Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2013 04:12 - Ако Тракийците не продаваха момченцата си в робство, щяха да са най-многобройният народ на земята
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 9244 Коментари: 21 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Всички знаят, че тракийците били най-могобройният народ на земята след индусите. Херодот е посочил и причината за това, те продавали момченцата си в робство. А ако със седемнадесетте си жени, не продаваха децата си в робство е лесно да се досетим, че щяха да са най-многобройният народ. Тази етносна характеристика на тракийците убягва от овците серафимки и психопата серафимОФ я представя за топоним от Време ОНО. Е де го тоя топоним у т.нар. Българи ?

Етносната характеристика "страхливост" също е сполучливо отбелязана от Херодот, като топоним. Той подчертава подигравателно факта, че тракийците ги било страх да ходят отвъд Дунав и не знаели какво има там, защото кракът им не бил стъпвал там поради страх от големите пчели, които се въдели там. като и съвсем научно отбелязва, че тракийската страхливост се дължи и на тяхната тъпота, защото пчелите били топлолюбиви животни и не биха били вирели в суровия климат отвъд Дунав. Което може да ни укаже и едно от значенията на Тураките, Дураките, Тъпите, директно указано от Херодот с този пасаж.

Е де го и тоя топоним у т.нар. Българи ?

Може ли психопатаи от всекакъв вид цвят пол религия и образувание да доказват кво били българите-с гол гъз по хуя- на тва не му се вика бой а е бан

Може ли басняджии, европски осакатеняци, ромски дебили, прихопатични серафимки да доказват, кво били Българите, без да

Може ли, който и да е не само да не

използват нито един автентичен източник писан от българи за българи на български бил "доказал" кво били българите , защото им противоречало на Идеята за истинската История на Българите ? използват нито един автентичен източник писан от българи за българи на български бил "доказал" кво били българите , ами и да осира, изтрива, омаловажава всичко написано от българи за българи на български защото им противоречало на Идеята за истинската История на Българите и нямат своето психопатско обяснение осве, че попа бил пиян , било с малки букви, било писано късно на свещи в нуждника и те не му признали това защото те били имали правото да признават, като завършили в Германия или , работеяи в радио Ереван или Турска баня?



Гласувай:
7



1. lidislidis - Добро утро!
10.02.2013 08:57
Да ти е светъл и топъл деня!
Аз също съм чела на фински някои истини писани от Херодот за патриархалните навици на траките с многото жени и никакво уважение към тях...Хм! Така например, той сочи за варварщината, съпругът трак да предлага жените си на госта, която си избере госта му, дори и дъщерите си...Е, това не е ли психопатия и отврат? Уж семейство, па съпругът предлага все що е женско у него на госта!?? Може, би, ако са били грозни жените и щерките и госта не ги харесва, да е предлагал и себе си!!?? По пътя на логиката , така излиза тази дашност на тракийския мъж стопанин на жените си, който се отнася с тях малоумно и грубо. Нивото му на развитие е било по долно и от това на животните, тъй като знаем, че всеки мъжкар не пуска без бой женската на друг мъжкар.Това откачено действие на тракийските мъже, да си предлагат жените на госта, било изкоренено от българите, които претопяват траките...Интересно, защо никой не споменава, че тези траки са били доста ненормални и особени племена...? Всъщност има подхвърляния по този въпрос, но ще ти споделя с източници друг път...
Поздрави!
цитирай
2. marknatan - добро утро лидис, В следващият си ...
10.02.2013 15:30
добро утро лидис,

