Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2014 10:27 - " Свещената крава"- истински случай на "Таен участник " в групата на психопата Паско
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Тайни Клиенти" е стандартна практика, при която подставени анонимни лица събират обективна конкретна информация използвана за реални  оценки и ктегоризация на  различни обществени организации главно , хотели, ресторанти,  банки ,  здравни заведения и здравни заведения, кина  и т.н. В  БГ общественото виртуално пространство липсваше подобен "таен участник" не се предлага подобен вид услуга и разни резани карабини и делиормански  помияри злоупотребяват с обществения договор заради, което  реших да се направя на пионерче и отделя от времето си за езинфекциране на маймуняците и като използвам отдавна установената практика на "таен клиент"  да измеря  качеството на групата на пихопата Паско и Деса Кравата и  нивото на участниците и,  в съответствие с обявения  от тях "регламент", и да събера конкретна информация за поведението на мини виртуалното обществото, сегрегирно разбира се по група на интереси, но общствени, обявило се, като публична група т.е. подчиняваща се на реда, морала и законите на обществото. 
Проверката на целите на групата започна по заявените на несръчен детски виртуален плакат, който се появява при отваряне на групата, където анонимни за непредубедния участни корифеи полуграмотно са съчинили становища, от които става ясно, че групата се ръководи от полуобразовани силно депресирани инивиди неспособни да изразчт завършена мисъл. Не случйно и от целия бутафорен киюозен плакат лъха на анонимна безотговорност от времената на победилия социализъм, за който се криеха отговорни другари. Тук отгворните другри са поставили различни физиономии, и единстевната, която рзпознах е тази на актьора Стойко Пеев, който разбрах, не бил Стойко Пеев , а представлявал "демона"  хан Аспарух, който ехидно подмяташе групата  озаглавила се Петте лъжи за Историята на България  в последната си  5 та "лъжа" 5. "Хан" Аспарух бил създал нашата България. Хан е в кавички "нашата" сиреч тяхната  не е !?  Стойко Пеев бил подляра, който ги преебал, в ролята на хана!?
В една от обсъжданите теми и завързах разговор с един от участниците изразил  и аргументирал в свой  стил свое мнение за по широк иторически период  гавен герой Александър Македонски, както го назова " бай Сандо дъ Грейт".  Аз, освен всичко друго съм повтен в култа към Александър и избрах да се включа от тук с ника си " Bojil Bojil " под който бях приет лично от психопата Паско от Москва който, както добави по-късно психопата Боцман, оставаше да не е тука, пишело и то  книга, като резюмирах немедлено  мнението си по написаното: 
" Bojil Bojil- сандьо и той е скит така, че е знаел какво прави: Обединявал ги е по родственото им право, нещо, като архаичен Чингис хан и на края сяда, на престола им, като 27 персийски хан " 
Завързахме разговор с блогъра и на петата минута се появи,ни в клин ни в ръкав, коментар не по темата, а коментар срещу дискутиралия Георги Върбанов  от възмутен ветеринар с език и начин на общуване, както разбрах  е еталон за ветеринарната им група ( психопатът Паско е ветеринар б.а) :
"Stanimir Dinev Тоя го пишете бегал ....Изпърде ! "
Без да му обръщам внимание продължиш по историческата тема с вмятането, като се надявах, че изпадналия в делириум ветеринар ще бъде санкциониран от пихопата Паско в съответсвие  с обществните правила обявени за групата и написах, като контрааргумент на написаното от Върбанов:
" Bojil Bojil В тази връзка мога само да добавя, че само преди месец установиха, че неандерталските кости от Испания по ДНК се оказаха най-близки до денисовците в Русия, почти съвпадали, което бе изненада, защото ДНК а на денисовци има и в Тасмания April 28 at 4:20pm · Edited · Like · 1
Bojil Bojil Развитието на биологичния вид тракиец е предсказано в "историческата" теория от Цани Гинчев .." 
