Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2013 10:25 - Превратът от 20 авг 917 л. с/у 40 -ия василевс Симеон I Мизиец ( 912-927 л.)
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4141 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 22.08.2013 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мястото на действието е известно, описаната с градовете и от Ал Идриси р. Ахелой, днешна Марица. Действуващите лица също. Симеон печели битката, но губи войната, за да не се завърне никога в Царския си град. Както е известно от същите византийски източници, които са описали битката и в които също недвусмислено е посочено, къде е проведена тя, край р. Марица, но по интересното за нас е да проучиме откъде е довъл за нея с войкста си 40 -тия ромейски василевс, цар на майчин език, СимеонI Мизиец ( 912-927) умрял в парадната си, построена по-персийкия образец на втора столица там Пазарграда, у нас Мегали Преслава, в резултат на успешна християнска магия !? наричана от човекоюбците пророчество и любим исторически метод за доказ в кирометовщинаата и агиографията на де що има гладували и жадни за познания св.св. светулковци. Не знам, колко от зритетлите на блога ми, ако има са жени, затова ще се въздържа да разкривам тайни за жените и няма да използвам пророчества, като исторически метод в хисторито.I Мизиец, като всеки император е отишъл да размазва бунтовиците. та колко са само същите слуяаи описани от самите ромеи, разбира се свързани до едно с пророяества, но да не издавам тайни и за женитеI Македонец и ще основе най-славната им династия. Истината е, че друнгаря Роман, въпреки изричната забрана, като превратадия извежда флотата с цел успешното, извършването на запланувания преврат, а не с безполезната от гл.т. на войната предполагаемо превозване от майна си райна на главорези да опожаряват Добруджа, които не могат да имат никакъе ефект, към каквата и да динамична ситуация в провеждана битка отвъд непреодлолимите Старопланинските български крепости, а от опожаряването а стърнищата в Скития файда никва.

http://img62.imageshack.us/img62/174/xrjd.jpg

р. Марица nahr ahilu /идриси/  ахелww- гр

Най-големият ранно средновековен картограф, чиито карти се копират в следващите триста години, описал и картографирал например източниците на Нил, нещо, което не е постигната до 19 век, е посочил, че р Марица е р Ахелой. Това се разбира и от описанието на битката от всички дали такова автори: "Продължителят" на Теофан" и сродните Лъв Граматик, Псевдо-Симеон и Лъв Дякон, с повторение на версиите от по-късния Скилица. На други ден след разгрома българските войски са спрени от саможертвата на превратаджиите в самото подножие на " Непревзимаемият" град, край селището Катисири, днес Истанбулски квартал, едно от любимите места "определяно" по стратегически приячни далеч от морски бряг зад гърба за провеждането на решителните сражения от т. нар. "българи", наред с първенеца Българофигон.

 

В предишния си параграф авторът на Продължителят на Теофан дава архаизирано описание на трите реки около Адрианопол, Хеброс, Арзос и Артак и историята на основаването му от Агамненовия син Орест и ограждането му от яки стени, от имп Адриан, очевидно вместил тук и използвал описание от стара хроника така, както се пишат хрониките, компилации от различи. хроники и авторови данни, където е посочил Марица, като Хеброс, а не Ахелой, наред с Арзос и Артак, в чиито три води се изцели Орест и съградил града, което не бива да ни смущава да търсиме противоречие в наименованите, поради посоченото очевидно арахаизирано взаимстване. Споменато е и разстоянието от Адрианопол до Филипопол, което съвпада и с това на Ал Идриси( виж карта ). В това архаизиране няма противоречие, с наричането на реката за разглеждания период от автентичния датиран документ на Ал Идриси Ахелой, където пък и е указано от византийските автори, че се е провела битката.

