Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 09:26 - Назря момента за истинска марксистка партия в България. (Завръщането на маркисзма на запад е факт)
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 9139 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Гробокопачите на Комунизъма и Социализъма установиха в бг Политически модел, който отрича превъзходството на марксизма, като икономическо учение и модел за следване, и на основание на "победата си" над Комунизъма и Социализъма в "мирни" демократични революции "доказаха" безперспективността на Социализъма и Комунизъма пред всепобеждаващият капитализъм .

А дали е така? Дали загубилите спечелилите сражението са спечелили войната, както се пропагандира

Ето така започна анализа ми на ситуацията преди няколко дена в поста в който се отплесна и се превърна във "Вимето на народа" където вече темата бе анализа на ситуацията за периода , а не как да се измъкне от нея.

Ще завърша започнатото защото сичтам,че една марскистака партия е това от което има нужда българското общество и което отразява напълно митрогледа на голямата да не кажа преобладаващата част в него и смея да твърдя най-вече на елктората на депесираните, които бяха престъпно сегрегирани от продажната политическа класа и използнаи, като заложник в установяването на най-антибългарският политически модел който някога е съществувал в България.

Завръщането на Марксизма и използване на икономическото му учение, като идеология и платформа за благоденствие на народа е вече факт сред западните демокрации и никой не отрича факта, че Маркс на практика е единствения икономист разяснил природата на капитализма и обществено икономическите процеси призитчащи в парично стоковото стопанство и как регулирано да се постави то за целите на проспериране на цялото общество.

Опитите за дискредитизация с ленинизъм, национал социализъм, сталинизъм и др под изми никога не са хващали дикиш в страни с традиции в левичарски социалистически управления в Европа, а Обама успя да демократизира с марксистки идеи и най-консервативно търговско капиталистическо общество, американското .

Парадокса, е че точно България, която има добре силна интелектуална основа и се отказа от преимуществата, които ди и донесъл подобна интелектуална политическа платформа и се превърна в заложник на продажна политическа класа установила открито противобългарски политически модел обслужван от партийни елити предатели на нациоанлни интереси по модел обслужващ единствено "победилите" победените " ленинисти" поставили тесните си лични интереси над интересите на България.

Изминалите две и половина десетилетия и събитията от последната седмица очертават незабавната нужда или както биха казали капиталистите нуждата от създаване на продукт, който да задоволи възникналото потребление- Една Нова Марскистка Българска Партия, която да изведе страната на пътя на просперитета.




Гласувай:
5



1. balar - светът
24.02.2013 09:38
върви напред а не назад. заври си алчния евреин маркс някъде и ходи в китай
цитирай
2. alexalexalex - Малииии
24.02.2013 09:44
Интересно, че никъде по света марксизЪма не е прокопсал:)
Освен в Северна Корея и Куба.

