Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 09:24 - Нереалните задачи поставени пред Националния сега служат за демонизация на отбора и лов на вещици
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.10.2014 10:06


Заинтересованите от футбол и загрижените за футбол български футболни босове са дали повеече жертви в борбата за българският футбол, отколкото отряд "Чавдарци" ? 
В България за последните 20 г са убити 15 футболни боса. Днес оцелелите искат да убият футболното дете на България, вместо да му подадат ръка и посочат грешките, като му гарантират безрезерваната си подкрепа до излилзането от детсвото. Пък после нека, да  го съдят, като пълнолетен. Да му осигурят шанса да достигне своето пълнолетие, а не сега инфантилно да го натоварват със своите лични неуспехи и да поставят нередовни и нереални критерии, като победа над Хърватия и Норвегия, като гост, ако не на кладата е низост на  самовлюбени и алчни нищежестав, които не милеят за бг футбола,  а за сивите интереси на "футболни босове". 

15 убити за 20 г. Ако трябва да се съдят по собствените им критерии,  " Литекс" трбваше да са двукратни европекси шампиони, а пък "Славия"   предвид стогодишната и история да е надминала  ""Реал".

Нереално поставените задачи да се победят Хърватия и Норвегия, като гост, днес се използват, като мотив за демонизация. Първата клечица към кладата поднесе футболният бос на "Славия". Тук трябва да се вметне, че в България за последните 20 г са убити 15 футболно боса. И ето, че оцелелите, ще наденат качулките на ку клукс клановци и ще изхвърлят на боклука направеното досега.  
Желанията на запалянковците и Фантасмагориите на пишман футболните босове България да е велика футболна сила, за да си продават скъпо стоката в чужбина се разминават с действителността. Поставената в трета урна Бълария има за цел и целта и е да се пребори за третото място групата.
Израстването става стъпка по-стъпка, колкото и да им се иска на футболни босове и заинтересовани да продават скъпо в чужбина.
Директният съперник за третото място в групата ни е Норвегия
Без справедлива и реална  оценка за  действителността и възможностите на Национала, добре преценени и от безмилостната статистика и от жребия и оценката на УЕФА, да се изтъкват фантасмагории за критерии, че и да се иска да се режат глави за тях е поредният фарс на лишени от представа за реалност бг футболни общественици.  

Отборът на Л. Пенев в предишният квалификационен цикъл успя за пръв път от десетилетия да демонстрира нещо, което отдавна се търсеше. И публиката и отборът горазбраха. Макар и не все още градено и работещо то е там. Това е важното. Кълна.

Филизите на чийто поникнаха миналия кфалификационен цикъл. Отборът показа свой собствен характер и лице и го защити. Първата стъпка бе направена. Детето на бг футбола все още не е голямо и укрепнало за да очкваме от него да се проявява, като вунеркинд. Да размазва отбори далеч над неговия ранг, да удря повече от собстевната си тежест. Като изграждането на дете, така и изгрждането на отбор не става за една нощ. Всеки родител би трябвало да знае тази простичка истина. Отборът ще укрепне и израстне. Този отбор досега показа, че го има това, без което не става, това, което досега липсваше. Поставянето на непостижими, нереални цели, които полсе да се използват за мотив за унщожение е грозна и мафиозка сцена на т.нар, футболни босове, чиято атестация дава безпристрастната статистика.  
В интерес на истината трябва да призная, че напълно съм съгласен с първата част от изказването на футболният бо на "Слави" За Бербатов. За завръщането му в бг фурбола. Само преди няколко дни останах омерзен, че спортните журналисти и цитирам този от "7 дни спорт" пишат за него, като за умрял./ Че цялата бг футболна общественост, се държи и говори за него, като за умрял. какъв добър бил Бербатов, как бил играл и изброяват достойнствата на футболистта  в минало време. / Ми той е жив и здрав и играе все по-добре. Едно от качествата му е това, което написах в един блог на беззъбите ." Той продълзава да е учи и израства. Преди да отиде  в Англия неможеше да играе с глава ! Ама изобще. Сега по добър в защита от мнозина, като нападател увеличи смъртоносният и арсенал и дори здравите защитнци от ПФЛ се панираха от него.
Мнението си за Бербатов и нуждата на отбора и на Л. Пенев от него съм я изразявал тук и  само ще повторя, че футболен посланник, когото съдиите уважават е нещо от което се нуждае този отбор и наставникът им се оплакваше и изтъкваше , като едва ли не основната причина за незадоволителното представяне в изминалата квалификация, където съдиите свирели против България, поради тази причина на отноешение към анонимни, неизвестни млади състави без изявени лидери. какъв по-добър посланик, ако ще да не е и във спортна форма, от присъствието на Бербатов на терена.   На току що проходилият едва укрепнал и проявил собствен лик национален отбор създаден от Пенев оцелелите футболни босове подготвят клада. Те много добре знаят, че това е единстевана им възможност и тя се яхна съзнателно преди мача с Малта, от чиито три точки ние пак се връщаме в борбата с добре изгрдаен отбор, защото друга такава те няма да имат.

