Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2014 10:44 - Коментар в blog.bg побърка кореспондента на в-к "Дума" от Бургас
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1198 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.09.2014 02:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коментар оставен умишлено в три и половина след полунощ в блога на кореспондента на в-к "Дума" от Бургас  доведе до пълното му, отдавна очаквано окончателно побъркване.. От в-к "Дума" изразяват своите пълни съболезнованиея на семейството на побъркания и обещават да спечелят изборите  и забранят коментарите от три и половина след полунощ, доказано водещи до поражения в лабилната психика на кореспондентите им. Във в-к Дума не обичат половинчатите работи  на " милия човек " "нашето момче",  пенсионера, нумизмата, алхимика и притежателят на много други такива титли и държавни отличия, брациговеца Ване  от Бургас и се радват, че този път "рабтата" е доведна до край.

Известно е за коментарите от три и половина след полунощ, че разтройват душевността на четящите ги, а разстроените душевно, какъвто е случая с кореспондента на "Дума", окончателно откачат от закачалките си.
 
Кореспондентът на в-к "Дума"  Ване от Бургас  се подвизава отдавна, но редовно в блога, като нередовен. Окончателното му откачане може да е по семейни причини и взаимно съгласие, като коментара оставен от известен извършител в три и половина след полунощ довел до побъркването на немощния старец да е чисто съвпадение.

Известният извършител не бе открит за коментар, щото е още рано.
Група от специалисти, но не медицински, а с подобни травми се е събрала да успокоява душевно болния с присъствието си, че не е сам в блога. 
КоментаръЪ не е за препоръчване за лицата с разстройтво, но за лекуващите запек може да има лечебен ефект.
   
Коментарът е подлога довел до побъркването на подлогата е на пръв поглед безобиден за незрящия, но е писан в три и половина след полунощ и вибрациите му убиват немощните така, че  да не се чете в домашни условия, а само в клубовете  на пенсионера.    Коментарът, представляващ "превод" направен по молбата на на пострадалия в собствевия му блог се предоставя безвъзмездно за четене с повишено внимание от лица с ниско кръвно.съдържание.

Четенето му ( на коменара б.а) от пенсионерите на висок глас е забранено.

Коментара:    " Написаното е за зрящи. С едно око да се гледа " многопластовото" послание на Везд Ист Анарх.,  с другото ще се види "идеограмата" ""trki",  с к/то се сбъсква неразбиращият  езика на историята без драгоман търсач и ако има нещо м/у ушите  зърва в превод и кънти в ушите му путсказваната коварно на следващото изречение  прилика, натъртената,  очакваща в копнеж да се разкрие за незрящите в къмтящия в ушите превод  "траки" изманипулиран в съзнанието на невинния неподозиращ ако е  от м. род. с коварното  натъртване  на приликата, започваща със приликата а да се тръски приликата в двете непревоими изречение съдържащи ощ по неясната идеограма  ""trki","  траки "" Приликата със славно завърналите се по родните им места траки  в главите на разни Фолс ".

 

Коментирането е збаранено.

Без коментар



П.П. Простотията няма възраст. Можете да ме цитирате, защото го доказах научно.  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850668
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031