Практически невъзможното преместване на 80 000 хилядната или там колкото и да е била Победилата българска войска от предполагаемото от бг лайнометите гр Анхиало, през масива на Странджа или града крепост Адрианополи , за да се появи на другия ден в предградията на Цариград при Катисири, както ни уведомява Теофан в самото описаие за битката " похода на възгорделите се българи стигнал до Цариград, където бил спрян при Катисирти". Възгорделите се българи в похода си стигнали до Цариград, където устрема и е спрян, дело неспособно дори за моторизираната българска армия превзела наскро Одрин, върнат завинаги със султански ферман на България, осран, както всичко в хисторито и от лайнометите и последващата реколтаб гливави психари, фси серафимки и боцкаи олигофрени, само указва, че битката е била, там където е описана, на едиствено възмоьното място едно от двете при река Марица, наречена Ахелой, където е била групирана войската на превратадиите с цел да подмами Симеон да напусне града, правилно предположили, че българите не са майстори във византийската защита и самонадеяни от военното си превъзходство и политическата ситуация, с коронясването на Симеон ще излязат извън стените на града, което и се е получило. Планът се е задействувал. Имп Симеон

В същото това време византийската флота е в Дунава, с цел превозване на печенегите или турките или др. под описани случаи. Нищо ново под слънцето и същото в празните глави на бг хисторияеските лайномети. Приписват си Старата ромейкса тактика от времената, когато тъпите българи били изпратени за зелен хайвер да се млатят в Македонията, докато византийците освободили любимеца на Крум, българинът Васил, който ще стъпи на византийския трон, като Васил

 

На друнгаря Роман, напуснал с флотата към Дунава, е била издадена присъда за ослепяване от правителството на Симеон в Цариград, докато той лично е на път за битката с размирниците, но веднъж напуснал града, превратаджийската партия около превратаджийката императрица Зоя, помилват роман и вратите на цар Симеон са завинаги са затворени за Цариград.

Развитието на ситуацията и кариерата на Роман, самият той устаовил втората знаяителна визнатийска династия, осрана от т нар гърци повече и лайнометите на бг хисторито.

Не един и два пъти цар Симеон моли "духовния" си баща патриарх Николай Мистик, да му издадат туристическа виза, само да му разрешат благовидно да може да посещава и града, пиве си и суправителя Роман. добре знаейки, че Сената е на негова страна и веднъж отново в града привъренизите му от Сената и политическата му партия, налиябосстта на кочто е добре засвидетелствувана от изброената кореспонденция, ще променят ситуацията в негова полза и той ще си върне отнетия престол. Просимеоновия Сенат е разконспириран от превратадиите хванали част от коресподенцията им, и на Симеон му е отказано да посещава града и са отрязани другите му дипломатически опити да се върне безкръвно на трона на Византия.

Всяко зло за добро. На политическата карта на Света във вечните и ранглисти официално, след Византийското и Франкското, излиза третото царство, Българското. Завзето със сила, както пишат и не се срамуват от това, един самите българи на български за българи, осрано за доказ от бг лайнометите и следващата психоптаска маймунясала боцкана ветеринара олигофренич от новата балканска порода фси серафимки одрискали българското, защото било на български, от българи за българи написано Хисторито им.

 




Гласувай:
6



1. letopisec - Защо мизиецът Симеон има "...
22.08.2013 14:50
Защо мизиецът Симеон има "скитски гняв", нима мизийския гняв е боцкан?
цитирай
2. marknatan - Защо мизиецът Симеон има "...
22.08.2013 22:59
letopisec написа:
Защо мизиецът Симеон има "скитски гняв", нима мизийския гняв е боцкан?


Ех , сега и ти ! Тайни за жените...

Ами защото неговият любящ духовен баща му пише в пряка реч, че рода му е от Роби на Аварите, а знаеш какво са праили Турките на Робите ... па турски ги боцкали кат психопата боцко с гол гъз гръцки манаф ... ха ха ха
цитирай
3. marknatan - Превратът от 20 авг 917 л. с/у 40 -ия ...
22.08.2013 23:57
Превратът от 20 авг 917 л. с/у 40 -ия василевс Симеон I Мизиец ( 912-927 л.)

