Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2012 07:47 - МАРОДЕРСТВОТО е престъпление. Да изровиш тленни останки в църква, да ги натрошиш и затриеш е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3465 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2012 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ст.н.с. Д. Овчаров в пламено "научно" обругаване на Хайтов на страниците на печата публично самопрознава и документира едно престъпление, мародерство и обругаване на тленни останки. Според тогавашното законодателство за изнесено престъпление в печата прокуратурата се самосезира. А мародерството е такова . Директно признал археолози в извършване на престъплението мародерство, "научения" научен работник нарича това научен подход и го развява с гордост и заплашва и обругава с чувство на безнаказаност. И днес с този "научен" подход самозабравилите се престъпници продължава да определят, кое е наука и кое не е и да громят “научно" от страниците на официозите си.

"Наука" или не, а това не е наука,но извършеното мародерство е престъпление и попада под ударите на закона и преди и сега .

Тук дори не искам да намесвам "ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ " И съхранителите на паметта БЪЛГАРСКА, т.нар. Българска Православна Църква благословила това КОЩУНСТВО и не взела отношение поради Добричкото си християнско милосърдие да нен обиди другарчетата. Тези същите дето днес се изявяват целомъдрени и света вода ненапити сапартзци и набожни маймуняци в Истински блогове на добрите хора.

Самопризнанието в престъпление от научения работник, което престъпление пзк днес ще се използва за мародерстване на паметта на Хайтов !?

" Необходимо е веднага да се посочи, че в хода на разкопките са били допуснати някои съществени слабости. Преди всичко, запознат с категоричното мнение на проф. Гяуров, С. Михайлов не се е погрижил да запази намерените кости от скелета в погребение 95. Наистина той е осъществил консултация с антрополога д-р П.Боев, отрицателното мнение на когото е изложил в научната публикация, но за направения оглед не е съставен констативен протокол с необходимите метрични и други данни. Наличието на костите или на документ за тяхното щателно изследване биха изиграли съществена, а може би и решаваща роля в изясняването на поставения въпрос( гроба на Левски и Хайтов б.а.), който се усложнява още повече поради нехайното съхраняване и дори разпиляване на научната документация от разкопките."

И непосредствено отдолу на следващият ред се мъдри от ст.н.с./то " Твърде странен е " научният подход" в книгите на Н.Хайтов при утвърждаването на споменатата теза. " Димитър Овчаров

В описания от него оксиморон паметник на психопатия и безнаказаност присъща единствено на престъпници Овчаров, като всеки тъп и самозабравил се рецидивист чувствуващ се над обществото и закона се провиква в наглостта си " отрицателното мнение на когото е изложил в научната публикация, но за направения оглед не е съставен констативен протокол с необходимите метрични и други данни." и в следващия ред "осмива" "научният подход" на Хайтов поставил го в кавички за да го отличи от Научения подход на научените.

Но не за това пиша тук, дали "научени"подход на научениоте работници е научен , което по дефиниция се тразбира, че е научен, заяото те са научени работници и каквото те напишат е наука, а за престъплението което е извършено и документирано от научениоте работници и те ако ще и академици да са не са над закона. Мародерството си е мародерство независимо от ниовото им на тези в хранителната верига.

Намерените нечии кости са обругани. Без значение дали са костите на Левски или на Вашата дъщеря. Баща, Баба и т.н. Ако костите на дъщеря Ви бъдат обругани и изгубени извършилият това прерстъпление трябва да получи заслуженото си. Гроба е поруган и тленните останки захвърлени . Те са са изровехи и осквернени със затриването им. Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

И това е описано на най-високо научено ниво, орган на Българската Академия на Науките от неин научен старши сътрудник.

Дали ще продължават научените работници с престъпните си методи да са над закона и да използват извършените пррстъпления да издевателстват над невиини ? Да. ще продължат и намериха и своите верни продължители във възпитанара и отгледана от тях психопатска сганщина на улично ниво

Та случайно или бе наблюдението направено от Фердинанд в "Съвети към сина" . че Новата източна порода уважава и се възхищава на престъпниците ?

