Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 05:29 - " Ние си имаме султан "" Васил Левски
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2004 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 27.06.2013 05:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Движение за Правата на Султана иска възстановяването на Османския Султан и кани Осман Баязид Ефенди за държавен глава на Българската Османска Империя, с което султанските фермани автоматично са валидни, като например фермана за връщането на Одрин на България, незаконно потъпкан и неизпълнен от потурнака Кемал, останал неизпълен, въпреки медународните му гаранции. Автоматично са валидни и признати от международното право и другите султански фермани- този за екзархията и емлищата а Българите в старата османска Империя, които ще бъдат валидни и развирени въс възстановената Българска Османска Империя със седалище центъра на българските землища София.

Осман Баязид Ефенди син на Ибрахим Тефлик Ефенди, син а Бурханедин Ефенди син на Султан Абдулмеджид е настящият султан наследил съгласно устаножената традиция правата на Османската Империя от братчеда си Ертугрул Осман Ефенди след смъртта му на 23 септември 2009 г.

Като държавен глава на възстановената Българска Османска Империя султан Осман Баязид Ефенди ще гарантира, яе няма да ограничава Правата за пътя на всички резани карабинки към Европа да не минава само през Босфора, а например за заселените кипчакси татари или доведените от предците му черкези настанени в Лудогорието ще гарантира свободен достъп до родното Букурещско летище.

Всички резани карабинки независимо от неизвестният им но турски произход ще имат право на избор на имена от Корана без да са застрашени, че ще им бъдат отнети, като турски.

Двукамарния парламент на Българската Османска империя по подобие на този на братския САЩ ще осигурява необходимата законотворческа подсигуровка без да ангажира с нея победилата партия в свободни избори заета единствено с изпълнителата власт и приложението и което не се нуждае от нови закони, чието бреме лежи на законодателната парламентара власт, а от спазването на същестуващите закони, както е в братския САЩ, демократична Русия или сестрица Франция, където почти винаги изпълнителната власт е притежание на конкурентна партия, което гарантира политическо представяне и негласувалите или на тези гласували за друга политическа сила.

Не може да очакваме на облагодетелствуваните да променят облагодетелствуващата ги система, затова след седем годишен период султан Осман Баязид Ефенди ще отстъпи поста държавен глава на своя братовчед законен наследник на титлата султа, Гирай хана на кримските татари "булгари".





 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rizar - Както и гарантиран
28.06.2013 11:41
османски пазар от Виена до Индия и Кайро. Едни познати играха на търг за внос на вода в Египет, едни хървати подбиха цената с 2 цента и спечелиха .
При Османо-българската империя подобни проблеми няма да съществуват.
цитирай
2. marknatan - rizar, това е било и първото решение ...
28.06.2013 11:59
rizar,

това е било и първото решение на възрожденците Българо Османска Империя дуалистична монархия по подобие на Австро Унгарската полуюена в резултат на Унгарската револьцич Подозирам че и с България се е целяло подобно нещо сериозно за да го има черно на бяло в газетите но рушняците се усещат а днес бг лайнпметите подминават темата щото си знаят славното кирометовско минало от време оно А то на откритя се правят всеки ден току що четох в-к СЕГА и там Димитри Иванов обогатрил речника на резаните карабини и установил защо искат да извадят Ботев от учебника по майчин език

" Ботев не му сложил пълен член на Балкана " * ... затова го махнали от учебниците по майчин език - пишео Димитри Иванов (Джимо ) в."СЕГА"
Думи открити от Джимо в Истанбул обогатиха речника за майчин език и бабите на резаните карабини. "Българска църква" и "Свети Стефан" означавало "Бургар Киеза" и " Ая Стефан"- Българска Киеза и Агия Стефан на "майчин език", видно резаните карабини имат и баби гъркини, запазена кримска марка хо, хо, хо.
Късното редакционно приключване му е позволило да прочете научния доказ на съавтура на психопата боцман Ж. Войников, обнародвано по страниците на Везд. Ист.Анарх. с което да извади думата БАЛКАН от речника за майчин език, благодарение на научния доказ "б. Думата е Прабългарска, тъй като етимологията не е тюркска, а вероятно тохарска. Касае се за двусъставна дума." с което се омаловажава науюно т." а). Думата е тюркска, най-вероятно донесена от куманите. Среща се в тюркските езици, башкирски"

Преводачо, предателю "Traduttore, traditore" изменил си на " Jim Beam®" и си минал на Узо, как беше на майчин език Мастика, Мастика... ама нали резаните карабини не пият !?
viva la джимо


цитирай
3. marknatan - И все пак Одрин е върнат на България ...
28.06.2013 12:07
И все пак Одрин е върнат на България така както освободенич от българите Солун "продаден" на Гърция

Е къде е сега одрин ? резаните карабини произвеждат "тракийци' за нуждите на българските полит лайномети строители на балканци
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866184
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930