ЗСЛ), първият достигнал до нас текст на законодателен паметник на писаното право на България, без аналог във Византийското право .Съставен е през ІХ век.

 

 

Записано е на български за българи от българин, че ако не се изпълни този чл. Първи от българите,цялото село се дава "

на божия храм с всичкия си имот"!

"1.Преди всяко право, трябва да се говори за Божието право. Затова и свети Константин, като написа първия закон, предаде го, казвайки така: всяко село, в което се вършат езически треби или клетви, да се отдаде на божия храм с всичкия си имот. Които господари има в това село и вършат (подобни) служби и клетви, да се продадат заедно с всичкия си имот, а цената им да се даде на сиромасите."

В началото тук се посочва Константин Велики,като създател на първия закон на българите,създател на Писмеността им("написа първия закон" б.а) ,той е покръстителят им,от него те са приели християнството. Дали той им е заповядал,дали доброволно,факта е документиран в нългарския чл. Първи на ЗСЛ.

 Или ясно и категорично ,от българи за българи е написано,че те,българите,са християни от времето на Константин Велики !

Известно е че едно дело се приписва на владетеля през времето на което е станало.(та напримери днес казваме,че кмета Софиянски построил метрото). Урфила е създал писменост за Малоготите и я е разпространил под благоволението на Константин и защото е бил оторизиран от него.Иначе нямаше да има тази урфилска азбука или Урфила.Който и да е на своя глава не може да разпространи нищо без държавната санкция. .Малоготите са си в Мизия и в 580 г. Или те са си в Мизия и сто год. по-късно , и двеста ,и триста и т.н.

 

Дори само тази азбука създадена от Урфила за малоготите под Константин,то тя сама по себе си изпълнява условието и доказава ,че Константин е създател и се почита като създател на българската писменост от българите.

 

За Московските Славянофили не говорим. Те могат да си признават и Далай лама за създател на българската писменост.Славянофилите, московски или папски,да си се кланят на каквото си искат. Туркоманите тоже. Гипедските дзверясали боцкани и психопатите на маймуняка боцко тоже.
Последнийот изфирясал от денинощен престой в спартакиади и ромски фиести стигна дотам,че удиви свето с наукообразнуто си уткритие.

 


И след митологеми създали азбука за чехи да ни водят,и да вървиме, и да ставаме съветски хора или европейски хора, никой не може да ни го отнеме,това,че сме българи ,тези на Цар Славен. Деба и Тракиеца . Първия цар на българската земя. От българи за българи на български написано.

 

П.П. премия за любузнателния маймуняк без принтер и неговия историхограф

"Тайната на тракийските пирамиди разкрита. Те били египедски."

 

Мартеница на кориците, психопатски разсъждения м/у тях. Добра работа на графичния дизайнер, който подсказва на человеците за що иде реч в разпичатката на хартия, сиреч Кънигата съдържаща простотията от блога на съафторо боцкан дзверо. Тук се разкрива тайната на тракийските пирамиди. На корицата липсва питагорейка в тракийска носия, което задълбочава мистерията. В деня на смъртта на Микеланджело се ражда Галилей .Свалянето на свещеното чудовище на египтологията Заави Хаас се роди новия дзвер в гипедалиологията - улизането науката на пузнанието иззотзаде по Тракийски с боцкания метод на маймуняците, важното една от тях до го е изодила.

 

Съафтурския стаж на невменяемия дзвер при психопата плагиатор борислав борисов от сем. георгиеви си каза думата. На невменяемия тъпунчо аист. анархизъм предрече еще при първия си сблъсък,че това е бъдещия гипедски боцман. Прурочествуто се сбъдна. И то как.  Гъза си с рози закичи, навсякъде гу пукажи.

 

А кой е създал българската, защо не се кланяме нему,Неизвестния Чичо. Неизвестния Чичо чиято Азбука да стои и да се знае, като Българската от българите майната им  на Траките и на тракийската им азбука И и тея маймунчовци и те имали азбука ма се гъза си с рози закичи на най-славянски педали  от маймуняшки служебен произход.
 

