Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 13:30 - "Брат му Докс" на рекса Михаел е римската титла DUX, а не прабългарскo лично име. Тодор е рожденото му име
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4248 Коментари: 14 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Вървеше Янко върху гърбицата на Витиня заледен, а всъщност беше Тодор рожденото му име." Л. Еленков -поет. Поетите имат своите начини за разкриване на бг хисторито и личното име на Дучето, Вожда. Дори и те обаче, макар и с плам и с жар, същински Пламката и Жарко, бледнеят пред научените методи на бг лайнометите.

"Няма съмнение обаче, че прабългарският елит стои зад владетеля – десетилетия редом с него са видни за времето си личности като брат му Докс, кавхан Петър, ичиргу-боил Стазис, багатур Сондоке, комитите Таридин и Домета (в днешна Македония), бори-тарканът Радислав (в Белград) и др. "
проф. Пламен Павлов, Великотърновски университет "Свети Свети Кирил и Методий"

Поетите имат своите начини за разкриване на бг хисторито бг лайнометите други.

Прабългарски елит с прабългарски имена и един каган мингян, но с христиенско име- Михал !

Освен за научно доказателство, че Кучето на Павлов и бглайнометите не са гледали "Великият диктатор" на Чаплин, за нищо не стават лайнометските докази на поредната бгнаука "Праболгаристика" .

Случайно ли е, че психопати, като маймуняк боцман, който е доказал, че Българи- Стражари в долина, защото комита, така звучало и на български ,т.е. Българин е Стражар, от Бул долина и Гард охрана, тъй като гръка Керамопулос вече бил откраднал какво си мисле да докаже с неговите българи служебното название бургарии , пак стражари, но не в Бул-Долина на психопата боцман, а в още по- неизвестното и неопределено дори и от европката проституция Бург, Бургарии, но психопатите се досетили, какво икал да им каже дебилнич маймуняк, който бил трънчето в дебелите лайнометки задници на науюените работници и техните учени сътрудници?

Ето, обаче Кучето на Павлов пак ни изненада ! Освен с тв-студио за рекламиране на делироманската самодейност, то разполагало и с школо за немедленото попълване на редиците и, гаче неделните професори са на свършване и не си оправдават заплатите, като не бълват достатъчно глишавци, цветарки и ветеринарки в конкурентната научна дисциплина броене на фце преди заспиване след турската баня .

Науката "праболгаристика" за "прабългарите" и "прабългарския елит" с "прабългарски имена " !

Ето как обаче, не митичните "прабългари" на лайнометкологията, в техните преписвации от европксата проституция, а т. нар. Българи на български за бългaри записват или както се изрази виден лайнометкащ, механично преписвали от гръцки без да разбират смисъла на написаното, защото нямали свои служебни понятия, с които да обяснят, като части на речта, напр., "ο δουξ Παλαιστινης "(gr. / o doux Palaistines- gr/) в изречението ", като на български става " доксъ Палестиньскьi" . От Българи на български за бългaри записано .

Воала , кой бил брат му Докс ! Дука, Вожда или Дожето по славянски. До славянска Венеция са все пак е развива театрото!

Стигнахме до "тйезата"!, че представянето от бг лайнометите за прабългарско лично име Докс ( виж кучето на Павлов б.а.) на брата на българския рекс от Чивидалксото евангелие на практика е римскта титла DUX .

В Чивидалското евангелие са записана имената на пратениците от Полуострова при пренощуването им в прочутия поради това Чивидалкси манастир край Чивидале, до Аквилея на Апенинския т.е. возле "славянска " Венеция, както ще се докаже и от правописа на преписката.

Както ще видиме било е нещо, като прототипа на "таборът отива към небето". Целата мингянска сган со се дяцата и женките до трето колено се е дигнала при папата да ги прекръщават в Рим и е пренощувала в Чивидале.