Ще падна от смях - мислех, че си нормален, а то......
цитирай
3. raders - Не станаха ли много тези партии - ...
24.02.2013 09:56
Не станаха ли много тези партии - леви и десни? И има ли изобщо някаква полза от тях при едно лумпенизирано общество? Я стига с тези марксизми; видяхме ги и тях колко струват!
цитирай
4. josarian - Червен кенеф
24.02.2013 11:06
заври си тъпите комунистичмески идеи в гъза, смотаняк!
цитирай
5. lidis - Сега е на мода ''простият расизъм'', скъпи!
24.02.2013 17:27
Отвсякъде бъка разноцветен ...и прост!
Простият расизъм е нова тенденция и тактика на една неуспяла прислоика от келеши....
Поздрави!
цитирай
6. monaliza121 - "Вимето на народа"
24.02.2013 19:04
Вимето на народа е празно, спряхме ви сученето
цитирай
7. deathmetalverses - НАТАНЕ, НАТАНЕ! Вземи се в ръце бе, брат!
24.02.2013 19:29
Почна да ми падаш в очите с тази статия, а ми бе написал коммент, че АЗ СЕ ВИДИОТЯВАМ!!! "Пролетарии от всички страни, съединявайте се!" - не беше ли апел на твоят сънародник - г-н Карл Маркс, чийто основен труд - "КАПИТАЛЪТ", нямаше да види бял свят, ако не бе издаден от КАПИТАЛИСТА Фридрих Енгелс?! И, за да не ме упрекнеш в АНТИСЕМИТИЗЪМ, дежурното оправдание на всички евреи, че са ДИСКРИМИНИРАНИ - мога да ти кажа, че в Пловдив познавам ДВАМА ЕВРЕИ, единият беше приятел на покойния ми баща от детинство, бай Йото, превъзходен моделиер и шивач - частник и по времето на комунизма; ПРЕКРАСЕН ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК и ВЕСЕЛЯК! Синът му беше в една известна софийска музикална формация, рядко си идваше у дома. И този човек такъв готин костюм ми уши за абитуриентския бал (1990), че го носих до преди 2 години (по принцип ходя спротрити джинси и кожено яке от еко материал); а другият евреин е кварталният ми бакалин - по времето на ЖАН ПЪТНИКОВ НЕНАВИДЕНОВ, че и последните няколко месеца, когато останах без работа, ми даваше стока НА КРЕДИТ - храна, за да оцелеем с родителите ми; Е, вече му се издължих; така че за ЕВРЕИТЕ - хора обикновени, а не НАДУТИ БОГАТАШИ, не мога да кажа НИТО ЕДНА ЛОША ДУМА!!!
НЕ МЕ РАЗБИРАЙ ПОГРЕШНО: КОНФЛИКТЪТ от най-древни времена, е МЕЖДУ ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ, и ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ - а вторите са създали ДЪРЖАВАТА и ЗАКОНИТЕ Й, за да защитават СОБСТВЕНОСТТА и ПРИВИЛЕГИИТЕ СИ от БЕЗИМОТНИТЕ; ПИСАЛ ГО Е ..... АДАМ СМИТ, знаеш кой е и за коя негова ДЕБЕЛА КНИГА става дума!!! Та КОМУНИСТ ли е АДАМ СМИТ? И онези, които ми говорят за ЕВРЕЙСКИ ЗАГОВОР - да го духат! ОБИКНОВЕНИТЕ ЕВРЕИ не са виновни, че сред най-големите богаташи СЪЩО има и ТЕХНИ СЪНАРОДНИЦИ! КОНФЛИКТЪТ е между БОГАТАШИТЕ и БЕДНЯЦИТЕ! А демокрацията, за да функционира, изисква създаване на законодателна база и икономически условия за формирането на широка прослойка СРЕДНА КЛАСА, като баланс между двата ПОЛЮСА, за да има ГЛОБАЛНО ОТВОРЕНО ИНФОРМАЦИОННО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО...
цитирай
8. deathmetalverses - ДОБРЕ СТЕ СИ ВИЕ, дето
24.02.2013 19:33
monaliza121 написа:
Вимето на народа е празно, спряхме ви сученето



с близки роднинства и връзки бачкате нещо и си гледате сеира, че аз съм 8 месеца безработен ... ОНЗИ МРЪСНИК - АЛЕКСАЛЕКСАЛЕКС също ми обеща уж работа, и ме излъга - също като ВЛАДИМИР КАЧАКЛИЕВ - БЛАГОРОДНИЯ СПОНСОР НА ПУТАРЕСИТЕ от блог.бг...

ВИСШИСТ СЪМ И ЗА МЕНЕ РАБОТА НЯМА, освен ХАМАЛСКА!
цитирай
9. vmir - Добър фейлетон.
24.02.2013 19:54
И доста смешен.
цитирай
10. zarenkow - Не разбират Света и хората ,
24.02.2013 20:23
макар и направили сполучливи но полувинчати политически и икономически анализи за времето си , идолите ви и праволинейните им последователи няма как да създадат жизнено безконфликтно работещо общество. Дори и най добри намерения да имате ще създадете социален урод , защото само това сте правили , това можете , а и на тази платформа друго не може да се случи.
цитирай
11. balgarski7vinarki - би могло да се слу4и
24.02.2013 21:16
ако се направи с над- американска компютзрна технология.