 Турски надписи на Неизвестен Язик !? На двутонни оръжейни складови надписи

Славянски редакции на Сохранение.

Тракийски задници за поклонение.

Пред Психопатски мисли да се блогоговее


 

"Джанъм, ние искаме да имаме история, минало, свои герои, наше "ура”. Как не могат да разберат това московските славянофили? Ревне ни са, ей така, щото между безбройните чужди паметници по всичките краища на Отечеството ни да има запазено и едно кьошенце наше, българско."

 

Захари Стоянов

Отечеството ниима запазено едно кьошенце ,наше, българско,кьошенцето .Както ще да го наричат,името му е известно ,България.




Гласувай:
4



1. d3bep - Със сигурност човек е еволюирал от ...
20.07.2012 09:20
Със сигурност човек е еволюирал от маймуната.
Показват го редките по принцип случая, когато дееволюира, обратно до маймуна.
Ако търсите такъв човек и сте попаднали на тоя блог, вече сте намерили.

Блогът на Маркнатан=Знаме на ДарвинизЪма!
цитирай
2. marknatan - Тайната на тракийските пирамиди ...
20.07.2012 09:23
Тайната на тракийските пирамиди разкрита. Те били египедски.
Мартеница на кориците, психопатски разсъждения м/у тях. Добра работа на графичния дизайнер, който подсказва на человеците за що иде реч в разпичатката на хартия, сиреч Кънигата съдържаща простотията от блога на съафторо боцкан дзверо. Тук се разкрива тайната на тракийските пирамиди. На корицата липсва питагорейка в тракийска носия, което задълбочава мистерията.

И пак да го запитам дзверчето за любимия му цитат и доказ от Ромската "Теза "на Психопата боцко

КАжи дзвер КВО Е ЗА ТЕБЯ е ЛЮБИМОТО ти от ЛЮБИМАТА "ТЕЗАТА" му


не знам дали в УНИВЕРСИТЕТО са те учили ма у ХИСТОРИТО се рабори с ЦИТАТИ, а не с БЛИЗАНЕ НА ЗАДНИЦИ ХА ХА ХА
С КОРИДОРНО КВАРТАЛНИ СПЛЕТНИ И ФАТКИ ДОКАТО СИ ЗАВИРАТЕ ФАТКИТЕ ПО ДУПКИТЕ хистори ша пишете ХА ХА ХА


КОНКРЕТНо психопата щел да докаже че БЪЛГАРИ=КОМИТИ


невменяем


и ДОКАЗАЛ

че БЪЛГАРИ е СТРАЖАРИ на ДОЛИНИ и нахй-вече че тва било НАЗВАНИ В ИЗРЕЧЕНИЕ


психопат дебилен

немаш топки за отговори и гъза си хистори ша праиш
цитирай
3. syrmaepon - ми хайде де
20.07.2012 12:09
чакаме го превода на малоготски...да бяха дълбали и те на камък ))))))) Мен ако питаш случило се е точно тъй .Явил се в съня на Омуртаг Тангра и му заръчал - издълбай на камък първото що видиш сутринта - и той човека нали е набожен сторил заръката,защото Тангра е всемогъщ и всевиждаш и даже и в бъдещето.
Затуй сега има следи.Да се знай,че освен малоготи имало и други,щот сега на мологотски хортуваме )))))))))))))
цитирай
4. marknatan - Сирма, Ист. Анарх. дава, но в кошара не вкарва...
20.07.2012 13:03
Сирма ,
Ист. Анарх. дава, но в кошара не вкарва. Ти ако съвсем сериозно мислиш, че тея малоготи с Азбуката за триста години само Сребърни Библии са писали и некое и друго чаше и менче не са си надписали , грешиш. Как па и те не изделкаха некой каменен надпис за Млякото и Менците си .Като турските с юртите и въоружението им. Увековечено на камик. С тотема на Тангра . Н атурски език който иначе е по измислен и кабинетен от немецкия Ако ги нема тея кръгови докази на Бешковци с които се доакзва Турски от преди Турско Намерени са поне още седем надписа на "непознати" езици. Както отбелязва Ешко Бешко с дупе тешко в цела Германия за периода намерените надписи бил шест броя.
Не са съществували "българи", като една единствена хомегенна маса,един етнос ,със своите граматически правила както ги разбираме днес.Тези "българи" са усвоили и запазили и до ден днешен латински думи в най-чиста форма. Като доказателство откога са заселени по тези земи.Какви са били преди това тези "българи"

Всеки един от изброените по долу народи може да е изчукал надписите на неизвестните "български" езици за да доказват правата си над-земята в която са заселени.