В текста издаден от Bethmann по ръкописа, вече проверим на " живо" и по нета, латинските думи "дУкс" и "бУлгария", които се пишат с "У", са записани и в двата случая с "О", за доказ, че това е титлата ДУК. Латинското "DUX" Дукс е записано с " О ", "DOX", и бУлгариa е дадена, като "bOlgaria". т.е. записалият ги подменя "У" с "О" или ги "побългарява", за доказ, че пише българин . Виж по-горе бг изписа на дукса на Палестина, как се записва на Болгарски или по-доле как е дукс на български за българи от българи написано от време оно
image
фото дукс
Ръката предала по болгарский и "докс" и "болгариа" е или на ""славянских" монах от славянските Чивидалски околности ( с чиито "славянски" имена не случайно изобилствува Чивидалското вместени м/у с "лонгобрадските" и др под от неизвестен но немски произход "германски" имена б.а.) или на некой собственоръчно записал ги бугараш от "мингяните" , чиито "славянки" небца не са били пригодени да произнасчт правилно езика на благородните гърци и са пишели така както са ховорели докс вместо дукс и конечно болгариа вместо булгариа, от тръгналите на Кръщение при папата с целата си мингянкска рода до трето колено, начело с мингяна каган Михал, помъкнал от срам или сам целата си сган.
image
текста издаден от Bethmann по ръкописа:


„ Hic sunt nomina de bolgaria. Imprimis rex illorum * georg
michahel*
et frater eius dox et alius frater gabriel,
et uxor eius maria et filius eius rasбte. et alius gabriel.
et tercius filius simeon. et quartus filius jacob. et filia
eius dei ancella praxi. et alia filia eius anna

zergobula f..ias
odt ...imus dei servus.
paul
anastasius diac. ”
1. Dieser Name stand schon vorher da, und gehort nicht zu dem Satz, s. oben S. 117.
1 Това име вече беше там, и не принадлежи на конфигурацията, вижте стр. 117

C. L. Bethmann, Die Evangelienhandschrift zu Cividale

Bethmann с лекота отхвърля името Георги, което се чете в текста, като "твърди", че е от по-рано и не принадлежи към тази записка, а оставя само следващото записано непосрествено след него Михаил или от видимите в текста Георги Михаил, той безпричинно изважда георги и взема Михаил за "река" , като "доказва", че името на бг рекса " е Михаил, а със сигурност и Богорис" .
Проблема тук, че е името Георги е написано със същия почерк от същата българска ръка написала приписката и е част от нея, без да има каквито и да е следи да е от нещо друго, каквито доказателства не се прилагата освен фриволното цитирано по-горенеобосновано мнение
Или ако следва да сме докрай "научни" трябва да изхвърлиме и неприемаме и написаното Михаил редом с Георги, което е записано и изглежд по същия начин, като записа с Георги и точно между тези две имена има здрава и кохерентна връзка и като цяло може да се заключи, че те "не принадлежат на конфигурацията".

Записаното тук е :
" „Тук са имената от България. На първо място техният владетел и неговия брат Дука ( воеводата б.а.) ... "
Показани са владетелите на България, като нарицателни, така како и му е редо, Краля, Вожда, ( Дука-Воеводата), без да се посочват техните имена, защото те са НАРИЦАТЕЛНИ, изполват се само, като нарицателни по презумция на единственост, на Представителност на Властта- Краля, Воеводата. ( Един е носа на папата б.)
(Използват се само , като нарицателни, освен, ако някой "славянин" не иска да му хвръкне главата, като предположи, че има т.е признава друг за свой Крал т.е. Владетел по средновковна идеология все още невъзможно поради липса на Движение за Права и сВободи, недостигнало още до делиормана на път за Европата.)
Второстепенните от тази гл т делегати са посочени неочаквано изчерпателно със всичките им заслужаващи внимание подробности и всичките им генеологични и социални особености, на кой кум, на кой сват, като числителни редни, при което е спазана железна дисциплина или който ги е пиал н е нпросветен ватикнаки монах, а член на хаджийскта им делегация, като не е пропусната дори номерацията им " третия, четвъртия " и др.под. .
Да не забравиме да отбележим и че при това посещение рекса на т нар Бългри оставя и сина си Симеон в Рим, но и същевременно без да се отклоняваме повече, тъй като това не предмета на писанието, само ще отбележиме, че мингянските имена са от точно два ясно очертани типа:
А. мингянски прабългарски, които до едно предствляват Титли, от където разбираме и, че прословутото РАСАТЕ, което се чете в преписката или Хръсате, означава ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК,
и
Б. мингянски нехристиянски имена, които са мингянски евреийски : Михаил, Габриел, Якоб, Анна , т.е. доказано нехристиянки, а евреисйки имена .

