Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 00:35 - Как научно се доказа, че т.нар. "Германци" са "Турци"?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5359 Коментари: 8 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Денка Науката за Аланите: " " Въх Баджанаци ! "Германци" в Испания, "Турчета" в Иберия" "!? В 409 г Аланите основават в Испания Аланското царство, което просъществува до 711 г, когато пада под ударите на арабелите, за да бъде възстановено 70- тина год. по-късно от двуюродние братя от север т. нар. Франки. Зап. проституция продължава да нарича Аланското Испанско Царство "ВьестГотско, защото било на вест вот хайвьее за Равна, гдето поехали другие готи, тоже нарочени с измислен и несъществуващ в прилежашия ист. период служебнно пунятие "истготи" за да се различаюят от Вьестготините. След настаняването си в спейна аланите изтребват другие двуюродние " славяски", пардон " германски" братя от северното приказно чернопоморие и каспие, "сивите" . В помощ на науката неродената мома "ДЕНКА" доказа, чи тез в Испания били "гермаци", нещо кат пумаци, защото не пищели с буквите на готиния Урфил, но били. Унез в Иберия били техи баджанаци, баш тураци ! От русите турци!

В Иберия братушките пък пак утриха в Краснодарския район насред Кавказе наа 800 м надм висояина уникално погребение на пореден прославен Тракийски Воин. От русите турци!

Тракиеца е погребан с прав железен меч. Може мечът някога да е бил крив, значи е тракийски ятаган. Открита е стъклена посуда за изпът. Брадва, която може и да е била двустранна, т.е. Тракийска. Бронзово огледало, златни декорации потвърждават тракийския тип погребение в дървен сандък, поставен в каменна цистерна. Тракийският произход се потвърждава и от двата бронзови шлема на воина и неговата плетена ризница. Още Омир е писал за доспехите на Тракийците. И за прочутите им коне, скелетите на три от които са намерени с една крава-шарена, в погребението. Имаш крава пиеш млеко и в задгробния живот със стъклена посуда, казвали тракийците. Наличието на кобили обаче докарва нещата до смесен югославски тип, от народа кобилодояч. За това путсказават и дванадесетте коипия и двата меча прострени на рамото и в слабините, които го правят идеален кандидат за праболгарски надпис на неизвестен, но турски език, на двуметрова двутонна колона от фараонския камък гранит. За съжаление иманярите извършвали първоначалните проучватели работи безприяинно са се изплавили от археолозите и надписа не е намерен, но може да е занесен в Праболгария и там да го намерят, като Тракийски шлем а Британски о-в. Световната безпрострастна научна упщественост се надява иманярите първо да се опитат до го продадат по Интеренет, за да може да се запознаят с него, пред възможността да пупадне директну в ръчичиките на бг научениет работници и техите учени сътрудници с инвентарните номера и осигурен вечен задробен живот в Хранилището на бг науката за доказ, че е праболгарски.

Какво става из ФБето и групата на ветеринарите: там нова етериарна звезда инж Нетко от Нета е доказал, че малоготите не били готи. Само Попа им. Защото, както се научихте Поп е една от трите "горски" думи на "германско" наречие, т.е готско. На което са "ховорели" и "германците" от Спейна. Жалко е, че не са прописали и Буките на Готиния малък Поп " германецо" Урфила. Но Денка Науката е за това.

В помощ на науката неродената мома "ДЕНКА" доказа, чи тез в Испания били "гермаНци", нещо кат пумаци, защото не пищели с буквите на готиния Урфил, но били. Унез в Иберия били техи баджанаци, баш тураци ! От русите турци!




Гласувай:
6



1. germantiger - ;)
22.07.2013 08:06
Аз се чудя как научно е доказан Холокауста?

Пак те питам марко магаренце:

а) 6 млн

б) 3 млн

в) 300 хил

Съвсем сериозен въпрос без да те будалкам и без да те засягам:

Имаш ли пострадали в семейството от Холокауста?
цитирай
2. letopisec - Браво, брависимос...но това не е една и съща дума
22.07.2013 10:14
Коя е тая група на ветеринарите във ФБ :-))))...
цитирай
3. rizar - Германе
22.07.2013 21:23
Холокоуста струва и няколко първокласни немски подводици "Делфин" подарени на биг брадъра , и с които джудасите изтрещяха ракетите на братушките Яхонт в сирийското пристанище Тартус.

Не виждам смисъл, защо единствено на база на антропологията , сиреч на обичания от теб нордически тип да доказваш някаква си особенна германска порода.
Доказвал съм ти многократно, че и москалите са от същия тип порода, антропогенно, не много различни са и т.нар. угро-фини.
На база съществуващия изворов материал, никога не са споменавани сред германските племена -франките, които не се споменават, нито от Птоломей, нито от бащата на "германците" Тацит. Това е доказателство еx sillentio , че пра-пра родителите на франките са дошли от Европейското черноморие и въпреки, че основния им боен инструмент е брадвата и то двустранна, не са дървосекачи, което и е още един аргумент, че не са обичайните блатно-озерни дървосекачи от Дойчланд за които ни споменава и Тацит.
Основното и главно средство за изхранване на тацитовите дойчовци е било и си остава събирачеството ...и сеченето на дърва.
А са измислили и бирата, защото са нямали чиста питейна вода , а са цопали из блатата заедно с прапрарадителите на днешните паляци - несармати , беларуси и руси...
цитирай
4. germantiger - Попе/Рицарю...
22.07.2013 22:53
Объркал си се нещо - под моите постинги за расология не си писал кокретика, темата не ти е понятна (русизма при теб е на място), колкото на авторите с които разполагам, отделно от това запомни и осмисли:

ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ РАСОВИ ТИПОВЕ, ЕТНОСИ И НАРОДИ, ОТДЕЛНО ЕЗИЦИ И ЕЗИКОВИ ГРУПИ
ТОВА СА ТРИ РАЗЛИЧНИ "НЕЩА"!
ИЗСЛЕДВАНЕТО ИМ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНО!

