Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2013 10:35 - Как се става/ставало се е/ турчин в България ?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1960 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2013 10:50


Както някога така и сега влизащите в джамия били турци !? Невменяемият спараток е в отпуска и Коста защо сра под моста на река Огоста е взел думата и обяснява научно, кво било трудолюбиви турци тракийци и кво българи в Източните Родопи, които ходели на църква били българи, които ходели в джамия забулени до ушите били трудолюбивите турци от НДК. Очаква се Григор Симов да обясни към кои са евреите, музикантите и пожарникарите.

Какво е общото между мюсулманите, евреите, пожарникарите и музикантите ?

Дедо Боже им е забранил да се занимават със земледелие *. Заради това и обезводнил и Източните Родопи. Ама на, комунистите атеисти, за да ги обругаят им направили язовири и ги изкушили от правия път, от джамията, на нивата да поливат тютюна, от джамията на нивата да поливат тютюна, немат време да отскочат до кадъните за по един гъзобрък и за това вече по телевизията си смъкват гащите. Били му свалили гащите на атентатора на Доган. Имало успешен атентат ** и по телевизията го давали. Защитниците на Организацията за Права и Свободи му свалили гащите публично на атентатора, да му целуват гъза от благодарност, имали това цивилизационно право в Организаията си, за свободата на което се борели, но атентирания се размърдал и предложил своя.

Каква саможертва, коментират запознати, ето това е лидер. Кака Тана вдъхновена от възроденото право да имаш правото свободно да ти свалят гащите публично в организацията е приготвила бюлетината, с надеждата при победата на ДПС културната им традиция да се превърне в Конституционна придобивка и за неходещите в джамии. От днес в България, а от утре и в Европейският съюз.

Поради отрицателните шансове на деататюркизирана османистка Турция да влезе в Европейският съюз Пътя на секуляризацията на Европа минава през България. И ний сме дали нещо на света.

----------------------------------------------------------

*- Хеле па на мюсулманите-на тех и пророкът им го е забранил да се занимават със земледелие, добиването на нефт прави изключение

**- и тук искам да запитам, дали неуважаемите резани карабинки читатели не си спомняте индентичен неуспешен атентат с пистолет на лидера отпреди няколко години, може би пак меди да беше или некоя друга от резаните карабинки с псевдоним, от лидерите на ДС , в родопите беше , пак от активист 25 26 годишен същия сценарий, с незареден пистолет, с писмо, знаков протест било само , да накарал лидера да се замисли и т.н. повторение на сегашното, ама същото беше, като този случай от преди време и оправданитео, че " искал да го накара да се замисли". Пазарджик и Смолян ми се въртят, но смътно, за да съм сигурен, но подобен индентичен случай имаше-дали някой не си спомня




Гласувай:
1



1. rizar - Те маймуняците не признават дедо Боже
27.01.2013 01:48
само някой си митра им на устата. Е, разбира се и чичко Фройд и дядо Дарвин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850096
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031