От Чивидалската изпъква неоспоримият факт, че целата мингянска фамилия со се дяцата и женките се е дигнала да сменят мингянските имена с ристенски ( "таборът отива в рим") при папата да ги прекръщават в Рим, а не в некво второстепенно неапостолическо место от време оно, като Константинопол.
Малко да е, от класа да е! българската версия на хунското Метла да е Руса да е.
Или от Русия да не беше?
Има и още едно още по-любопитно съобщение, късно рушняшко менте препис, в което титлата Дук е дадена, като " прабългарската" Фамилия Доксов !? и което разкрива личното име на този брат записан, като Дук-а, Вожда, в Чивидалското. Това е т.нар. Преписка на Тодор Доксов !?, която предствлява осакатено рушняшкоо менете създадено за целите на науката "славистика" на база автентично български сведение.
ПРИПИСКА НА ТОДОР ДОКСОВ
" Тия благочестиви книги, наречени Атанасий, преведе по поръка на нашия български княз Симеон на СЛАВЯНСКИ език от гръцки епископ КОНСТАНТИН, УЧЕНИК на МЕТОДИИ ( и негов БРАТ христиенски б.а), архиепископ на Моравия, в годината от сътвАранието на свето 6414 /906/ индикт 10.
По поръка на същия княз ги преписа черноризец Тодор Доксов на УСТИЕТО на ТИЧА в годината 6415 /907/ индикт 14, гдето е СЪГРАДЕНА от същия княз светата златна нова ЧЕРКВА.
В същата година почина на 2 май в събота вечерта божият раб, бащата на този княз, живеещ с чиста вяра и правоверното изповедание на нашия Господ Исус Христос. Това бе великият, честният и благоверният наш господар български княз на име Борис, чието християнско име бе Михаил. Този Борис покръсти българите в годината етх бехти. В името на Отца и Сина, и Светия Дух. Амин."

В Чивидалската записка е посочен с името си вторият брат на владетеля, като изрично е показан, като "вторият брат Габриел", докато първият е само Нарицателното Дука, Вожда или Воеводата, чието лично име научаваме от неговата преписка е Тодор, наречен Тодор Дукса, постъпил в манастир и станал чръноризец или монах по любезната молба на бъдещия четиридесети вазилевс на ромеите Симеон I Mизиец, или по-скоро на неговия брат Владимир , също фигуриращ в записката от Чивидале, като Престолонаследника.







Гласувай:
3



1. czarnian - ОТ - Кръгът "Глишев" е ...
19.11.2013 07:22
ОТ - Кръгът "Глишев" е факт - http://www.livenews.bg/groznata-istina-za-okupatorite-49088.html - "анол Глишев, който е сред лидерите на окупаторите е бил първокурсник в далечната 2005 г. Още след втория семестър обаче станало ясно, че няма да може да продължи в специалността „Архивистика и документалистика" и след време прекъсва правата си. По-късно продължава образованието си, но опитът му да завърши и до днес е пълен провал. Затова и все още се водел възпитаник на Софийския университет, но само по документи."