цитирай
12. marknatan - Сърдечно Ви благодаря за учас...
25.02.2013 00:38

Сърдечно Ви благодаря за участието. Както знаете на мен Историята ми разкри тайните си и не се интересувам от политика. направих изключение защто момента е Исторически и запърви път в Българи има народно въстание, недирижирано и спонтанно, в който не организирани студенти или други сплотени колективи Изразяват нчеии псевдо интелектуални идеи как трпбвало да се строи капитализъма или друг изъм , а негово величество хората изразяват и демонстрират, това което безусловно се опредля за новата несъществубваяа потредбост от нова, модерна , не псевдо социалистическа , а марксистка нациоанлно отговорна българска партия, която не ще да си псотавя бутафорни цели за победата на сиоциализъма и капитализуъма в етиопия, а ще използва марксизъма във формата му на най-доброто кмоето человек е измилси за икономиката за проспериета на България
И извън темата от която се отплесвам ' критика' тип гетски лизаи и дърдорения на които участвуващите по дифолт няма да могат да приложат человечески мисло по определение че нямата такива и затова няма да влизаме безплодни спорове свързани с марксизъма или общи за демокрацията които нямат нищо общо с дефинираното от хората поставили своите си искания и демонстриатрното досега от всички бг политици марксичестка линия с коеъто идбват на влсат само за да се обявяват полсе за популисти и на практика самопревръяащи се в популсити от страх да не използват именно марксистката платформа която ги е довела на Власт защо доскро марксизъм беше мръсна дума.
Нещата се промениха и аз коректно го отбелязах Дори да сум имал такива идеи и рабирания в което не съм сигурен но съм споделя подбни в мои пререкани наприем с анонимус със резана карабинка зелас и някои друго то аз не съм пропаганмндирал поредния зимъм само защяото считам че насила хубост не став но днмес анализирайки не само ситиация извън на площадите но и добе запознат със мнеинят изразявани в тпози блог със 100 праценат сигурност ви заявщябвам, че напсиано е Факр независл от нашите лични прсистршсъие и лчино положение

Държавата била лош стопанин по презумция! в новосформираното "демократично" Общество където имало Равнопоставеност на различните видове Собстевност !?
Правителството било Държавата !? И като Собстевник то се грижело за Собстевността си като я разпродавало ?
С Офшорки !? Които били непознатото оръжие на капиотализъма осигурило пълната победа над социализъма
срещу ОБЕЩАНИЯ , За Инвестиции ? и внос на Демокрация ! От Турция с Автобуси и стока, с меди и медийно
Дай ми един лев и ми обещай ! ИНВЕСТИЦИИ ! ЧЕ ЩЕ МИ ВЪРНЕШ СТО МИЛИОНА ! ЩЕ СТРОИШ ДЕМОКРАЦИЯ ! а не Марскизъм Популизъм ! БЪДЕЩЕ и Благоденствие ! ЧЕ ЩЕ ИНВЕСТИАРШ ДО ПОСИРАНЕ В РАБОТНИЧЕСКО МЕНИДЖЪРСКИЯ КОЛЕКТИВ на частния СТОПАНИН КОЙто най добре ще се грижи защото ИМАЛ ИНТЕРЕС !?
С Офшорки !? Които били непознатото оръжие на капиотализъма осигурило пълната победа над социализъма Задграничните дружества на бай Тошо се мултигрупираха и започнаха да генерират благоденствуващи капитализъм вместо да помгат за създаването на Диктатурата на Пролетариата, който освободен от опресорите си задиша свобония демократичен въздух на капитализъма и разбра кво било да си Свободен и да имаш права да излезеш на УЛИЦАТА да Протестираш, като Свободен гражданин, на Свободна Капиталистичекса Държава осигурила реда за протестиране по мирен и демократичен нанин без чл !1 който осигурявал ръководната роля на Партията една от двете. Случайно да знаете,че тиранинът сталин, който рабил домократичния Колониален ред е упралявал без чл 1 ? Сигурно е немал и Праламент да му издава закони и затова е разбил колониализъма от който нищо по добро не било измилсено с изключение на неоколониалзиъма
Правителството имало право да Приватизира и разпродава Държавната собстевност заяото това било добро за Държавата ?
Срещу ОБЕЩАНИЯ за СТРОИТЕЛТСВО НА КАПИТАЛИЗЪМ, защото немало ПО ДОБРО НЕЩО ? ПИТАЙТЕ АФРИКА !
Държавата по презумция следва да се грижи за народа си а това било СОЦИАЛИЗЪМ защото такъв бил лозунга на БКП ? А той бил Измислен от Маркс, който бил Евреин !? и се прозивеждало Социализъм който се грижел за Гробокопането на Капитализъма !? Но капитализъма гепил Кирката и го пернал по главата Гробокопача си ?
Капитализъмът Победил ! Защото убил Гробокопачът си Какъв демократ ! Значи Гробокопачът не бил ПРАВ след като е позволил да го утепат !
Така разправят на момченцат и момиченцата си в САЩ ако загинат в Ирак или Афганистан - Згинал си защото си сак , децат им били сак които бягайки от дисфункшънал си фа,илиес отиват 16 г в армията за пушечно месо и умират защото бил сак, а нямат право да употребяват алкохол до 21 г но имат право да бъдат убити демоктатично в името на строиителството на Капитализъма
Само демократичния ЧАСТНИК притежател можел да бъде Демократ, защото Демокрацията била много лошо нещо но нищо по-добро не било измислено от Громителите на Колониализъма и Капитализъма а само гаден Социализъм решил да им бута колибата на ДЕМОКРАТИТЕ КАПИТАЛИСТИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА КОЙ , на КОЛОНИЯТА си или на БЪЛГАРИЯ !?
Бой по държавата, защото била проводник на Социализъма и Комунизъма !? който осакатил Капитрализъма и Демокрацията в САЩ и Великобритания и заплашвал собственоста на мормонските комуни в ЮТА , дето весели и щастливи живеели комунално Патриарсите на Капиализъма с по десетина Жени на практика единствения Комунизъм в света но те там не били комуняги и аха да стане единстевния Мормон с една жена и двеста внука Президент на Свободния свят и терориста марксист Обама с;ожи прът в Колелото на капитализъма с Човешко лице ?

