Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2013 20:15 - ДНК анализ доказа, че Циганите са Хуните. Извънредни Исторически Новини
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2286 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2013 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Извънредните Исторически Новини продължават. Не било хиляди години, а 1500 (хиляда и петстотин). Пичатна грешка и нарушени съафтурски права на психопата боцман и съафтура му ил да дебил( щур мен ) пуради куето за да се избегне нарушването на психопата боцман на съафтурските му права върху служебните названия се изписва с цифри, върху които психопата боцман няма още съафтурски права предвиждани в петото издание на нашата ромска тйеза на Керамопулос, която щяла да бъде и цифровизирана за по-лесно броене на варненския тип доказателства, защо делфина е риба умело използвани по наръчника на Гоше Рибето за служебното понятие на Керамопулос Бургарии и предвид бъдещите съафтурски права тук мимоходом изписваме с цифри времевия отрязък, а изчерпателно за пръв път на български ще бъде направено от, знаете от кой от изгрелите на небосклона втора реколта боцкани фенове,  т.е да се чете не впродължение на хиляди, а 1500 г, което Съвпада с появяването на хуните от Каракитай, северозападната област от чието служебно название иде и служебното и назовани хуни, както бе доказано от везд Ист Анарх, тук областта пусочена и от ДЕНКА,  мигрирали ромите, някога наричани цигани, а доскоро и мангали, за да станат ромски служебни названия от ромската стражарска армия по лимеса, както е доказал психопата Боцман тезата на Керамопулос със синаксиса по варненски. Екстремните ситуации изискват екстремни мерки. В публикуваното ДНК изследване на 13 цигански групи от Европа се доказа, че те са дошли от северозападна Индия преди хиляда и петстотин години. Циганите са най-голямото малцинство в Европа, а в света са втори след Индийците. Имат различни езици и обхват на обичаи, се подчертава в изследването, но споделят общо генетично наследтсво и групите им в Европа, както се подозираше от лингвистичния анализ, доказва, че всички са се изсипали от района на североизточна Индия и са мигрирали в Европа преди хиляди години, което изключва те да са доведени от Чингиз хан и монголците , както се подозираше, а доказва, че това са траките, заведени от Дионис и завърнали се по родните си места.

"

INDIA

: The Romani, once known as "gypsies," are Europe’s largest minority group, with 11 million members. They speak a variety of languages and have a range of customs, but share a common genetic heritage. A study of the DNA of 13 Romani groups from across the continent confirms what was suspected from linguistic analysis—that all the Romani hail from northwestern India, and migrated out approximately 1,500 years ago. —Samir S. Patel"

Публикувано от Археологическия Институт на Америка:

"Индия:

Романите, някога известни като" циганите", са най-голямата малцинствена група, с 11 милиона членове Те говорят на различни езици и имат диапазон на обичаи, но притежават общо генетично наследство. Проучване на ДНК на 13 ромски групи от целия континент потвърждава това, което е бил заподозряно от лингвистичния анализ, че всички Романи в Европа са от Северозападна Индия, и емигрират преди около хилядиа и петстотин години. "

Останете в студиото. След рекламата Извънредните Исторически Новини продължават с Открития в Полша истински гроб на хан Кубрат

Реклама:

По телевидението се показва пияна от любов към отец серафимоф та две не вижда фца серафимка и деклерира:

-Може ли некой да ми докаже за доказ , че две и две е четири ?

Край на рекламата и доказателствата.

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3861974
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930