Мястото на действието е известно, описаната с градовете и от Ал Идриси р. Ахелой, днешна Марица. Действуващите лица също. Симеон печели битката, но губи войната, за да не се завърне никога в Царския си град. Както е известно от същите византийски източници, които са описали битката и в които също недвусмислено е посочено, къде е проведена тя, край р. Марица, но по интересното за нас е да проучиме откъде е дошъл за нея с войската си 40 -тия ромейски василевс, цар на майчин език, Симеон I Мизиец ( 912-927) умрял в парадната си, построена по-персийкия образец втора парадна столица, там Пазарграда наред със Суса , у нас Мегали Преслава, наред с Цариград, капичнат в резултат на успешна християнска магия !? наричана от човекоюбците пророчество и любим исторически метод за доказ в кирометовщинаата и агиографията на де що има гладували и жадни за познания св.св. светулковци. Не знам, колко от зритетлите на блога ми, ако има са жени, затова ще се въздържа да разкривам тайни за жените и няма да използвам пророчества, като исторически метод в хисторито.

http://img62.imageshack.us/img62/174/xrjd.jpg

р. Марица nahr ahilu /идриси/ ахелww- гр


Най-големият ранно средновековен картограф, чиито карти се копират в следващите триста години, описал и картографирал например източниците на Нил, нещо, което не е постигната до 19 век, е посочил, че р Марица е р Ахелой. Това се разбира и от описанието на битката от всички дали такова автори: "Продължителят" на Теофан" и сродните Лъв Граматик, Псевдо-Симеон и Лъв Дякон, с повторение на версиите от по-късния Скилица. На други ден след разгрома българските войски са спрени от саможертвата на превратаджиите в самото подножие на " Непревзимаемият" град, край селището Катисири, днес Истанбулски квартал, едно от любимите места "определяно" по стратегически приячни далеч от морски бряг зад гърба за провеждането на решителните сражения от т. нар. "българи", наред с първенеца Българофигон.


В предишния си параграф авторът на Продължителят на Теофан дава архаизирано описание на трите реки около Адрианопол, Хеброс, Арзос и Артак и историята на основаването му от Агамненовия син Орест и ограждането му от яки стени, от имп Адриан, очевидно вместил тук и използвал описание от стара хроника така, както се пишат хрониките, компилации от различни. хроники и свои авторови данни, където е посочил Марица, като Хеброс, а не Ахелой, наред с Арзос и Артак, в чиито три води се изцели Орест и съградил града, което не бива да ни смущава да търсиме противоречие в наименованите, поради посоченото очевидно арахаизирано взаимстване. Споменато е и разстоянието от Адрианопол до Филипопол, което съвпада и с това на Ал Идриси( виж картата ). В това архаизиране няма противоречие, с наричането на реката за разглеждания период от автентичния датиран документ на Ал Идриси Ахелой, където пък и е указано от византийските автори, че се е провела битката.

Практически невъзможното преместване на 80 000 хилядната или там колкото и да е била Победилата българска войска от предполагаемото от бг лайнометите гр Анхиало, през масива на Странджа или града крепост Адрианополи , за да се появи на другия ден в предградията на Цариград при Катисири, както ни уведомява Теофан в самото описание за битката при р. ахелww- гр : " похода на възгорделите се българи стигнал до Цариград, където бил спрян при Катисирти".

Възгорделите се българи в похода си стигнали до Цариград, където устрема и е спрян, това е част от описанието на цялата битка при Ахелой, дело неспособно дори за моторизираната българска армия превзела наскро Одрин, върнат завинаги със султански ферман на България, осран, както всичко в хисторито и от лайнометите и последващата реколтаб гливави психари, фси серафимки и боцкаи олигофрени, само указва, че битката е била, там където е описана, на едиствено възмоьното място едно от двете при река Марица, наречена Ахелой, където е била групирана войската на превратадиите с цел да подмами Симеон да напусне града, правилно предположили, че българите не са майстори във византийската защита и самонадеяни от военното си превъзходство и политическата ситуация, с коронясването на Симеон ще излязат извън стените на града, което и се е получило. Планът се е задействувал. Имп Симеон I Мизиец, като всеки император е отишъл да размазва бунтовиците. та колко са само същите слуяаи описани от самите ромеи, разбира се свързани до едно с пророяества, но да не издавам тайни и за жените