Правителството било Държавата !? И като Собстевник то се грижело за Собстевността си като я разпродавало ? срещу ОБЕЩАНИЯ , За Инвестиции ?
Дай ми един лев и ми обещай ! ИНВЕСТИЦИИ ! ЧЕ ЩЕ МИМ ВЪРНЕШ СТО МИЛИОНА ! ЩЕ СТРОИШ ДЕМОКРАЦИЯ ! БЪДЕЩЕ ! ЧЕ ЩЕ ИНВЕСТИАРШ ДО ПОСИРАНЕ В РАБОТН ИЧЕСКО МЕНИДЖЪРСКИЯ КОЛЕКТИВ !?
Правителството имало право да Приватизира и разпродава Държавната собстевност заяото това било добро за Държавата ? Срещу ОБЕЩАНИЯ за СТРОИТЕЛТСВО НА КАПИТАЛИЗЪМ защото немало ПО ДОБРО НЕЩО ? ПИТАЙТЕ АФРИКА !
Еми след като Правителството е Държавата . то е Стопанина на Държавата то има право да разпродва а защото държавната собстевност не била КОНКУРЕДНОСПОСОБНА на западните капиталиостически предприятия
ВАЗОВСКИТЕ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ заводи не били КОНКУРЕТНОСПОСОБНИ !?
Българкса Роза не била КОНКУРЕНТНОСПОСОБНА ?
и т.н. Бисерите от Короната на една Държава.

НА кой и на какво в КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯТ СВЯТ НА ТЪРГОВЦИ, продукта на Бисерите от Короната не е бил КОНКУРЕНТНОСПОСОБЕН , КАТО ТЕ СА МОНОПОЛИСТИТЕ НА ПРОДУКТ ?
Като производството на ДОМАТИ от целото ПЛВДИВСКО поле струва стотина автомата ?
Ще произвеждаш домати и ще конкурираш Анадола с нейните 365 слънчеви дни или ТУРИЗЪМЪТ и ?
Как оцелява една държава на една територия? Като има конкурентно способен продукт който осигурява доходите на населението, и чрез този продукт не изтича национален доход а обратното се привлича чужда национален доход доход създаден в други държави
наложената муцуните от Котилото партийна система за модел на управление в бг обществото от т.нар. Кръглата маса изразило се главно в мотото отказ от Държавност, където Държавността е олицетворена със Социълизъма и се екксплоатираха и се наблягаше и се набляга на антибългарски антибългарската държава мерки прикрипи под лозунга за борба със тирания или комунизъм, където главни участници бяха старият партийно държавен елит предвидливо създал новите "нововъзникващи" демократични структури заели се със съзнтелното разрушаване на икономиката и разпродажба на бисерите от короната на Държавата защото те вижте били символ на Социализъма !?

