Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2012 12:47 - "Тайната на тракийските пирамиди разкрита. Те били египедски." дзвер
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5830 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На границата между живота и смъртта, безводната и мъртва пустиня и зеленината на животворна потънала в зеленина река Нил се издигат пирамидите. Символа на вярата в задгробен живот на Траките. Какво по-добро място за Траките да изградят апотеоза на религията си. Вярата на Траките в задгробния живот е създала тези монументални ненадминати и до днес съоръжения от които се бои дори и Времето.

Мартеница на кориците, психопатски разсъждения м/у тях. Добра работа на графичния дизайнер, който подсказва на человеците за що иде реч в разпичатката на хартия, сиреч Кънигата съдържаща простотията от блога на съафторо боцкан дзверо. Тук се разкрива тайната на тракийските пирамиди. На корицата липсва питагорейка в тракийска носия, което задълбочава мистерията. В деня на смъртта на Микеланджело се ражда Галилей .Свалянето на свещеното чудовище на египтологията Заави Хаас се роди новия дзвер в гипедалиологията - улизането науката на пузнанието иззотзаде по Тракийски с боцкания метод на маймуняците, важното една от тях до го е изодила.

Съафтурския стаж на невменяемия дзвер при психопата плагиатор борислав борисов от сем. георгиеви си каза думата. На невменяемия тъпунчо аист. анархизъм предрече еще при първия си сблъсък,че това е бъдещия гипедски боцман. Прурочествуто се сбъдна. И то как.

Психясалия кандидат,( ромска титла. значи дзверо е ром б.а) гипедския боцльо ромския умирай трудно фен дзвер потвърдил, че ромската теза на психопата боцман е всесилна защото е вярна, с което се дореди до съафтурско място и цитиране лично от психопата афтур преписвача маймуняк борислав борисов -боцко, довел плагиатизиурането до метод за доказ и "авторство" .Към доказа на психопата боцко доказал "научно" повече от 20 пъти , че българсите са ромски стражари, но в долина, което се различва от стражари в бург, дебилния дзвер се дореди сред съафтурите ведно с другия престъпник гетскияил да дебилния шатапаровци и боцкани рицар , като обяви, че психопата боцко не само е доказал,че българите са стражари, но и с приведения личен принос в тйезата доказа,че надписите на муртагон били факсимилета противоречащи на психопата боцман и надписа на пресиян бил само в един брой, и както е казал акад. Бешевлиев едно бане е половин доказ, но две не правят цел догъз, с което ромската фиеста продължавала победоносно сред маймуните,увеличила редицата си от трима невменяеми с четвъри, поел самостоятелно по пътя на тракийското наследтво отвело го в Гипеда и след неколкоседмични преписвации на де що има издадено разкри тайната на тракийските пирамиди. Те били египедски . Разбира се той скача в жопчето на психопата спарто, по дифолт ,тък като радиоточка спараточка е доакзала на плебса си, че всички са тракийци, от време Оно По света и Унас, по почина на психоата откривател, че който пише с Р/и М скача в жопчето на псохопата боцко, защото той е писал пръв с Р и М и е доказал,ч ете са служебни букви. А всичко на всета имало служебен произход. Поради липса на поле на изява във вече доказания му служебен произход гипедския боцман се утправил на путешествие в тракийското хистори, гъза си с рози закичи, конкретиката на ромската тйеза и методите и извън спартакиадата на невменяемите утвърди.

Само един взор на съафтур на ромската теза на психопата плагиатор боцман бе достатъчен да бъде разкрита тайната на тракиските пирамиди. Психясалия дзвер в утвърдения стил преписвация с маймуняшка аргументация доказа само чрез използването на служебно пунятие, че тракийските пирамиди били египедски. Пуколения от беззъби и швестери не можаха да разгадаят тайната на тракийските пирамиди. Дори Зауи Хаас неуспешно се опита да обясни строителството им извършвано според само от 10 000 работника .

10 000 хиляди ма Птоломейски ! Контрира дзверо. А Птоломеите са владели Гипедо от време ОНО. ВРЕМЕТО Е ТРАКИЙСКО. Биологично тоже. Птоломеите били наследници на Александър Тракийски. Значи тракийци. Е какви са тогава Пирамидите строени от Тракийски. Тракийски.