Расата е предмет на естествознанието и описателната антропология!
Гражданството е юридическо понятие.
Народ е историко-цивилизационно.

Раса и език не съвпадат!
Расата и езика обаче са свързани!
Расологията регистрира и характеризира физическия облик и признаци.

P.S.
За германите пишат
Пифеус/Пифей
Тацитус/Тацит
айде на бг Цезар
Страбон
Патеркул
Плиний стари
Плутарх
Флор
Аппиан
Касий
Марцеллин
...
Археологически германи са датирани близо 2 000 гпрне в Европа, изворово 400 гпрне... за сравнение българи в Европа има 3-4 век от новата ера или някой би упоменал 2 век от новата ера - с "две думи" хиляди и стотици години след германите.
цитирай
5. rizar - Герман
23.07.2013 09:33
това е на "професионално" релативно ниво. Какво означава имало разлика ??? Всяка школа, особенно западно-робовладелска и постколониална си има собствена терминология и понякога, нарича едни и същи неща с по-няколко имена. Думи Бог дал много. Особено на беззъбия шизофреничен английски, чиято лесна граматика се компенсира от смесването на много латински, келтскобритански и по-късни англосаксонски думи, което е довело до този шизофреничен език на който шпрехат днес радетелите на новия световен ред. Така, че не знам за какво ми ги цитираш тези христоматийни примери.
Относно примерите на латинските автори , прегледай си основно текстовете в които се корелират, т.нар. германци и сармати. Един се чудел към кои да ги причисли, друг въобще не смятал, че ги имало първите, трети ги нарича направо келтоскити и т.н.
цитирай
6. colyo - относно холокоста......
23.07.2013 10:02
Преди години ми бе попаднал доклада за нюрнбергския процес, относно избитите евреи в концлагерите. Американците изришно подчертават, че цифрата е силно завишена с цел "по-сериозни" присъди за обвиняемите и официално е обявено за 370 000 души.
Към момента масово се тръби за 6 000 000 жертви на холокоста. Бог да прости всички загинали по време на войната, но ако някой успее да ми обясни за какво друго освен за пари става въпрос, ще съм му безкрайно благодарен.
цитирай
7. shtaparov - Ньет забравляй, че пограбеният ...
23.07.2013 11:48
Ньет забравляй,че пограбеният Тракиец е имал два (дуе,туу,цвай!!!) шлема,значи сигурно е бил с две главыми,но едната му е огребана- сигурно от турские вьестготушки?? :))
цитирай
8. marknatan - Коя е тая група на ветеринарите във ...
25.07.2013 03:15
letopisec написа:
Коя е тая група на ветеринарите във ФБ :-))))...


Ветеринарната долина ф ФБ ето е мястото в което се събират секъф вид балкански умствени кастрати и делкат цирково представление Седаш от време на време на некой баир и гледаш сеир без пари Сеира и забавленишта са задължителен реквизит по определение на Програмата залепена на входа на долината а 80 працента от записалите се болни от логорея циркаджии са никове на ил да дебилиния с трима ромски боцкано клониннга С двете текезесарски кобили ( орташка кобила и вълците е я ручат ) и заместилата успешно сра дива генефенката стуянка зрелището напълно покрива модерната представа за цирк Цветни петна на безличния фон тук на култовите тъпунчовци тъп николай цветарката, иван тъпото и пасков тлъстия и впръскват некои от новите гастролиращи звезди в програмата на трупата и Инж Нетко от Нета например Чиляка прави супер дупер снимки, но решил, като Дьолакроа да се мисли за цигулар . Споменатият от везд ист анархизъм във в/ка с Априлското въстание на т нар Гърци, велик френски романтист съвсем сериозно се имал за Цигулар, а не за даровит художник :

( http://en.wikipedia.org/wiki/File:Eug%C3%A8ne_Ferdinand_Victor_Delacroix_017.jpg )

Но в това е и хумора, нали, на трупата от биологични "тракийци" и трагедията на един народ, като новата порода балканци
те търсят корените си като психопата боцко в едната прочетена кига на Цено Ганев и копат с мотики в нета от тука до пладне, засаждат Истината. Толкова години ги Лъгали Веяе стига Времето е техно !

Като стана дума за инжинери, като гледам и другите с такива титли, съм убеден, че има дедо Боже !
Представяв ли си психопата боцко в съчетание с демонстрираните филолошки умения да се сдобиеве с титлата инжинер какви докази и колко още "исторически" ника предстояха ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865874
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930