Лозунга за равнопоставеност на различните видове собственост означаваше унищожаване на държавната собствевност и прехвърлянето и в лична собстевност на новозараждащата капиталистическа класа от двеста триста "свързани" семейства по модела на САЩ търговски капитализъм, където това би било гаранрирало демокрация ? под внушението, че държавната собствевност ще възроди Партията, която беше управлявала дотогава, БКП и ще спре строителството на капитализъмъ
Това бе направено най вече със селското стопанство
Този отказ от държавност съзнателно проведен от олигарските и кукловодите не засмука случайни хора и нито един от тигвашния "нов " елит, днешен утвърден елит, не е случаен а е част от от тези които хората наричат "ченгета" лица свързани с властта, предишната партийно държавна власт, метастазирала и създала своите клониране партии с които да насочва управлението на Държавата България, като за целта заема задължителните ключови позиции на частни собтсвеници на " средствата на производство" така както е по правилото на капитализъма , което видите ли щом собствеността била минела в 'частни" ръце и восла Държавата ставала демокрация и цъфвала и връзвала защото вече не произвеждала ежеминутно социализъмът и комунизъмът !?

цитирай
13. marknatan - Не станаха ли много тези партии - ...
25.02.2013 04:57
raders написа:
Не станаха ли много тези партии - леви и десни? И има ли изобщо някаква полза от тях при едно лумпенизирано общество? Я стига с тези марксизми; видяхме ги и тях колко струват!


Тук ще използвам правото си на стойностна реплика на коментарите


напълно съм съгласен с това , но тук се разглежда само частния случй вътре вече в партиите и че има условия не ами необходимостъ и наличнсот от тази на практика платформа използвана от всички досега но не представена с партия и това ще стане от тази марскистак партищ
иначе за това общо з апартиите и гражданство и тяхното представяне казах мнението си че е неибходума двукамарна систенма с граждански сенат и полит конгрес при намален състав ( виж слуая доган който хофил 2 пъти на заседани и се гордее с това и НРОДСА не може да му търси отговорност ?)

За пет неизвинени те изключват от Университетеа а при капиталистите имаш право на едно и си аут ма тук един наглец не ходи в Пармлмента и денмонстраитивно се репчи на кой на путящовците и това този мачизъм става модел за подражения на поколенията слунчовци щото тоя бил курназ Ербап или кво яе реформират путщовци общество с лчиен пример на мутри и престъпници презиращи и нескриващи презрението си към хората недосегаеми проститутки защото имали репресивен апарат узаконен от тях самите на престъпна Кръгла маса в която те се били ДОГОВОРИЛИ !? със кой ? със Демократите
цитирай
14. marknatan - Интересно, че никъде по света ма...
25.02.2013 04:58
alexalexalex написа:
Интересно, че никъде по света марксизЪма не е прокопсал:)
Освен в Северна Корея и Куба.

Ще падна от смях - мислех, че си нормален, а то......





