Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2015 07:57 - Престолонаследникът на България трябва да е пълнолетен, православен български гражданин, а след навършване на 18 г Симеон Фердинандски е само пълнолетен
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6671 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 06.05.2015 07:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Антиконституционното решение на БПЦ да обяви Симеон, кадетът в "Уест Пойнт", военната академия на САЩ,  Фердинандски за цар на българите трябва сурово да се накаже. Лицето е направил  отказ от всякакви чужди суверени, титли и др. под и е дал клетва да служи на САЩ срещу, която и да е страна по широкия свят, с което би извършил държавна измяна, ако беше български държавен глава, т.е. цар, по Търновскта конституция, който цар по конституция не само представлява държавата, но и в качеството си на главнокомандващ царят на българите е и пръв държавен и партиен ръководител на българската войска, която е дала редица свидни жертви в борбата срещу американския капитализъм в нощните му бомбардиривки, първо над Плоещ, а после и други бивши градове на царство България и столицата София.  
Редник "цар" Фердинандски е лъскал до посиняване чепиците на сержант на янките и е дал клетва да служи вярно на армия наскоро избила хиляди цивилни поданици на Царство България. Поради генетична липса на мъжество отрочето на пухкавия педераст със същата фамилия  естествено се пропуква на напъна на сержантите и за разлика от дядо си престава да обслужва офицерството и не завършва Академията.

Бъдещата агиографска фигура на бъдещата Православна църква, детето израсло в патриархалните порядки на селска България не изържа на тежкия капиталистички живот в републиката и бяга на Изток. Водено от носталгията за здрава бащина ръка, момчето намира утеха в напомнящата на родината му, патриархална, още по-селска и феодална Испания на сродния на този на баща му фашистки режим на Франко и Донове.

За да получи парите на живота си той дава православната си вяра, която е пречка по пътя за сватба с дъщерята на финансиста на фашиста Франко, известен мадридски банкер. Та кой нормален йезуитски свещеник ще приеме за изповед в някоя от многобройните катедрали на Инквизицията, то други църкви и служители там нема, маргаритка, пожелала да стане една българска роза, ако младоженекът  и не каже правилното " Си" по католически при венчилото и!? С тайна церемония в частния параклис на баща и, финанст на Франко младоженецът се заклева в католическата вяра, така лесно, както прди това арабийската се е клел за вярност в САЩ на армията на янките.

Така на 18 години Симеон е само пълнолетен.

Доброто обаче е, че комунистите са отменили Търновската конституция и Симеон Фердинандски не може да бъде осъден за държавна измяна, предателство наказващо се със смърт от македонските комити.
 



Гласувай:
7



1. marknatan - Изтече в пресата информация, че ...
04.05.2015 08:41
Изтече в пресата информация, че заради Маргаритка от потомството на "лицето агиографски цар " половината били католици, а внука даже и помак Хасан. ха ха ха
В Търновската Конституция ясно е казва , че " че българският цар и потомството му не може да изповядва никаква друга религия освен източноправославна, изключение се допуска само за първия княз "
Поповете не ебават сегашната конституция , та камо ли са запознати и с Търновската
Правилото, че всичко е разрешено, стига да не противоречи на закона, важи за всяка организация, било, частна, държавна, религиозна и т нат. и е противозаконно религиозна организация да престъпва основния закон с вътрешните си правила и да прокламира среяяу установената републиканка форма на упрвлние на държавата чрез признаване на цар на българите, кото означава, е тази организация не приема формата на управление и следва да се постави извън закона
цитирай
2. rizar - Ликвидирането на православния престолонаследник
04.05.2015 10:00
княз Кардам , вероятно е част от плана и общата схема. Сега няма православен престолонаследник, а децата на Кардам изцяло са отделени от българския народ и вяра.
След Симеон идва Хасанчо и ще влезем в Ислямския халифат, май това е целта на мероприятието.
цитирай
3. staler - доживех момента да съм на едно мн...
04.05.2015 18:49
доживех момента да съм на едно мнение с лицето плевенлиев и блогъра натан.президентъ вместо да се плюнчи по медиите,да вземе като върховен главнокомандващ да връчи на сите офицери-патриарси по една мобилизационна повиквателна.едни милиционери връчили орден на друг милиционер и произвели дегенерата кадет за цар--ебах ти синода,ебах ти държавата.
цитирай
4. harta - Синодалните старци в златотъкани ...
05.05.2015 09:48
Синодалните старци в златотъкани одежди, четат не бъпгарската конституция, а Novellae Constitutiones на Юстиниан: „Най-големите Божии дарове, дадени на хората от голямо човеколюбие, са свещенството и царството". За нарастване влиянието на БПЦ, на тях им трябват царство и цар - цар, а не президент или министър председател. Затова са се вторачили във Фердинандов. Гърнето си търси похлупака.
цитирай
5. marknatan - Кесару кесаревому, овци, овчему. ...
06.05.2015 04:47
Кесару кесаревому, овци, овчему.

Каза Марк и изгони овците от Храма на Науката.

Неведоми са пътищата на дедо Боже за прочистване на Църквата.

Исторически е възможно
амa след отстраняване на мръсната пяна отгоре.

Дедо Боже си знае работата

Везд Ист Анарх е дал обет да не се бърка в работата на дедо Боже
цитирай
6. marknatan - ВНИМАНИЕ КАРАНТИНА ДЕЗИНФ...
06.05.2015 04:48
ВНИМАНИЕ КАРАНТИНА

ДЕЗИНФЕКТИРАНО!


leonleonovpom2 написа:
Оправи историята, сега и църквата
Впрочем, не знам какъв ти е кярът от историята, но виж, владика може да станеш, с послушание
Църквата е отделно и над държавата/ реално/ Знаеш ли това!?
Ти как мислиш, ако примерно се срещнат Папата и Обама , кой на кого ръка ще целува?
Папата на Обама или обратно?
Пък и нашия патриарх да срещне Обама, няма да е по- различно
Не се меси в божиите дела, освен ако нямаш интерес някакъв, да те ръкоположат за владика например

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850222
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031