Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2012 09:49 - Долу ръцете от Българина. Босия фърлял домати. Турски внос. И сега вой на депутатите. Обругавал им родното
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3307 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Босия фърлял домати. Турски внос. Арестували го за обругаване на Родното

Босия фърлял червени(?) домати по Парламента.На цвят ги докарал, ма били Турски внос. Арестували го за обругаване на Родното. Добре че не е купил турскосини патладжани. Щеха да го утепат на место гяурина. Ма той ли Босия е виноват ? Се босите виновни. С тоя руски конник за символ пред Събранието Ви, как да разбере човека, че сте вече турски мекерета, а не сте още рушняшки подлоги. Бре, обруганите, народните представители, та не му ли видите прякора на човеко-БОСИЯ ?

КАК да разбере на кой народ сте представители Вий, в чий Парламент , на чия държава грачите речите си ?! На българския, на руския или на турски? Ама тех избирателите им били с двойно гражданство. Защитавали турските домати или руските конници ! РОДНОТО им. Двойно гражданство нема даже за футболни институции и институционализраните им "Запалянковци", на целийо свет изметта . Сганта на човечеството не признават двойно гражданство, на тея най-висшата държавана институция била на "играчи" избрани граждани на чужди държави ! Да се чуди обикновения Българин от символите пред Народно Събрание на България и речите им в него кой на коя държава е този Парламент , тези парламентарсити граждани на чия държава са.

Едно само се познава, че не е на Българската. Защотот такава няма. ИМА Институти и ИНСтитуции на институционизирани, но не и държавни такива. Гарантирам, че това "институционизирани" не мое да го произнесете, камо ли некой от мякащите дипутати да го напише без да гледа от екрана в защиата и доказ на българския си прозиход.

И сега кво ако фърлиш турски домат по руски конник и конюшната му си предател на България. Ха ха ха . По кой член за руските конници и конюшната им или за турските домати производителите им дето, не са и в Европейският съюз, а доскоро плашеха България и Българите,че пътя към Европа бил минавал през Босфора . Един психопата в парламента и по телевидението им преди години им казваше на новата балканса порода, че пътя към Европа минавал през Босфора, днеска друг вманиачен психопатан доказва из няета на маймуните къде бил Тракийския Босфор според Учителя му Ганчо Тъпото дето не сетил, че щом българите не се биели с ромите значи били ромски стражари. После било доказано в Катуница

Девалвираните политици и психопати няма да си признаят, че са девалвирани политици и психопати. А други немаме. Немаме и от къде да внесеме нови. Само с двойно гражданство сме. Време е да го направиме четворно.

Внасям предложение да се пзоволи и на руските Освободители нарабно със турските освободители да имата право на българско гражданство и да гласувата за народните избранници на държавата България-Задунайская, дето пътя към Европа на гражданите и от небългарски прозиход минавал през Босфора. Е те така мозе Кой от къде е и да си налега парцалите и да гласува по-съвест там където приемат нечеистата му съвест. Място за съветски власти в малка България няма.

П П Педала Фреди за това ли докара жълтите павета от Виена сега да Ви замерят Вас педалите с турски родни домати в руската конюшна ?




Гласувай:
5



1. boristodorov56 - Браво!
22.11.2012 09:56
Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849892
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031