Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2013 11:29 - Падна ревниво пазено ветеринарно откритие
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1524 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Рухна и тайната на първото в света лактозонетолерантно добиче Деса Кравата, създадено в лабораторни условия: от майка зоотехничка и осеменител ветеринар! Как се стигна до разкриване на тайната, ревниво пазена от научения екип на инж. Пасков.

В спора се ражда Истината> Увлечени в голям научен спор словени, сКловени ли е участниците се рагорещиха и ни позволиха да проникнем в Мисленето им, което досега изгледаше, като прясно варосан дувар.

Научния феномен, първото в света лактозонетолерантно добиче Деса Кравата, продукт на защитника на Балканска Болгария, ветеринаря Пишков и сие, чието създаване се пази в тайна, доказваше, че

Бащата ветеринар се втурна да защитава продукта си, с което неволно издаде на научната общественост начина на създаването му.

 

Превъзбуден от наскорошното си научна победа, разбил на пух и прах противниците на ветеринарната наука, които не могли да му представят оригинала на Манасиевата хроника в студиото ветеринаря се втурна в студиото да иска оригиналите на Писмата на папа Николай или др средновековни документи, в които пишело словени, които не били сКловени, за да подкрепи научния спор на продукта си Деса Кравата, която по матросовски защитава създателя

"

пак там

 

"

Никой досега не е успял да му донесе на ветеринаря Пасков в

Научния ветеринар иска да му покажели в студиото, че Словените били сКловените на СРЕДНОВЕКОВЕН

Деса Кравата пък доказва, че

 

Абе тея требва да са роднини за да имат еднакво мислене !

Ветеринаря Пасков е Осеменителя !

Ето как е научно била създадена Деса Кравата-Научния феномен, първото в света лактозонетолерантно добиче Деса Кравата, създадено в лабораорни условия: от майка зоотехничка и осеменител ветеринар!

Thrakia не била Trakia, фигуративно казано! DeSi To КЪДЕ бе, шошо? Къде в български и руски документи, РАННИ такива, има подобен изпис- СЛАВИ????"DeSi To ами за СЛОВЕНИ питам.... аз при Хелмолд СЛОВЕНИ, че даже и СКЛОВЕНИ не виждам. , " DeSi To на латиница, Естебане, не на латински. ти правиш ли разлика? и аз помолих за СРЕДНОВЕКОВЕН документ, не за модерни интерпретации"документ !Thracia не била Tracia на латиница, не на латински !

 

 

студиото Манасиевата хроника за доказ на Ветеринарата Наука и той отново контрира с победния си аргумент ( за Долината на Ветеринарите б.а.).



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851033
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031