Скирите,садагарите и някои алани, Ругите и Гепидите, цемандрите и
една част от хуните , савромати например
Говори ли Историята за другите народи сключили своите договори с империята и за селени , като колонисти т.е. БЪЛГАРИ?
"" Ругите и някои други племена поискали виза и Аркадиопол,за да се заселят.
Също и Хернак по малък син на Атила,заедно с хората си ,избрал за заселване най отдалечената част на Малка Скития.Неговите родственици Емнецур и Улциндур завзели Утус,Искус и Алмус в Крайбрежна Дакия."

" Гепидите поискали чрез приятелски договор от римската държава
само мир и годишна издръжка.Тогава имп. Марциан се съгласил на драго сърце на това и този народ и досега получава от римският владетел обичайният дар"

Йорданес пише и за едни готи "предпочели да поискат от римската държава земи
вместо да нахлуват на свой риск в чужди земи.Те получили Панония."

"Савроматите пък които ние наричаме сармати,цемандрите и
една част от хуните обитавали дадените им при града Кастра Мартис в Илирик селища."

"Скирите,садагарите и някои алани заедно със своя предводител Кандак
получили Малка Скития и Долна Мизия."



"Скирите,садагарите и някои алани заедно със своя предводител Кандак получили
Малка Скития и Долна Мизия."

Заселване на различни "vulgari" e намерило израз в карта на Св. Йероним живял в 4 век, където той посочва в своята карта: ”Mesia hec et Vulgaria” (Мизия това е България) .

Това се казва дословно и в Равенският хронограф "Inter vero Thraciam vel Macedoniam et Mysiam inferiorem modo Bulgari habitant".
Тези които са заселени като етноси от различни племена са наричани федерати и на картата се посочват като българи.

Виждаме тези различни племена настанени на територията на империята. Как е ставало това .Чрез федератски договор и закон. Един такъв закон за посочените от по горе от Йорданес , скирите настанени в Малка Скития и Долна Мизия,намираме в кодекса на Теодосий, от което разбираме отлично как се е процедирало с всички останали.

от Теодосиев кодекс Codex Theodosianus, LIBI I ,стр. 263.

" Ние подчинихме на своята власт СКИРИТЕ ,варварски народ,след като разбихме огромните хунски маси,към които те се бяха присъединили. И затова даваме възможност на всички да заселят гъсто собствените си земи с хора от споменатия народ.При това нека всички знаят,че те ще бъдат приети при тях НЕ ПРИ ДРУГО ПРАВНО ПОЛОЖЕНИЕ,А КАТО КОЛОНИ,и че никому не е позволено било да отвлече чрез измама някой от тези, комуто веднъж са били предадени ,или да приеме беглец от ТОЯ ВИД КОЛОНИ.
За нарушителите се определя наказанието ,което се налага на тия които приемат в чужди цензови списъци или не свои собствени колони.А собствениците на земите да използват труда им като
СВОБОДЕН ТРУД..И РАЗРАБОТЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ КОЛОНИ ЗЕМИ ДА НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКВО
ДАНЪЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ИЛИ ЦЕНЗ И НИКОМУ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРЕВРЪЩА ТИЯ ХОРА В РОБИ,като че ли са му подарени по правото на