Овчаров отминавал "грубите и лични нападки към своите опоненти" от страна на Хайтов, защото това било под наученото му достойнство. но не можел да отмине " необяснимата ненавист и неприкрита ирония към науката и конкретно към археологията и нейните постижения-нещо, което не е проявено досега от никой представител на българската интелигенция и остава за сметка на самия ХАйтов "

На коя НАУКА – АРХЕОЛОГИЯТА ЛИ на чиято публикациите и били научни , защото не съдържали " необходимите метрични и други данни "

"Научна публикация" , но в нея липсвали "необходимите метрични и други данни" !?

Такова отношение не било проявено от научените работници и техната научена интелигенция към която Хайтов изразявал "неприкрита ирония"?

Престъпната посредственост обединени в профаняината си били "интелигенцията", от която никой не реагирал срещу науката Археология и нейните научени публикации, които не съдържали необходимите матрични и други данни за по научно.

Та кой не знае,че за акад акад Кирил и Методи няма никакви веяествени матераилни доказателства, това, че няма доказвало, че те съществували, защото можелом да се намерят в некой манастир. Тибетски.

За Тракийсите корени също. И тех ги нема, но им построили Институт и сега ги садят.

И пак благороден е Хайтов. Към такива престъпници и мижитурки се изразява само презрение, като морална присъда, а като ефективна- затвор за извършението от тях самопризнати престъпления.

За списъка на научените работници и тяхната научена интелигенция вижте темата "Оня списък"

 

http://marknatan.blog.bg/history/2011/10/12/za-plujecite-ot-quot-onia-spisyk-na-sviknalite-da-rabotiat-p.833599

 

За плужеците от "Оня списък-на свикналите да работят по социалистически,но да присвоява по капиталистически срещу Хайтов"




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Идиотите историци трябва да се с...
29.09.2012 11:23
Идиотите историци трябва да се скопяват както педофилите в Англия!
цитирай
2. ivansimeonow - Марк Натан, тук е намесена и ревн...
04.10.2012 13:35
Марк Натан, тук е намесена и ревност, че някой,който не е историк навлиза в теритарията им. Бях при Камен Димитров в Археологическия музей. Събра се една компания при него, спомням си че и Александра Милчева беше. Коментираха Хайтов и книгата ,току-що излязла. Основното в разговора беше с какво право се занимава с история. Дълго слушах ,но накрая не издържах и директно ги запитах, съгласни ли са, че подходът в книгата му е научен и щеше ли да пише той, ако те си бяха свършили както трябва работата. Смутолевижа, че имам право, но ентусиазмът спадна и се разотидоха.
А иначе, за унищожаването на костите , един по-възрастен приятел правилно отбеляза, че са намерени на неправилно място- до светинята-Партийният дом и с поклоненията пред Левски, ще се загуби респектът към партията. Не че той малко след това не се загуби, ама тогава е било рано. Могат да се обвиняват археолозите, но чак толкова неуки не вярвам да са . Та този възрастен приятел , не беше историк, веднага ги отхвърли като заподозрени
цитирай
3. marknatan - да, приемам, че има лични мотиви и ...
04.10.2012 22:20
да , приемам ,че има лични мотиви и чувства та същият овчаров е член на комисия за гроба на левски нищо човешко не ние чуждо

Проблемът големият проблем е че е маймуняк и нелепостите които пише като сампзабравил с емаймуняк нямат нищо общо с человеческо мислене а са методи на маймуняци които са в сила и днес

