Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2012 03:54 - Криворазбраната цивилизация
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2914 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Спомняте ли си незабравимият Парцалев в ролята му на ..., ха ха ха, "спомняте ли си незабравимия", получи се оксиморон, нещо като "северните такийци мизийците" на психопата сапарток, което не е случайно, защото подобно на мунчото изигран блестящо от незабравимият актьор разсмивал не едно и продъллжаващ да разсмива и бъдещи поколения българи, въпреки конкуренцията на модерните мунчовци, опитващи се да го изместят от сърцата на поколенията в блестящата му роля от "Криворазбраната цивилизация" , та нима и това заглавие е случайност !?, където георят му мунчо беше "спичелил" любовта на Рада Госпожина и той като лъв геройски( "патриотично") защитаваше, това което му " принадлежеше" по право ! Нима може някой да забрави ли си как със засукани мустаки представяше доказателствата за обичта на Рада, която му принадлежеше по право, една илюстрация от което има в следващите редове,в които той ни разклазваше за срещата с лююбимата си и ни привеждаше доказателства за обичта и:

Рада Гледаше през прозореца, разказваше героят му Мучното, и аз се спънах и паднах продължи важно той, и тя прихнаа да се смее. Значи ме обича. Взех тъ Радке взех тъ !

Героят му бе готов на всичко да спаси това , което беше си въобразил ,че му принадлежи, защото бе намерил неоспоримите доказателстав, и нямаше да позволи на никой да му я открадне !

Театъра се смени със "дипататите", които се смениха , с пишещиет мунчовци из нета и показващьите се Фол-ове по телевидението да обясняват, кво им принадлежело и как те създавали научни институти да го опазаят от каражбата на "съседните" лакоми гърци и турци !

В новата балансака подрода се появиха новите мучнчовци, които не завсият от нивото им по хранителната верига или колко книги са прочели или напсиали. Има и такива дето са напислаи повече книги от колкото са прочели и не визирам само психопата боцман или невменяемият му ученик разбрал Правилният Принцип, така психопатите наричат психопатрично следствената си връзка , която тези мунчовци използват не само в ежедневния си живот и сред себеподобните но и се опитват да правят маймунджолъци сред блога на автора на тези редове, сякаш той не е ходил в зоологичекс аили не може да различни психопата от нормален индивид. ТА блога ми е като лог файл за психйопатаите на местна почва и ясно са очертани тестове по добри и от тези на янките. О ттехните може и да има мърдане, но изявиш ли се като разбрал мислатаб на психопата боцман като невменяемия дзвер анонимуситемаймунякуси гетските лизачи идебилите мърдане няма

Та може би и вече новата балканска порода, която дори не чела дядо Вазов, който в неразбирането си на българската реч доказал, че може да имаш две майки и им трябваха новата порода психопати мунчовци, като боцкааните маймуни, невменяемите "запасняци" сапартъци да им доказват на тях мунчовците на какво били наследници и какво били спасили.

Създали били Институт по славистика за да спасят Делото на славяните ! Били продължители и спасители на Славянските Аппостоли, които им създали Азбуката и им били светци закрилници, които аха да бъдат откраднат от гърците и представени за гръцки братя били спасени от създадениет Институти по Славистика от посегателставта в Хисторито !?

Митологемите и чучелата създадени от ватикана за поробването на т.нар. славяни и изпозлвани по-късно от рушнпшко православаната скотщина за тази цел са първо разобличени не от кой да е а от самите рушняци, които критикуват и Бароний и Орбини по цар Петровото им време на преводите им на Историята ан славяните на Орбини, като посочват измамата на Ватикана, че били пренесени целите мощи на св Климент пръв папа Римски от Крим в Рим, което за техно недоумение не можело да бъде вярно, защото киевските патриарси били обслужвали литургии с тях в век и те също имат сведения за подаряването на мощи от Климент на Светослав от Византийците при женитбата му !

Забравят мунчовците кво са писали и започват, като Парцалевия герой да си въобразяват за Обичта на Рада Госпожина и да я спасяват за доказ на патриотичността си в ползу Роду !?

реклама

Вие гледата Мунчовците от "Криворазбраната цивилизация"-постановка не на Хачо Бояджиев, а на историческия анархизъм .

край на рекламата

Веджнъж мунчовците установили образец си по патрично спасение на Хисторито им от гръцките посегателства, създадоха и Институт по Тракология, за да опазят и Тракийското наследтсво от мазните ръце на гадните гърци и турци !

Психопатите се отличват по това,че те не могат да различват реалността и не могат да съизмерават съизмерими, съпоставими неща, а прибягват задължително до уродливостт ана собстеванат си извратена логика и на боланатъ си ментална представа за света около тях.