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ИЛИ ЦЕНЗ И НИКОМУ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРЕВРЪЩА ТИЯ ХОРА В РОБИ,като че ли са му подарени по правото на ценза или да ги обрича на робски труд в града.Освен това на тия които ги приемат се разрешава поради затруднения в земеделието да ги задържат до две години в които и да са провинции,но само в отвъд морски, а после да ги настанаяват на постоянно местожителство.. ЗАБРАНЯВА СЕ ТЕ НАПЪЛНО ДА ЖИВЕЯТ В ПРЕДЕЛИТЕ НА ТРАКИЯ ИЛИ ИЛИРИК.
Позволява се те да бъдат премествани открито според както се реши,в продължение на пет години в границите на същата провинция; също така набирането на младежи (1)се спира за срок от гореспоменатите двадесет години.Разпределението (на колоните) по отвъдморските провинции да става с писмени разрешения,като тия които пожелаят това идват лично при тебе.
Издадено в Константинопол на 12 април(409 г) по време на консулите Хонорий за осми път,и Теодосий за трети път."
(1)-урежда се въпросът за военната служба.Нека да запомним този израз младежи защото ще ги срещнем в друго,съобщение,само че за българи.

Ето това е конкретно уреждане на скирите "ТОЯ ВИД КОЛОНИ" защото има и други такива. На тях се ЗАБРАНЯВА да живеят В ПРЕДЕЛИТЕ НА ТРАКИЯ ИЛИ ИЛИРИК.Други пък са на селени в Илирик на които пък някъде другаде се забранява да живеят и т.н.Подчертано е правното им положение на свободни,а не роби.

В Малка Скития и Долна Мизия са настанени и хората на Хернак най-малкия син на Атила.За него и за всички останали процедурата е подобна на тази илюстрирана със скирите.

Земите на Мизия,Дакия,Тракия,Македония,Илирия започват да заприличват на дядовата ръквичка.

Знаеме,че още Аврелиан и преди това и други, Галерий,Константин I и т.н..заселват федерати.Да не говорим пък за Малка Скития.Тя се е разпорила по шевовете.За да и излезе това име при положение, че скити е символ за безкрайност говорейки за племена.Не, не е кръстена Малка Хуния.Наред с другите причини.Аларик,Теодорик заминават за Италия,най вероятно защото е било пренаселено там където са били на Балканите.И въпреки това към 551 г многобройният народ на малоготите е в Мизия между Хем и Истър.

Ист. Анарх. дава но в кошара не вкарва.
цитирай
5. syrmaepon - проблем няма
21.07.2012 07:54
въпросът е да го разчетем на някакъв език )))
цитирай
6. marmorana - Напълно доказан създатер на вид писмена система е
22.07.2012 01:05
Луи Брайл . Другите претенденти в различна степен се състезават за приза "най-убесителен мит".
цитирай
7. rizar - sIRMA
23.07.2012 10:12
Сирма имаш проблеми с причинно-следственото мислене . Човека ти казва, че Бешевлиев в угода на комунягите е измайсторил нов турски език , който го няма никъде по света , а ти си дрънкаш глупостите, че трябвало да го разчиташ на някакъв език.
Готите са живели на Балканите, ерго езикът е готски.
Тук не са живяли папуаси или самоеди, както искат да го изкарат москалските манипулатори и западните швестери.
България е велика държава и е част от Римската империя, изградена от сарматските и гетски племена, които са я принудили да се съобразява с тях. Ако са искали можели са да променят и името на империята на Дакска (Сарматска , Аланска и прочие).
цитирай
8. marknatan - Напротив Сирма има голям проблем ...
24.07.2012 01:58