В същото това време византийската флота е в Дунава, с цел превозване на печенегите или турките или др. под описани случаи. Нищо ново под слънцето и същото в празните глави на бг хисторияеските лайномети. Приписват си Старата ромейкса тактика от времената, когато тъпите българи били изпратени за зелен хайвер да се млатят в Македонията, докато византийците освободили любимеца на Крум, българинът Васил, който ще стъпи на византийския трон, като Васил I Македонец и ще основе най-славната им династия. Истината е, че друнгаря Роман, въпреки изричната забрана, като превратадия извежда флотата с цел успешното, извършването на запланувания преврат, а не с безполезната от гл.т. на войната предполагаемо превозване от майна си райна на главорези да опожаряват Добруджа, които не могат да имат никакъе ефект, към каквата и да динамична ситуация в провеждана битка отвъд непреодлолимите Старопланинските български крепости, а от опожаряването а стърнищата в Скития файда никва.


На друнгаря Роман, напуснал с флотата към Дунава, е била издадена присъда за ослепяване от правителството на Симеон в Цариград, докато той лично е на път за битката с размирниците, но веднъж напуснал града, превратаджийската партия около превратаджийката императрица Зоя, помилват роман и вратите на цар Симеон са завинаги са затворени за Цариград.
Развитието на ситуацията и кариерата на Роман, самият той устаовил втората знаяителна визнатийска династия, осрана от т нар гърци повече и лайнометите на бг хисторито.
Не един и два пъти цар Симеон моли "духовния" си баща патриарх Николай Мистик, да му издадат туристическа виза, само да му разрешат благовидно да може да посещава и града, пиве си и суправителя Роман. добре знаейки, че Сената е на негова страна и веднъж отново в града привъренизите му от Сената и политическата му партия, налиябосстта на кочто е добре засвидетелствувана от изброената кореспонденция, ще променят ситуацията в негова полза и той ще си върне отнетия престол. Просимеоновия Сенат е разконспириран от превратадиите хванали част от коресподенцията им, и на Симеон му е отказано да посещава града и са отрязани другите му дипломатически опити да се върне безкръвно на трона на Византия.

Всяко зло за добро. На политическата карта на Света във вечните и ранглисти официално, след Византийското и Франкското, излиза третото царство, Българското. Завзето със сила, както пишат и не се срамуват от това, един самите българи на български за българи, осрано за доказ от бг лайнометите и следващата психоптаска маймунясала боцкана ветеринара олигофренич от новата балканска порода фси серафимки одрискали българското, защото било на български, от българи за българи написано Хисторито им.

цитирай
4. rizar - А по времето на Кубрат да нямаме патагонско царство ???
23.08.2013 11:08
Асоциирана България към обединените византийски щати ???

Всъщност познатата борба между прасините и венетите. Ясна е и коя е партията поддържаща Симеон, а всички последващи български царе, обявяващи се за "царем блъгарем и гръком"
цитирай
5. marknatan - сега имаме маймуняшко и ти си му п...
23.08.2013 11:45
сега имаме маймуняшко и ти си му патриарх

бегай в киезата му да си сръбнеш от бурканите а сра дива

Ако те е хванало словесно разстройство има си гетски лизачи и боцмански гъзове да сси 'дискутирате' за патагонски царства и Кубрати, един побегнал от Аварите, друг бил принц на хуите га Никиеца описвал виталиановата България от 7 век !? защото вече съшествувла в 680 г в тъпите ви кратуни ма забраил да спомене цара на България Кубрат а го нарекъл хунски вожд , вожд на хуните, които били праболгарий и олигифрения мама ти деба тъпа като пише Никиеца яе виталиан побегнал в България защо пиве яе Кубрат е хуски вобд бе тупан Или ти разбра ми сълта му кво искал да каье, яе хуните били праболгарций и ромски стражари Веднъж боцкан завинаги боцканн



Няма царство без цар, а самите Българи на Български за Българи са записали, че са извоювали царството си с насилие, както е спомената в статията

И не слуяайно три века по-късно Едва Симеон пък от български цар, самият повторил го в делата си Алексадър пак на български за български е спомеат за пръв път за Цар