Дали се влиза в една приказна или митологична реалност или с "действителна" такава, което на практика не може да съществува защото както определят философите тя е само в съзнанието ни , тя е едно отражение на материалния свят и малко или повече мозъкът ни я изменя и препредава по различен начин, затова и дори свидетели не могат да възстановят еднакво едно и също събитие, но когато вече имаме една дадена описана реалност, митологична или не с нейните дефинирани категории и взаимоотношения ние може да я изменяме в зависимост от чувставта и патриотоените ни приоритети, ощяе повече ако говорим за наука, където двете молекули сребро са две молекули сребро и за китаеца и за финландеза и за фашиста и за комунистта, една реалност в научен анализ в която съизмерваме само с нея и във нея без да добавяме неща несъществуващи за нея, като Таркийският Босфор , коийто всички знаели от 19 век насам бил тракисйкият босфор защото бил до магистрала Тракия и Тракиските гробнници или Тракийското херсонезе от което на траките не им трябвали кораби а преплували с конете си като чули дрънченето на оръжие край Троя ! Е а защо са закъснели ?

За фа чакат да се създаде Институт по Тракология от техните наследници Българите,с цел спаение от посегателства на турци и гърци върху историята на траките , най-многобройният народ на света след индусите ! Ябсните логически несъответсвия не пречта на патриотично настроенмите мунчовци така както не им пречеха да спасят и ДЕлото на Славяните, което им принадлежало по право, защяото Славяните им били създали Азбуката.

МУнчовците грижливо изтриват дори от Херодотовата реалност ясно дефинираните реални граници на тракийският ареал, който не надхвърлящ дори Хемус, защото авторът е записал ,че траките никога не минавали р.Дунав и не знаели какво има отвъд, защото ги било страх отм пчелите , които се въдели там ! Самият Херодт съвсем научно и м се подограва о обяснява за бозайниците пчели, че били топлолюбиви , като неговите траки и не били виреели отвъд Дунав т.е. да не ги било страх тях, с което евентуалиоше показва ,че и на него кракът му не е стъпвал отвъд Дунав или в Скития, което съвременна та наьука доказа, като изнамери иозточника му за скитите и скитската война , един от гръцките капитани посещавали северното причерноморие с търговски цели.

ЗА мунчовите е важнот,ч е Херодот е казал, нещо си, и те като всички психопати, го вадят от контекса му, като дори зарбавят и напълно изключват от това съвремие, единТукидит, наприемер, койот напълно рабива подобните митологични, както видяхме представи, на Херодот, и показва траките като едва достигащи 30 х души ситуирани в регион наречен Тракия, кеото е причината на тези хорта населяващи този трайон да бъдат опредлени , като траки или европейцим на името на поредната митологична персона или басня.

И тук веч ее ябната мунчовщина, че дори да не можеш да влезеш в света на баснята, митологията и да съизмерваш с нейните категории, то не може да смесваш басните и да си сглобяваш гоголови герои!

Не може ли ! КОй каза,че не може !? АМи вижте по-горе приемра с митологемите използвани от Ватикана за унищожаването на Българският народ, успял да оцелее, като най-страрат държавност в Европа , но почи изчезнал днес,защто народ без собствена история не е народ !

реклама на ПИрогов

Мома журналистка от новата реколта бат бойковица пита от екрана на фона на БАНЯТА послучай новия речник :

Колко време съществува едно съществително в изречението?

В продължение на стотици години отговаря психопата боцман. Аз съм доказал *, че българите са служебни понятия.

Е, тогава може ли Българите да са съществителни, като умират на по 30 години ? пита зад кадър пироговци

край на рекламата

ТА как историята на чужди народи, славяни,траки ще бъде собствена История !БЪлгарска История ЗАщото мунчовците създали Инстиутут и като психопата боцман доказали,ч е бъл гарите били служебни понятия в изреченеието, бургарии, което псиихопата не го бил напсила , но си го миуслел, но такива , като мунчовците обърнали гръб на театъра да гледат и стават депутати, излезнали после от парламента или от апартамента си разбрали, какво искал да им каже психопата боцко, който рабирал българската реч и доказал, че българи значело стража на долини от бул долина и гард стража,.а гърци само стража!

И бивши председатели на Комисията по Вероизповеданията , като баснописеца застават , като матросовци и защитават амбразурата на психопата боцман от която дрищпт модерниоте доказаи впичат;лили целокупното маймунячество населяващо отредената им губерния и патриотично с комсомолско възрожденски плана бранещо Историята си чрез НАучни институти по Славоистика, ТРакология , МАразолофия, и др, под фоловщини !

