Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2013 08:36 - Истинската историческа причина за нападението на Склабяни и Абари над ЦариГрад
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1484 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2013 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Каганът на Авари и Българи прабългарският владетел Бо/а/ян ( ср. хунката Боа, брата прабългарин Баян на прабългарина Хорбат и т.н се хунски имена, значи прабългари б.а) поискал от бизантийския басилевс да му изпрати подарък един слон, защото никога не бил виждал този звяр. В добавка поискал д му изпратят и едно златно легло от което да се любува, не да се люби със слона, а да се наслаждава на гледката, прабългарин, прабългарин, ма да не е луд слон да го тресе. Бе, май е имал нещо наум и е виждал слон щом легло си е поръчал. Както и да е изпртили му слона.

Кагана не му обърнал никакво внимание и го върнал, като казал, че го излъгали византйците и ще плащат за греховете си, Бог Виждал какво били направили.

Вдигнал хана подчинените му околни склабянски и абарски племена и с железни коли се появил пред Цариград. Византийците, като го видели му изпратили най-хубавите девойки на царския град. Изкъпал се той с тях в морето пред Златната Порта, а те му направили портал от ръцете си и го отвели в юртата му. Дупките от юртата още стоят и наскоро бяха циментирани от бг науката за доказателство, къде е стояла ханската шатра.

Изпратените хубавици, с византийско коварство, о коварство твойто име е жена, успели да разберат причината за гнева му.
Замаян бил прабългарският хана на абари и склабяни от мургавите тела на тракийките, опиянен бил от антрацитено черните им големи, очи защото гърците считат, че само жените с големи черни очи са красиви, и му изпратили най-големите си хубавици. 
Хана на абарите, като всички хуни, идвал от Индия, където прекарвал нощите си в компанията на чисти арийки, синеоки и русокоси и не бил виждал смуглите тела на знойните тракийски красавици, които му се сторили най-красивите жени на света и той пленник  на красотата им издал тайната за гнева си.

В Индия хуните използвали слоновете, като прабългарите, както се доказа бактрийските камили, за превоз.

Хана искал да каже, да му изпратят, да види камила, каквато не бил виждал, понеже и Индия всияки историци знаят това, използват слоновете вместо камили, защото ншмат камили, и той наричал така, слоновете, като мислел, яе на благородния гръзки език слона се наричал камила, а той искал да фпичатли учените гърци, а не да мине за неук барбарин.

Но не му разбрали Мислата и какво искал да каже.

П.П.Психопата боцман още не бил доказал, какво искал да каже, като препиал за пръв път на български теьзата на Керамопулос със свои думи "

"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи
" и маймуншците още не били науяени да си четат мислите, като днеска ветеринарните бг лекета и идиотите в нета.



Гласувай:
2



1. marknatan - До смешнопишки, понеже ще бъде з...
30.09.2013 03:34
До смешнопишки,
понеже в блога му ще бъде затрупано от лигите на гетските лизачи и помишта на гьонсурати и тетко психопатки, а дълга и е дълг и когато е към Везд Ист Анарх неизменно се плаща го и незнанието не оправдава ужедомлявам ги с кака аристотелка:

ангажирал съм каганския апартамент в Кубан за изпълненеи на облога за доказване на поставното от теб задание да докажа, че КироимЕто е измислица защото, папа Адриан не се е срещал със св Кирил в Рим, доказано извън всякакво съмнение по заданието поради невъзможността на пообна среща на папа с измислена агиографска фигура светия, по условие по време на срещата дори като агиографска фигура не е светия , а тов а е условието папа Адриан да се е срещал със сж Кирил, т.е губиш и плаща.

Предупреждавам, че плащащия лошо плаща два пъти и за ради това с присъщото си благородство, вес пак бqх Атила и съм посветен в култа към Александър, а отгоре на всичkо Историята ми разкри тайните си,

след, като ти доказах, че папа Адриа не се е срещал със св Кирил, която агиографска фигура повремето на папа Адриан не е бил светец., т.е. по зададеното условие папа Адриан да се е срещал със св Кирил то той не се е срещал със св Кирил, защото по агиографията дори на агиографската измислица тази фигура не е сжетец при срещата си с папа Адриан, така, яе папа Адриан не се е срещал по условието на среща със св Кирил със св Кирил нито по негово време нито реална историяеска фигура се е срещала с тази късно измислена компилирана агиографска персона .

Затова за изпълнение на облога и понеже, като пълен член на светлия Везд Ист Анрх не жадувам за маймуняшко макар и световно признание,

понеже предпочиташ езиковите умениш няма да ти правя кефа, да си упражяваш езиковите умения, какво наказание ще бъде това ?

а все пак с присъщото великодувие на Везд Ист Анарх ти предлагам да си избереш между Бой и Ебане.

и знаейки предпочитанието ти сега ангажирам каганския апартамнт в Кубан и с кака аристотелка да ми изпратит личните си данни

на теб понеже като везд ист анарх не търся маймунската слава ти оставям избора Бой или Ебн, защото знам че обичаш да праввш свирки и лижешп задници

И на аристотелка мамананадалкската туркоманкса кака достойна представителка на формираниата в мамаанадлола

туркоманскопгрекоправославнаскотска сган известна с предпочитанията си към "тракийската" любоф няма да и правя кефа, а съответно ша прави свирка и турска чекия за квото са наученио формирание в мамаанадлола туркоманскопгрекоскотове

Изпратете паспортни данни да Ви регистирм в хотела да не Ви изхвърли охрананата, като проститутки, каквито сте в живота, но за една вечер ще ви оправят като ората
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850128
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031