Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2013 09:47 - Калигула и Луканката .
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
2



Калигула седеше на теферич в подножието на алпийската долина сред своите от Бул-долина и Гард охрана Българи, Охрана на долини и нагъваше залци суха луканка, докато гледаше как тълпата християни под надзора на гърците само охрана трупаха огромно пире, пирг, кула, пирамида от дърва за доказателство

" Ех, само ако имах да драсна една кибритена клечица ", -размечта се Калигула

Християните схванаха мисълта му и се спогледаха, после погледнаха голямта купчина с дърва и заработиха още по-усърдно

Добре, че доказах, че българите не са християни патриотично си каза Ибан Стояновцата, който си водеше скришом записки от близката ветеринарна долина.

Родолюбивите му мисли прадължиха научно в правилната посока:

"Аз за първи път доказах това на български преди година, но изчерпателно, защото едва преди две години научих от Везд Ист Анархизъм, какво Козмас е писал в шести век, че Българите са християни, за което нямам никаква вина, че Везд Ист Анар не ме е уведомил по рано, защото на пълния му член Историята мимоходом е разкрила тайните си, а ето, че откритито ми вече помага на българите.

Добре, че доказах, за пръв път на български, че българите не са християни, защото Козмас ги е посочил правилно, като християни, което научно означава, че те не са християни, видно от това, че са посочени , като християни , т.е. на езика на науката, те не са християни, доказващо се от това, че са посочени, като християни, каквито не са както доказах и стова ги спасих . "

Не можа да сдържи радостта от инвенторството спасило българите от кладата Ибан Стояновцата и си записа мислата на български, езика на науката във ветеринарната долина.

Калигула повтори - Ех, само ако имах да драсна една кибритена клечица . Уви, кибритена фабрика "Костенец е приватизирана по капиталистически, защото е строена не както си му е редо от време Оно, а по социалистически.

" Поради това и си замезвам сухо с Луканка, вместо да гътна на чевермето оная загубена овца" простна Калигула, като гледаше Ибан Овцата да наднича скрит в храстите на ветеринарната долина

Християните се спогледаха.

" Па ние тая клада за кво я трупахме в продължение на стотици години " - простенаха християните лишени от научното доказателство да сепревърнат в исторически доказ за мъченическата българска история

Аз за какво толкова преписвах - изблея Ибан Овцата- засили се покрай Гърците, само охрана, които се грееха на гръцки огън разпален от гръка Керамопулос и като грабна от него запали кладата.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863388
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930