Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 05:46 - За един от Бекярите(ергените) на Столетницата. Какво ще стане с "турския" електорат на ДПС ако научат истината, че лидерът им Доган е педераст ?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3033 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2013 06:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Военната хунта в Турция не случайно успява да стабилизира страната и да служи за гарант на обществото. Турската държава е едно военно общество от самото си създаване и турчинът в него независимо днес или при създаването на турската държавност е бил единствено и само войник. В ИсториятаТурци земеделци няма.

Затова и почитта и уважението към армията създател и на модера Турция, родена от думите на Ататюрк към своите войници, " Аз не Ви заповядвам да се биете, аз ви заповядвам да умрете" в добавка на ретроспекцията на това общество от създаването му та до днес безапелационно доказват това.

Турчинът войник роди и създаде Османска Турция и модерна Турция и като доказателство за същността на турското общество и ролята на турчина войник в него е и безпрецедентното и конституционно място и днес на войника и армията в него символ и олицетворение а турчин и Турция, където религичта отстъпва на заден план дори и днес в ерата а муджахидините и войстващият ислям на арабските петродолари.

Исторически във времето представено от психологическа и морална гл. т. няма нищо по унизително за военните общества и колективи от пасивния хомосексуализъм на членовете и. От там това се пренася и в презрението в отношението на цялото общество към хомосексуалистите, закляймявани, като страхливци, малодушни и т.н. негативи, въпреки, че както се опитаха да докажат баталиони от беззъби швестери, през Втората, каква ирония, тоно беззъбите прочути островни колежански педали, дават пример за нечуваната храброст на своите педераси по време на войната, като пример, че това са само предрасъдъци и педалите са също толкова добри войници. Но, уви, какво да се прави парадигмите и предрасъдъците управляват човешките общества и няма лидер общественик, който да се опитва да се представи за лидер на едно общество, но да се портретира хомосексуалист.

А какво да кажем за все още феодалните порядки на иначе модерни и богати мюсулмански общества, където дори жените не притежават равни права с мъжете ?

Като продукт на Партията на Ергените, евфемизъм за педераси в БСП, та вижте само колко "инелектуални ергена" има Столетницата, от "култови ридактори, като Продев, та до нежни творци, като Вълканов и народни деятели на културата, лауерати на димитровски и международни отличия с напевни гласчета и меко държане, Ахмед Доган отдавна , още в зората на своята политическа кариера прозря опастностите за "ергенството" му лишено от закрилата, която даваше Столетницата на отдалите си живота женихи на Партията Институция.

Тук е уместно да спомеменм и друг един Жених, който вместо да се представя, като Баща с много деца символ на потентността му и Бащинството на народа, както си му е редо за Тираните, се Ожени (май омъжи, от кой род е народ ?) за Германския народ , ха ха ха, но обичаше да го снимат в групата на деца.

 

Тук в блога имаше една статия за Изнасилването на Инджев в която тупанът написал я дори не подозира, че написаното изнасилване е в действителност физическо от посочените изброени там "ергени" на Столетницата, които лумпена използва за да обругае Инджов излял мъката си на тръстиката, подобно на българяето разказало за ушите  на цар Траян,  за да му олекне. Фпичатлен поради множеството награди , които имали тримата изброени еякуалци "ергени" и хашъмката от сцената ( по неква случайност и тя от групата на ергените. от трупата на Народните) лумпена без да подозира изброи групата на ергените без да се усети че е същия педераст като тях и че те са на практика и физияеки изнсилвачи в метафорично разказаната истина от Инджев, които все ергени са и женихи на Столетицата по чиито върхове бъка от такива "народни творци" не случили  на женска ласка в живота.

Та добре научил си урока " ергенина" Доган реши да докаже на електората си, че той не е "ерген" или Бекяр на майчин език и  се ожени и то как четири пъти или повече, абе няколко пъти, като всеки път подскачаше, като петле да доказва на електората си " мужествеността" си .

Как за "такъв" слуьбите да пуснат "партеката" , че е педераст. Или той май беше от "службите " а гарван гарвану учо не вади. както и да е ергенина реви да си напраи ПиАра , като педи Фреди и се напраи на "женкар"

Само, че всяка добре гледана кадъна ще Ви каже, че ако Ви трябва четвърта булка за да разберете, че това което има меду теннките гащи на първта булка е същото, което е и на четвъртата, но се броят мъжките рожби, а после женските и нямаш ли ги от първата още, значи се жениш за пред ората или както им викат избирателите от майчиния ти език, за които да перифразирам великия музикант "по-лошото от това да се родил сляп е да си " педераст.

Какви актьори само избира Столетницата. Окото му не трепна на сцената, когато любовникът му се опита да го пушне с тапешникът. Но виж, когато му свалиха гащите не издържа и го погледна, като разгонена кучка.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868464
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930