Напротив Сирма има голям проблем Въпросът не да го разчетем на някакъв език
а да го оцениме като историческо доказателтво което представлява и сам по себе си със съществуването си доказва за величието на България, като не използваме маймуняшкия метод да го разчетеме на някакъв език защото е служебно понятие и Историе не записана не е История защото всичко на света имало служебен произход и съществъува в Изречения
То не случайно считаш маймуняка психопата за "тоз човек" и търсиш да разчетеш надпис игнорирайки ценното което тох представлява като историческо доакзателство сам по себе си
Желанието ти да научиш буквите а защо не и една буква и последващата структура н акамъка и кристалната му решетак и молеулите му и атомите му и великото ти желание за реализъм който стои за това води до замъгляване и осиране на значението на този надпси по метода на психопатаи и баняджии които като всикчи ненормални надблягат на едно проявление и го представят за характеристика на цялото
Кое е характерното и ценно в този а и в други надписи което поставя българската история в нейната истинска светлина
Отговорът е
Ами самият Факт на съществуването на надпси на непознатъ в тази форма в тази територия
Всеки материален продукт на человеческа дейност си има провенанс Е къде е намерен този надпис В Славяния В Московия В Кавка В Малка Хуния В Китай ?
НЕ тука в тази територия територия под българска власт поне още от времето на Ираклий както казва Константин Седми!
кои са засвидетелствуваните писмености и езици които се използват в тази територия Единствено - Гръцки, Латински и Малоготкси -този малоготкси е създаден и е наличен и е засвидетелстван като исторически факт наред с другите две писмени системи
след като гръцки и латински се изклчват то този надпис попада в групатъа на малоготския
Или който и да е първо трябва да докаже ,че този късно античен надпси не е МАЛОГОтски а после да му турси колая с турски или другия измислен кабинете средновековен език немски
Този надпис с тази ПИСМЕОНСОТ показва историографска а полит тъпня КИРИЛ И МЕТОДИ и показва БЪЛГАРСКИЯТ народ в неговата целокупност като ЦИВИЛИЗОВАН ПИСМЕН НАРОД
Формата на надписа ( колона)и използвания материал( камък) директно указва и предназначението му
изящността и грижливото равномерно изписване на буквите в сравнение със подобни указва допулнителво значението на този надпис
Поивече инфо не ни трябва за да оцениеме ИСТОРИЧЕСКАТ МУ ЗНАЧИМОСТ
Да ти може да стигаеш до кристалната решетка на камъка за да отговаря на некви априорно зададени на всяка цена абсурдни цели
Това не е склададжийски надпис нито е на турски език
Преди да се докаже на какъв език е се приема че това е на малоготски
като докажете че не е е на друг НЕИЗВЕСТЕН
НЕЗИВЕСТЕН МА ЕЗИК
НЕ КИРИЛОМЕТОВСКА ПРАВОСЛАВНО ВАТИКАНО МОСКАЛСКА СКОТЩИНА
И накрая ПРЕМИЯТА ЗА РЗАЧИТАНЕТО

ТОВА Е БИЛИНГВАТА НА ЧРГОБИЛЯ МОСТИЧ
НА ЦАРЕВИЯ СЪВЕТНИК чрго боил Надписа за
цитирай
9. marknatan - Сирма имаш проблеми с причинно-...
24.07.2012 02:02
rizar написа:
Сирма имаш проблеми с причинно-следственото мислене . Човека ти казва, че Бешевлиев в угода на комунягите е измайсторил нов турски език , който го няма никъде по света , а ти си дрънкаш глупостите, че трябвало да го разчиташ на някакъв език.
Готите са живели на Балканите, ерго езикът е готски.
Тук не са живяли папуаси или самоеди, както искат да го изкарат москалските манипулатори и западните швестери.
България е велика държава и е част от Римската империя, изградена от сарматските и гетски племена, които са я принудили да се съобразява с тях. Ако са искали можели са да променят и името на империята на Дакска (Сарматска , Аланска и прочие).


Разбира се. че Сирма има проблеми с причинно-следственото мислене. Как и наче
Сирма ще определи "тоз човек" маймуняка психопат боцман и ще изразяваш почуда как "тоз човек " не знаел, че имало градове Стараз загора и Пловдив.
За набожния търгаш и сексуалната му девиации да се боцка с психопата борислав борисов боцман за исторически доказ и другите удобни историографи е излишно да се коментира в тази тема Има си ФБ
Осирането което и двамата правите с подминаването на големите държавни работи предавани от историческия анархизъм като за дебили за да си ховорите за безполезни с нищо не спомагащи или дояпринасящи за разглежданата история на т.нар. българи е само блестящ доказа за болните съзнания които не отсяват не различват ценното , и като всяко болно съзнание раздуваст един несъществен детайл който след това се използва за осиране на цялото по изпитани метод на кръговата отбрна на болни мозъци
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851560
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031