Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2013 08:07 - Извънредно съупщену за първи път на български
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2582 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 15.01.2013 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първите Екстрасенси "От Извора" вече се приземяват във Ветеринарната долина и Жива вода за жадните души на кравките пасковки носят в научния експеримент, който ще потвърди раждането на телето Апис.

Деса Кравата е избрана първа за осеменяване с телето Апис, изпреварила Пасков само с един глас. Води се вътрешно разследване .

Телето Апис ще бъде заклано от Персиеца *  за да премине, и стане Той първата Мутра. Стефко Дзверко липсва, нито Жоро Мутресата Му е там за епохалното събитие.
Очаква се появявнето на видната ромка от УФО ложата Сра Дива за гледане на пъп интервю в цял ръст, с въпросник, от незададените и при първото и интервю въпроси :

Всички ние във Ветеринарната долина на ветеринаря Пасков живо се инересуваме, колко пъти досега сте чели "нашта любима тйеза за бургариите " на Борислав Борисов ?
 
Кога ще цитирате любимият на всички ромки , ветеринари и цветарки в Долината психопата Боцман ? 

На кой ред за първи път ще цитирате "нашата Ромска тйеза" за бургариите на Борислав Борисов ?

Във колко от вашите следващи кусмични прузрения или да ви фърлям на боб ще цитирате вдъхновено с  честна дъновистка. трънчето на БАН яджиите Борислав Георгиев и "неговата ромска тйеза за бургариите"

Забравих. Фърлянето на боб не се препоръчва по обясними причини. Все пак сме в долината на ветеринарите. И аз съм Галина.

Защо ветеринарите не са се обединили със офцата серафимова, не по-малко набожна от църковното педалче глишко, и секретарката му анонимусмаймунякуса-запартък, обединени от Делото на светулковците, но разделени от тракийско туракския им сверен или южен произжод, каквито се поддържат и от ветеринарите и Вас екстрасенсите за наука и сполука  ?

Вие на коя стърна заставате да си пудадете и другата Буза или ще ги разтваряте само за ветеринарите и нашият гуру написал "неговата ромска тйеза за бургариите" Борислав Борисов? 

Вие работите в Германия, като обичаният от всички ветеринари Ганчо Ценов, женен за германка и   автура съафтур на "неговата ромска тейза за бургариите" Борислав Георгиев, който има баба германка-разбирате ли тънкийо ми намек или да го повторя, кога ще го цитирате в следващата си книга за геомагнитните процеси при гетите и формирането на тектонската плоча на алеманите в продължение на стотици години по лимеса на римската империя- ИРИ, защото както сте доказали Византия не съществува?

Такива светила писаха вече за това, че няма как да е съществувала и вие да не сте го доказали преди няколко години и това можете да го цитирате рредом със цитат за Борислав Георгиев, който също като серафимка си го е помислил, и даже го е и записал, и въвел в научно ображение за ветеринари и техните последователи в спартакиадта усвоили Правилния Принцип в очакване да го цитирате в следващата си книга.

Оооо, Вие вече сте го цитирали. Свалете си гащите да Ви разцелувам, за всяко цитиране по целувка .  Малее, на мене пришки ша ми излезат, ма ето науката иска жертви. 

------------------------------------------------------------
* Персиеца заколва Апис при превземането на Гипеда  и се превръща в Мутра за Траките , които го изобразяват с прочутата си тракийска иконография на тракийският Мутраизъма и неговите египедски корени




Гласувай:
3



1. rizar - Хахаха
15.01.2013 14:19
само за един момент си помислих, че си забравил българската лаборатория на третия органон -антропософията. Въпреки, че нормалните хора смятат, че 21-ви век ще е века на антропологията, все още се щурат наоколо откачени екстрасенси, които се опитват да пробутват уфоложките си маймунярски екстравагантности за абсолютно доказана по емпиричен път истина.
Мачкай всички маймуняци в тези колаборационни лаборатории на западняшките прошляци.
цитирай
2. marknatan - слизай от амвона и не петни храма бе ...
18.01.2013 12:18
слизай от амвона и не петни храма бе маймуно, преди да са те анатемосали
Набожното клисарче напълнило килимяфката с гетска дришня и дошло в блога ми да му се стичат и да протестира срещу дъновистите ветеринари а си оставило в църквата престъпния психопат гетския лизач след като му се изодил в килимявката да му белосва стените с психопатските си прозрения
Та за тва ли сте направили блогове в блога, психопата гет да се дриска по стените му щото на вас ви се ховори за хистори с маниаци
ако се справяше Църквата с дъновистите като ги вкара вътре в Храма и ги остави да дрискат по стенописите щеше ли да оцелее
що не земеш да си белосаш стените на поморийксат църква па да го монтираш психопата гет да друска вътре на воля и изрисува пузнанията си ха ха ха
докато оня престъпен психопат никой не го знае ти си Божи служител бе маймуно обществена фигура
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850214
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031