Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2013 07:27 - Без заглавие
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.01.2013 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

До мен двама спорят: Бог е любов , Дяволът не разбира от любов, нали ? Мисля, че са гейове. Познах, обърнаха го на гей женитбите.
 
... Къде съм попаднал, та тази русата приличаше на жена и аз я последвах в това място ...от вратата изглеждаше, че има главно жени ...

какво е това място, каква е тази тълпа от гримирани накъдрни , изрусени, по прашки и потници ... оооохоооо онази там е мадам глишева, до нея с перуката кака Тана върти по джи ес ема, офцата дуца зървам ... зелените прашки на Пишкова се мяркат, между мускулестите крака на високи токчета заобиколили подиума.

По микрофона обявяват Първа вечер на Дибата между овцата серафимов и глиста запартък ха ха ха това ли било. Това било залата за Дибата. И аз съм се натресъл сред агитката на кака Тана.

 

 

 

 

За протокола, все пак внесох забележката си, защото чух, че от амвона клисаря питаше, дали някой има нещо против булката или и е правил нещо, за което те не знаели:

" На невменяемият сапарток му е разпран задника, лично от вездесъщият ист анарх на още първата ни среща к-о ще опиша не сега, но с него ще продължава да се очертава зоната на полумесеца, докато не стане обръч около Черно море и без да се разпростирам, за двамата преждеизходили се сенила шопара и другия престъпник , ще отбележа, без да разкривам тайните на политиката, която в ръцете на невежите е смъртоносно оръжие, че първият и закон гласи, че когато правиш политика, независимо от благородните ти или не цели, то и други политици ще се възползват от тях, и в горният пример за престъпните сенили виждащи опасността от полумесеца изтъкаван отдавана от истанбул с такива, като атил и летописец, но поради липсата на человеческо съзнание не вразумявайки, че ако сред 5 те млн българи са се намерили стотина сенила да вървят след звуковите алабализми на психопати, като овцата серафимов и психопата боцман, по Правилния принцип, то в близо половин че и повече милиардния "турански" басеин , където за еднаквостта на турак с трак не е необходимо сенилини чалгаджии и идиоти да се пенят из блогове с "доказите" си поради простат причина че са вече убедени, че етрурките са турките, и в тази в ка ще посоча и едно от последните ми разпарания на задника серафимов на което проститутката се фръцна със това че написаното било "забавно" и дори милкся не пусна следбващия комент

Та записах му логнат анонимен, като "неисторик" следното и даже наскоро и пост направих тук, но в блога му е следното:

"130. sparotok - :)))
19.05.2011 16:32
анонимен написа: Много по-логично е " .............. " ( напр."Турците" и т.н.) , да не са дошли от някъде си, а съвсем от близо (например черноморските степи) и езикът и културата им да не са били никак различни от тези на Тураките(траките) обитаващи днешните ни земи и така да се е създала днешна Турция от Турки и Тураки(траки), или от траки и траки който както по му харесва - това е моето виждане на не историк.
В празното се замества с желаното за действителност.

Забавно, много забавно:)
цитирай "

и последващия на неговот "Забавно"
на което му бе доразпран и задника сенилен на туркомана

"sparotok,

Дали ти е забавно или не е без значение ,след като се потвърждава от ДНК анализи,че единствено в Турция живеят хора със същите генетични маркери като тези в Тоскана

Така,че ти както си решил ,че откриваш топлата вода или ,че аудиторията ти са хора незапознати с Цани Гинчев,или най-малкото не са получили образованието си в условията на Зрелия социализъм,когато Траките се изучаваха и приемаха,като един от основния компонент на българската народносткато и днес на тази аудитория,като заместиш "славяни" с "траки" и ставаш пророка Гочо . Ами по добре е да ги заместиш с тураки. "

Което психопатчето сенилно херувима туркомански не публикува , а пишещият тук сенилен престъпник демограф почна да приписва "Тракийската теза" на Цани Гинчев за "Тракийската теза" на овцата

Лаком гъз кръв сере в политиката сенили С политика хистори не се тика е казал дедо Боже


Другото туркоманче глишаво, след една кампани на светллия и чист като утринна кавказка роса ист анарх на тема етрурки тураки траки се изоноде във ФБ то как никой автохонец не се бил сетил за това и имаше некво фръцкане и пръцкане , като това сегашното на дебилчовците анонимусмаймунякуси и запартъци с мадам глишева и тетка тановиците стахановки тъчащи на два стана лизача ладо при психопата боцко и кака тана при невменяемия серафимчо херувимчо"

подпис не се чите, но всички знаят тува

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867147
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930