ДА ви има и образованите и парламентаристиката и вероизповеданията след като това са ви маймуняшките иозбранници бих казал и аз , перифразирайки един бг зам министър от времето на вечния преход, да н си мислите, че еволюцията за маймуняците е завършила и те са свършили фазите на маймуняшката си метастаза, само заяото психопати , като боцман и сапртъка невменяемия дзвер са дупе и гащи със анонимусимаймунякуси представители на бг науката ! Ми това в е същата лайнометщина , която ги прозиведе, и те се възпоризвеждата но вече на долни кенефаджиойско ниво и се опитвата да доакзвата научно дрищенето ан психопатриоте с менталната си уродлива възпитансот на тв водещи не можещи да различат психопата от нормал, защот всички са ненормални, и си излъчват едни от тях академици ешко бешковци разчели двутонни гранитни надписи на непознат език но турски, акто военни инвентарни или ибани уйчовци , по определнеи превеждащи от черковно славянски на български , заяот им било доказано от безбройните научни институти,че Великата средновековна държава славяния разпространила славянската писменост на БЪ:ГАРКИТЪЕ братя в многобройните славпнски редакции, сръбска, молдавска, ромунешка, влашка , рушняшка, деба нмамам ви деба тъпа и нередовна в една реалнсот вкарват видиотената си заучена уродливост от бъдещето да си доказват миналото И тва ако не са психясалидзверове, както е случая със поредни психопата панимал принципа на дебила мучно дзвер Създали и Институт по Тракология за да спасят наследтвсото на Траките , което щело да им бъде отнето от турци и гърци.

МАМА ВИ ДЕБА ТЪПА ША ВИ УКРАДНЕ НЕКОЙ ОБИЧТА НА РАДА ГОСПОЖИНА ТА СТЕ И НАПРАИЛИ И ПАТРИОТИЧНИ ИНСТИТУТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОСЕГАТЕЛСТВА




Гласувай:
1



1. rizar - Ох, мунчо съм да...
22.11.2012 20:20
наистина не съм имал честа подобно на теб да попадна на критиките на руските учьони преди Петре първи да омаже балканите с прутския си поход и да създаде новата балканска порода роми на север от дунава.
Казах, също, че тракийския институт в градацията на маймунщината заема по-долно място , но също така съм съгласен, че да браниш една маймунщина със създаването на нова маймунска митологема не е нито правилно, нито целесъобразно, но за даден историчен момент е изиграло наред с унищожителните минорни краски и до една степен съхраняване на културно-историческото наследство на келтоскитите по българските земи.
Нека, както предложи и ти Тракия да бъде едно географско понятие в ареала на разпространение на келтоскитските народи, от които по-късно ще произлезе и богохранимия български народ, който ще бъде позициран географски не само на юг от Дунав, където стои Тракия, но и в обширното пространство на север и на изток от голямата река обявена от маймуняците за северна граница на българския етнос и забравена от днешните политици маймуняци, които не искат да приемат концепция за национално съхранение и развитие.
цитирай
2. rizar - ИМУНИЗАЦИЯ НА АНТИЧКИ МАКЕДОНЦИ
22.11.2012 20:24
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=156967641079799&set=t.100002996928457&type=3&theater
цитирай
3. marknatan - КОМЕНТИРАЛ СЪМ НА МНОГО МЕСТА И ТУК В ...
23.11.2012 08:48
КОМЕНТИРАЛ СЪМ НА МНОГО МЕСТА И ТУК В БЛОГА СЪЩО В ТАЗИ ТЕМА КАЧИХ И ОТРИГИНАЛА НА КНИГАТА В КОЯТО САМИТЕ РУШНЯЦИ ИМ РАЗБИВАТ ТЪПНИТЕ НА ПАПИЩЯЦИТЕ
ПСОЧИХ И ЧЕ САМ АНАСТАСИ БИБЛИОТЕКАТА ИМ РАЗБИВА ТЪПНИТЕ С ДВАНАТА БРАТАЯ НАРИСУВАНИ ЗА ДОКАЗ ВЪВ ВРЕСКА В САН КЛЕМЕНТЕ ЗА ДОКАЗ КАК ЗАНЕСЛИ МОЩИТЕ НА СВ КЛИМЕНТ ПАПА РИМСКИ
КОЕТО Е ОСНОВНОТО И С ТЕБЕ НА ТАЗИ ТЕМА ЧЕ ЗА ТЕЗИ ДЕМПОНИОН ПМА ЕДНОМАТЕРИАЛНО СВИДЕТЕЛСТВО ТИ ТУК ПСИХАР С ПСИХАР МЕТАНИ ПРАВИШ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ БРЪЩОЛЕВИ А И НА ПРАКТИКА НА НИКВИ ТЕМИ
ето отдолу слагам и текст и връзка за темата където са 25.02 04:07 - От двамата св. Кириловци в малката църквицата на с.Добърско кой е Апостолът на Славяните ?
http://marknatan.blog.bg/history/2012/02/25/ot-dvamata-sv-kirilovci-v-malkata-cyrkvicata-na-s-dobyrsko-k.908825
веднъж боцкан завинаги боцкан
разкарай се оттука и бегай да си обсъждаш идиотизмите с ил да дебила и психопата боцкан
Имало славянските апостоли на бабата ти фурната психопатска
ми така си измисляш кво си искаш бе психопата и после ама ние верваме
нередовна сган
поне да не защитавахте и узаконявахете уродливосткражби и престъпление бе маймуно
отишъл идиота да легитимир а психопата боцко и сра дива щото се боцкал от човещонка и кво общо има твоето боцкане и приоритетети религиозни със научно и разумно обективно разсъжденеи тъпаната
требва да създадат и помашки научен институт за патриотични цели и помашка нацияп да спасят историята на българия нещастен дебил както са я спасили с апостолите киуро и мето е каква история е тав бе дебил за киро и мето история за смхантаи не случайно един психопата ви доказл че сте били не по тезата на тъпия грък ми по неговите тъпни бурагриии майка ви деба гнусна па и ана научно религизоно ниво сте пробили с такива като анинимуса маймунпкус да си менакат идиотизмитекво било по тйезта ви нещастна сволоч
та ти след като трещя тъпни зе че написа как киро и мето ти спсили историята бе
кво искаш да схващаш от хостори като си невъзприемчив за научен и трезв разсъдък ти ако не беше улав щеше ли да ходиш да те боцка психопата боцко че и д апродължаваш нещастен педал
"Най-важният и съществен момент от описанието на папа Анастасий Библиотекар е записа му, че един человек, в ед. ч. , мъжки род, е занел реликвите на св. Климент в Рим, а не двама братя славяни.

