Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2013 10:42 - Първите тракийски игли за татуиране. Откриха скитския Рафаел, артиста извършвал прочутите скитски татуировки
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3959 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.10.2013 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Руските педерунгели намериха Микеланджело на скитите и това е художника-творец, който е извършвал прочутите скитски татуировки, блестящ образец на които са намерените в замръзналта земя принцеси от Пазирик и я нарекоха "Принцесата воин".

Богато декориран с женски накити мъжки скелет(?), е намерен под  северния край на огромна 90 метра в диаметър погребална могила близо до новата столица на тракийската археология Оренбург. Индивидуалното погребение е извършено на около 40 м от центъра на предполагаемо 9 м високата могила, където в централната погребална камера са намерени значителен брой останки от други индивиди.

image

Причината за това странично погребение не е установена от разкопаващите, но от БАН вече са изказали предположение, че е вампирясала и  е била изгонена от централаната камера от съквартирантите.

Дори науката ДЕНКА е безпомощна да различи от кой род е скелет в изречението. Не, че Денка може да различи родата и на яве на "тракийския" скелет намерен в очертавашщата се нова столица за тракийската археология Орен бург, но е потребно да споменеме, че психопата боцко е доказал на ил да дебилните и останалата птрестъпна сган глигорстващи гетски лизачи, че бургариите са българите, а те са живеели в бург, т.е., кой друг освен българи са живеели в Оренбург преди 1.8 млн години, ако не източните тракийци които, както  се доказва целогодишно от друга олигофренична сган са Българите от Истинкса История по телевизията защото Мизийците били северните тракийци,  а тези им бии съседи в сернокапсийскотопричерноморието, където се зародила Тракийската цивилизация.

Отгоре на всичко "тракийската принцеса" е наречена  воин, а кой пръв е доказал, че биците воини с големи мадури са българите ?


А, разбрахте, ли пак там в Кавказе, са открили и дедо Адам и се разпертушиниха ААфриканските Тиории за еволюцията на тракийците. Оказва се, че немало никво дърво с клонаци от десетината там человечески вида , както са ги подредили учените, за всеки африкански скелет по человечески вид на евоюционния клон, ами от намереното от мингрелите в един общ гроб с пет прачеловека  и много празверове, единия екземпляр е първият напълнозапазен ходещ изправен индивид, който ако бил намерен в Африка, веднага е щяло да бъде обявен за нов человечески вид само,     че с него са намерени още четири броя и всичките са с различни  лицеви черти,  толкова различни, че в Африка от вариациите на подобно  намерения отделно индивиди са направили Тиорията си с различните человечески видове, а сега тук в един гроб наличието на лица с подобни разлики оказва, че е человеците са от един и същи. Напълно запазения череп и кости принадлежащи на пет индивида, възрастен мъж,  два по-млади,  млада жена и дете.

image

 Съзимерване на вариациите от останките от Кавказ, показва, че те не са по големи от тези на откритите в Африка и вместо да принадлежат различни  человечески видове, предците на хората намерени в САфрика от същия период са просто вариация на един хомо еректус- дедо Адам.
image

След тези религиозни отклонения да се върнем към науката и да отговорим на поставената по-горе загадка, защото отгоре,  а сега и отдоле  всичко "тракийската" принцеса е воин, а кой пръв е доказал, че биците воини с големи мадури са българите  и къде са най-къдрави ?


 Пак психопата боцко и съафтура гетски лизач!  Защото учените разкрили принцесата са установили, че тя била с мадури ! Психопатът гетски лизач Глигор от съафтур, директно скача в джобчето на Хисторито, като Инвентор и редом с Ганчо Тъпото готово за Буквара им, открил, че българите били воини с мадури от ТУР, тураки, с парурки да си държат мадурките или от БУЛ долина, грешен цитат, да не се чете, тва не е от гетксия лизач Глигор, а от психопата боцман, от БУЛ, член на Булето, Съвета, където се хранели с ножове, значи са военни понятия, както доказа психопата боцко, " "Конкретно "Ромската теза" ще докаже, че Българите са комити или Сътрапезници, защото така звучи и на български" ".