http://avtorski.pogled.info/article/49971/Bitkata-na-demokratichniya-Manolcho-Glishev-s-totalitarnata-politsiya
цитирай
2. syrmaepon - Срещат се чат-пат и еврейски имена ...
19.11.2013 08:59
Срещат се чат-пат и еврейски имена сред християните ))) Давид например
цитирай
3. rizar - Здравей, Натан
19.11.2013 13:36
Отново и отново се респектирам от новите ти попадения относно сериозни въпроси на българската история.
Ако позволиш, едно леко вкл'чване.
При Ибан Уйчев "Визнатия и славянския свят" , срещнах един цитат относно персийския главнокомандващ обсаждащ заедно с аварския каган Константинопол през 625-6 г. Неговото "име" също е предадено, като Расате или по-точно, Razhad.
Tъй като и аварския военноначалник няма име , а предаден в извора, като "kaganos" , ако не се лъжа , то подкрепям изцяло твоята теза и предполагам, че е напълно възможно в извора да няма имена, а титлите на обсаждащите военноначалници и присъствието на персийския престолонаследник в обсадата на Византия.
Разбира се, при първа възможност ще направя справка с всички налични извори и баняджийски историографски пособия.
Поздрави!
цитирай
4. iliyanv - Член-кур. на БАН
19.11.2013 13:47
Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. Веселин Бешевлиев името Тодор Доксов следва да се разбира като Тодор Свинаров. Щото нали - докс - свиня, глиган - от автентичен проболгарский язик, алтайско наречие. Тезата се доказва и с именника на прабългарските ханове, издигнати в годината глиганъ.
цитирай
5. marknatan - ОТ - Кръгът "Глишев" е ...
19.11.2013 16:01
czarnian написа:
ОТ - Кръгът "Глишев" е факт - http://www.livenews.bg/groznata-istina-za-okupatorite-49088.html - "анол Глишев, който е сред лидерите на окупаторите е бил първокурсник в далечната 2005 г. Още след втория семестър обаче станало ясно, че няма да може да продължи в специалността „Архивистика и документалистика" и след време прекъсва правата си. По-късно продължава образованието си, но опитът му да завърши и до днес е пълен провал. Затова и все още се водел възпитаник на Софийския университет, но само по документи."

http://avtorski.pogled.info/article/49971/Bitkata-na-demokratichniya-Manolcho-Glishev-s-totalitarnata-politsiya


ха ха ха Какво друго да бъде лицето на глишевщината- полуграмотната бг интелигенция освен милицифайка
цитирай
6. marknatan - Срещат се чат-пат и еврейски имена ...
19.11.2013 16:02
syrmaepon написа:
Срещат се чат-пат и еврейски имена сред християните ))) Давид например


библейските имена са като жените
цитирай
7. marknatan - Отново и отново се респектирам от ...
19.11.2013 16:11
rizar написа:
Отново и отново се респектирам от новите ти попадения относно сериозни въпроси на българската история.
Ако позволиш, едно леко вкл'чване.
При Ибан Уйчев "Визнатия и славянския свят" , срещнах един цитат относно персийския главнокомандващ обсаждащ заедно с аварския каган Константинопол през 625-6 г. Неговото "име" също е предадено, като Расате или по-точно, Razhad.

Tъй като и аварския военноначалник няма име , а предаден в извора, като "kaganos" , ако не се лъжа , то подкрепям изцяло твоята теза и предполагам, че е напълно възможно в извора да няма имена, а титлите на обсаждащите военноначалници и присъствието на персийския престолонаследник в обсадата на Византия.

Разбира се, при първа възможност ще направя справка с всички налични извори и баняджийски историографски пособия.
Поздрави!


за расате Една тема по която за първи път си позволявам да пиша и не съм се престрашавал да счупя леда

- Етимологията на расате може о следва да бъде престолонаследника, продължителя, рассадта,, расат
Начина по който е писано в малкото съобщения в които се споменава това изпъква наквеяе, яе става дума за упоменаване на престолонаследника а не за лично име и изобщо няма доказателства против а само за какъвто е името му Владимир което е личното име а Расате е титлата престолонаследник и не "прекръщаване" има тук с две имена защотокакто ги е изброил кучето на павлов прабългарския елиут хич не го е еня за тва съдейки от имената на целото мингчнско войнствои дето отива при папата