цитирай
6. marknatan - слушай фратер, ако синовете на в...
23.08.2013 12:04
слушай фратер,

ако синовете на визирания от теб хунски вожд Кубрат са станали българи по закона на везд ист аархизъм, то това няма обратна сила

да, този хунски вожд по силата на териториалните си владения е бил и владетел над т нар българи, единоплеменници на хунски племена от които те са били със същия днк материал и са използвали същата хункса азбука ха ха ха намерена от измислицата в крим

ако ще с боцкаите психопатаи да си гласувате синтактични закони с обратна сила

обясншващи със правилаата на граматиката на модерния черково славянски историяеските процеси
цитирай
7. marknatan - от "разговор" с един ...
23.08.2013 12:55
от "разговор" с един бакализиран
"гепард,
какви неща обясняваш и доказваш,като след като си написал за Кубрат от съобщеното от Никиеца ,че е хун или там квото искаш,ма ти пишеш ,че българин ,а там самият автор ти пише съвсем друго и ти изписва и България,която по никакъв начин не я свързва с тоз Кубрат.

В другия ти доказ пък използваш Пасажът на патриарх Никифор отнасящ се за Бат Органа гласи само:
"По същото време Кубрат, господарят на уногондурите, племенникът на Органа, въстанал срещу хагана на аварите и отново се правят съвсем нелогични и произвилни заклюения. Ми нщма нищо подобно в текста.

Е какви са тея уногундури тука указани като уногундури при аварите. Ами,че всеки девет от десет съобщения в коиото се съдържата авари се пише ,че с тях тях живеят т.нар. славяни.
И точно тези тука уногундури са 90 % славяни,а не българи.
8 % разни и 2 други .Българи са 0 %.

Още повече,че ти показах,че в следващото си съобщение,отново самият автор Никифор,пише за друг Кубрат,господар на хуни,българи и котраги.

Е как па не е бил господар и на славяните като баш тогаз славянското море е било в най-високия си прили.
Или прежде споменавшите уногундури те хуни ли са българи ли са или двете май .а Никифор се объркал та ги напиосал разделено.
Ти пак започваш да си правиш редакция на мислите на автора и да предлагаш своите разсъждения за доказателства.

Същите са и другите съобщения за кутригури уногундури и т.н. в коринт или не . Ами те са на 100 % славяни,ако не са указани изрично,като българи.
Какво повече да си доказваме по поста ти или по генералната ти представа за историята .
Това което пишеш е чалга историята.Защото дори и липсва логика.

След като ти самият написа "Аз също смятам, че хуните се появяват при налични и ситуирани българи на балканите." за какво впрягаш каруцата пред коня.
Как всичкин тези изброени хункси племена ще индикират българи,като хуните се появяват при налични и ситуирани българи .
Как фигуративни нарицанищ ще ги взимаш веднаж за доказ друг път не ,като случая със скитите.Които били фигуративно название. А хуните не били. Те били българи.

С тази изразявана от теб гепард позиция се приемат свободни съчинение , написаното от бакалов и димитров,което видях в друг пост ,продължава се и тук.
Каква държва на аспарух,като дори тук ти показх ,че този новопоявил се народ воден от аспарух разни уногундури,не са българите,които са упоменати и разграничени ясно от всчики автори писали по проблема и Никифор и Теофан и най паче багренородния.
какви уногундури,кутригури и др.тщмподобни могат да ти формират прабългарски термин прабългари,като те са сто годни след указани българи по полушарията.
Имаш указани 30 000 скита тръгнали от некъде си и една трета от тях ромеите ги нарекли българи,въпреки,че те били скити и това по времето на маврикий.
за какво унигундури се бълнува .илим скити тука фигуративно казнао,а всички знаели,че тва били уногундури.


За големите археологически докази,писах ти една и съща брошка в зависимост в кой музей я гледаш или в коя монография е написана е аварска,славянкса,франкска,лонгобрадска,гетска,праболгарска,кутригурска,уногундурска,унгарска,германска , просто няма да ни стигне мястото."

Дабро Пажаловат !

