Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2013 05:48 - Вимето на народа
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2789 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Обслужващият тесни партократи феодален политически модел "Вимето на народа" възпроизвеждащ се в точност до пет знака след десетичната запетая, ще се възпроизвежда по заложеност, до пълното обезличаване на народа върху, който е въведен.

И може би и това е целта на този изкуствен неотчитащ местните характеристики политически модел.

Специално в България този подход остави извън борда по-голямата част от населението, което кукловодите безуспешно се опитваха да уловят и канализират в мрежата си и в жалките си опити да им налагат избираеми "лидери" отгоре с цел опитомяването и подреждането на колодата все не случиха на лидер .

В лицето , на Жорж Ганчев, Симеон Борисов и що годе накрая с бат Бойко кукловодите си бяха повярвали, че най-накрая са опитомили безличната според тях аморфна маса от "неоринетирани" лутаща се от десети насам " нечленска" тълпа, тази мандато даващата част от народа си, която привидно няма никва идеология ивърви след поредния мъжкар обещал и да я оправи . Икономически де. За да бъде разочарована от поредния дирижиран клоун.

Сегашната политическа система не е създадена да отчита, улови и репрезентира тази маса извън проектирана от кукловодите партийна линия от избраните елити ръководители и затова махалото на тази неканализирана енергия продължва разрушителните си процеси.

Народът не беше представен на Кръглата маса, чиито порочен антибългарски модел на защита и и репрезентация на политически сили и гарантираното им недосегаемост бе установен, като Институция под гръмкото заглавие Народно събраниуе, а на практика си е пошло партийно кръжочество и съответно за него, народът нямаше и институционално представяне , а и не му бе пзоволено от последващата информационна медийн аблокада и жалка партийна пропаганда изместила човешки, национални и граждански ценности и подмениула ги в партийно семйни такива , в резулта на което е и сегашната поредна абсурдна ситуация овците да бъдат окървавени, а добрите овачари загрижени за бъдещето им.

Е, добре, ще кажете, ами да дойдат да ни управляват кукловодите тези които дирижират нещата, та дано тогава да се оправи ситуацията.

Ама, кой ви е казал, че тези които дирижират нещата , тези кукловодите имат интерес и са си поставили за цел опрвянето на нещата за мнозинството непринадлежащи към политическите елити и техните семейни избиратели наложили феодализма, като модел за управление в 21 век !?

Оправяне за кого ?

Каква е тази политическа система , която не защитава носителите на права народа в политически обособената му и защитавана от държава права, а гарантира безнаказаност на излъчената от нея политическата власт безинствуваща и мародерствуваща народа си на основания закона на силата, като негов овластен носител ?

Какъв е смисълут от обществен договор изразен в Държава и спазването , когато в него са заложени интереси на чужди държави и за тях задълженията на Държавата в която живеят не са задължителни защото те не ситат тази държава за своя ?

Този политически модел не е създаден да служи за интересите на България, а да защитава една политическа феодална класа в различните и разцветки, в обслужването на чужди национални противобългарски интереси.

Политическа система създадена за да гарантира и запазва на партократизираната отчуждена политическа класа безнаказаност е противоконституционна дори по сегашната конституция в невъзможнастта на на носителя на права негово величество народът да потърси възмездие , вина, и да произведе ефективно наказание на виновните и на практика до сега да не са ефективно наказани доказани в политически и престъпни машинации ръководни политически кадри. И най-зле скалъпената политическа демоктратична машина полицейкста в демоктратичниоте държави намира виновни и те изтърпяват ефективно присъдите си.

Какъв наказателен "вот" да дава народа, като овластеният чичо си пие ракията с предишния "дедо" ?

Последният изгърмян показа завидни политически умения с хвърлената си оставка, и има опасност да се превърне в Остап Бенедеров герой или барон фон Мюнхаузен и да се измъкне за косата си и да се спаси, а с това и да спаси и пагубната за неосъзнавщия изпаднал в недоимък народ от такива като него обслужващи противоестествената политическата машина създадена да го обезкървява и да изтичат ресурсите му зад граница до пълното оскотяване и обезличване, като народностна единица. Процесите са започнали и видиотеното боричкане в блогове и форуми на напълно неадекватни опсихопатени представители на тоя народ портретуващи си идиотщини за реалност и прокламиращи за ценност идиотизми и расови превъзходтсва на арийци над дошляци загубеняци, нямащи право на изява в собствевната им Родина поради "доказано" неблагороден турашки произход , като източник за гордост и са най-яркото доказателство.

Но за какво ще му е на този народолюбец, или на друга от известните муцуни, или бъдещ приказен герой по примера на досега изявилите се батювци, който( и които) го правел все това в името на Народа, като няма съответен механизъм за своевременно реагиране и корекция и ситуацията вече се повтаря за трети или четвърти път.

Потърпевшите са не твърдите зибиратели на облагодетелтвуваните партократи и техните семейства гласуващи и получаващи облагите си и заинтересивани да запазват статуквото,а

точно тази аморфна мятаща се при различни “мъжкари" маса в надеждата един от тях да е лидера който те са очаквали и с личния си пример да реформира системата. Системата обаче създава лидерите, а не обратното и тук е илюзията и това на което разчитат кукловодите .