В подкрепа и доказ на подобна етимология Българските воеводи от валахия ж грамотите си пишат за престолонаследника, като за "моя плод" или расада, моята расат, расате

аварския каган е наричан постоянно Кучето, и то като Великото Куче макар и да изглежда днес за подигравателно но като Титла докато другия гаден съдружник, персиеца не е удостояван с тази чест

п.п и в тази насока на мисли сме задължени да направиме предполоьението, че и "прабългарското" лично име Борис или Богорис ( Богор) тоже е Титла, а не лично име Личното име е Михаил И в тази насока папата никога не го споменава а го указва винаги Михаил
Аз веднъж вече направих предполоьение в тази насока за името Борис или Парис че означава Син във връзка с името на РескуПорис или царския син ( Та то Богорис е Богорекс, което е Рескупорис )

Но дали означава Син или не Хипотезата, че Борис, Богорис, Богор е Титла остава валидна


рицар, Ибан Уйчев бил невинен ! Ти с право искрено се изненанда за Дуйчев В най-ранния му превод на т нар Манасиева е превел "двор" като "двор" за/при Симеон . После по заръка е превел и публикужал във фонотипното издание двор като имение въпреки че си вкарва автогол защото когато превежда двора от случая описан със сестрата на борис която го покръстила си е записал че тя е отишла в царския двор ха ха ха без да го прежежда имение като на по следващата стр за Симеон където двор е преведено от славянски на български като имение
цитирай
8. marknatan - Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. ...
19.11.2013 16:14
iliyanv написа:
Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. Веселин Бешевлиев името Тодор Доксов следва да се разбира като Тодор Свинаров. Щото нали - докс - свиня, глиган - от автентичен проболгарский язик, алтайско наречие. Тезата се доказва и с именника на прабългарските ханове, издигнати в годината глиганъ.


ешко бешко е ограничен и тесногръд човек цялото им научено котило са такива така са научени имитатори
ха ха ха тодор доков е свинаров защото баща му е Прасе, Парсе , Персиан, брат му Борис е Глигана
Ветеринарна Мечта
само да се завърти от научената пропагандна машина на възпитаниците на неделните професори и имаме дългоочаканата нова прабългарска тиория в "тракийски" зверинен стил а ла "фол"
цитирай
9. syrmaepon - или от жените )))))))
20.11.2013 08:28
marknatan написа:
syrmaepon написа:
Срещат се чат-пат и еврейски имена сред християните ))) Давид например


библейските имена са като жените

цитирай
10. rizar - свинщини
20.11.2013 09:53
marknatan написа:
iliyanv написа:
Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. Веселин Бешевлиев името Тодор Доксов следва да се разбира като Тодор Свинаров. Щото нали - докс - свиня, глиган - от автентичен проболгарский язик, алтайско наречие. Тезата се доказва и с именника на прабългарските ханове, издигнати в годината глиганъ.

ешко бешко е ограничен и тесногръд човек цялото им научено котило са такива така са научени имитатори
ха ха ха тодор доков е свинаров защото баща му е Прасе, Парсе , Персиан, брат му Борис е Глигана
Ветеринарна Мечта
само да се завърти от научената пропагандна машина на възпитаниците на неделните професори и имаме дългоочаканата нова прабългарска тиория в "тракийски" зверинен стил а ла "фол"