цитирай
8. rizar - Не, не ме е хванало офцовскоскотяшко
23.08.2013 13:34
разтройство . Прощавай за "патагонското" споменаване, не мислех да те атачвам с него. Просто разсъждавах на глас прибързано.

Ако, ерго Мистика е казал, на Симеон , че е "роб на аварите", по формална логика, или по баняждийско сапунена не влиза ли дефинитивно Симеон в джобчето на Кубрат ???
Щото нямаме голяма личност около Кубрат да е била "роб". Ако просто се абстрахираме от ХУНА Кубрат , виждаме , че просто и НЯКОИ други "българи" са били под властта на аварите.
Това е диалектичността на логиката. Желязната логика на българската историческо реалистична школа в лицето на Маркнатан !

За което , още веднъж благодаря, БРАТЕР.
цитирай
9. marknatan - Докато гледах от чисто ист. инте...
07.09.2013 05:54
Докато гледах от чисто ист. интерес, как жабарите с типичните си арабски физиономии с лекота разпориха сватбарските задници на поредното поколение безлични бездарници, които дори не могат да "сервират", както се изразява на "български" коментаторЪТ с пълен член на РаиУно, "клъбето"пред "портата" , пък камо ли да го насочат към нея, разните му "беселиновци" от "бургария", така произнасят европските арабели " адзурите" Веселинов и България, с надеждата някой от микимаус защитниците да отбележат важна исторически отметки, т.е. да докарат клъбето в портата и н позволят това да им с е случи, моя отколешна мечта да победиме Жабари в официален футболен мач ( двубой б.а.), нещо което не съм имал щастието на наблюдавам, и коетоо считам за върховно постижение във футбола, привлекло ме да изгледам този двубой, не мога да не се въздържа да констатирам, че докато треньора им Любо Пенев, се отнася с Димитър Бератов по начина по който с него се отнасяха т.нар. Българи-юнаци-батетата, не може да се надява на победа в останалите си три мача в играта, която се игра на голове и като човек, комуо Историята е разкрила тайните си гарантирам две и половина загуби.
Мики мауските голове, на мики маус играчи, като Манолев, голмайсторът на "А" националите, който демонстрира в английското първенство сред големите момчета, колко далече са чалгаджийчетата от сплотените кръюмарски състави от реалната мъжка игра на високо футболно ниво, чиито случайни попадения, по дифолт на голмайстор краен защитник, са причината новата балканска порода да илюзира, че играе футбол и показва националния си характер изразяващ се, всички знаят това в публично оплюване и отричане на талантите си.

То на българите юнаци не им беще виновен Христо Стоичков, не им беше виновен Димитър Пенев, че не можели да говорят литературно, а се стигна и до въздигането в национален спорт оплюването на Димитър Бербатов и доказаната за развитието на бг футбола необходимост от изключването му от националния отбор с цел развитие на "местните" таланти, защото им пречел на победите с присъствието си, като пречл на самоюувствито на сплотения кръчмарки колектив, от "незвезди" на терена, но раздаващи се в кръчмата или по склмейките на третокачествени руски състави?
Ако това беще дошло от всеки друг, но не и от Любослав Пенев, бих могъл да го приема.
Но защото точно той, пострадал от отношението на батетата български юнаци дерибействуващи из бг футбола, лишили бг футбола от услугите му, само за да го върнат след годин, понатжал и остарял, вече не в най-добрата му сортна форма, но пак на светлинни години от тогавашните бeздарници, ще постъпва по същия начин с Димитър Бербатов и ще лишава футбола на България от шанса да се напредне в тази игра с достигането на финала на Световно първенство, където това може да стане по законите на модеранта футболна игра в която за равенство се дава само една точка единствено с голове, които тези изгубени в безличието си момчета нямат шанс да направят в този си живот, независимо, колко се уважават ?
Може би точно за този случай жабарите имат израза "Хубава работа, ама българска", т.е. имитация, сурогат, нямат талант, няма творчество, няма резултат.
цитирай
10. marknatan - Първият училищен звънец : УКАЗ ...
13.09.2013 22:34
Първият училищен звънец : УКАЗ

Наближава онова прекрасно време, когато ще удари Първият училищен звънец и дечурлигата с Читанка под ръка, ще се подредят да влезнат във Школото, а Психопатите плагиатори ще се подредят да улезнат у Читанката, поради което.

