Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2013 10:33 - Защо рускините обичали черните българи? Из " Непознатият Идриси: Тайни за жените"
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2840 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 31.08.2013 23:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

И точно така, като бланд, бледи, пеийл -англ., пък са описани в 921-922 г от Ибн Фадан Черните Българи, те били блондинки, или пейл, бледи, блонд, както е дадено английския превод на арабицата.

Защо рускините обичали черните българи... не защото били негри, а

Константин VII пише за т.нар. Черна Воулгария (Nigra Bulgaria, mauro България гр.) на север от северното причерноморие, където може да предположим са живеели негрите българи.

Според Ал Идриси в земята на Волгарите , продължителността на деня през зимата била само три часа и половина !?

При тази географска ширина лесно изчислима от сведението за продължителността на дневна светлина, разбираме и защо тази България е наречена Тъмна,Черна ми щото е тъмно, черно !

Живеещите человеци из тези ширини по тази причина пък са светли, бели, блонд, по дифолт на живеещи там .


Следователно, за да отговаря на хипотезата, българите в Черна Бългрия трябва да са блондинки, бледи !

А така са описани от Фадлан

От времената в тайгата им била фърлена денката

http://imageshack.us/photo/my-images/580/kznr.jpg




Гласувай:
1



1. marknatan - Константин VII пише за т. нар. Черна ...
31.08.2013 10:37
Константин VII пише за т.нар. Черна Воулгария (Nigra Bulgaria, mauro България гр.) на север от северното причерноморие, където може да предположим са живеели негрите българи. Според Ал Идриси в земята на Волгарите , продължителността на деня през зимата била само три часа и половина !? При тази географска ширина лесно изчислима от сведението за продължителността на дневна светлина, разбираме и защо тази България е наречена Тъмна,Черна ми щото е тъмно, черно ! Живеещите человеци из тези ширини по тази причина пък са светли, бели, блонд, по дифолт на живеещи там . Следователно, за да отговаря на хипотезата, българите в Черна Бългрия трябва да са блондинки, бледи !
И точно така пък са описани в 921-922 г от Ибн Фадан Черните Българи, те били блондинки, или пейл, бледи, блонд, както е дадено английския превод на арабицата.
Защо рускините обичали черните българи... не защото били негри, а От времената в тайгата им била фърлена денката
цитирай
2. rizar - Негри българи
01.09.2013 08:42
може да бъде преведено само от някой съмнителен екземпляр туркофил от блока на съмнителните мургави братоци БГ псевдонаука.
цитирай
3. marknatan - Докато гледах от чисто ист. инте...
07.09.2013 05:53
Докато гледах от чисто ист. интерес, как жабарите с типичните си арабски физиономии с лекота разпориха сватбарските задници на поредното поколение безлични бездарници, които дори не могат да "сервират", както се изразява на "български" коментаторЪТ с пълен член на РаиУно, "клъбето"пред "портата" , пък камо ли да го насочат към нея, разните му "беселиновци" от "бургария", така произнасят европските арабели " адзурите" Веселинов и България, с надеждата някой от микимаус защитниците да отбележат важна исторически отметки, т.е. да докарат клъбето в портата и н позволят това да им с е случи, моя отколешна мечта да победиме Жабари в официален футболен мач ( двубой б.а.), нещо което не съм имал щастието на наблюдавам, и коетоо считам за върховно постижение във футбола, привлекло ме да изгледам този двубой, не мога да не се въздържа да констатирам, че докато треньора им Любо Пенев, се отнася с Димитър Бератов по начина по който с него се отнасяха т.нар. Българи-юнаци-батетата, не може да се надява на победа в останалите си три мача в играта, която се игра на голове и като човек, комуо Историята е разкрила тайните си гарантирам две и половина загуби.
Мики мауските голове, на мики маус играчи, като Манолев, голмайсторът на "А" националите, който демонстрира в английското първенство сред големите момчета, колко далече са чалгаджийчетата от сплотените кръюмарски състави от реалната мъжка игра на високо футболно ниво, чиито случайни попадения, по дифолт на голмайстор краен защитник, са причината новата балканска порода да илюзира, че играе футбол и показва националния си характер изразяващ се, всички знаят това в публично оплюване и отричане на талантите си.