използването на клишето северна корея демонстрира въпиющата неграмотност на блогъра опитващ се да демонстрира политически познания с аргументи въздействуващи единтсвено на клонинги откудето се издигат тези пропагандни лозунги без дори изнасящия аргумента да е запознат с конкретната ситуация в региона
Точно от Корея България има от какво да се получи и аз винаги съм искал до покажа защо Заради национално отговорната политика на тези хота които не лицжат заяпадняки задници износ на демокрация и културни модели за други а заяитават националните сиинтереси независимо дали Запада ги е Каталогизирал, като Нашите Южните и Юуждите Северняците , които се имат за корейци и ако имате възможност да се запознаето със конкретната ситуация ще установиуте че който да е южнящ западняк не се различава в основоопределяяите си личностни възгледи от северняците и ги подкрепя и изпраща средства на севера само защото това е негов дълг който той южнаяка под хомота на чичко сам не е свободен въпреки наложенбата му демокрация да на прави а именно да осъществи целта на съяествуване на всеки кореец дфа отмъсри на Япония и японците за зверствата нкоито са извършени над Корея по времеъо на Втораста св война които граничат с чудовищност и незвисимо къде живее кореецър е ;подчинил животра си на тоива национално отмъщение като южняка спонсорира севернпка който строи Бомбата и изграждфа ракетна система Това е една от причините янките да поддържат военна база от 60 г за да предотвратят в едно обединената от национална кауза Корея незавсимо от формата на тирания южна или северна Та как турчета в бг милерели за Туркия и били горови да колят бугари или ддрейците биле се швестери от по по най па корейците били два вида от тоя дето не ги било енбая от най важния обединяващ национален приознак ! ами се били делили на комунисти и капиталисти !?
Показетелн факт от който трябва да се почуат и бг помиприте е че т нар ЯПОНСКО море от западната помиярщина никога и никой незабвисимо в коя корея живее не го нарича така а за тпх е КОРЕЙСКО море и дори се стигна до междунарпдни сландали в които и капиталиста и комуниста корейци се оказват КОРЕЙЦИ ИЛи ТРАКИЙЦИ аккто доказа психопата серафимоф защото КОРЕЯ идва от КОРАВ Това служебно понптие няма обпснение на Корейски или ГРЪЦКИ а само на Тракисйки като доказателство за туракийския прозиход

Примерът Куба пък демонстрира и не заангажираните с политиката, че има работа с боцкана фен на психопата боцко разбрал "машата ромска тйеза" важното да го е казал една от нашите
Куба е нимеро уно за народите на Южна Америка, както казва Рейгън на американците това се оказало не е дна държава ами имало много дуржави та тея всички американски държави подкрепяли Куба за разлика от другата американска държава и даже такива като Диего Марадона изразяват предпочитанията си за Диктарорът Боцкания фен който водел по-добър демоикратичен живот от Марадона му отрича правото на личен избор щото познал принципа на психоапа боцко и ша ходи да демократизира саудиткс арабия с по петте жени или да премахва кастите в индия !? Или арабите имали право на културна различност и собстевн народен модел на димокрация и да имат по пет жени които не могат да свидетелстват срещу мъж , което е признак на денмократичност но за боцкания фен приемра с Куба и Корея размахван от олигиофрени използвали такива като него да вкарат дявола в пъкъла на народа му бил Доказ и маймунчото не се свени да го иузползва мислейки че онанира с кака тана стахановката и громи кумунизъма и социализъма


С това ще завърш арепликата си кък блогъра който ако не беше коментирал по тема политика не би получил фнимание по дифолт на ромки боцка гъз разбрал ромската теза на психопата боцко и явщващ се антагонсита пък на блоговия идиот кака тана
Но тъй като сем на полит тема а тама всички дори и идиотите са реяпрезентирани отделям фнимание тъй като както ще засегна и при отговора си на друг блогър това дали си тъп или некомпетентен или грозен в политиката няма значение ти си равноппоставен и избвинението че тъпия електорат не разбирал прузренията на какао таноцки и ташковци са нелепости довели до сегашното състояние поради имнно незачитане на человеческата личност Виж в Хисторито психопати и маймуняци не се дискутира по дифолт защот там е Наука и съвсем не зависи от напъните на маймуната или престъпници психопати гетски лзиачи да се признаеил в престъплениеи или анонимус маймунякъса да фръцнеьл с амдам г;лишева кво не бил разбрал ама то било същото като доказаното от любимеца на преждеизказалия се маймуняк разбрал принципа на психопата боцман в нашата ромска тйеза или как не му било обяснео да разберел и той както му го пуказала фцата серафимова с възторг как да си вкарва и пузнава дявола в пъклото за доказ на лесно опознаване и научно преподаване
цитирай
15. marknatan - Вимето на народа е празно, спряхме ...
25.02.2013 04:59
deathmetalverses написа:
monaliza121 написа:
Вимето на народа е празно, спряхме ви сученето



с близки роднинства и връзки бачкате нещо и си гледате сеира, че аз съм 8 месеца безработен ... ОНЗИ МРЪСНИК - АЛЕКСАЛЕКСАЛЕКС също ми обеща уж работа, и ме излъга - също като ВЛАДИМИР КАЧАКЛИЕВ - БЛАГОРОДНИЯ СПОНСОР НА ПУТАРЕСИТЕ от блог.бг...