От мадурките на "принцесата воин" нищо не е устискало, но от формата на пелвиса гробищарите рвърдят (предполагат б.а), че е от м род .

Аз като гледам фините черти на черепа, особено задължителните за мъжки черти липсват  и считам, че "Принцесата воин" си е жена и всичките намерени в погребението предмети традиционно съптствуващи женските погребения са си, защото е погребана жена и няма място за хипотезата на утрилите я, че  има основание да се твърди, всъщност има, но да продължа с хипотезата, че в желязната епоха в културата на региона мъже са имали социален статус на на жени, и в подкрепа се изтъква, че това е третият подобен "травестит" изкочил точно от района в който са живеели Амазонките от античната миология.  Описаните, като племе на Амазонките, се отхвърля, категорично от данните на съвремената археология, разкрила, че малък брой от жени воини са съшествували редом с мъжете в редица племена, а не като едно отделно женско царство.

- Наред със стотиците златни розети с които са били украсени одеждите, принцесата  е погребана с десет големи златни пръстена, по един за всеки пръст на дясната и ръка и по един за всеки на лявата и ръка, защото принцеста е имала две ръце, което доказва, че на една ръка се падат по пет пръста, тъй като десет делено на две е равно на пет.

Като доказателство за тракийският и произход е добрият вкус на принцесата воин с мадури, защото, като всички гейове има и :
-златни обици,
-златни гривни .

Колекцията и включва и :

-бронзово огледало, което според гробищарите означавало, "че" тя била  жрица или шаманка на тракийски, защото изразено научно такива предмети, често се свързват със шаманска дейност

Според задълбочени исторически наблюдения на Везд Ист Анарх такива предмети още по-често се свързват със скубане на косми, и като расова тракийка тя просто, харктерна мургава представителка, на добре окосмена анадоло  медитеранска раса  си е скубела лицевата растителснот, за да не я вземе наистина  некой палав грък за воин.

Жената си е била готвачка. Намерени са три сребърни превъзходно украсени големи сребърни персийски паници и две мистериознйи съндъчета, в едното отъ което  е направено голямото откритие :

- първите тракийски позлатени железни игли за татуиране три броя
- и пигменти от боите, нешо досега неотдало се на българските гробищари .  

imageimage

Почитателка на изкуството на "принцесата" друга "тракийска принцеса", както са наричани скитите от бглайнометите
 
В сандъчето с иглите са намерени и три игли за кърпене на дрехи от добрата домакиня в сводобното и време

Другото съндъче е пълно с бръмбари,  като главите на бг лайномети, което според древни евразийски вярвания символиират душите на починали.

Тая требва да е уморила повече мъже и от Гина, ако това е верно.

Изразяването на една готварско-риболовна хипотеза, че е това са просто подправките и за манджа тъй като са открити и другите и уреди на  доброволен домакински труд или  в крйна сметка представляват стръв за риболов на мъжа и изкопан от градината в случа е доста по правдоподобно.

P.P. В заключение за недосетливите ще представя становището на Везд Ист Анарх :
image

  Един от моделите на принцеста"тракийски вит " елен от Пазарджик

От поведението на "принцесата" избягала встрани от простолюдието в центъра, начина на обличане, личащ от богато орнаментираните и със златни розети одежди, украсениете и с десет големи златни пръстена ръце, личи художествен тип поведение, присъщо и на модерните "готик" тип баш артистки на татуировки, или други гладуващи "творци"  с тази разлика, че намерената заедно със инструментите на изкуството си иглите и пигментите за татуиране е била от най-признатите скитски художници и изкуствоти и е било по-търсено и от фреските на Рафаело през Ренесанса от скитските първеници в античността. Руските педерунгели намериха Микеланджело на скитите и това е художника-творец, който е извършвал прочутите скитски татуировки, блестящ образец на които са намерените в замръзналта земя принцеси от Пазирик.