Трудното мина.

След трудната победа в Кавказието, след която Л. Пенев допусна грешката да извади добре играещият вратар стоянов, с кгогот отбора извоюва победата, т.е. на този отбор му върви с този вратар, дори и да го нарочват с бабини дветини за слаб в национал силен в клубния . Победихме ли с неги победихме. Чичо му държеше сегашният футболен бос на вратата на прочутата Пенева чета, въпреки че беше слабак и имаше поне дузин по добри вратари от него . Но с него отборът пчелеше. Тук Л. Пенев отсръпи на журналистически брътвежи, тъпо ласкаещеи го, как наставникът не прощавал вратарски грешки, като тази за гола от Халите. Любо, работят тея, които те гласят да ти го завра и ти им пригласяш. " Четири точки ще вземеме "  Ако играете играта си и ако Ви тръгне. Но това е топка. Така, че бъди реалист . Не поставя неизпълними задачи и не поемай нереална отговорност, колкото исилно д ати се иска, че това са необработени диаманти и хоп от тях утре всеки ще бъде Марадона. Не са.  Изиграхме мача си в Норвегия, директнят ни съперник, който загубихме ащото на вратат беше лице не играло една година и си пролича, че е загубил вякакъв игрови рефлекс. Дори на рефлекс да реагираше полеи играч, щеше да предотврати победния гол. Михайлов беше , като тулуп. Не става нищо от него, засега. 
Но трудното мина.

Футболистите трябва да свалят от плещите си напрежението което психологически им се вмени, че те трябваше да победят Хървтаия и което ги съсипа. И те не можаха да е съвземат за мача с Норвегия . В модерният футбол силите са изравнение. Във всеки спорт, още повече колктивен защото има дотса психикина които може а се влияе основен елемт е а т . нар.  е " майнд гаиймс", психическата обработка и настройк за мача, което се оказа отново ахилесовата пета на българският футбол. Като, че ли мачовете с Армения и Чехия бяха миналия век , а не миналия сезон. Подобни грешки с неправилна оценка и настройка за всеки отделен мач е недопостима. Ако трябва, като в Англия, на футболистите ( виждам, че и на треньора б.а)трябва да се забрани да четата вестници.  
Норвегия и те и азерите идват в София. А други ще им ходят на гости. Хърваите редовно губят в Кавказ. Ако за гостуването си с Хърватия се стегнем нищо не се знае. Те ще ни подценят . Ще играят под напрежение. България ще може да покаже скоростта която ритежаваше преди да ги психорат извесните футболни босове. Тези от оцелелите де. Това е топка. Видя се, че тук сами се бихме. Две нелепи положение срещу домакина Норвегия не са причина за истерия Победа над трудната Малта ни връща отново в борбата. Тепърва други ще губят точки в Кавказ и Норвегия.  Време е да биеме и Италия. там ще е по-лесно да го направиме. С Бербатов в състава. Гарантирам, че няма да могат да се справят стопките , които ще ръси на бързата българска атака.
Какво ще стане на изпълкома? Щели да извикат треньор от чужбина, Който пак нямало да извика Бербатов. Дали Л.Пенев ще се вразуми и ще извика Бербатв или не, оборът му и той трябва да бъдат оставени намира и да бъдат освободени от напрежението, до края на цикъла, като им се заяви, че от тях се очаква да влезнат на баражи, но да влезнат в Европейското. Да не си надскачат ръста.  За втори път  след злополучните мачове с Армения и Чехия погрешно поставените цели провалиха отбора.  Хубавото, че това сега се случи в началото и е поправимо. 

" Нека не изхвърляме новороденото с мръсната вода" Роналд Рейгън   



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3870372
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930