ВИСШИСТ СЪМ И ЗА МЕНЕ РАБОТА НЯМА, освен ХАМАЛСКА!



Срамна Работа Няма !

някой беше доказал че ако планината ен отива при него той отива при планината или с други думи ако не си помогнеш сам никой няма да ти помогне перифразирано ако работата не идва при тебе отиди при работата
и все пак тук се засяйьга един основен проблем който яе илюстрирамзащото се яполучи това което искаха кукловодите свеждането на Микроикономиката до макроикономиката за която разсъждаваме тукИ тъй като в случай с теб иамме пресичане ще го зипозлвам и ще кажа че от факта че точно ти не можеш да си намериш работа означва колко сбърклани са пропорциите и управлението в тази икономика Казвам това с уверението че ти си направил необходимото и продължаваш да го рпавиш заято всеки един от нас трябва да зидържа семейството си или себе си
Като Работа Ти можеш да предаваш частни уроци по английски или музика на инструментите които владееш Редица частни школи за които винаги има търсене И ако както сппоменаш нещяата са сведени до там че и там е "пренаситено" заяото си опитал и има хиляди безработмни с английски и музика вече сам рабираш за сбхърланата макроикономичекса рамка
защото ако това което пояяснявам и предлагам като твое лично разрешенеи е разрешението за индивид ав рамките на държаванта му територия да се издържа със работа която обаче е налична само заяото иам една макроикономичекс атрамкла осигурена от държавата която донасп национален доход и отделните индивиди си менката услугите и работите вътре в тази рамка т нар микроикономика където можеш специално ти да си и преводач да ходиш да чистиош вагони на гарата да миеш стъкла и т.нат
Решение за теб е и създавена на бузнес , това е сустемата която крепи западните общестъва които са си осигурили обче макроикономичекси доходите на обществото и вътре си менката бизнесите
наприем без инвестиция ще покажа една област а ти може да си намериш и други Има едно постоянно и даже повишаващо се потребление на перилнби и миялни препарати тези които го произвеждат са н практика части лица които бутилират по рецепта продукта състатне като при цар киро за пояснение таме спирт и есенция тука са два три други компонента които се доставят от търговеца на едро Ти купуваш от него и бутилираш пласирането е от твоя стран в магазинната мрежа
такъв бизнес се намира и в други области Можеш да рентваш такси и т,н.
Или работа има за целият китайски народ дори в БГ да не говориме че БГ е рай за азиатски търговци
проб;лема веч опира до създаването на национа;лен доход което става на вече макроикономичексо ниво с продутки които БГ да изнася и участвува в международното раздленеи на баницата
БГ беше една от 10 те държави в всета притежатели на ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ - нефтопреработвателни рафинерии, оптична и лазерна техникла за циувилни и военни нужди развира оръжейна продукциа с емблематичнио запазена марка , корабосторителници, атомна енерги да не изброявам санме тези са достатъчни да осигурят благодентсвие на всяка държава туй като не са налични и при Г 12
И тук това е което засегнах като съзнателно създадения политически елит обс;лужващ чужди национални инбтереси който сполучи да стопира товца за щастие тези неща при народна воля се възстановявата за една нощ
Търговските партнщори търсят продукта Ниукой не е казал че Индия трябва да купи стока за два милиарда от САЩ или че бг ТРЯБВА да изнася и поддържа турговия със СЩ И ЕВРОПА, като има държави като ВЕНЕЦУЕРЛА от които една петролана рафинерия може да се зарежда и за готови петролен продукт да има нигерийски илио там квито требав да са несъветски тнакери на едри търгови да го изнасят без да е необходфимо некой да строил петропровод нагръциоте при вече построен хаб пристанищяе с рафинерия за милиарди ? в което държавно уастие да било 5 процента !?
защото рфинерия била дадена на РУШНЯЦИТЕ ? които осигурявали петрола
а в същото време да се откаже дълга на ИРАК към бг вместо да бъде изплащан в ПЕТРОЛ и преработва в РАФИНЕРИЯТА Тка че да остане и за ПРИСТА Русе
Зъбчето караше стомана от САЩ да я преработва в КРЕМИКОВЦИ !?
Това е достатъчен пример за тотално сбъркана и противоестествена държавна политика на определената администрация присвоила си правото да говори от името на народа на основание престъпните си закони за разпределени на народните гласове иззети от съмнителни нечситоплътни по създавенатео си политически партии които откйрито показват презрението си към народ акато дори демонстратино не работя в Народно събранеи като дори се хвалят в своята безочливост че никой не може да им потърсо отгобпрност че имали само по два работни дни н парламента какъвто е случая с тотално деградирали поитик Доган за свидетелство и доакзателство за пошлата престъпна сите,ма създане на Кръгалата маса
И ако не е така кжете за какво ако не за ислюстрация на наглостта служи издигането на Държавен глава в ДИРЕКТНИ всенародни избори когато ФУНКЦИЯАТ МУ БИЛА ДА РЕ стартира СИСЪЕМАТА и я предяпази от креш ?