та маймунпка е знапсиал "научното" си решение в което лиопсвали метрични и всякакви данни Е кое му е начунто Това че е написано на формуляр на БАсняджии
Или научно е това което една маймуна пише защото тя е отризирана да казва кое е наука Това е нелепото Следва поставянето на наука в ка=ивки и плюване по хайтов Т. е. проблема не е Хайтов историк ли е не ли от каква прослойка е а че това са маймнски изпълнения за маймуни които с еприемат за наука че и за человечески а е видно за един человек де че това са лишени от разум самозабравили се индивиди които понеже пишат на формуляри от баснпта и писането им било научно Та то няма здрав разум научно бил И това е за цялата им нередовна умстевно ограничена прослойка Което е също ФАКТ В автентична среда при редовни археологочески разкопки ще намерят медалион християнски медалион на Муртаг и ще го подмнеят с нелепостите си с обясненията как той не бил това което изглеждал защото те доказали че това не било тка а !?

пълен идиотизъм да гледаш жираф и да казваш те такова животно НЕМА
Ами късша всички книги дотогва и започваш отначала Това е като доказаите на учените че земята бил плсока и всички доказвали научно
Е теян идиоти тук си доказват че земята била плсока защото вече било ндоказано че била плсоска и никви други доказателств автенчтини пне могат да променят "начучното" им становище
Рашев в бплиска намерил десетки антични монети и дава "наученото" обяснение ,ч е те били пренесени там в драпериите на античните статути и вб прческите на венерите използвани като строиотелен матрял
Е след като можеш да напишеш че медалиона на муртаг не бил християнски а само имитчция на християнски защото муртаг не се чувтавл истински хистиянин като тези истинските които се изобрзявали със същите символи и медалионит им били
същите но вече християнски защото те вярвали истински в това което било изобразено за разлика от муртаг който се изобразил така но не вярвал истински значи медалиона му не бил християнски !?
Ами това са идиотизми които нямат нищо общо с чиовешка логика или с науката с научен принцип и особено с археология и история в които основният принцип е че се гради и пише на база автенчтини материлани факти потвърждаващаи или не описания на антични или не автори
Та доакто не намират серапиума в египед писанията на херодот са бабиби деветини но след като ги намират те са факт на който се стъпва
та тук с муртагон след като намират този медалион това е факта и писнаията на който и да е античен автор не струват пукната пара и лъсват като злонамероност към друговерец по лични причини и т.н. та само едни идиото пишман историци щепродължата да си дават диовода как един визнатиец написал неящо си за нурта5г че не бил християнин
Ами че да срвнпт какво пишат съящите византийци за аринските импове ми същото или за Никифор или за КОнстъантин копроним Ми в сравнени с тях написано за муртагон е цвете Е тези имппове християнски ли с Мин да заяото е доказано от анмерените артефакти
Е като намериха този медалион какво направиьха Използват довона на христиенин визнатиец който е описал че никифор е куче и езични и е напсиал и че муртаг е езичник и куче
Това че вече има този медалион доакзва съсвесм друго яещо и всичко дотогава се къса и се3какви концепции че земятаб е плсока защото ристиенаина казал така отиват в канализацията
а тук не какво да коментирам поредния идиот оторизиран да пише на формулярите на начуебните работници
цитирай
4. marknatan - Другият още по-важен и смущаващ ...
04.10.2012 23:02
Другият още по-важен и смущаващ момент е документирано извършено престъпление Дали е умишлено или е престъпна небрежност е без значени за престъпленеито и иоам отношенит само за степента на наказанието

Ето какво щяе стане ако ЦСКА и ЛЕВСКИ играят решаващ мач едо игрча рита друг оня се ядосва и го удушава Е И Дават му червен картон и пито платено Съдията му дал червенн картон
такива горед долу са нещата и с психопата боцман да речем и доакзаите за футболана изгра излизаща изън здравия разум

решил психопата че играта е фурбиол както бг археолозите и не рчзличват степента на реалността и извърваните деяния и извършват престъпления и си приказват за червения картон който те получили от футболния съдия щото това според тях имй билин правилата нба играта
Това че съдията му е дал червен картон в мача исклювали извършеното престъпление убийството натеренa и аккво ощо има !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850598
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031