В следващият си пост Вездесъщият Ист Анархизъм ще цитира невъзпитано неведнъж писаното по страниците на ист Анарх свидетелството на най-големият християнски историк, един от Учителите на Църквата, великият Джон Хризостом, починал в 407 г, който свидетелства !, ( тва е се едно Ганчо Тъпото да свидетелства на невменяемият серафимОФ, че психопата боцман се сетил, че българите били ромски стражари, защото не се биели с ромите, затова и Ганчо Тъпото даже не се бил досетил б.а) та свидетелства един от Учителите на Църквата вече при победилото християнство, какво са правели пренебрегнатите 17 тракийки, татуирали се мощно, като индийки !
Етносна характеристика, цитирана от учителя на Църквата е обявена за тиквоним от тъпонясалите бг научени работници и техните учени сътрудници за радост на дедо божковците, че били големи ристиени и ристиенки в ж род милосърдните божи кравици фците серафимки .
Да и това е от ерата на победилото Християнство и тук некви дедобожковци шпрехат как дедо боже ги гледал и тракийската свиня "stalker" ми предлага майка си.
За мизийките етносната характеристика е, че се возели в коли.

С поздрав!
цитирай
3. joysii - Марк, поздрави! :):):):) Готин ...
10.02.2013 16:35
Марк, поздрави! :):):):)
Готин постинг.
цитирай
4. aip55 - Не са
10.02.2013 17:42
Не са много (умниците ) серафимОФ, но жалкото е там, че плесенясалата маса които му вярват се множат като жабчета в топъл гьол. Дано има повече хора да Ви прочетат постинга и се превъзпита малко от малко чалгаджииското младо поколение на кривата ни демокрация. Поздрав......++++
цитирай
5. letopisec - Поздрави ето това е в десятката: ...
11.02.2013 11:47
Поздрави ето това е в десятката: Може ли, който и да е не само да не

използват нито един автентичен източник писан от българи за българи на български бил "доказал" кво били българите , защото им противоречало на Идеята за истинската История на Българите ?
цитирай
6. zryncho - евреи дегенерати дъртофелници и ...
11.02.2013 14:14
евреи дегенерати дъртофелници и шлюхи. всички тук са се събрали. да ви еба майката аз на вас!
цитирай
7. aristotelis - Нещо последно и много сериозно от ...
11.02.2013 16:11
Нещо последно и много сериозно от мене......... Не стига че цяла европа ни се смее и ни се подиграва за износа на проститутки и цигани и нашето достойнство и престижа като народ е под нулата и продължава да върви на долу..... А за това имам лични горчиви впечатления понеже пътувам много често по-работа в европа...... А остава европейците скоро да започнат да ни се смеят и да ни се подиграват за историческата порнография, простотий, идиотски и лайнарски исторически измислени теорий, на дълбоко комплексирани и нищожни спаротокови псевдоапостоли, тракедонисти-македонисти-автомобилисти!!!
България за да върви на пред, спешно се нуждае от духовно уравновесени граждани, който ще се гордеят и обичат България за това което представлява в действителност, с плюсове и минуси, както важи и за останалия свят, а България за 1000 години е направила ЧУДЕСА в всичките науки и не й трябват прости и тъпи псевдоапостоли за да гледа света от високо, както й се полага и ЗАСЛУЖАВА!!!!!!!
цитирай
8. анонимен - Подводни
11.02.2013 22:18
Хахахахахаха, Херодот - достоверен източник. Хахахахахаха, егати и вица.
цитирай
9. marknatan - a kak li e bilo s vizantiitsite ri...
12.02.2013 06:19
anonimen65 написа:
a kak li e bilo s vizantiitsite rimlianite sestri bratia maiki si igraiat sexualni igrichki i tova bilo normalno i posle viarvame kakvokazvat te za nas.davali si momchetata v robstvo ami te i v tursko sa ni vzemali momchetata.imali po 17 jeni a sega po kolko jeni imat suvremennite muje.stoiat nejeneni i kude zaburshat niakoia da si dostaviat udovolstvie a onzi si gi vodi jeni i po niakakuv nachin gi obgrijva.to i pri eskimozite go ima tozi obichai akoi da imat edn ajena samo.za tiah kazvat che bieli i izhvurliali muja ,koito otkazva zashtoto ne haresva stopankata na doma.koi znae pri tiah kak e bilo kude i pisanoto ot raki za traki.dali puk naistina trki ne e imeto na bulgari i kogato sa stanali sila veche ne se pishe taka za tiah ako i te da sa imali mnogojenstvo i da sa stavali semeistvo sled sexualna nosht bez popo i venchavka a samo ot mujka otgovornost.



