Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2012 04:21 - Mоментиte от живота на Фюрера запечатани на чернобялата лента. II част Предговор
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 951 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.08.2012 13:37


Вместо да си налея бутилката с кола върху ледените кубчета изпълнили догоре чашата, вреден навик установен от пребиваването ми при янките, по стар навик , този прекаран от времето ми при беззъбите я бях нафраскал догоре с джин. Човек ако не учи друго поне научава лошите навици на народите през времето в които спи с жените им и яде блудкавата им храна, саможертва с една единствена цел да се разтвори в обществото им по причини изветстни само нему. Този път не ми се връщаше и закопчах коланите и пуснах апаратурата. Апаратът замърка, като вретеното на баба ми и на екрана пробягаха първите чернобели кадри с изрязани бели хиксове , косъмчета и прашинки, отделни големи изрязани букви и други неразбираеми знаци пробягваха на екрана, докато изведнъж не бях обгърнат от топла вълна и се пренесох в света на илюзиите.

Едно от предимствата на апаатурата беше, че дори и да не избереш опцията да влезеш във филма, въдуха около нея се йонизираше и напояваше с аромата на времето и със заобикалящата акустика излюзията беше абсолютна. Дано фюрерът не се изпърди този път, припомних неприятно изживяване от престоя ми в бункера. Макар и вегетарианец пръднята му не беше нетленна, като на рилски светец ял мед и боровинки, а блъскаше обонянието, като ритник на възбуден анадолски буен ат по мазно огъзен тръпнещ гръцки задник. Бре ненаебали се тея два анадолски народа бре не наскачали за петстотин години. Едните галеното дете на Европа другите на Америка позволяващи си да дрискат в страниците на западната историография напоследък яко подпомагани от другата бутафорна "Нация" ромънещето, там където на другите не бе позволено дори да фръцнат без да ги обвинят в некой "изъм" преди да бъдат изличени заради този им грях, с демократичната добавка под черта, какво мислели местните лайномети, което съвпадало с тяхната естествено преписана от местните лайномети обосновка за дрискане, което потвърждавало правотата на първоначалното.

Обсебен от подобни мисли, които неминуемо щяха да доведат до боцманската всепроникваща дришня си сложих щипката за пране на носа, винаги под ръка за такива случаи в които и противогаза не спасява от аромата разстилащ се от екрана. Че къде другаде да я сложа, нема да си я пъхам, като сра дива гетските лизачи и ил да дебилния в гъза за по лесно възприемане на изтеклата от боцкания задник складирана на саламура от смрад дива в буркани оаквателна информация за по лесно обменяне на течни мисли без боцкане.

Обмяната на телесни течности за исторически доказ и кариера в групата премина от властовите коридорите на БАН я та до сред обикновените психопати. В ерата на инернет вече не беше нужно да си църковен хорист завършил архиваторство за да имаш правото да се прозинасях за хистори по дефиниция на архиваторство, за да си менкаш телесните течности със швестерчетата и да бъдеш "наизуст" приет в стерилната си "среда" отговаряща на творческото ти кредо получено от образование бълващо малоумници в българските университет тип "глишеф" или антипода му " боцкан" тип, двете страни на един и същи медал бившата тодор живковата полуграмотна българска интелегенция настояща "маймунящина" или "глишефщина" превърнала отношението си към запетайките на собствения задник доскоро отпечатвани по стените на градските тоалетни а сега в нета в научен метод и избор на свободните в избора си осъзнати балканци.

Между другото, забелязахте ли ,че писанията по градските тоалетни изчезнаха след отварянето на форумите от двамата съмнително български братоци и модераторите им правилно критикуващи психопата боцман с което доказали на антиподите си маймуняците правотата на психопата психопата боцман, който бил казал, а не мучал като кооперативните крави и тракийските въх ханки в стенания по стените на фбето.

В нета микробите не вирееха и телесните течности на психопатите маймуняци или глишевци се менакха за доказ на секво ниво от спартакиади и ветеринарни сбирки през форумите на двамата съмнително български братоци претендиращи да са научни защото си ховорели научно за наука като завършени научени завършили архиваторство до стените на фбето и най-паче Банята на науката от където излизаха все още директивите на лайнометите приети от атлатика или от питер а напоследък и от загнездилите у карпапите антенка ромънещите на почит у банята по известните описани по горе причини на лайнометщина от първи род преведена за употреба във форумите на двамата съмнително мургави братоци около които все още се въртеше по силата на закона на гравитацията българска лайнометщина извела вторият закон на гравитацията че лайната винаги падат при нужда, за което беха подали заявка за първата българска нобелова награда в областа на, е, във всички области де и около гъзо си с рози закичи, тъй като засега нямаше и таз награда в бг земята напоследък ромънешка както се изсраха лайнометите, от време оно.

Но млъкни сърце слагай щипката и гледай последните моменти от живота на фюрера нецензурирани .

Това, което ще видите не е за швестери със слаби сърца затова всеки влиза на своя отговорност в киносалона на ист анар и с това декларира че не е маймуняк/глишевец, че е пълнолетен и за изкривяванията на психиката, до които може да доведе гледането на този филм и превръщането на дзрителя в психопата боцко дзвер гетски лизач или анонимен историограф, авторът чистият и светъл ист анарх борещ се за диктатурата на чистата и свята единна история, от днес европска ,а утре и световна, не носи никаква отговорност.

 

* * *

С Л Е Д В А

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За да оставите коментар, моля отговорете правилно на въпроса

:

Колко пъти психопатът боцман

Ви е доказал, че "" Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, стражите на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия"" ?

Не отговорилите правилно на въпроса ще будат гонени от киносалона

---------------------------------------------------------------------------------------------------




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3869127
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930