Превод ЛИБИ
"Как обаче мощите на приснопаметния Климент са донесени в РИМ от носещия ги, често споменаван филосф и къде са били поставени смятам, че не е необходимо да пиша понеже и ти като очевидец добре знаеш това".
"Qualiter autem religuiae ipsius semper memorandi Clementis crebro dicto asportante philosopho in Rоmam delatae atque reconditae sunt, non necesse habeo scribere"

ИЛИ без да ни интередруса кое е тва единствено человеческо существо в ед.ч. различно от цар Петър I Български, носило мощи на св.КЛИМЕНТ в Рим, и описано в прилежащото време от папа Анастасий Библиотекар, в ед.ч., Философ или не, от Солун или не, СЪЩЕСТВЕНОТО Е,че то е ЕДИН человек в ед.ч. от м.родом.


"Че различни человечески същества открай времем разнасят реликвите на св. КЛИМЕНТ се доказва и от факта,че половината мощи се намират в КИЕВ, главата му е използвана при помазването на киевския митрополит Климент в 11 век, мощите са използвани и при покръстването на Владимир
ЗА куриоз точно Петър Первших и неговата школа разбиват МИТА за пренасянето на тялото на Климент папа Римски в Рим, разбиване станало възможно единствено по Петровото време, когато самоедите се съревновават за Славянството и не искат да отстъпщт кокала на РИМ“
ТАК "БРАтуките" Асвабадители на славяните СПРАВШИВАЕТ
"А си бъй целъйе мощи, ни оть кого съ ними въ РИмъ непослана, сами взяли и пренесли !"
Техните железни аргументи и собствеви мисли по темата разобличаващи измамата , които 200 г по-късно са забравени и е в ход друга политическа линия за Балканските " славяни" . Но аргументите и ДОКАЗИТЕ ИМ подплатени със извори остават. И ТО КАКВИ ДОКАЗИ И ОТ КОЙ И ПАЧЕМУ ХА ХА ХА . ПИтат братуките асвабадители и атвечание не хачутъ в етое время:

"Крещение же Владимирово бъйло въ лето господне 1000 или 1008. КАко уво целите мощи или както ОРбини глаголи ТЯЛОТО на СВети КЛИмент . МЕтоди или КУтил или вместе пренесли в РИм еще въ лето 867."
КАКВО ПО ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ТОВА.
" Ещежъ святъий Нестор Печерский пишетъ, яко въ лето господне 1146 Епископи Росийскии, поставляюще КЛимента МИтрополита КИевскаго воздагаху на него главу СВятаго Климента Папа РИмского въ КИЕв"
ИЛИ
"После всего этого Владимир взял царицу, и Анастаса, и священников корсунских с мощами святого Климента, и Фива, ученика его, взял и сосуды церковные и иконы на благословение себе."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850698
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031