абе остави ги роми, византийци и тураки кво праели преди иляди години без интернет

ти сега офца смотана ходиш да те ебе един кривоглед психопат ха ха ха загрижила се маймунящиуната кой го бали в гъза преди иляда години ти не си го вадиш дявола от пъкъла днес феб 10 2013 г маймуна слабоумна


цитирай
10. marknatan - Хахахахахаха, Херодот - достов...
12.02.2013 06:20
анонимен написа:
Хахахахахаха, Херодот - достоверен източник. Хахахахахаха, егати и вица.



следващия психопата

когата фцата серафомОФ доказва с херо е Ттуракийско


психично болна маймуна

та Въпроса не е Исторически а е исторически МАЙМУНИТЕ СРЕЩУ ХОРАТА
цитирай
11. marknatan - До лидислидис: как разбра че са &...
12.02.2013 06:21
liubitel написа:
До лидислидис: как разбра че са "ИСТИНИ" писани от Херодот? 1.чете ли оригиналът на херодот? 2. Сравни ли със други летописци?Защо прие на доверие писаното от някой, който не е доказвал писанките си пред никого, а вероятно е искал да блесне пред сънародниците си, за да им въздигне егото, за да изглеждат тяхните взаимоотношения(през средновековието) не чак толкова мерзки? Как тия малки примитивни племена се съпротивляваха по-вече от сто години (след гърците) на римляните?
Още един въпрос, Дали блога е създаден за унизяване( в продължително време) на българите? Да поискаме да се отречем от живялите на нашите земи НАРОДИ,
с което да е по-лесно да приемем че сме потомци на 10 000 водени със конски опашки номади?




пал ли ти бе психично болен маймуна клонирана
цитирай
12. marknatan - Ученици и преподаватели от Испания ...
12.02.2013 06:25
aristotelis написа:
Ученици и преподаватели от Испания благодарят на



безмисления спам се трие
цитирай
13. marknatan - Да ти е светъл и топъл деня! Аз също ...
12.02.2013 06:27
vmir написа:
lidislidis написа:
Да ти е светъл и топъл деня!
Аз също съм чела на фински някои истини писани от Херодот за патриархалните навици на траките с многото жени и никакво уважение към тях...Хм! Така например, той сочи за варварщината, съпругът трак да предлага жените си на госта, която си избере госта му, дори и дъщерите си...Е, това не е ли психопатия и отврат? Уж семейство, па съпругът предлага все що е женско у него на госта!?? Може, би, ако са били грозни жените и щерките и госта не ги харесва, да е предлагал и себе си!!?? По пътя на логиката , така излиза тази дашност на тракийския мъж стопанин на жените си, който се отнася с тях малоумно и грубо. Нивото му на развитие е било по долно и от това на животните, тъй като знаем, че всеки мъжкар не пуска без бой женската на друг мъжкар.Това откачено действие на тракийските мъже, да си предлагат жените на госта, било изкоренено от българите, които претопяват траките...Интересно, защо никой не споменава, че тези траки са били доста ненормални и особени племена...? Всъщност има подхвърляния по този въпрос, но ще ти споделя с източници друг път...
Поздрави!





спамаджийски реплики тип престъпника гетски лизач се дезинфекцират
цитирай
14. marknatan - А защо лидислидис не прочете ? ...
12.02.2013 06:30
liubitel написа:
А защо лидислидис не прочете ?