Лудналия втеринар Stanimir отново и напъха гагата, където не му е работата и започна с обиди :  " Stanimir Dinev Като го гледам най-вероятно е Наполеон .....Възможно е и да е Клеопатра ( ако се заиграва там вътре с Цезар и Сталин )  " 
Съвсем сериозно му показах, че следва да излуша събеседника си или да си мълчи, ако не е по темата, като за пръв път опитах почват на групата и засегнах и мотото и, което трябва да е и целта на всеки непредубеден изследовател:
"Bojil Bojil Ама ти не се подвеждай от стила на изказване... като четеш тук доайените на групата и лингвистичните им теории, неква разлика ли откриваш при Кирил и Методи поне има археология"
Лудналия това и чакаше и ме уведоми за анонимковите "доайените на групата, по бързо отколкото можеше да печата. Сигурно го има на " спиид дайъл" запаметено набиране:
"Stanimir Dinev Огромна ! Тези доайени са : 1-во със свой образ без да се крият ,2-ро хора които познавам лично и ценя умствения им потенциал , 3-то хора които умеят да разговарят , дори с подскачачи  , 4-то това което казват са факти , 5-то Уукитата се страхуват от тях , за да не им се преобърне света 
За момент помилих, че Гина от блога се е включила и в групта на ветеринарите и ще ми изпрати една светкавица, затова кротко, показах за оправдание "факта" :
" Bojil Bojil Ами под логото с "мотото" на групата не са се подписали, а аз разпознавам само Стойко Пеев, а може и да бъркам. Ти като вътрешен може и да си на друго мнение само, че личното ти познаване на неизивестните от логото и оценката ти за тях са си твоии без каквато и да е доказатестевна сила за написаноо от тях , коео си е без покритие"
Лудналия ветеринар ме уведоми, в това, което знам отдавна , че ДеСито е "Свещената крава" на групата:
"Stanimir Dinev Ти на Десито немож да и стъпиш ни на акъл , ни на възпитание , а и сигурен съм и на пари . Така ,че седи си там и не подрипай виртуално , че ако имаш мъде да да излезеш от матрицата , да видиш колко съм кротък - ке ти отапем певецо с отровнио заб . Язък за убавите песни после "
Тук Върбанов ме уведоми " Не бе Божо това не е Стойко Пеев, а Хан Аспарух"
Лудналият Ветеринар Станимир гордо обяви аргумента си нещо, което установих се повтаря от всеки без изключение уважаващ се ветеринар на групата за доказ " ти си анонимен" , от Деса Кравата  през боцкания помашки фен Помаков, който и тук си е е домъкнал шизофреничната параноя до олигофрена пожелал да му донесат т нар Манасиева хроника Ват пр. в " студито" " иначе не била съществувала  за психопата, който кто доайен на групата измислял фактите и уикито се страхувало от него  :
" Stanimir Dinev Ми че то нема как да вържеш запознанства , сврял се пред клавиатурата , като анонимка .."
Целта ми беше постигната и аз, като почтен и искрен  исторически изследовател вмъкнах без да крия  своето напълно обективно  непредубедено мнние мнение за палячовщината заявена за мото на групата от анонимковците, неосъзнаващи безмислието на написаното:
"Bojil Bojil "Славяните" и "Славянството", "Траките" били нещо различно от българите и т. нат. становища приличат на драскулки на дечурлига и ако теб те привлиат с бляскав ум, да ти имам и чувството за хумор"
След, което се включи тежката олелия в лицето на Деса Кравата за да демонстрира, колко прав бил лудналия Станимир,  и за да  затвърди колко умна и интелигентана била, рспектира с "фактите" лично установени от нея, запита възтържествуващо 
" DeSi To- би ли посочил конкретен пример, при който цял един УСЕДНАЛ ЗЕМЕДЕЛСКИ народ (не говорим за катунарски степни такива) си е променил местообитанието"
На добичето му бях отговарял на същия въпрос, по същия начин  в същата група преди  под друг ник, но тъпата крава, акто психопата боцман зацикля и пак питаше. Ни лук ял ни лук мириал запитах невинно:
" Bojil Bojil Мога ли да посоча Готите на Теодорих, които се преместили на Апенините или те се водат от мнозина автори западни тракийци ? "  

= С Л Е Д В А =
В следващата глава ще разберете, как Ибан Стоянофф, доказал изчерпателно на български, че титлата таркан била пичатна грешка на Анастаси Библиотекар, става ли за историк психопатът, който твърди, че титлата цар на Борис III е различна от титлата цар на Симеон,  имало ли у българите Тангра, след като и те и монголците имат еднакви титли в 9-13 век, защо цезаря Тервел е с "монголски" плитки и има ли християни с подобни прически от 7 век. kaкво са казали Бешевлиев и Златарски за арменеца Тачат, който за храбростта му среяу сарматите българи бил направен пълководец от Констатин V Копроним  и т.н.  и как демонстрирах на милицифайката, че съм много по-добър от него с езика.   Дъщеря му потвърдила ква само подготовка и правя.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850259
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031