Е и мимоходим навременното издаване на принадлежащият ТУК за първи път на български :

У К А З

До очите на Вездесъщия Исторически Анархизъм в лицето на неговият единствен и пълен член достигна езика на гетския лизач с погнуса. Разбрал мислата на историческия анархизъм без принтер, написана на человечески за пръв път на български от светлия екран на ист анархизъм в т. гл стр, стр. " " , където единствениЯТ/ с пълен член/ и пълен член Натан, там с основание е доказал за първи път, че масагетите са хуните и последващите оттам отразени обстойни разработки в мн.ч. с представените научни писмени доказателва от женски, мъжки и среден род в използвани в изреченито са и на споменатите исторически герои сътветсвуващи в ед. и в мн.ч., като главни от частите на речта, и всички последващи второстепенни в изреченията граматичеки правила отразени в своите съчинения, които гетския лизач глигор, като захвътлил партиен билет разбрал мислата на пихопата боцман, че българите са военни служебни названия в изречението от бул- долина и гард- охрана , по примера на съафтура невменяемия гипедски откриватл на тракийските пирамиди дзер, решил да прилага правилният принцип на психопата боцман и преписва доловените маймуняшки дразнения довели до породеното от человеческите писания на вез ист анарх обилно слюнкоотделяне на мисли за маймуняци, и решил да ги сподели без саламурата на сра дива, а директно на екрана, но без да използва противогаз нреяи да асфалтира попреченото му улизането у Читанката на маймуняците, като разбрал мислта на психопата боцко съафтур, със доказаното от Везд Ист Анарх, че масагетите са хуните, като собствевно ги изходи де що се сети и ги представя за свои, сред чуждите на везд ист анархизъм пихопатски страници на инжебнр алхимиците, боцканите ветеринарни отверствия и техните летопицси от кръжока по родна история на патриотично настроената с отечествена телевизия бащиния на ветеринарните осеменители захранващи с рубли жадните за история кооперативни крави, защото те и единстевно групирани разбирали целевата си мисла изразена от себеподобни удобни и какво искали да кажат без без да разумеват, написаното от чловеците по человеците непригодно за животинските им мисловни процеси, различаващи се от человеческите от време оно, по това, че се записва кой го е казал за пръв път, а не се душката маймуняшки мисли по подразбиране на свои овце и какво искала да каже с блеенето си за человеческите писания една овца разбрала мислата на психопата боцман и прописала за пръв път на български .

Поради, което се записва в настоящия Указ за принтиране:

Запретява се и се запрещава на психопата гетски лизач без писмено разрешние от авторът им да използва разработените от везд ист анархизъм тези или части на речта от тях, както и представените допълнитено от вез ист анарх букви, идеи и препинателни знаци по предназначение на задните си нужди, като свои лични в нуждника, а ако ли му са потребни за удовлетворяване на неконтролируемите неудържими психопатски логоретични напъни за изтъкване пред сродните от разбирачите публично си мймуняшката мисла пред, под, зад и отзад на стадото от маймуняците или това на фсите серафимки и боцканите ветеринарни отверствия по неотложни задни нужди за опознавене изцяло, да не го прави писмено, а да използва отредената за това в нета ветеринарана долина, където поради липсата на принтер у резаните карабинки и маймуноподобните му с антенки разбирачи на мислата на психоата боцман се задължава изрично да грвира на антенката за улизане циатата , "както е доказал Везд Ист Анарх ", когато споменава в своите безмислици , доказаното от везд ист анарх "хуните са масагетите" , незавиимо от целта и дълбочината на използваната за целта овча мисъл цифровизирана по маймуняшки.

везд ист анарх Натан

УКАЗ на везд ист анарх по случай Първият училищен звънец

подпис не се чете от маймуняците,

да се приведе немедленно за изпълнение 24/7 сред нечетящите го поради схващане на Мислата за пръв път на български

срок безсрочен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850217
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031