реплики към лейди лидис от шебекоидни маймуни с овчи помисли се уничтожаваеть немедленно
цитирай
15. liubitel - Защо ми изтрихте коментара? какво ...
12.02.2013 20:56
Защо ми изтрихте коментара? какво съдържаше? Само защото не съм съгласен със лидислесбос ли?
цитирай
16. marknatan - ако не беше психично болна маймуна ...
12.02.2013 23:46
ако не беше психично болна маймуна тип божа кравичка овца серафимка щеше сама да си проумяла написаните по-горе за десетината человека в бг то причини за дезинфектиране

по страниците на вездесъщият ист анарх многократно е преразказвана историята описана от радичков писан по времето прекарано в швестерско с цел да му дадат нобелова литургия в която един швестерски тракиец на връщане от рудника не ударил достатъчно силно ТЪРНОКОПА си в скалата поставена в началото на селището и като се прибрал в къщи заварил една от седемнадесетте тракийки с друг тракиец чинно да чака реда си Ядосания турак се върнал при карпата ядосан че търнокопа му не издрънчал достатъчно силно да го чуе тракийката яростно замахнал и я пукнал
така че репликиране на коментирали статията от психопати не чели вездесъщия исторически анархизъм не се допуска дори като реплика

психоптастването си има своите секти
а лейди лиди има единстевния смислен и рядко съдържателен пост с който е разпорила карепите на тураките така че само зардаи този пост маймуните тук нямат право на реплика по написано от нея та дори и да са дошло за това а не да оставят коментари каквито като психопатични нечеловекоподобни маймуняци не могат да направят
цитирай
17. marknatan - евреи дегенерати дъртофелници и ...
12.02.2013 23:49
zryncho написа:
евреи дегенерати дъртофелници и шлюхи. всички тук са се събрали. да ви еба майката аз на вас!


деба и евреите дегенерати дъртофелници и шлюхи И тука ли са проникнали ?

ще трябва да си инсталирам глигорсимоф за предпазна стена
цитирай
18. marknatan - Поздрави ето това е в десятката: ...
12.02.2013 23:54
letopisec написа:
Поздрави ето това е в десятката: Може ли, който и да е не само да не

използват нито един автентичен източник писан от българи за българи на български бил "доказал" кво били българите , защото им противоречало на Идеята за истинската История на Българите ?




единстевната българска историческа школа Вездесъщият Исторически Анархизъм е единстевната историческа школа която ги използва и показа че написаното в тях не се отличва от от и записианото и предадено на други иностранние язици гречески и латински арабица и на черковно славянски и доказа че показва генезиса на Българите описан по начина от българи за българи на български така както е записан и от гръцки и латински арабски ки др източници без да остават излишни бурми гайки и да се осират и дискредитират автори и съчинения с психопатско следствена аргументаци попа бил пиян, късно е чадо, с малки букви, апокриф, ма на българские
цитирай
19. marknatan - Не са много (умниците ) серафимОФ, ...
12.02.2013 23:55
aip55 написа:
Не са много (умниците ) серафимОФ, но жалкото е там, че плесенясалата маса които му вярват се множат като жабчета в топъл гьол. Дано има повече хора да Ви прочетат постинга и се превъзпита малко от малко чалгаджииското младо поколение на кривата ни демокрация. Поздрав......++++



на десетината человека няма смисъл да се разпространява написаното тук, а пък на маймуняците изобщо
цитирай
20. marknatan - Марк, поздрави! :):):):) Готин ...
12.02.2013 23:57
joysii написа:
Марк, поздрави! :):):):)
Готин постинг.


поздрав пепеляшке

цитирай
21. marknatan - Я се подредете по малоумни желаещи ...
15.02.2013 04:26
Я се подредете по малоумни желаещи да разберат как им вкарват дявола в пъкъла, и малоумни желаещи да им се обясни квантовата механика мама ви деба маймунска да им се об яснявало как се вкарвало дявола в пъкъла ха ха ха че те да го разбрали

ПСИХОПАТИ


веднъж бпцкани маймуни завинаги боцкани
ша им обяснявал некой ист реализъм че те да го разберели вкаралитре си дявола в пъкъла ха ха ха който го разбрали и озарени разнасят чувставата си за знаия мама ви деба нещастрна нечеловеческа сган
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868785
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930