Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2014 10:16 - Аксиома за научени " Преди да изглеждаш, Бъди"
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1733 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Теорема на научените работници :  "Ако БГ владетел се изобрази на коронационния си солид, като християнин, значи не е християнин "  Как разбират научените работнци и техните учени сътрудници Акиомата  кой е Християнин, като Ибан Стоянов още не го е казал изчерпателно за пръв път на български? В  Миндера на Хамама го били Възприели и  го казали в Учебниците по История.     На златен артефакт известен, като " медалиона" * имало изобразен, като християнскивладетел, български владетел, но той само се изобразил, като християнин, а не бил християнин !  Всички знаели това, защото било доказано ! Той само се бил изобразил, като християнин, но не Вервал, т.е. не е християнин, а мингянин.
                                 image
                       С християнска титла цезар, но с мингянска фризура плитки до пъпа



   Истинските християни, които са  се изобразявали по същия начин и стереотип ,  Верват, т.е. не са мингяни, въпреки, че са се изобразявали еднотипно с  мингянина.                                                         Вервайте ни!

image
                            С християнкса фризура, но с мингянска титулатура!

                                      Два пъти го режем и се късо!

                                             Да Влезе Ибан Стоянофф



Доказателство на Ибан Стоянофф  : 
  БГвладетеля не е Християнин, а Мингянин, което се потвърждава от мингянската му титла-"Кан есубиго" на т нар. народен, вулгарен латински - Владетелят Покорителят ( владетел покорител-кан есубиго) от лат. субиго-покорявам.    Следствие на  Ибан Стоянов  " Ако  Български владетел е изобразен, като мингянин, с плитки, то той е мингянин,  независимо от християнската титла цезар, защото има нехристиянска фризура"   Беззъбите, карат у лево, т.е. Аксиомата на Беззъбите " Преди да изглеждаш, Бъди" приложена научено ще гласи:
  Преди да бъдат християни, българите трябва да изглеждат, като християни в очите на научените работници и техните ученисътрудници,   т.е.  цезар Тервел не може да е Християнин, защото не прилича на християнин с тази мингянска фризура "
  Доказателство на Ибан Стоянофф :
    Т.нар." vulgari" в папски документ  са записани да ходят на ЦЪРКВА,  преди Покръстването, но очевидно не са били християни, защото ходели без гащи и с превръзка, което е невъзможно, защото превръзките на дамите, ще изпаднат на калдаръма, ако са без гащи,  т.е. българите са само мъже.   Потвърждение: Психопата боцман  доказа, че Българите са само от м.род.,  защото никой не  му бил го показал в пълен член.  ------------------------------------------------------------------------ * - Намерен е християнски коронационен солид,обявен целенасочно за "медалион" индиански тип даван от Белия вожд и носен на врата от варварския вожд, така внушавайки и оприличавайки го на олимпийските медали носени на врата и прикривайки съзнателно с това  истинскта му функция на коронацинен пропаганден знак, видно от размерите и вида му демонстриращи, че е монета на издателя му христинския бг владетел Муртагон, както е изписван българския владетел , от българи, за българи, на бългрски, без да има нужда бг проститути да обосноват и превеждат научено, как било изписнао на гръцки и какво било означавалао, а и ако не им изнася  гръцката транскрипция на бг кхана  да намерят и арменски трибуквен източник, който да ни докаже как се е изписвало Муртагон от т нар българи, не се използва за доказателство сам по себе си, като основен материален факт на който да се стъпва и гради днес единната Европската История, а утре и световна,  а се намират "доказателства", изразяващи се в болни безмислени абсурдни дело на болен мозък маймуноподобни имитациоони разсъждения, какво бил " артефакта" в нечи боелн мозък,  и по точно, какво не би могъл да бъде, защото  не бил факсимиле и имал доказателствена сила на материален предмет от автентичен исторически период, демонстриращ и определящ целия период, след който всичко написано увисва, като безмислено поради аксиоматичното съдържание на артефакта, превърнато в еталон определящо Историята , такава, каквато е отразена на него, като материален свидетел на Времето, т.е. Историята.  Което вече доказвало, че Муртагон не бил християнин. И това се доказвало от "медала" с който той е изобразен като християнин !? ЗА Муртагон се доказало, че не бил християнин , защото на медалиона си се бил изобразил, като християнин, което доказвало,че той не бил християнин(!?), което било вече доказано и медалиона само доказвал това, като на него, както очаквали Муртагон се изобразил, като християнин , което доказвало, че той не бил Християнин.  



Гласувай:
4



1. atil - Кой ти каза че "цезар" е ...
14.11.2014 21:20
Кой ти каза че "цезар" е християнска титла? И от кой миризлив гъз изкара тезата че Тервел е християнин...От собствения ли си? Че то Борис се кръстил тайно от срам пред своите, та Тервел ли ще управлява тенгриански Каганат като християнин?!
Тук на този молидовул и изобразен знака на Тангра. Оня държи скиптър на властта, нашите канове се считали за господари още от 5 век. Римските империи им били данъкоплатци през цялото време кажи-речи.
Мингяни са циганите от фондацията на Сорос, които нямат нищо общо с българите.
Фъшкийо! Разбра ли?!
Първият признат - Василевс български е Петър Първи!
Чети и организирай просветно събрание в махалата там. Във Факултето:
"...Симеоновото величие се крепи още на обявяването му за цар и "провъзгласяването на българския духовен глава за патриарх". Що се отнася до титлата "патриарх", никъде в изворите няма и помен от такова нещо.
След 918 г.(според проф.Ив.Снегаров) двете църкви били в схизма(разкол, разцепление), доколкото във Византия гледат на Българската патриаршия като на самозвана. Независимо от всичко Преславският събор провъзгласява българската църква за автокефална(независима), а епископите избират български патриарх.
От своя страна патриархът(той има това право) коронясва Симеон за "василевс"(император). Пълната титла на българският владетел вече звучи така: "цесар всем блъгаром и гръком"(цезар-император на всички българи и гърци). Кратката форма на "цесар" - "цар" се появява сравнително късно в старобългарските писмени източници - едва в края на XII в. Еволюцията на титлата е такава - "цесар" - "цъсар" - "цар". Славяните изначално наричали византийския император - "цъсар", а столицата му - "Цъсарград", "Цариград".
Имало и друга древна титла позната на източните българи - Шар. Шару-Шаруна - Цар на царете. Така че сред народа тази титла била възприета лесно и трайно.
От XII в. насетне българите именуват императора "цар", а столицата му "Цариград".
http://atil.blog.bg/history/2014/04/04/vtorata-stolica-na-dunavska-bylgariia-preslav.1253991
цитирай
2. marknatan - фцата нутрудинка дето не различава ...
15.11.2014 04:06
фцата нутрудинка дето не различава кобила от крава пророкува

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863317
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930