То на българите юнаци не им беще виновен Христо Стоичков, не им беше виновен Димитър Пенев, че не можели да говорят литературно, а се стигна и до въздигането в национален спорт оплюването на Димитър Бербатов и доказаната за развитието на бг футбола необходимост от изключването му от националния отбор с цел развитие на "местните" таланти, защото им пречел на победите с присъствието си, като пречл на самоюувствито на сплотения кръчмарки колектив, от "незвезди" на терена, но раздаващи се в кръчмата или по склмейките на третокачествени руски състави?
Ако това беще дошло от всеки друг, но не и от Любослав Пенев, бих могъл да го приема.
Но защото точно той, пострадал от отношението на батетата български юнаци дерибействуващи из бг футбола, лишили бг футбола от услугите му, само за да го върнат след годин, понатжал и остарял, вече не в най-добрата му сортна форма, но пак на светлинни години от тогавашните бeздарници, ще постъпва по същия начин с Димитър Бербатов и ще лишава футбола на България от шанса да се напредне в тази игра с достигането на финала на Световно първенство, където това може да стане по законите на модеранта футболна игра в която за равенство се дава само една точка единствено с голове, които тези изгубени в безличието си момчета нямат шанс да направят в този си живот, независимо, колко се уважават ?
Може би точно за този случай жабарите имат израза "Хубава работа, ама българска", т.е. имитация, сурогат, нямат талант, няма творчество, няма резултат.
цитирай
4. marknatan - Първият училищен звънец : УКАЗ ...
13.09.2013 22:32
Първият училищен звънец : УКАЗ

Наближава онова прекрасно време, когато ще удари Първият училищен звънец и дечурлигата с Читанка под ръка, ще се подредят да влезнат във Школото, а Психопатите плагиатори ще се подредят да улезнат у Читанката, поради което.

Е и мимоходим навременното издаване на принадлежащият ТУК за първи път на български :

У К А З

До очите на Вездесъщия Исторически Анархизъм в лицето на неговият единствен и пълен член достигна езика на гетския лизач с погнуса. Разбрал мислата на историческия анархизъм без принтер, написана на человечески за пръв път на български от светлия екран на ист анархизъм в т. гл стр, стр. " " , където единствениЯТ/ с пълен член/ и пълен член Натан, там с основание е доказал за първи път, че масагетите са хуните и последващите оттам отразени обстойни разработки в мн.ч. с представените научни писмени доказателва от женски, мъжки и среден род в използвани в изреченито са и на споменатите исторически герои сътветсвуващи в ед. и в мн.ч., като главни от частите на речта, и всички последващи второстепенни в изреченията граматичеки правила отразени в своите съчинения, които гетския лизач глигор, като захвътлил партиен билет разбрал мислата на пихопата боцман, че българите са военни служебни названия в изречението от бул- долина и гард- охрана , по примера на съафтура невменяемия гипедски откриватл на тракийските пирамиди дзер, решил да прилага правилният принцип на психопата боцман и преписва доловените маймуняшки дразнения довели до породеното от человеческите писания на вез ист анарх обилно слюнкоотделяне на мисли за маймуняци, и решил да ги сподели без саламурата на сра дива, а директно на екрана, но без да използва противогаз нреяи да асфалтира попреченото му улизането у Читанката на маймуняците, като разбрал мислта на психопата боцко съафтур, със доказаното от Везд Ист Анарх, че масагетите са хуните, като собствевно ги изходи де що се сети и ги представя за свои, сред чуждите на везд ист анархизъм пихопатски страници на инжебнр алхимиците, боцканите ветеринарни отверствия и техните летопицси от кръжока по родна история на патриотично настроената с отечествена телевизия бащиния на ветеринарните осеменители захранващи с рубли жадните за история кооперативни крави, защото те и единстевно групирани разбирали целевата си мисла изразена от себеподобни удобни и какво искали да кажат без без да разумеват, написаното от чловеците по человеците непригодно за животинските им мисловни процеси, различаващи се от человеческите от време оно, по това, че се записва кой го е казал за пръв път, а не се душката маймуняшки мисли по подразбиране на свои овце и какво искала да каже с блеенето си за человеческите писания една овца разбрала мислата на психопата боцман и прописала за пръв път на български .

Поради, което се записва в настоящия Указ за принтиране:

Запретява се и се запрещава на психопата гетски лизач без писмено разрешние от авторът им да използва разработените от везд ист анархизъм тези или части на речта от тях, както и представените допълнитено от вез ист анарх букви, идеи и препинателни знаци по предназначение на задните си нужди, като свои лични в нуждника, а ако ли му са потребни за удовлетворяване на неконтролируемите неудържими психопатски логоретични напъни за изтъкване пред сродните от разбирачите публично си мймуняшката мисла пред, под, зад и отзад на стадото от маймуняците или това на фсите серафимки и боцканите ветеринарни отверствия по неотложни задни нужди за опознавене изцяло, да не го прави писмено, а да използва отредената за това в нета ветеринарана долина, където поради липсата на принтер у резаните карабинки и маймуноподобните му с антенки разбирачи на мислата на психоата боцман се задължава изрично да грвира на антенката за улизане циатата , "както е доказал Везд Ист Анарх ", когато споменава в своите безмислици , доказаното от везд ист анарх "хуните са масагетите" , незавиимо от целта и дълбочината на използваната за целта овча мисъл цифровизирана по маймуняшки.

везд ист анарх Натан

УКАЗ на везд ист анарх по случай Първият училищен звънец

подпис не се чете от маймуняците,

да се приведе немедленно за изпълнение 24/7 сред нечетящите го поради схващане на Мислата за пръв път на български

срок безсрочен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851417
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031