Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 02:53 - Пренаписване на Историята. Откриха нов фараон и неизвестна династия с поне 20 представителя
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1136 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.05.2014 07:17


 Докато помака Паско, предлагаше мюсулманската панацея от Чечня, нормално, ако имаш три дъщери, за модел в България на следващите го поп петите с  две, като Sтефко Дзvерко, този път британски тарколози откриха нов фараон и неизвестна тракийска династия от поне двадесет владетеля.                                        image
Историята на Тракийската цивилизация известна на юг, като египедска, тракийските корени на които вече са извън всякакво съмнение, трябва да се пренапише от безъбите и наред със тракийските царства на хиксосите от устието на Дунав и династията от тракийците на Тива, следва да се добави и новооткритото трето тракийско царство в на Абдалите, чиято продължителнот и територия бетонират променят фундамента за изграждането на южно средиземноморската цивилизация, като тракийска.                                            
image
Разкритието е станало съвсем случайно край свещената планина Имеон ( нименована на Он , т.е. на Бог б.а.).

image
Намерен е 60 тонен саркофаг открадат от гробницата на фараона и прерботен от крадците за тяхна лична употреба.  

image
Кой освен неизвестно тракийско племе, докоазано по новооткриттта тркийска писменост, може да се осмели да извърши подобен "вандалски" акт и притежава технологията да го осъществи, освен неизвестна тракийска цивилизация.


image
Открита е една от най-големите някога изграждани гробници в Египет простиряа се на повече от 200 м. в скалата под свещената планина Имеон и тя е станала последен дом за поне 20 (двадесет) низвестни тракийски владетеля, наричани фараони, означаващо на тракийски фар са они, далече са те, далечните, за отдалечилите се от родната Тракия нейни представители .   Проф. Чудинов, като не отрича славянската етимология, дадена от овцата серафимка, се е зачудил, на какъв принцип овцата използва неславянското фар- англ. далеч, без да подозира, че това се дължи на Правилния Принцип на психопата Борислав Борисов- боцман * на овцете и маймуните, и научен р-ел на помашката школа из бг то, установил Принципа със доказаното, Българи от бул-долина и гард охрана, позволило на такива, като психопата Паско да почнат да пишат "книги". 
  Проф. Чудинов тук предлага чисто славянската етимология за "фраон": Фар е Он, от славянското Фарос светя, т.е. Он е Светилникът на Славяните, което има паралели в славянската история със учителя и Светилника от Сирия създал славянските букви на моравците, който се различава и по месторождение и по гръцки произход от къните агиографки измислици на  Ватикана за братя от майка славянка  родени в адриатическа Салона.   ------------------------------------------------------------------------------------------------

  *-   " бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).  гър-и (гър-ци): Само стражи.  ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)  хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи. "   ""По отношение на “бал” нещата изглеждат, като че ли по същия начин: ( На исп.ез. прочита на “B” и “V” е един и същ, като се произнася нещо средно м/у двете) : Valldemoro – мароканска долина,  Valldemorillo – долината на мъртвите,  Vallderossa - долината на розите ,  Tribal – трите долини и т.н. В примерите по-горе се вижда , че “бал” е долина (клисура), възвишение , име. За “гар”- име,страж. Ето защо смятам ,че “гар” е по-важния корен в името “българин”, тъй като е преди всичко човешка характеристика , докато “бал” е и топоним. Къде намираме “гар”(гър): - гърло, гърди, гръб "
  "Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.  Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ”. 
  " Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, СТРАЖИТЕ на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия"   
*   *    *


      П.П.    Наученото отрито и "тйезата" разбира се бе предсказано от Везд Ист Анрх в ФБ то под ника Bojil Bojil. Накратко и ясно кво е гипеда и таркиството в десет реда: "Bojil Bojil в гиптологията понеже нема никво порно като при другите гюпци и беззъбите са я напраили на ""наука" по викториански ха ха ха за дзверчета" , May 15 at 3:09am · Това е завършека на "пророчеството" Ето стенограмата от заседанието разкрила и тракийския произход на египет, видно от митовете :   Bojil Bojil питай дзверчето Той познава тракийската история и историците и лично от египед до хаити   Emil Mitkov Zahariev + Джоров, Натан, Божо, твойто име е легион?!?  Emil Mitkov Zahariev + Да не викаш дзверо да е? (хурвата пита кой е фцата серафимка б.а.)
  Bojil Bojil не е дзверо ма сто % знае ( кой е фцата серафимка б.а)
  Bojil Bojil овцата се праи и на демографирал генерал в блога дотолкова е изпушила
  Emil Mitkov Zahariev + А тези булки от ИДАРА кои са? ( фреска с тракийско хоро представяно, за Мойсеево и скулптурна група  шествие на дионисий показано от ил да дебилния за Митра, а от жарко пидалко за арес б.а.)
  Bojil Bojil пак е дионисия   Bojil Bojil дионис е хермафродит May 15 at 2:35am · Like   Bojil Bojil ногу стара работа ... опира до космическото яйце May 15 at 2:36am · Like   Bojil Bojil от което се излюпили тураките на фцата серафимка May 15 at 2:36am · Like   Bojil Bojil "Emil Mitkov Zahariev + Джоров, Натан, Божо, твойто име е легион?!?" мойто име е запазена Марк May 15 at 2:38am · Like   Emil Mitkov Zahariev + В грешка си, ДиоНискио е Зеленото на Земята - Жена му Изида! + ХОР е първио Бог във вид на човек и е бил хермафродит. Нали него му копаха костите в Царичина! May 15 at 2:38am · Edited · Like   Bojil Bojil зеленото е треторозредно земледелско божство к/о по късно става на озирис May 15 at 2:39am · Like   Emil Mitkov Zahariev + ДиоНискио е при= с Озирис! Копие на Ра на Земята! May 15 at 2:42am · Like   Bojil Bojil озирис е зърно ... треторазредно земледелското бжество ... после мингяните ще го направят на озирис с изида и тинтири минтири May 15 at 2:46am · Like   Bojil Bojil дзверчето с римския гипед от 3 век доказ че тураките били гюпци стъпил на правилният принцип ... сега се е сетил за хаити .... и те е а тураки ... там вече имало гипетски паралели и меридиани May 15 at 2:47am · Like   Bojil Bojil Да не мислиш, че "тракийската" Серес, церера, деметра, нема нищо общо със зърното и земледелието т.е. с озирис? May 15 at 2:53am · Like   Emil Mitkov Zahariev + Озирис е точно СЕМЕто! Земела ли имаш преД вид??? May 15 at 3:00am · Edited · Like   Bojil Bojil има нещо нередовно с тоа озирис и с мингяните От треторазредно земледелско става върха Само дългата тракийска ръка ще да се намесила May 15 at 3:05am · Like   Bojil Bojil Нютон се беше занимавал с измилената им хронолигия, но следите са оставени в митовете May 15 at 3:06am · Like   Bojil Bojil в гиптологията понеже нема никво порно като при другите гюпци и беззъбите са я напраили на ""наука" по викториански ха ха ха за дзверчета May 15 at 3:09am · Like"

 



Гласувай:
2



1. dinkov - Динков
26.05.2014 03:07
Тезата ти е интересна. Кой знай. Може и да е вярна.
Поздрав.
Ицко
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867280
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930