В понеделник вечер от БАНЯ-та тотално изперкаха - уж темата беше за "дълбокия мир" и 1150 г. от покръстването , а темата всъщност се промени и се говори за цитирам - "Върнахме се 995 години назад, в края на Първото българско царство - време, белязано от упорита съпротива, от достойни мъже, за съжаление от предателства и интриги. Време, изключително поучително за съвременните български политици и държавници."
Нерде 'покръстване", нерде "падане под византийско робство" - пълна каша , кучето на Павлов дори каза, че имало маджарски грабителски походи, останалата сволоч многозначително измляска, остальное свинщина.
Накрая имаше само едно рядко попадение на Божилов - за Ежко Бешко - "той не беше историк и нямаше нагласата и мисленето на историк..
http://bnt.bg/bg/productions/174/edition/35948/istorija_bg_1150g_ot_pokrystvaneto_na_bylgarija_i_skluchvaneto_na_dylbok_mir_s_vizantija_18_noemvri_2013
минута 00;36;31
от банята толкос
цитирай
11. czarnian - Натане, ей тука за по-нагледно:...
20.11.2013 10:15
Натане, ей тука за по-нагледно:
http://img542.imageshack.us/img542/7552/mnj6.jpg
Почерка, с който са изписани имената, не ми се струва да е един и същ... Иначе поредната добра тема!
цитирай
12. marknatan - Срещат се чат-пат и еврейски имена ...
20.11.2013 18:30
syrmaepon написа:
marknatan написа:
syrmaepon написа:
Срещат се чат-пат и еврейски имена сред християните ))) Давид например


библейските имена са като жените



Така де От дето жената от там и родата

как ме разбра от първия път
цитирай
13. marknatan - Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. ...
20.11.2013 18:34
rizar написа:
marknatan написа:
iliyanv написа:
Според чл. кур. на БАН, проф. д-р. Веселин Бешевлиев името Тодор Доксов следва да се разбира като Тодор Свинаров. Щото нали - докс - свиня, глиган - от автентичен проболгарский язик, алтайско наречие. Тезата се доказва и с именника на прабългарските ханове, издигнати в годината глиганъ.

ешко бешко е ограничен и тесногръд човек цялото им научено котило са такива така са научени имитатори
ха ха ха тодор доков е свинаров защото баща му е Прасе, Парсе , Персиан, брат му Борис е Глигана
Ветеринарна Мечта
само да се завърти от научената пропагандна машина на възпитаниците на неделните професори и имаме дългоочаканата нова прабългарска тиория в "тракийски" зверинен стил а ла "фол"

В понеделник вечер от БАНЯ-та тотално изперкаха - уж темата беше за "дълбокия мир" и 1150 г. от покръстването , а темата всъщност се промени и се говори за цитирам - "Върнахме се 995 години назад, в края на Първото българско царство - време, белязано от упорита съпротива, от достойни мъже, за съжаление от предателства и интриги. Време, изключително поучително за съвременните български политици и държавници."
Нерде 'покръстване", нерде "падане под византийско робство" - пълна каша , кучето на Павлов дори каза, че имало маджарски грабителски походи, останалата сволоч многозначително измляска, остальное свинщина.
Накрая имаше само едно рядко попадение на Божилов - за Ежко Бешко - "той не беше историк и нямаше нагласата и мисленето на историк..
http://bnt.bg/bg/productions/174/edition/35948/istorija_bg_1150g_ot_pokrystvaneto_na_bylgarija_i_skluchvaneto_na_dylbok_mir_s_vizantija_18_noemvri_2013
минута 00;36;31
от банята толкос


ха ха ха рицар къде ги гледа тея олигофрени
принали по тв то че темеръта ешко бешко е тъп като гъз

ми а къ скъсат преводите на 2 т инвнтарн напси ходи ми се по-голема нужда в сгтепта до юртата ха ха ха идиоти

кво покръстване бълнуват те

ти веднъж се досети кво е станало Видях те веднъж беше стигнал до патриарх Методи проюутич константинополски патриарх представен като кироимто от лайнометите в паметта на българите Аз има специална тма на тази тема "ПОбедата на Христичнстото" некой ен ще ч пусна

Видях че и дал връзкат Ще го гледам(
цитирай
14. marknatan - Натане, ей тука за по-нагледно:...
20.11.2013 18:35
czarnian написа:
Натане, ей тука за по-нагледно:
http://img542.imageshack.us/img542/7552/mnj6.jpg
Почерка, с който са изписани имената, не ми се струва да е един и същ... Иначе поредната добра тема!