П.П. Както всички знаят ист.анарх. е много стриктен при връчването на титлата съафтур на психопата боцмана.Това става само не само чрез личен пример и непрекъснато осиране в ньета, но и задължително се изисква маймуняшка мисъл и нови доказателства в полза на Тйезата Българите са стражари в долина, гърците само стражари и служебно понятия в изречението. Психопата дзвер отговаря на всички условия.Маймуняшка мисъл съчетана с нови докази допринасящи за развитие на Тйезата . Веднъж връчена титлата съафтур на психопата боцман остава пожизнена/ веднъж боцкан завинаги боцкан/

Предположения, за любим цитат от психото, впичатлил двера, патамучто

"той пише на по - широк фронт и привлича повече мотиви, верни или неверни."

Предпожениете за любим цитат изтеглено от компютъра

«В споменатия цитат се говори за " . . . градове построени от римляните...". Това също е авторска спекулация, защото римляните са строели пътища, водопроводи, водохранилища ( имали са специални авангардни части от "

водотърсачи”търсещи вода с върбова клонка ) и крепости , НО НЕ И ГРАДОВЕ! "

Поради широтата на мисълта и историческите мотики Предположението води на лондонските заложни къщи избрали :

"

бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името "
хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били "
гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –
хунгари и т.н. "

Злите езици путсказвът , чи тува били любимите цитатаи на анонимния историограф от боцкания му период Всеки маймуняк си има боцкански период с цикъла на Луната. Гипедска Богиня Връзката на Траките с Гипеда пренесена у Българите. Луно, луно земльо македонска на птоломееца тракиец от време оно до дека че те делиме с боцканите гипедски психопатаи и историографите им.




Гласувай:
4



1. d3bep - Това ще да е твоят любим цитат. на мен ...
21.07.2012 14:45
Това ще да е твоят любим цитат. на мен не ми е известен.
И да, така е. Тракийските пирамиди били египетски ,за съжаление. Не виждам що си се хабил толкова дълго да се преписваш от предишни постове за нещо толкова очевидно.

А, споменах ли вече?

МАНИАКАЛНА ДЕПРЕСИВНА ШИЗОИДНА БОЦМАНОПАТИЯ.

Това е мнението на специалист.
Сега го търсим да го преведем на латински. Ако можеш ,помагай.
цитирай
2. syrmaepon - търсещи вода с върбова клонка ) и крепости , НО НЕ И ГРАДОВЕ! "
22.07.2012 07:56
Тоз човек бил ли е някога в Пловдив или Стара Загора ?
цитирай
3. marknatan - Как Сирма ще определиш "тоз ...
24.07.2012 01:12
Как Сирма ще определиш "тоз човек" маймуняка психопат боцман и ще изразяваш почуда как "тоз човек " не знаел, че имало градове Стараз загора и Пловдив.

Добричката Сирма не знае за съществуването на идиотизма въведен в науката последван от явни психопати и словоизлиянията им към себеподобни, като Сирма които с еправят на утепани, че не са запознати с ИДИОТИЗМА и с набожния психопат рицар, анонимния историограф, чекали маймуняци дзверове с чакалски глави и те това само чеката и от човещинка си ховорят за хистори !?

Като се праят на утепани ли или патамучто са си едни от тех си се взаимноопределят за ТОЗ ЧОВЕК

Та Ние ОРАТА НЕ ВИДИМО ЧЕ СТЕ МАЙМУНОПОДОБНИ

Психопати се правят че пишат за хистори и добрички сирми, набожни скотове, анонимни историографи им разнасят олигофренията .

чакала дзвер , маймуняк с чакалска глава само тва и чека
Да не говориме за тея от ФБ то

"Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ...""

"В примерите по-горе се вижда , че "бал" е долина (клисура), възвишение , име. За "гар"- име,страж. "

бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името "хуни" вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били "гъри"(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н. "


"Тоз човек", като чакала дзвер записал маймуняшките си мисли на хартия


Като всеки плагиатор психопата внимава да не запише БУРГ и Бургарии в безмислените преписвации

Крепости, застави, граничари, стражи с доказа обявен в началото за доказване :

""Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI "

и нечеловечески докази от дъщерята мингянка

"Още в тази точка се „вижда", че българи = гранични стражи , т.е. bulgari = comitae (гранични стражи). "

"Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ...""

Има ли такива като Сирма които се правят на утепани, че не са запознати с ИДИОТИЗМА и с набожния психопат рицар, анонимния историограф, чекали маймуняци дзверове с чакалски глави и те това само чеката и от човещинка си ховорят за хистори затриванете на ОРАТА е неизбежно!?
цитирай
4. letopisec - Добре казано
26.07.2012 19:53
и верно явно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851246
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031