Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2012 02:20 - Старите българи казват "Не се прави на по-голем мингян тенгрян от мингянина тенгрян Муртагян "
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2233 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 24.10.2012 02:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

 

Време е блог.бг да отвори един раздел "Той и Той" за такива, като атил, сапартъците и боцканите баснописци да си изливат "ИСТИНСКИТЕ" чувства и се правят на по-големи тенгряни от мингянина Муртаг.

Ако мингянина Муртаг си дал тенгрянската вяра на чужда вяра, на мингянина Муртаг ли да Верваме и монетите му за Верата му или на нощесните БА(с)Няджии и днешните мингяни с обратни чувства за чувствата им за мингянтсвото, като източник за доказателства на чувствата им за мингянството на зафърлилите риболовни билети ?

Поради настъпването на есента, сезона на бурканите, е въпиюща нуждата от виртуалният раздел "Той и Той" за Истински Исторически Чувстващите да си изразяват Истинските чувствата виртуално в добавка на какички чакащи качак да им го тургнел Истински у "СПИСАНИЕ", на проведеното извънредно заседание на немедлено свикания за целта конгрес на вездесъщия ист. анарх. бе разгледно и подложено на гласуване единственото предложение от залата, което бе гласувано и прието с пълно единодушие по дифолт на едната душа на гласуващи и предлагащи в залата, а именно да се спре удушаването на блог бг хисторито от душите смрадливи на маймунчовците във всичките им форми из клонаците на истинските им чувства и да се отвори научния раздел "Той и Той" за такива немащи "СПИСАНИ" , като какичките чакащи качак да ки качел истински, като анонимнитемаймунякоси, дзверчетата и сапъртуците, штапаровците, боцканите дебили, баснописците и атилчувците, в което изливането на чувствата няма да бъде сбирано, като боцманската дришня в ценните есенно време буркани от луди сра диви, а ще бъде во веки веков в научен раздел и резаните карабинки зеляри и ветеринари ша могат да си го разпичатват и напролетес на кънига, а ценните буркани ще се изполват не за сбиране на дришня, а на зимнина за прераната на стотимната оцелели българи, че люта зима иде, гърция фалира.

Ако служебното название на раздела "Той и Той" е заето от такива, като анонимнитемаймунякоси, дзверчетата и сапъртъците, штапаровците, боцканите дебили, баснописците и атилчувците, боцканите баснописци, резаните карабинки зеляри и ветеринарите може да се изпозва служебното название "Той и Тоз". Се в гъз.

П.П. некде иСпуснах ина буква и три пати редактирам ма не я найдох . Че чекам рустам или некой завршил архиваторство  да обяви научнонаписаното научно за ненаучно според науката а не чувставата ИМ




Гласувай:
1



1. atil - Натане, ти си бил наистина прост ...
24.10.2012 20:25
Натане, ти си бил наистина прост човек! А аз си вообразих по едно време, че дори си супер интелегентен и затова се правиш на супер интресен?! Не си в час с нещата , поне по отношение на мойта скромна супер личност!
Както и по отношение на българската историческа летопис. Толкоз ще ти кажа писменно. По нататък се оправяй сам. Тъй както и аз съм се оправял сам - цял живот против антибългарската република и нейните обслужващи!
цитирай
2. marknatan - атил, маймуняк си т урче от " ...
24.10.2012 23:42

атил,
маймуняк си т урче от " новата им ентелегенция " си, жадно за политическа кариера без капка разум като Болгарските басняджии Същата еидносъщна нечеловеческа маймуняшка сган
нем ожете да имате ниото кауза нито иделаи защото сте маймуняци бре маймуно Чувства имали
деба и нещастната ви сган Чувствата на сра дива и престръпника гетксия лизач панимали Мислата на психопата боцко ха ха ха а
Та ти ако имаш грам человеческо у тебя щеше ли по боцмански да осираш человечеките аргуметни и доказаи с женските ти чувства бе психопат
бегай се гушкай
само ми кажи за ония брадви дето си ги сложил по точно инфо маймункьо
Паметник щела да дига маймуната на ха ха ха ха ха ха
Българин Паметник не Дига бе маймуно
толко сте Българи нечеловеческа сган туркоманска нещастна
не знае основните неписани закони на Българите
туркомана нутрудинов хисторито им написала маймуната в 17 век за Братята Киро и Мето и ТЕНГРЯНИНА МУРТАГОН хахахахахаха
мама ви деба тъпа и престъпните имитатори


цитирай
3. rizar - ханотюркско атилче
25.10.2012 23:27
чета ти от време бозите и едвам се сдържах да те коментирам до момента, когато почна да тропкаш в историческия анархреализъм .
Долу маймуняшките си ръчички от хуни и българи, които се мъчиш да превърнеш в хуйни и мингянски тюркски българи.
Ходи си разнасяй манафските турски л-на из анадолските зандани в които продължават опитите да забременят мъже. Ако си занесеш едно бурканче рядка "ханска" може да си спретнете едно татарско купонче. На запад от Босфора, обаче поливане с тюркските чалмосани течности от турските зандани работата не върви. Тотално сте анахронистични с летописното дьонме в досъчиняването на невъобразимите фантастики от типа на Дъщерята на хана.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866691
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930