Дори обаче и тази най-образованата и либерална, свободолюбива и факта, че нито една от крайните и орязани без ясно политическо присъствие мастодонти разчитаьии на инерципта си не може вече толкова години да я привлече маса в отслабващата си гравитация идва да покаже, че е назряла необходимостта от една нова платформа , която да оформи идеологически тези лутащи се мандатоносители и да и преложи адекватен институционен модел, който да реагира на обяествение промени и да гарнтира изпълнението на желанията на избирателите, защото пътя на оскотпване който се прилага към малкото останали граждани ще довде до напълното обезличване на гражданското обяество и пълното феодализиране и депесиране след което оформените вече центробежни сили ще доведат и до саморазграждането на Българското обяество и за;ичаването на Бъ;лхари и българите, като народ. Процесите са налице. Ако преди двеста гоини тез се развиваха на останали извъм България територии, където се изградиха Ромунешки, Македонешки, Сървешки държави, то се га тези братоубийстевни процеси са внедрени вътре от туракоман и и тракомани от помаци и македонствуващи, които веднъж изградили си тази нова тирашкиа тракийска или помашка индентичност не яе представляба трудност за следванмето на модела на ромунеяето, малкедонеяето и т.нат.

Защото нека не си признаем, че днешните мандатоносители а не са нито турци, борци за права и свободи в държава в Европейски съюз (!?) нито седесери, нито предатели социалисти и захвърлили партийни билети, о каква чест, а са Българи, за които крайностите и реваншизма не само не мотивиращ фактор, а и ги отблъскват, от подобен род "победи" .

Довеждането до оскотяване на именно тези граждани, е началото на края.




Гласувай:
2



1. marknatan - Лизачи на престъпници психопата ...
23.02.2013 01:35
Лизачи на лизачи престъпници психопати гетски лизачи се дезинфекцират
цитирай
2. lidislidis - Прочетох те с удоволствие!
23.02.2013 01:46
Както винаги си изчерпателен с примери и точен в заключенията си.
Мен ми се струва, че сега сме зрители на един евтин селски цирк с доста елементарни и прости клоуни, каквито няма да видиш в нито един друг световен цирк....Клоунадата е към края си...Завесата пада...
Поздрави за поста!
цитирай
3. marknatan - лог фаил: един от поредните ма...
23.02.2013 01:52
лог фаил:
един от поредните маймунясали психопата в тема соп ствено ръчно озаглавил
"ЕМИГРАЦИЯ И ШИЗОФРЕНИЯ ЧАСТ І"

разсъждава за НАЦИИТЕ и "Жителите на Република България, най-вече етническите българи сред тях ",
( коментара ми чака удобренмието на шизофреника етнически българин )
01:12 - Глобално общество под егидата на ...
Глобално общество под егидата на капитализъм не може да съществува, нито капитализъмът ще се самоограничава, поради дефиницията на естеството капитализъма. Капитализмът винаги има национални интереси .
За пример : Водещият американски капитализъм не произвежда харвардски възпитаници или свои възпитаници за да ги изнася в Средна и Далечна Азия или Африка, и с това да разрушва устоите на собственото си благоденствие. Това се отнася и за държавите от Европейският съюз. Никой не финансира едно обучение в т.нар. айви лига щатски или други водещо западни университети, обучение струващо стотици хиляди за да бъде подарено това национално богатство на страни от третия свят, щото вижте капиотализъма се бил глобализирал и те ще отидат да работят за осем долара на час в София на пример, за да помогнат на суровинния придатък България да се аклиматизирала в европския съюз в квотата си за доматите. Ами как ще върнеш сто хиляди долара заем за обучение, ако започнеш работа за осем долара на час ?
Или както се демонтрира, от краткия пример, капитализма е това, което е разкрито от дядо Маркс и те ще си следват законите на капитализъма, докато обществото не им наложи да се променят.

лейди лидис е посочила съвсем коректно, че се опитваш да постулираш клишета ( безсъдържателни кйлишета е нещо като северните тракийци мизийците на офцата серафимов та затва не епитетизирам лелел кво сложно служебно пунятие сформих б.а. 0

Хареса ми изложената статистика в началото, но и не Ооакавах повече, след заявеното "Жителите на Република България, най-вече етническите българи сред тях, са измежду най-бързо западащите държавни и етносни популации в света."

да изсипваш безмислици за нации и други взети от назаем простотии лейди ги нарича субективности щото е лейди ама са клишираните тъпни тип гетски лизачи


нещо за северните тракийци мизийци етническите българи и др граждани на България в контекста на нациите за психопатска употреба ли имаш във втората си част ?


Отиди проичети лейди лидис има един пост за ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ха ха ха Kaква Тракия? Каква гордост?

http://lidislidis.blog.bg/history/2012/10/19/kakva-trakiia-kakva-gordost.1011412
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850434
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031