мерси царче
От тази снимка на надписа, която макар да не е в най-добро качество,в края на първия видим ред може при добро желание да видим думата георг или само някои от буквите. Не виждам обаче как може да е от предишно написаното защото не е и част от по-горния ред, и не принадлежи и към него ! а е подравнено с оригиналния ре за българите мкар и с по големи букви !? т е това е или част от този ред или от плимсет изтрит отдолу надпис да се напише тов а за българите и Михаил н афолио 3 , което пък може да означав и ментак писан късно на свещи от ватикнските доказвачиза което пък има улики за които по-долу

Така на черно бяло има вид на запис с червено на царско име !? Веднага на следващия ред крайно вляво , ако там това дето се вижда са го разчели е въпросното михахел като Михаел, то се вижда като михаГел / mihagel /
:
А. в тази връзка нека да посочим че на по следващо фолио нумеро 4 е записано следното и то на чист старобългарски :

" Де болгариа кои примо вени ин исто монастерио номен ейус сондоке... " и т.н. и т.нат са изброени първите които са дошли в манастира от бг

(за тези които не знаят на старобългарски вени е дойдох както си е и у цезар никви кипчакси черковно башкирски по арменски сведени нема а и нема къде а го усшочт казахстан или возле делиормана га дошли с аспаруха котрагите во гръчко в 8 век или след "гръцкото" препокръсване в 12 б.а. )

"От българия които първи дойдох в този манастир имената са им содоке и негоата вина анна и неговия баща йоханн и нговата майка мария ......"

http://img14.imageshack.us/img14/8552/838t.jpg


ха ха ха да се чуди човек как са го изпущили тоя с това мингчнко име теа родители с та еврейки имена непоръбени падон непокръстени
абе жалка работа за бг лйнометите

Е как по късно са дошли първите от бг !?
Следваше да е обратното ! Запис с първите на фолио 3 и полсе това михаил н а фолио 4
Бглйномтит ще си играят на докази иди ми дойди ми на отиване на връщане само че е записано с букви "тези които първи са дошли от българиа в исто монастер са мингяна сондоке" Сигурно осиновен от гадните евреи Йоханн и Мариа ха ха ха
Още по големаю май е менте е факта юе е бъкано с автографи на практика всички прочути имена на европата са там нема цар да не се е записал !
Проблема както и с Михаил е че те не а се ПОДПИСАЛИ !? а само са оставили имената си без подпис или това е ватикански ментак
за това е и бъкано със черковнославянски имена в този 'достоверен" източник

Не трчбва а изглевда като параноч но когато си имаме работа с папищчците или с какшото и да е възстаношчшане за исторически цели вики ткиша докюмнето трчбв а да минават на модрна съвременна скрутина
теч ментаи с които е бъкано и са произвеждани на кило от западнчците и върху които е "разкрита " хитоито на славчните слдева да е изхвърлят дори и при най малкото съмнение

тоя докюмент апоюва да изпъкша като доста съмнителен като цяло да н говорим че в частта му за българит има явни хронологични несъответствия т е невъзможностти
Това е ментак решил да убеди света как бг царя с целото си домочадие е отишъл и приел христианстшото от папата в рим
това е единственото заключение и то доказано с автентиюен документ което може да се направи от налиюието на тои изветсен за науката докумнет а бг лайнометите не са го направили

Това е била целта на този запис в документа ако изобщо е автентичен пък той

http://img845.imageshack.us/img845/4137/crxi.jpg

но бг лайнометите са си бг лайномти Те не се хванали н ауловката на Ватикан и доказали юе сестрата на борис го била покръстила не н бше сестрарат имало ренесансош художник педераст който му нарисувал страшнич съд ха ха ха
а има и още еднаверси появила се в 14 век Бил 3 г михил и любовницата на борис майка му теодора Това мй е официалната правлсавно скотлса вресич и
новата порода са си яч записали за хистори

п п ще го сложа фонотипно автографите на царете посетили монастира с разлиюни поюерци са писани

http://img440.imageshack.us/img440/2264/nxc7.jpg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850532
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031