Та нима и днес никой от нас не е виждал същия андрогенен художествен типаж циркулиращ из улиците на европата а вече и у нас, и не с с по един, а с по два  пръстена не само на пръст ами и на места, които не се считата за крайници, ами за вдлъбнатини, подвижни плакати на предлаганото от тях древно изкуство, чиято "жрица" са отрили руските педерунгели и са използвали научения аргумент " огледалото е за шаманите", написан от некой европски лайномет, за доказ, че  "принцесата воин" е била и "шаман", както започват "тиорията" си, като плитките им мозъци втурнали се да доказват предпоставените амазонски тъпни татуирани в училищата за гробокопачи,  че религиозните функции в Желязната ера  " изглежда да са били преобладаващо от жени, малък процент от които изглежда да са имали и воински статут. Така, че е възможно някои биологически мъжки индивиди в региона от Желязната епоха да са имали  социален женски род, позволявайки им да изпълняват жречески задължения." и снесли подобен "научен аргумент" научените гробокопачи и представят "тийорията" си без да имат очи да видят или уши да чуят красивия разказ разказан безупречно  от вещите охарактеризирали и предали превъзходно историята на погребаният  с неговите инструменти велик артист, "инвенторите" като боцканите задници преоткриват Херодата и гръцката митология, която на практика, предпоставено облужват със смешните си обяснения за целта и смисъла на намерените предмети и цялостното погребение, от което понеже имало огледало, то не било за скубане на косми, а означавало "шаманство", които впоследствие забележете се превръщат в "археологическо" доказателство  и на него се стъпва за да се изгради "тиорията" им.

Ами как славната скитска принцеса ще си види татуираното рамо без Зеркало, каквото точно е предназначението на това огледало  и е близко до ума, ако го имаш  и е част от цялостния разказ на погребението със иглите за татуиране, боите, грижливо положени в "две мистериозни сандчяета", декоративните художествени украшения, и т нат другите вискохудожествено изработени предмети, доказващи кой е притежателят им,  и за какво са му служили, опеделили "статута" му на твореца използвал ги за искуството си, но  разказа на предметите е без значение, дори защото само и така тук изразено и лайнометите започват да доказват съвременния смисъл на шаманизма и че артистите са се считали за шамани в Желязната ера, но не и занаятчии в Ренесанса, т.е. пак както го е доказал поредния психопат от типа ветеринарни слабоумни развяващи се  на секво литераурно ниво , това е шаманка, защото артистите са се считали за шамани !

 Ами, било шаманка, огледалото били знак за шаманство, жените били тогава шаманки, и воала, споделят:
" Ако възникне тази теория за пола на останките, то това ще бъде само третото мъжко погребение със женски погребални вещи намерено все още в района. Откритието би могло да промени разбирането ни за пола в представата на номадите от Желязната епоха, култура, за която се счита, че първоначално е създала легендите за Амазонките от класическата гръцка митология"

Дали на подобно на днешните унисекс творци погребания человек полът не може да се различи и наяве, па камо ли по скелета, където се разчита единствено на субекривната преценка за да се определи да ли е по закръглена формата на пелвиса, дали е по голяма брадияката и издадено челото, при което е ясно доказано, че поне 18-20 процента от человеческото население попада по тези критерии в другата група на естествения си билологичен род, и са известни доста прочути неразрешени спорове  за пола на "египетски принцеси", които, както виждаме дори науката за ДЕНКА дето можела да каже кой бил турак и кой геманец не може да определи най-простия въпрос мъж или жена е погребаният, което е доста по-различимо и значимо за всеки от явното "тракиец" или "германец", е да завърша започната мисъл за тези без антенките и те да я разберат, или поне прочетат, я без знаяение  пола на твореца, който са отрили самоедите и не той е водещото и указващото на което са наблягали и близките му , а социалната му функция с която той или тя са се гордеели и са били почитани в Желязната си епоха, тази на творец, на артиста изработващ прочутите скиткси татуировки,  което е указано с поставените предмети за вечния му живот, на артиста, чиито художествен тип не се различва и от този на някои от днешните му колеги, да не обидя народния творец Светлин Русев.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868232
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930