Това е все едно да си сложите на компютъура с който се фръкцате в момента златне бутон ристарт инкрустиран с десет каратови диамнат а на стойност десет милиона долара
За другите клавиши които победилата Майкрософт е измилсила за маймуняците ще ви се наложод а четете вездесъщият исторически Анархизъм и с това да заявя на незапознатите и коментиралоте за пръв път тук че писаното в блога е не да търся "социализиране" с маймунчивци или съмишленици или както сте се изразили повечето от кометриалите да си го завирате в зданици защоъо това ви харества ми птравете го това казва но не на;лагайте субктивния си задниочески модел на инако свободно мислешяи и изразяващи волятаи си грчждани, които се оказва са окол 48-50 процента това че виер си завирате квот си завирате не го навирахйте като предимство на други така е в Политиката Затова там няма некомпетентни необразовани некултирни
И все пак мисля че дискусията е доралса и е порасла с неколко века и всички заслужихте моето уважение защото няма нито един от участвуващите да деклерира че поради пичатната грешка написано не било вярно само на един му прозвучало не както менделсовия марш а било фейлетон Фейлето н флейта който на квото умее Щом разбирате и спиочатни грешки и не сте като инфантила глишеф и анионимусите маймунякуси да се поздраявавает с киро И Мето и първописа и сте в политическа тема моите уважения към всички политиканстващи където всеки глас е глас и затова тзи гласове на реални хора , народа не на сплотени колетви студенти или пролетари и др под е гласът на народа е Факт както и да се подменя и впоскледствие интерпретира което неминуема ще стане
цитирай
16. rizar - НАПЪЛНО АБСОЛЮТНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ПОДКРЕПЯМ НАТАН
26.02.2013 22:33
ЗАЩОТО КУБИНЦИТЕ, КОИТО ХОДИХА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВОЕННА СЛУЖБА ОТБИВАНА В ЕТИОПИЯ, СУДАН, МОЗАМБИК И АНГОЛА ВИДЯХА ОФЛАЙН-А НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ И РОБОВЛАДЕЛСКИ ЗАПАДНЯШКИ ШВЕСТЕРИЗЪМ. И СЕГА ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРИЕМАТ САМЧОВЦИТЕ ДА ИМ СЕ БЪРКАТ НА ОСТРОВА НА СВОБОДАТА.
За Корея същото . Камъни ще ядат, но няма да клекнат на лайняния запад. Тук в България, ако не беше помиярската намеса на КГБ , военния контра-разузнавач Тодор Живков нямаше да позволи попиляването на постигнатото от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 12 МЯСТО В СВЕТА ПО ПРОИЗВОДСТВО, ДОБИВ И НАРОДНИ ПРИДОБИВКИ. БЪЛГАРСКАТА ИМПЕРИЯ, КОЯТО ДО 15 ВЕК Е БИЛА НА 5 МЯСТО В СВЕТА СЛЕД МОНГОЛСКАТА, КИТАЙСКАТА, ЗАПАДНАТА И ВИЗАНТИЙСКАТА ПРЕЗ 1990 СТИГНА ДО ЗАВЕТНОТО 12-ТО МЯСТО, ОТ КЪДЕТО СЕДЕРАСТИТЕ, ТУРКОФИЛИТЕ И ГРЪКОМАНИТЕ НИ ЗАПРАТИХА НА 112 -ТО МЯСТО.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863541
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930